- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 53
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.321
çalışmalara devam edemiyorum canım kocamla tartıştık şimdi moralim bozuldu ağlayacağım az kaldı İllede bu ay dinlenecektin sen zaten yapmayacaktık Niye istiyon sen şimdi ben bu ay istemiyorum falan filan Çocuk sakat doğar diye kafasına takmış yani
Canım benim dayanamadı üzüldüğüme değerlendirdik bugün de çok şükür Allah ım inşallah bir daha öyle şeyler yaşatmaz Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun Yumurtaya can veren rabbim bizlere de nasip eder inşallahRABBiMiN izniyle hiç bişey olmaz canım sen hiç kafana takma onların en iyi yaptıkları şey boş konuşmak zaten :))
Biz daha değerlendiremedik canım ya inş geç kalmamışızdırCanım benim dayanamadı üzüldüğüme değerlendirdik bugün de çok şükür Allah ım inşallah bir daha öyle şeyler yaşatmaz Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun Yumurtaya can veren rabbim bizlere de nasip eder inşallah
Yok canım daha zamanin vardır ama en kisa surede degerlendirinBiz daha değerlendiremedik canım ya inş geç kalmamışızdır(
Yok canım daha zamanin vardır ama en kisa surede degerlendirin
Bu bebisler bize neler neler yaptiriyor canları sağolsun da Katlaniyoruz herseyeAdam nöbetci bi iki saat izin alıp gelip geri gitcek onu bekliyorum :)) çok kötü denk geldi yaaaa(
boşver onu sen ben artık benımkıne cocukla ılgılı tek kelıme etmıyorum yum zamanındaysam sokuluyorum anlamıo bıle canı ıstedı sanıyo
bu ikinci çizgi içinden mi çıktı dışardan görünüyor muydu?Kızlar gebelik testi bu testin içi bu
epey bı sure yapma yum donemınde coşarsınızX benim ki bu defa anlayacak kesin çünkü en son yumurtlama dönemi doktordan sonra kanına girmiştim toplanma taşınma gebelik şüphesi falan derken bir de yarına adet başlar bi hafta da ordan mola bi ayı tamamladım resmen x neyse önümüzdeki aya birikim olsun
acaba bu ay soğan kürünü yapsam mı ya? saraçoğlu sık düşük yapanların rahimlerinde bir tabaka olduğu için sık düşük yapıyorlar soğan kürü o tabakayı yok ediyor falan demişti. zaten kilo da verdiriyomuş. bir taşla iki kuş vurabilir miyim acaba?epey bı sure yapma yum donemınde coşarsınız
birçok kişi yapıyor canım soğan kürünü ben denedim içemedim ama sen yapabilirsen iyi oluracaba bu ay soğan kürünü yapsam mı ya? saraçoğlu sık düşük yapanların rahimlerinde bir tabaka olduğu için sık düşük yapıyorlar soğan kürü o tabakayı yok ediyor falan demişti. zaten kilo da verdiriyomuş. bir taşla iki kuş vurabilir miyim acaba?
adetim de geldi gelecek bekliyor hala gelemedi
Bida kan ver desem kizarsin bana ama belki yukselmistir belki de adet olmuycksin belli mi olur diye düşünüyorum icimden ama bak dusunuyorum sadece yani söylemedimacaba bu ay soğan kürünü yapsam mı ya? saraçoğlu sık düşük yapanların rahimlerinde bir tabaka olduğu için sık düşük yapıyorlar soğan kürü o tabakayı yok ediyor falan demişti. zaten kilo da verdiriyomuş. bir taşla iki kuş vurabilir miyim acaba?
Bu yedaviden sonuc cikmassa ben sogan kuru yapacagim zaten sen de yap bakalim sonuc ne olacakacaba bu ay soğan kürünü yapsam mı ya? saraçoğlu sık düşük yapanların rahimlerinde bir tabaka olduğu için sık düşük yapıyorlar soğan kürü o tabakayı yok ediyor falan demişti. zaten kilo da verdiriyomuş. bir taşla iki kuş vurabilir miyim acaba?
Yok başladı kahverengi lekeler akşam arkadaşımın kınası var iyi bi oynarım ne var ne yok dökülür iyice. Kasık ağrım da başladı.Bida kan ver desem kizarsin bana ama belki yukselmistir belki de adet olmuycksin belli mi olur diye düşünüyorum icimden ama bak dusunuyorum sadece yani söylemedim
canım ilk çizgi seni yanılmasın. idrarı damlattığımız yerde boya var. o boya ile idrar ilerliyor ve çizgileri oluşturuyor. ilk çizgi o boya kalıntısının çizgisi. bende de daha önce olmuştu. bence testi tekrarla.Kızlar gebelik testi bu testin içi bu
Yarar bence cnm ahh bi sonuc alabilseydikYok başladı kahverengi lekeler akşam arkadaşımın kınası var iyi bi oynarım ne var ne yok dökülür iyice. Kasık ağrım da başladı.
Soğan kürünü deneyeyim o zaman ben ama sabah akşam değil öğlen akşam yapabilirim ancak. Yine de işe yarar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?