Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canlar benim de yarin ilk kontrolum var tedaviye ceva verip vermedigim anlaşılacak insallah olumlu olur sua beklerim sizlerden xpreiaZ cnm bekliyorum insallah cok guzel bi deger cikar ben 6 haftalikken silikti insallah seninki de oyledir cnm dua ediyorum

canım gördüm testlerini üzüldüm ama Rabbimin vardır bir bildiği Sonuç bakalım ne kadar çıkacak Ayrıca diğer aya beraber bekleriz Bana da yoldaş olursun

İnşallah kızlar ya hepimiz alsak güzel haberleri sağlıklı gebelikler başlasa gebelik dönemini sonra sağlıklı hayırlı bebiş haberlerini paylaşmaya başlasak ya.. 3 gibi çıkar dediler sonuca inş güzel haberler veririm yok eğer ki kimyasalsa kimyasalın üstüne gebelik geliyor inş o sağlıklı olur

canim dort gozle bekliyorum seni insallah soyle guzel bir deger cikar da kizima arkadas gelir

oglak_kadini canım geldi sonuç 29 ile kimyasal olduğu kesinleşti artık malesef önümüzdeki maçlara bakıcaz bi an önce adet olurum inş..
Niye 2o kimyasalmis cnm iki gun sonra baktir tekrar artma olmassa kimyasal deriz dur cikmadi nu can daha bu arada aslirini progestani birakma sakin

canim ya :/ uzuldum bak
inşallah bir dahaki aya saglikli gebelik olur uzulme sakin demekki gebelik oluuor tutunamiyor ogle dusun
Evet canım 11 aydır bu kadarı da olmuyordu. Kimyasalın arkası gebelik olur inşallah ne oldu ne olacak diye belirsizlik daha kötü hayırlısı olsun artık napalım

oglak_kadini canım geldi sonuç 29 ile kimyasal olduğu kesinleşti artık malesef önümüzdeki maçlara bakıcaz bi an önce adet olurum inş..
ayyy canım yaaa çok üzüldüm. ama sakın moralini bozmaa üzülmek pes etmek yokkk. demekki sağlıklı değilmiş gibi vücut atıyor. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

Niye 2o kimyasalmis cnm iki gun sonra baktir tekrar artma olmassa kimyasal deriz dur cikmadi nu can daha bu arada aslirini progestani birakma sakin
Yok kuzucum Yumurtlamamın üstüne 16. Gün bugün 400-500 olması lazımdı kiii testte pozitif çıkması için zaten 10un üstü olması lazım test pozitif çıkalı 5 gün oluyor yükselip düşmeye başlamış. Boş yere ümitlenmeye gerek yok objektif olarak bakıyorum artık. Bikaç güne adet olurum zaten yazarım mutlaka

Canim yazilarini okudum, üzüldüm insallah bundan sonraki tutar. Dualarimdasin herzaman <3

Canım hayırlısı böyleymiş demek ki... İnşallah önümüzdeki ay sağlıkla gelir bebişin

Testi ne zaman yaptiginin da, yediginin ictiginin de onemi var. Kotuye yorma hemen bayagi belirgin duruyor cizgin. Hcg de bi cizgi cikmasi icin en az 50 degerine falan sahip olmak gerek ancak o deger arkadasimda 132 iken bile cok hafif silik cizgi vardi arkadasimda. Seninki bayagi belirgin.

umutlanmak degıl de anlıyorum senı canım ne yapalım bu ay öçlulmedı ama sanırım ben de yasadım kımyasal cunku ıkı defa gebelık testım pozıtıf cıktı sonra cıkmadı adetım de 6 gun gecıkmelı geldı kısmet dıyelım canım adet oluncatedavı dusunuyor möusun yada arastırmayı bu 3. kımyasalın artık nedenı arastırılmalı bence kı belkı aspirine yum gununde başlaman lazımdır ya da tedavı olursan kalıtelı yumurta olur esıne de keçiboynuzu kuru yap sperm kalıtesı artar bal yedır gıngseng al aktardan 0onun karısımı olan ballar var belkı kalıtede sorun yasıyorsundur bu yuzden vucut kabul etmıyordur ya da esının spermı yabancı oldugu ıcın vucut saglıklı olsa da kabul etmıyordur yanı ben bıle bu kadarını bılıyorum kı drlar çok daha ıyı bılıyordur yaz tatılı gelınce buyuyk sehıre gıtmenı jonerırım bak cgh dıye bı tup bebek yontemı varmıs ve bu yontemde zigotların genetiği de bakılıyormus yanı saglıklı gebelık elde etme oranı cok yuksekmıs eger bu arada benım olmassa ben bu yonteme basvurmayı dusunuyorum açıkcası bıraz pahalı belkı ama bebek için değer bence kı artık bız bu durumlara alıştık yanı ılkı gıbı de etkılemıyor acıkcası ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun gel senınle zikire başlayalım 70 bın lem yelıd cekelım dua ıle ayakta duran yer gok ve dualarımız cok etkılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…