Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım benim bütün pıhtılaşma testlerine bakıldı eşimin spermiyogramına bakıldı. Hepsi normal coraspine de yumurtayı gördüğümüz gün başladım.bacaklarım kollarım mosmor kanım sulandığından. Neden diye düşünüyorum ben de ama bir neden yok işte. Bilmiyorum ki.. İkinci kimyasalım oldu bu ikisinin arasında 7.5 hflık kürtaj var kalbi durduğu için. Ya sperm ya yumurta bozuk. Sperm normal çıktı demek ki yumurtalarımda sıkıntı var. O da ancak dediğin gibi DNA sı kontrol edilip seçilip tüp bebek olur. Nerde ne kadar zamanda ve kaça yapılıyor hiç bilmiyorum ben. Ve bana yapılır mı acaba?

oglak_kadini canım geldi sonuç 29 ile kimyasal olduğu kesinleşti artık malesef önümüzdeki maçlara bakıcaz bi an önce adet olurum inş..
Canım geçmiş olsun ama ne kadar da üzülsende dik durmayı başarabiliyorsun bu çok takdire değer bir olgunluk Kimyasalların % 90 % 95 i sağlıksız bir bebek olduğu için atıyor vücut ki bunu sen de biliyorsundur İnşallah bir sonraki ay sağlıklı bir gebelik olur Bak beta değerin yüksek değil en azından vücudun daha rahat toplar benim bir ayda bile tam düşmedi

nıye yapılmasın kuzum 3 kayıp var ıstanbulda yapıyorlar bılıyorum ama tedavının surecıne gore degısıyor sanırım 7 bın den baslıyor artık sana yapılan tedavıye gore degısıyor fıyat ben dusunuyorum bu yontemı yaza kadar olmassa 10 bın olsa verırlır yahhh artık kımsenın ulaşamayacagı bı rakam degıl bu

Kızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz dün çalışmıştık oylesine korunmamistik ama bugün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve teste bakar misiniz bugün 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum
ama daha bugün pozitif çatlarsa yarın olur herhalde dollenirse mi sizce
ya ben bu yapmayız diye dişimi yaptiriyorum daha isim bitmedi biliyorsunuz sonra hafif mantar oluşumu hissettim dün bugün doktora gidip fitil yazdırdım ayrica spora yazılmıştım parayi bugün verecektim o zaman gitmeyiyim di mi ayyyyy ne yapacağım ben kafam karıştı

bu pozıtıf bence

canım bu pozitif bugün yarın çatlar yumurtan. sporu boşver, fitili de kullanma. diş tedavini mecburen bitir canım. bazen bir ayda iki kere yumurtlama olabilirmiş. çalışmalara devam et canımm

Seninkine benimki gibi valla yumurtluyoruz biz boşver sporu falan çalışmalara devam inş bu ay olur canım.. Ben ilk kez bu kadar koyu çizgi yakaladım valla şoktayım hadi hayırlısı bakalım :)

Seninkine benimki gibi valla yumurtluyoruz biz boşver sporu falan çalışmalara devam inş bu ay olur canım.. Ben ilk kez bu kadar koyu çizgi yakaladım valla şoktayım hadi hayırlısı bakalım :)
çalışmalara devam edemiyorum canım kocamla tartıştık şimdi moralim bozuldu ağlayacağım az kaldı İllede bu ay dinlenecektin sen zaten yapmayacaktık Niye istiyon sen şimdi ben bu ay istemiyorum falan filan Çocuk sakat doğar diye kafasına takmış yani

Töbe çocukların gelmeyişi stres yapıyor bir de adamlarla uğraşıyoruz benimki de kafayı bozdun çocukla iyice dedi. Siz bana metanetli derken bi de benimkinin dediğine bakın c

Töbe çocukların gelmeyişi stres yapıyor bir de adamlarla uğraşıyoruz benimki de kafayı bozdun çocukla iyice dedi. Siz bana metanetli derken bi de benimkinin dediğine bakın c
boşver onu sen ben artık benımkıne cocukla ılgılı tek kelıme etmıyorum yum zamanındaysam sokuluyorum anlamıo bıle canı ıstedı sanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…