Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sen bılırsın cnm pazartesı test yaptırırım ben yerınde olsam ya da acıle gıder yarın yaptırırım ha yaptırınca ne olacak bısey olmuycak varsa vardır yoksa yoktur kı zaten olmasaydı 3 gun cıkmazdı ama ne olur en azından çizgilerle kafayı yemezsın benımkıler 20 testın ıcınden ıkı tanesı pozıtıf cıktı o yuzden guvenmıyorum artık almıycam da

Canim ilk test 29 kasim
ikinci test 30 kasim
ucuncu test 1 aralik
dorduncu test 1 aralik saat 6 gibi kan vermeden once ve kan sonucum 60 cikan test.
Canım çok tşk ediyorum son test çok bariz çıkmış ama gerisi arasında öyle çok büyük fark yok gerçekten bilemedim ben de Şimdi. Tamam kızlar pazartesi gideceğim kan vermeye inş. Taşındık malum yeni ililçeye geldim bugün bir hastane var zaten orda da hemen belli etmeyeyim kendimi ) adre doğru söylüyorsun tabii en güzeli kan vermek de işte kesin sonuç alana kadar biraz ümit olsun içimde ne kadar geç öğrensem sağlıksız olduğunu o kadar iyi olacak gibi. amannn artık ne olursa olsun elimden gelen hiçbirşey yok. Rabbim hayırlısını versin inş.

evet kuzum zaten sonra 3aralık ta yaptıgım Eşitti ama onun neden resmini çekmemişim bilmiyorum :)
İNşallah değerin güzel çıkar bizede haber verirsin

ya nıye sartladın kendını saglıksız dıye yaaa hayır cıkar onu kafandan nıye saglıksızmıs kı çok da saglıklı bekle pazartesıyı al guzel sonucu

Canim ne yaptin

xanım sonucu gormeden sakın uzulme sılık ya da degıl o ankı ıdrarın yogunluguna baglı cnm ben 6 haftalık hamıleydım betam 5bın lerde fralandı sılık cıkıyordu dusun yanı

Yaa kızlar benim akıntı çok arttı bu gün kasık ağrılarında var yumurtluyormuşum gibi hissediyorum ama ovülasyon testi negatif çıkıyor anlamadım nasıl oluyor???

xanım sonucu gormeden sakın uzulme sılık ya da degıl o ankı ıdrarın yogunluguna baglı cnm ben 6 haftalık hamıleydım betam 5bın lerde fralandı sılık cıkıyordu dusun yanı
Canım ya ümitlenmeyeyim hiç bak testlere koyu olan dünkü açık olan bugün kü. Daha da açılıyor yani eşim test verme kimyasalsa zaten adet olacaksın diyo 5 gün daha bekleme kararı verdim az önce. Bugün sümüksü bir akıntım oldu bir de gece yüz üstü yatmışım göğsümün ağrısına uyandım ikisinin de ucu acıyor.
Bekleyeyim zaten üzülmüyorum da artık atlattım yani test verip pozitif çıkınca sağlık ocağından arıyorlar falan arkadaşlarım da hep orda çalışıyor. Sonra aradan aylar geçiyor karşılaşınca doğum yaptın mı diye soran oldu geçen gün boşuna üzülüyorum aylar sonra. 5 gün daha ddursun.

Eklentiler

• DSC_0210.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar dün gece akıntım kasık ağrılarım başlamıştı bugün yaptığım test böyle çıktı yumurtluyorum bu gün demi bi yardım lütfennnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…