Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim belki ucunda bi supriz vardir insallah oyledir ya da vakti olmamistir aramaya biri ölmüştür ne bilim biri yoğun bakıma düşmüştür cnm hemen kötü düşünme çünkü bizim mutlu ve stresten uzak olmamız gerekiyor

Ya bu adetimin 2. Gunu 12 mm idi dun 6. Gunu 18 mm olmus ama dr onun kaliteli oldugunu dusunmuyorum dedi bugun ogleden so ra tekrar gidrcegim bakalim yeni gelisim var mi bu 18lik ne durumda

Ya bu adetimin 2. Gunu 12 mm idi dun 6. Gunu 18 mm olmus ama dr onun kaliteli oldugunu dusunmuyorum dedi bugun ogleden so ra tekrar gidrcegim bakalim yeni gelisim var mi bu 18lik ne durumda
hımmm anladım canım dünden beri uyuyamadım kara kara düşünmeye başlamıştım Aklıma tüm 18 mm lik yumurtalar kötüdür gibi bir düşünce olmuşmuştu bende Bir de önceki durumlarıma göre çok ama çok erken yumurtladım Bir de geçen ay kimyasal geçirmiştim ya Daha kötü oldum Benim yumurta da kalitesizse tekrar aynı şeyleri yaşarsam ya da çocuğum sakat doğarsa diye dertlenip duruyordum
Demekki senin kendi yumurtanla ilgili sorun var Allah ım inşallah senin bu sorunun da düzelir de Kaliteli yumurtalar döllenir Herkesin sağlıklı bebişi olur

kuzum ordan o sonucu nasıl cıkardın tüm 18 lıkler nıye kalıtesız olsun

canım benım yumurtalarımda bugune kadar kalıte sorunu olmadı düşüklerim farklı sebeplerden o yuzden yumurtanın kalıtesız oldugunu dusunmuyorum cunku ıkı dra gıdıyorum bırbırlerınden haberlerı yok ıkıncı gıttıgım dr da rahat 20 yıllık var ona göre de yumurta gayet ıyı bakalım bugun ona gıdıcem ne dıycek asıstan da ıyı bence ek tedavıye gerek yok dedı ama doçent olan yenı yumurta ıstıyorum dedı vuruluyorum ıgnelerı A llah hayıra cıkarsın bu emeklerımızı

canım benim işte herşeyi düşünüyoruz geçen ay da kimyasal yaşayınca bir de yumurtlamam bu kadar erken olunca bir de büyüklüğünü bilmeyince telaşlandım
bu bebişler bize kafayı yedirtti resmen bazen saçmalayabiliyoruz Ya seninde sorun çıkmaz inşallah gerçekten bunu çok isterim bebişler gelir inşallah

2.bucukta randevum var bakalım ne durumdayız yanı kımsenın yumurtasında sorun cıkmasın bı benımkınde değil

2.bucukta randevum var bakalım ne durumdayız yanı kımsenın yumurtasında sorun cıkmasın bı benımkınde değil
Aminnnnnnn canım inş hiç bir sorun çıkmaz yumurtan çok çok iyidir Rabbim hayırlı sonuçlar versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize :))

Aminnnnnnn canım inş hiç bir sorun çıkmaz yumurtan çok çok iyidir Rabbim hayırlı sonuçlar versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize :))
amınn cnm bugun 7. gunum daha erken yanı ınsallah yenı bı yumurta daha gelısmıstır

Kızlar ya iki gündür kasıklarım çok ağrıyor acaba yine kist falan mı oldu bebek olmuş olsa bu kadar çabuk hissetmem mümkün değil demi

Kızlar ya iki gündür kasıklarım çok ağrıyor acaba yine kist falan mı oldu bebek olmuş olsa bu kadar çabuk hissetmem mümkün değil demi
Bilmiyorum canım hevesini kırmak gibi olmasın da bazı belirtiler bata yakın ama büyük çoğunluğu bat dan sonra belli oluyor Kendini çok dinleme yipratma ama inşallah bebiş vardir sanırım biz beraber yakalamistik ovulasyon gününü

Kendimi çok dinliyorum valla engel olamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

Canım inşallah gelişir güzel sağlıklı yumurtalar benim doktor kaliteden hiç bahsetmedi nerden anlaşılıyor diye merak ettiM.
bugunku dr kalıtelı dedı bısey anlamadm bnde cnm ne dedıklerı bellı degıl ama yenı yumurta henuz gelısmedı 3 gune daha gelişir inşallah cnm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…