- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.361
Canim belki ucunda bi supriz vardir insallah oyledir ya da vakti olmamistir aramaya biri ölmüştür ne bilim biri yoğun bakıma düşmüştür cnm hemen kötü düşünme çünkü bizim mutlu ve stresten uzak olmamız gerekiyorEşimle fena kapıştık bugün yine kızlar ya dönem dönem çok iyi dönem dönem dayanılmaz oluyor. Bazen diyorum ki acaba hayırlısını istiyorum bizim evliliğin sonu mu yok ondan mı olmuyor acaba. Ev taşırken adam işim var diye çıktı evden 4-5 saat sonra bi aradım nerdesin diye memlekete gitmiş! Ben tek başıma yapamayınca annemi babamı yardıma çağırdım onlar bilmiyo ki neyi yapsınlar adam memlekete gitmiş saçma sapan bir iş için ve bana söylemeye bile gerek duymamıŞ.
Ya bu adetimin 2. Gunu 12 mm idi dun 6. Gunu 18 mm olmus ama dr onun kaliteli oldugunu dusunmuyorum dedi bugun ogleden so ra tekrar gidrcegim bakalim yeni gelisim var mi bu 18lik ne durumda18 mm lik yumurta mi sağlıklı olmuyormuş yoksa senin oluşan bu yumurta mi sağlıklı değilmiş Ay canım ya içime kurt düşürdün Benim 10. Günde çatladı yumurta hiç bu kadar erken olmazdı Biz de değerlendirdik ya
Bazal yumurta o kalitesiz ben dogrudan iğnelerle iki tane gelistirmek istiyorum dedi bi kutu daha igne verdi isteNasıl anlamış ki kaliteli olmadığını acaba? Benim yumurtam da mı kalitesizdi acaba
hımmm anladım canım dünden beri uyuyamadım kara kara düşünmeye başlamıştım Aklıma tüm 18 mm lik yumurtalar kötüdür gibi bir düşünce olmuşmuştu bende Bir de önceki durumlarıma göre çok ama çok erken yumurtladım Bir de geçen ay kimyasal geçirmiştim ya Daha kötü oldum Benim yumurta da kalitesizse tekrar aynı şeyleri yaşarsam ya da çocuğum sakat doğarsa diye dertlenip duruyordumYa bu adetimin 2. Gunu 12 mm idi dun 6. Gunu 18 mm olmus ama dr onun kaliteli oldugunu dusunmuyorum dedi bugun ogleden so ra tekrar gidrcegim bakalim yeni gelisim var mi bu 18lik ne durumda
kuzum ordan o sonucu nasıl cıkardın tüm 18 lıkler nıye kalıtesız olsunhımmm anladım canım dünden beri uyuyamadım kara kara düşünmeye başlamıştım Aklıma tüm 18 mm lik yumurtalar kötüdür gibi bir düşünce olmuşmuştu bende Bir de önceki durumlarıma göre çok ama çok erken yumurtladım Bir de geçen ay kimyasal geçirmiştim ya Daha kötü oldum Benim yumurta da kalitesizse tekrar aynı şeyleri yaşarsam ya da çocuğum sakat doğarsa diye dertlenip duruyordum
Demekki senin kendi yumurtanla ilgili sorun var Allah ım inşallah senin bu sorunun da düzelir de Kaliteli yumurtalar döllenir Herkesin sağlıklı bebişi olur
canım benim işte herşeyi düşünüyoruz geçen ay da kimyasal yaşayınca bir de yumurtlamam bu kadar erken olunca bir de büyüklüğünü bilmeyince telaşlandımkuzum ordan o sonucu nasıl cıkardın tüm 18 lıkler nıye kalıtesız olsun
canım benım yumurtalarımda bugune kadar kalıte sorunu olmadı düşüklerim farklı sebeplerden o yuzden yumurtanın kalıtesız oldugunu dusunmuyorum cunku ıkı dra gıdıyorum bırbırlerınden haberlerı yok ıkıncı gıttıgım dr da rahat 20 yıllık var ona göre de yumurta gayet ıyı bakalım bugun ona gıdıcem ne dıycek asıstan da ıyı bence ek tedavıye gerek yok dedı ama doçent olan yenı yumurta ıstıyorum dedı vuruluyorum ıgnelerı A llah hayıra cıkarsın bu emeklerımızı
2.bucukta randevum var bakalım ne durumdayız yanı kımsenın yumurtasında sorun cıkmasın bı benımkınde değilcanım benim işte herşeyi düşünüyoruz geçen ay da kimyasal yaşayınca bir de yumurtlamam bu kadar erken olunca bir de büyüklüğünü bilmeyince telaşlandım
bu bebişler bize kafayı yedirtti resmen bazen saçmalayabiliyoruz Ya seninde sorun çıkmaz inşallah gerçekten bunu çok isterim bebişler gelir inşallah
amin canım kimseler yaşamasın haber ver bana da inşallah iyi büyümüştür2.bucukta randevum var bakalım ne durumdayız yanı kımsenın yumurtasında sorun cıkmasın bı benımkınde değil
20 olmustur belkıamin canım kimseler yaşamasın haber ver bana da inşallah iyi büyümüştür
Aminnnnnnn canım inş hiç bir sorun çıkmaz yumurtan çok çok iyidir Rabbim hayırlı sonuçlar versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize :))2.bucukta randevum var bakalım ne durumdayız yanı kımsenın yumurtasında sorun cıkmasın bı benımkınde değil
amınn cnm bugun 7. gunum daha erken yanı ınsallah yenı bı yumurta daha gelısmıstırAminnnnnnn canım inş hiç bir sorun çıkmaz yumurtan çok çok iyidir Rabbim hayırlı sonuçlar versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize :))
Canım ben senin doktoruna anlam veremedim Hem 18 den 20 mm ye büyüyor hem de gelişim yok diyor Bu ne Yaman çelişkigeldım drdan 20 olmus ama yenı gelısım hala yok ınsallah yenıler de gelısır
Bilmiyorum canım hevesini kırmak gibi olmasın da bazı belirtiler bata yakın ama büyük çoğunluğu bat dan sonra belli oluyor Kendini çok dinleme yipratma ama inşallah bebiş vardir sanırım biz beraber yakalamistik ovulasyon gününüKızlar ya iki gündür kasıklarım çok ağrıyor acaba yine kist falan mı oldu bebek olmuş olsa bu kadar çabuk hissetmem mümkün değil demi
Bilmiyorum canım hevesini kırmak gibi olmasın da bazı belirtiler bata yakın ama büyük çoğunluğu bat dan sonra belli oluyor Kendini çok dinleme yipratma ama inşallah bebiş vardir sanırım biz beraber yakalamistik ovulasyon gününü
gelişim yok demıyor o yumurta adetımın 2. gunu 12mm ıdı onun dısında yumurta gelıstırmeye calısıyorCanım ben senin doktoruna anlam veremedim Hem 18 den 20 mm ye büyüyor hem de gelişim yok diyor Bu ne Yaman çelişki
Canım inşallah gelişir güzel sağlıklı yumurtalar benim doktor kaliteden hiç bahsetmedi nerden anlaşılıyor diye merak ettiM.amınn cnm bugun 7. gunum daha erken yanı ınsallah yenı bı yumurta daha gelısmıstır
bugunku dr kalıtelı dedı bısey anlamadm bnde cnm ne dedıklerı bellı degıl ama yenı yumurta henuz gelısmedı 3 gune daha gelişir inşallah cnm yaaaaCanım inşallah gelişir güzel sağlıklı yumurtalar benim doktor kaliteden hiç bahsetmedi nerden anlaşılıyor diye merak ettiM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?