- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.241
canım geç yumurtlamış olabilirsin. bende bugün yarın mutlaka ilişki olsun. sonuçta adet günü bile yumurtlayan olabiliyormuş. nasip herşey.Kistim icin once ostrojen simdi progesteron son 3 hap. Daha once yaptim silik silik cikti ama giderek koyulasti. Gecen hafta 5 gun kahverengi akintim geldi simdi bugun test her iki cizgi de koyu degil ama ikisi de ayni koyulukta cikti. Akintim da krem rengi sivi kivama dondu. Bu ay kistten yumurtlamam demistim ama kisti gecen hafta attim sanirim.
canım birde akşam ve yarın da ovu testini tekrarla. koyulukları takip edelim. akşama daha koyu çıkabilir. yarında silikleşirse bu iş tamamdırKistim icin once ostrojen simdi progesteron son 3 hap. Daha once yaptim silik silik cikti ama giderek koyulasti. Gecen hafta 5 gun kahverengi akintim geldi simdi bugun test her iki cizgi de koyu degil ama ikisi de ayni koyulukta cikti. Akintim da krem rengi sivi kivama dondu. Bu ay kistten yumurtlamam demistim ama kisti gecen hafta attim sanirim.
Bu ay umutluyum da ins bi yumurta gelissin Allah in izniyle bebek olur ohadi hayırlısı olsun canımmmm bu ay senden hayırlı haberler alırız inşaallaahhh
inşaalllaahh canım benim inşaallaahhhBu ay umutluyum da ins bi yumurta gelissin Allah in izniyle bebek olur o
İnşallah değildir ama başka seçenek yok yani koyulaşmadı hatta dünküyle aynı bile değil daha açık. Kendimi günün birinde anne olacakmış gibi hissetmiyorum artık hiç. İstemiyorum hatta bebek falan!yok canım değildir inşaallaahhh yaaaa. bence akşama sıvı alımına dikkat ederek tekrar yap bence.
canım benimmm lütfen deme böyleeeeİnşallah değildir ama başka seçenek yok yani koyulaşmadı hatta dünküyle aynı bile değil daha açık. Kendimi günün birinde anne olacakmış gibi hissetmiyorum artık hiç. İstemiyorum hatta bebek falan!
canımmm lutfen uzulme bebek varsa da uzuntuden atacaksın boyle yapma bı baktır kana en azından aglamassın hamılesın kuzum duygusal dalgalanmalar da baslamışşş maşallahİnşallah değildir ama başka seçenek yok yani koyulaşmadı hatta dünküyle aynı bile değil daha açık. Kendimi günün birinde anne olacakmış gibi hissetmiyorum artık hiç. İstemiyorum hatta bebek falan!
cnm testin resmi yok ?İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama işte akşam ki testimin resmi. İnş dış gebelik falan değildir de sadece kimyasaldır diyorum. Adre test bozuk olsa 3 gündür silik çıkmazdı cnm bu 4. Testim oluyor.5 güne adet olmazsam gideceğim doktora Adet olursam da2. Gün gideceğim doktora tekrar hcg belli olur..
Akıl mı kaldı cnm şimdi düzenledim attım tekrar :)cnm testin resmi yok ?
bebegim çizgi belirginleşmiş kimyasalda değil sanki bu.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama işte akşam ki testimin resmi. İnş dış gebelik falan değildir de sadece kimyasaldır diyorum. Adre test bozuk olsa 3 gündür silik çıkmazdı cnm bu 4. Testim oluyor.5 güne adet olmazsam gideceğim doktora Adet olursam da2. Gün gideceğim doktora tekrar hcg belli olur..
ben testın bozuk demıyorum cnm sadece guvenme dıyorum kan testı en ıyısı cnm cızgılerle kafayı bozuyo ınsanİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama işte akşam ki testimin resmi. İnş dış gebelik falan değildir de sadece kimyasaldır diyorum. Adre test bozuk olsa 3 gündür silik çıkmazdı cnm bu 4. Testim oluyor.5 güne adet olmazsam gideceğim doktora Adet olursam da2. Gün gideceğim doktora tekrar hcg belli olur..
tabi bebegim hemen atıyorum bir bulayım galeriden :)POWERHACK cnm ya silik Çizgiyi ilk gördüğünden itibaren olan testlerinin resmini bir atar mısın tekrar bakayım bi
Yok adre anlıyorum demek istediğini ama 3 gündür silik çizgi çıkıyor hala bozuk olduğunu o yüzden sanmıyorum yani dün ilk güne göre daha koyuydu ama bugün malesef iki testte dünden silikti. Ne bilim pffffEki Görüntüle 1490185 Bunlarda da cizgi vardi ama kan testim 0 cikti seninki 0 cikmadi cnm kan testi yaptirmadan uzulme
POWERHACK cnm ya silik Çizgiyi ilk gördüğünden itibaren olan testlerinin resmini bir atar mısın tekrar bakayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?