- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.341
soğan kürü günde 1defa yapılıyor canım bende 1hafta kadar içimiştim.birde civanpercemi cayını iç faydasını göreceksinYok başladı kahverengi lekeler akşam arkadaşımın kınası var iyi bi oynarım ne var ne yok dökülür iyice. Kasık ağrım da başladı.
Soğan kürünü deneyeyim o zaman ben ama sabah akşam değil öğlen akşam yapabilirim ancak. Yine de işe yarar inşallah
tamam canım yaparım ama saraçoğlunun videolarını bile tek tek izledim kadın programlarında anlattığı hepsinde farklı bir gün (adet bitiminden 7 gün sonra, adetin 2. günü, adetin 7. günü) farklı bir sayı (günde 1 ,günde 2) ve farklı bir zaman(sabah- akşam,öğlen-akşam) diyor. heralde günü saati çok önemli değil. ben bir başlayayım da en kötü sadece akşam aç karnına yapıp içeyim.S
soğan kürü günde 1defa yapılıyor canım bende 1hafta kadar içimiştim.birde civanpercemi cayını iç faydasını göreceksin
evet aynen söyledigin gibi yap ben pek detaylı araştırmamıştım ama 15 gün günde 1 defa içmek gerekiyordu diye hatırlıyorum..birde ben civanpercemi cayı almıstım ot şeklinde onu böyle sallama cay gibi kupaya demleyip içiyordum ara ara.tamam canım yaparım ama saraçoğlunun videolarını bile tek tek izledim kadın programlarında anlattığı hepsinde farklı bir gün (adet bitiminden 7 gün sonra, adetin 2. günü, adetin 7. günü) farklı bir sayı (günde 1 ,günde 2) ve farklı bir zaman(sabah- akşam,öğlen-akşam) diyor. heralde günü saati çok önemli değil. ben bir başlayayım da en kötü sadece akşam aç karnına yapıp içeyim.
hadi hayırlısı olsun canımmmkızlar 18 mm yumurtam varmıs ama dr kalıtelı oldugunu dusunmuyorum dedı bugun 6. gunum daha iğnelere devam edecegiz bır kutu daha menogen verdı
Nasıl anlamış ki kaliteli olmadığını acaba? Benim yumurtam da mı kalitesizdi acabakızlar 18 mm yumurtam varmıs ama dr kalıtelı oldugunu dusunmuyorum dedı bugun 6. gunum daha iğnelere devam edecegiz bır kutu daha menogen verdı
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım.. Takmayacaksın erkekler böyle nerde ne yapacakları çok belli olmuyor bizim gibi düşünmeleri mümkün değil ama en iyisini Rabbim bilir hakında hayırlısı neyse o olsun cnm...Eşimle fena kapıştık bugün yine kızlar ya dönem dönem çok iyi dönem dönem dayanılmaz oluyor. Bazen diyorum ki acaba hayırlısını istiyorum bizim evliliğin sonu mu yok ondan mı olmuyor acaba. Ev taşırken adam işim var diye çıktı evden 4-5 saat sonra bi aradım nerdesin diye memlekete gitmiş! Ben tek başıma yapamayınca annemi babamı yardıma çağırdım onlar bilmiyo ki neyi yapsınlar adam memlekete gitmiş saçma sapan bir iş için ve bana söylemeye bile gerek duymamıŞ.
Ben bu testi okudum ama tam anlayamadım hergün yapılan testler neden atılıyor beni aydınlatın gözünüzü Sevim :)
Kaç günde bir adet oluyorsan teste ona göre başlıyorsun canım 28 günde birse 11. gün başlıyorsun adetinin ilk başladığı günden saymaya başlıyorsun..
26 günde bir oluyorsa 9.gün başlayacaksın yapmaya..Hımm benim 26 günde oluyor sayfanın başında 10. Gün diyor dimi
Evet canım bi dahaki ay başlarsın hadi hakkında hayırlısı...Hımm çok teşekkür ederim insanlarda öyle görünce merak ettim açıkçası neyse benim bu ay geçti herhalde Bugün 13. gün geç kaldım sanirim
18 mm lik yumurta mi sağlıklı olmuyormuş yoksa senin oluşan bu yumurta mi sağlıklı değilmiş Ay canım ya içime kurt düşürdün Benim 10. Günde çatladı yumurta hiç bu kadar erken olmazdı Biz de değerlendirdik yakızlar 18 mm yumurtam varmıs ama dr kalıtelı oldugunu dusunmuyorum dedı bugun 6. gunum daha iğnelere devam edecegiz bır kutu daha menogen verdı
Evlilik herkeste böyle değilmidir İnişli çıkışlı oluyor Kafana çok takıp da içine dert çöktürmeEşimle fena kapıştık bugün yine kızlar ya dönem dönem çok iyi dönem dönem dayanılmaz oluyor. Bazen diyorum ki acaba hayırlısını istiyorum bizim evliliğin sonu mu yok ondan mı olmuyor acaba. Ev taşırken adam işim var diye çıktı evden 4-5 saat sonra bi aradım nerdesin diye memlekete gitmiş! Ben tek başıma yapamayınca annemi babamı yardıma çağırdım onlar bilmiyo ki neyi yapsınlar adam memlekete gitmiş saçma sapan bir iş için ve bana söylemeye bile gerek duymamıŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?