Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım geç yumurtlamış olabilirsin. bende bugün yarın mutlaka ilişki olsun. sonuçta adet günü bile yumurtlayan olabiliyormuş. nasip herşey.

canım birde akşam ve yarın da ovu testini tekrarla. koyulukları takip edelim. akşama daha koyu çıkabilir. yarında silikleşirse bu iş tamamdır

yok canım değildir inşaallaahhh yaaaa. bence akşama sıvı alımına dikkat ederek tekrar yap bence.
İnşallah değildir ama başka seçenek yok yani koyulaşmadı hatta dünküyle aynı bile değil daha açık. Kendimi günün birinde anne olacakmış gibi hissetmiyorum artık hiç. İstemiyorum hatta bebek falan!

Kızlar iliskinin üzerinden 9. Gun bugun dunki testim ve bugunki ovulasyon testim bende anlamadım bu işi bir yandan korkuyorum bütün testlerimi yaptırmıştım genetiğe kadar yani ama kist te surekli pozitif cikar diyorlar benim yumurtlamadan sonra siliklesti ama kaybolmadı cok cok silikdi bu aralar cok belli offf nebileyim kafam cok karisik dunki ustteki alttaki bugunki ovulasyon testi

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 142
canım benimmm lütfen deme böyleeee Allahın izniyle bizlre de nasip olacak inşaallahhh

Merhaba kizlar, ovulasyon ve hamilelik seruvenim'i takip etmek isteyenler icin instagram hesabim; hamilelik_seruvenim
Gunluk ovulasyon testlerini ve ilerki zamanlarda gebelik testlerimi paylasicam <3

canımmm lutfen uzulme bebek varsa da uzuntuden atacaksın boyle yapma bı baktır kana en azından aglamassın hamılesın kuzum duygusal dalgalanmalar da baslamışşş maşallah

yalnız testlere cok da guvenme hcg testınde ıkı defa cızgı gordum ben ama hamıle degıldım yanı ben artık ne ovu ne de hcg testı alıcam ya kendılıgınden ne olacaksa olsun yada yum takıbı

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama işte akşam ki testimin resmi. İnş dış gebelik falan değildir de sadece kimyasaldır diyorum. Adre test bozuk olsa 3 gündür silik çıkmazdı cnm bu 4. Testim oluyor.5 güne adet olmazsam gideceğim doktora Adet olursam da2. Gün gideceğim doktora tekrar hcg belli olur..

Eklentiler

• DSC_0209.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 114
cnm testin resmi yok ?

bebegim çizgi belirginleşmiş kimyasalda değil sanki bu.

ben testın bozuk demıyorum cnm sadece guvenme dıyorum kan testı en ıyısı cnm cızgılerle kafayı bozuyo ınsan

Eki Görüntüle 1490185 Bunlarda da cizgi vardi ama kan testim 0 cikti seninki 0 cikmadi cnm kan testi yaptirmadan uzulme
Yok adre anlıyorum demek istediğini ama 3 gündür silik çizgi çıkıyor hala bozuk olduğunu o yüzden sanmıyorum yani dün ilk güne göre daha koyuydu ama bugün malesef iki testte dünden silikti. Ne bilim pffff

POWERHACK cnm ya silik Çizgiyi ilk gördüğünden itibaren olan testlerinin resmini bir atar mısın tekrar bakayım bi

Canim ilk test 29 kasim
ikinci test 30 kasim
ucuncu test 1 aralik
dorduncu test 1 aralik saat 6 gibi kan vermeden once ve kan sonucum 60 cikan test.

Eklentiler

• 2015-04-09 23.41.14-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 147
  • 20141130_084144.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 185
  • 2014-12-01 09.26.24.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 231
  • 2015-04-09 23.44.24.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 136
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…