- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.261
sen bılırsın cnm pazartesı test yaptırırım ben yerınde olsam ya da acıle gıder yarın yaptırırım ha yaptırınca ne olacak bısey olmuycak varsa vardır yoksa yoktur kı zaten olmasaydı 3 gun cıkmazdı ama ne olur en azından çizgilerle kafayı yemezsın benımkıler 20 testın ıcınden ıkı tanesı pozıtıf cıktı o yuzden guvenmıyorum artık almıycam daYok adre anlıyorum demek istediğini ama 3 gündür silik çizgi çıkıyor hala bozuk olduğunu o yüzden sanmıyorum yani dün ilk güne göre daha koyuydu ama bugün malesef iki testte dünden silikti. Ne bilim pffff
Canım çok tşk ediyorum son test çok bariz çıkmış ama gerisi arasında öyle çok büyük fark yok gerçekten bilemedim ben de Şimdi. Tamam kızlar pazartesi gideceğim kan vermeye inş. Taşındık malum yeni ililçeye geldim bugün bir hastane var zaten orda da hemen belli etmeyeyim kendimiCanim ilk test 29 kasim
ikinci test 30 kasim
ucuncu test 1 aralik
dorduncu test 1 aralik saat 6 gibi kan vermeden once ve kan sonucum 60 cikan test.
evet kuzum zaten sonra 3aralık ta yaptıgım Eşitti ama onun neden resmini çekmemişim bilmiyorum :)Canım çok tşk ediyorum son test çok bariz çıkmış ama gerisi arasında öyle çok büyük fark yok gerçekten bilemedim ben de Şimdi. Tamam kızlar pazartesi gideceğim kan vermeye inş. Taşındık malum yeni ililçeye geldim bugün bir hastane var zaten orda da hemen belli etmeyeyim kendimi) adre doğru söylüyorsun tabii en güzeli kan vermek de işte kesin sonuç alana kadar biraz ümit olsun içimde ne kadar geç öğrensem sağlıksız olduğunu o kadar iyi olacak gibi. amannn artık ne olursa olsun elimden gelen hiçbirşey yok. Rabbim hayırlısını versin inş.
ya nıye sartladın kendını saglıksız dıye yaaa hayır cıkar onu kafandan nıye saglıksızmıs kı çok da saglıklı bekle pazartesıyı al guzel sonucuCanım çok tşk ediyorum son test çok bariz çıkmış ama gerisi arasında öyle çok büyük fark yok gerçekten bilemedim ben de Şimdi. Tamam kızlar pazartesi gideceğim kan vermeye inş. Taşındık malum yeni ililçeye geldim bugün bir hastane var zaten orda da hemen belli etmeyeyim kendimi) adre doğru söylüyorsun tabii en güzeli kan vermek de işte kesin sonuç alana kadar biraz ümit olsun içimde ne kadar geç öğrensem sağlıksız olduğunu o kadar iyi olacak gibi. amannn artık ne olursa olsun elimden gelen hiçbirşey yok. Rabbim hayırlısını versin inş.
Cnm silik cizginin ardindan adet oldum malesefdevamı gelmez ise yerleşme kanaması olabilir bende yaşadım :)
Canim ne yaptinCanım çok tşk ediyorum son test çok bariz çıkmış ama gerisi arasında öyle çok büyük fark yok gerçekten bilemedim ben de Şimdi. Tamam kızlar pazartesi gideceğim kan vermeye inş. Taşındık malum yeni ililçeye geldim bugün bir hastane var zaten orda da hemen belli etmeyeyim kendimi) adre doğru söylüyorsun tabii en güzeli kan vermek de işte kesin sonuç alana kadar biraz ümit olsun içimde ne kadar geç öğrensem sağlıksız olduğunu o kadar iyi olacak gibi. amannn artık ne olursa olsun elimden gelen hiçbirşey yok. Rabbim hayırlısını versin inş.
Canım bugün kü testim dünden daha açık adet olmayı bekliyorum yani ümidim kalmadı ama topladım kendimi. Nasipten öteye gidemiyoruz hayırlısı napalım. En azından gebelik oldu yarın test vereceğim sonucu yazarım mutlakaCanim ne yaptin
xanım sonucu gormeden sakın uzulme sılık ya da degıl o ankı ıdrarın yogunluguna baglı cnm ben 6 haftalık hamıleydım betam 5bın lerde fralandı sılık cıkıyordu dusun yanıCanım bugün kü testim dünden daha açık adet olmayı bekliyorum yani ümidim kalmadı ama topladım kendimi. Nasipten öteye gidemiyoruz hayırlısı napalım. En azından gebelik oldu yarın test vereceğim sonucu yazarım mutlaka
Canım ya ümitlenmeyeyim hiç bak testlere koyu olan dünkü açık olan bugün kü. Daha da açılıyor yani eşim test verme kimyasalsa zaten adet olacaksın diyo 5 gün daha bekleme kararı verdim az önce. Bugün sümüksü bir akıntım oldu bir de gece yüz üstü yatmışım göğsümün ağrısına uyandım ikisinin de ucu acıyor.xanım sonucu gormeden sakın uzulme sılık ya da degıl o ankı ıdrarın yogunluguna baglı cnm ben 6 haftalık hamıleydım betam 5bın lerde fralandı sılık cıkıyordu dusun yanı
Mutlaka calisma yapmalisinizYaa kızlar benim akıntı çok arttı bu gün kasık ağrılarında var yumurtluyormuşum gibi hissediyorum ama ovülasyon testi negatif çıkıyor anlamadım nasıl oluyor???
Mutlaka calisma yapmalisiniz
Güzel haberler çıksın inş. canımoglak_kadini canım dayanamadım ve kanı verdim inş bugün sonuç çıkar. Haber vericem mutlaka.
Bazı kişilerde tam koyuluk olmuyor canım, sen günaşırı devam et çalışmalaraKızlar dün gece akıntım kasık ağrılarım başlamıştı bugün yaptığım test böyle çıktı yumurtluyorum bu gün demi bi yardım lütfennnnnn.. Eki Görüntüle 1491253
Bazı kişilerde tam koyuluk olmuyor canım, sen günaşırı devam et çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?