- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.301
Canım benim bütün pıhtılaşma testlerine bakıldı eşimin spermiyogramına bakıldı. Hepsi normal coraspine de yumurtayı gördüğümüz gün başladım.bacaklarım kollarım mosmor kanım sulandığından. Neden diye düşünüyorum ben de ama bir neden yok işte. Bilmiyorum ki.. İkinci kimyasalım oldu bu ikisinin arasında 7.5 hflık kürtaj var kalbi durduğu için. Ya sperm ya yumurta bozuk. Sperm normal çıktı demek ki yumurtalarımda sıkıntı var. O da ancak dediğin gibi DNA sı kontrol edilip seçilip tüp bebek olur. Nerde ne kadar zamanda ve kaça yapılıyor hiç bilmiyorum ben. Ve bana yapılır mı acaba?umutlanmak degıl de anlıyorum senı canım ne yapalım bu ay öçlulmedı ama sanırım ben de yasadım kımyasal cunku ıkı defa gebelık testım pozıtıf cıktı sonra cıkmadı adetım de 6 gun gecıkmelı geldı kısmet dıyelım canım adet oluncatedavı dusunuyor möusun yada arastırmayı bu 3. kımyasalın artık nedenı arastırılmalı bence kı belkı aspirine yum gununde başlaman lazımdır ya da tedavı olursan kalıtelı yumurta olur esıne de keçiboynuzu kuru yap sperm kalıtesı artar bal yedır gıngseng al aktardan 0onun karısımı olan ballar var belkı kalıtede sorun yasıyorsundur bu yuzden vucut kabul etmıyordur ya da esının spermı yabancı oldugu ıcın vucut saglıklı olsa da kabul etmıyordur yanı ben bıle bu kadarını bılıyorum kı drlar çok daha ıyı bılıyordur yaz tatılı gelınce buyuyk sehıre gıtmenı jonerırım bak cgh dıye bı tup bebek yontemı varmıs ve bu yontemde zigotların genetiği de bakılıyormus yanı saglıklı gebelık elde etme oranı cok yuksekmıs eger bu arada benım olmassa ben bu yonteme basvurmayı dusunuyorum açıkcası bıraz pahalı belkı ama bebek için değer bence kı artık bız bu durumlara alıştık yanı ılkı gıbı de etkılemıyor acıkcası ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun gel senınle zikire başlayalım 70 bın lem yelıd cekelım dua ıle ayakta duran yer gok ve dualarımız cok etkılı
Canım geçmiş olsun ama ne kadar da üzülsende dik durmayı başarabiliyorsun bu çok takdire değer bir olgunluk Kimyasalların % 90 % 95 i sağlıksız bir bebek olduğu için atıyor vücut ki bunu sen de biliyorsundur İnşallah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik olur Bak beta değerin yüksek değil en azından vücudun daha rahat toplar benim bir ayda bile tam düşmedioglak_kadini canım geldi sonuç 29 ile kimyasal olduğu kesinleşti artık malesef önümüzdeki maçlara bakıcaz bi an önce adet olurum inş..
nıye yapılmasın kuzum 3 kayıp var ıstanbulda yapıyorlar bılıyorum ama tedavının surecıne gore degısıyor sanırım 7 bın den baslıyor artık sana yapılan tedavıye gore degısıyor fıyat ben dusunuyorum bu yontemı yaza kadar olmassa 10 bın olsa verırlır yahhh artık kımsenın ulaşamayacagı bı rakam degıl buCanım benim bütün pıhtılaşma testlerine bakıldı eşimin spermiyogramına bakıldı. Hepsi normal coraspine de yumurtayı gördüğümüz gün başladım.bacaklarım kollarım mosmor kanım sulandığından. Neden diye düşünüyorum ben de ama bir neden yok işte. Bilmiyorum ki.. İkinci kimyasalım oldu bu ikisinin arasında 7.5 hflık kürtaj var kalbi durduğu için. Ya sperm ya yumurta bozuk. Sperm normal çıktı demek ki yumurtalarımda sıkıntı var. O da ancak dediğin gibi DNA sı kontrol edilip seçilip tüp bebek olur. Nerde ne kadar zamanda ve kaça yapılıyor hiç bilmiyorum ben. Ve bana yapılır mı acaba?
süperrrr çok güzel çizgin maşallah cnm inşallah bu yumurtan bebıs olurKızlar şimdi bi daha test yaptım yine koyu hadi inş bu kez olucak sanki yumurtluyorum
Eki Görüntüle 1491736
Pozitif canım baksana değerlendir derim ben bebisin ilk işaretleri bunlarKızlar şimdi bi daha test yaptım yine koyu hadi inş bu kez olucak sanki yumurtluyorum
Eki Görüntüle 1491736
süperrrr çok güzel çizgin maşallah cnm inşallah bu yumurtan bebıs olur
Pozitif canım baksana değerlendir derim ben bebisin ilk işaretleri bunlar
inşallahh tutar hadı senden guzel haberler beklıyoruz 12 gun sonra test yaptırabılırsınİnş canımm Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.. İlk defa bu kadar koyu yakalaya bildim bu kez tutar inş dua edin kızlar...
bu pozıtıf benceKızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz dün çalışmıştık oylesine korunmamistik ama bugün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve teste bakar misiniz bugün 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum
ama daha bugün pozitif çatlarsa yarın olur herhalde dollenirse mi sizce
ya ben bu yapmayız diye dişimi yaptiriyorum daha isim bitmedi biliyorsunuz sonra hafif mantar oluşumu hissettim dün bugün doktora gidip fitil yazdırdım ayrica spora yazılmıştım parayi bugün verecektim o zaman gitmeyiyim di mi ayyyyy ne yapacağım ben kafam karıştıEki Görüntüle 1491751
inşallahh tutar hadı senden guzel haberler beklıyoruz 12 gun sonra test yaptırabılırsın
tatlım çalışmalarınıza tam gaz devam edin. inşaallahhh 12-13 gün sonra bebiş haberini alırızKızlar şimdi bi daha test yaptım yine koyu hadi inş bu kez olucak sanki yumurtluyorum
Eki Görüntüle 1491736
canım bu pozitif bugün yarın çatlar yumurtan. sporu boşver, fitili de kullanma. diş tedavini mecburen bitir canım. bazen bir ayda iki kere yumurtlama olabilirmiş. çalışmalara devam et canımmKızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz dün çalışmıştık oylesine korunmamistik ama bugün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve teste bakar misiniz bugün 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum
ya ben bu yapmayız diye dişimi yaptiriyorum daha isim bitmedi biliyorsunuz sonra hafif mantar oluşumu hissettim dün bugün doktora gidip fitil yazdırdım ayrica spora yazılmıştım parayi bugün verecektim o zaman gitmeyiyim di mi ayyyyy ne yapacağım ben kafam karıştıEki Görüntüle 1491751
tatlım çalışmalarınıza tam gaz devam edin. inşaallahhh 12-13 gün sonra bebiş haberini alırız
Kızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz dün çalışmıştık oylesine korunmamistik ama bugün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve teste bakar misiniz bugün 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum
Ewet belli olur cnm12 gün sonra belli oluyor mu hımm tamam yaptırırım valla
çalışmalara devam edemiyorum canım kocamla tartıştık şimdi moralim bozuldu ağlayacağım az kaldı İllede bu ay dinlenecektin sen zaten yapmayacaktık Niye istiyon sen şimdi ben bu ay istemiyorum falan filan Çocuk sakat doğar diye kafasına takmış yaniSeninkine benimki gibi valla yumurtluyoruz biz boşver sporu falan çalışmalara devam inş bu ay olur canım.. Ben ilk kez bu kadar koyu çizgi yakaladım valla şoktayım hadi hayırlısı bakalım :)
boşver onu sen ben artık benımkıne cocukla ılgılı tek kelıme etmıyorum yum zamanındaysam sokuluyorum anlamıo bıle canı ıstedı sanıyoTöbe çocukların gelmeyişi stres yapıyor bir de adamlarla uğraşıyoruz benimki de kafayı bozdun çocukla iyice dedi. Siz bana metanetli derken bi de benimkinin dediğine bakınc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?