Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de hala tam adet olamadım 3 gündür azar azar geliyor. Olsa da bi tam yeni aya başlasam ben de
sen bıda dra gıt cnm testı tekrarla beta sıfırlanmamıssa hala parca vardır ıcerde bence önemse ve yarın test yaptır tekrar

bugunku dr kalıtelı dedı bısey anlamadm bnde cnm ne dedıklerı bellı degıl ama yenı yumurta henuz gelısmedı 3 gune daha gelişir inşallah cnm yaaaa
Ya benim ikinci gebeliğimde kese oluşurken şekli bozukmuş mesela ordan daha tahmin etmiş doktor ta kalbi durduğunda söyledi bana kesenin şekli de anormaldi zaten diye. Dedim acaba yumurtanın da şeklinden anlaşılıyor mu acaba? inş yeni sağlıklı yumurtalar gelişir canım

Eklentiler

• 20150415_145057~2.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 76
Kuzum sınırları falan çok net zaten bence de kaliteli. Yine de bikaç daha gelişir de inşallah garanti olur. Bi daha ki kontrolün ne zaman peki
salı gunu gel dedı dr ama ben pazartesı akşam gıdecegım cunku salı gunu çok gec cıkıorum okuldan yetısmıyo ınsallah yenı yumurta gelısır canım

Kuzum sınırları falan çok net zaten bence de kaliteli. Yine de bikaç daha gelişir de inşallah garanti olur. Bi daha ki kontrolün ne zaman peki
dr da senın dedgını dedı asıstan da kalıtelı ıyı ıste yumurtan var ek tedavıye gerek yok dedı ama asıl gıttıgım doçent olan ılla da yenı gelıstırcem dıye ıgnelere devam dedı bakalım devam edıyorum daha erken hayırlısı bakalım bugun 7. gun bıttı sayılır 7. gun 20 mm yumurta da bı garıp ama oluyomus demekkı

bu arada ovu testlerımden ıkı tane kalmıstı yaptım ve ıkısındede hayalet cızgı cıktı bıda almam testlerden

Evet canım testlerde pozitif çıkmamıştı bende de hiç. Ben de almayacağım bir daha
Arkadaşlar benim okuduğum kadarıyla övü testleri hiçbirzaman tam koyu çıkmıyormuş. Size göre en koyu çıkan testi baz almak gerekiyor. Bunun içinde testleri numaralandırıp biryerde saklamak lazım

Evet canım testlerde pozitif çıkmamıştı bende de hiç. Ben de almayacağım bir daha
en ıyısı akıntı takıbı canım akıntı da olmuyo bazen benım akıntım da yok su anda ne bılım anlamadım bıse demekkı bazen hıc caktırmadan da gelısebılıyormus yumurta

gelişim yok demıyor o yumurta adetımın 2. gunu 12mm ıdı onun dısında yumurta gelıstırmeye calısıyor
Canım inşallah gelişir güzel sağlıklı yumurtalar oluşur
bende varya senin yumurtalara kafayı takmış gibi tövbe tövbe Ama inan kötü düşünmüyorum hakkında her şey gönlünce olsun

Arkadaşlar benim okuduğum kadarıyla övü testleri hiçbirzaman tam koyu çıkmıyormuş. Size göre en koyu çıkan testi baz almak gerekiyor. Bunun içinde testleri numaralandırıp biryerde saklamak lazım
yok canım ya bende gayet çok belli oluyordu t kopkoyu idi belki kişinin hormonlarına bağlı olarak değişebiliyordur

Canım inşallah gelişir güzel sağlıklı yumurtalar oluşur
bende varya senin yumurtalara kafayı takmış gibi tövbe tövbe Ama inan kötü düşünmüyorum hakkında her şey gönlünce olsun
nıye kötu dusuneceksın cnm sen 18lık yumurtalar kalıtesız sandın da sankı bıraz ohh senınkı kötuymus benımkı degıl gıbı bı rahatladın

sen bıda dra gıt cnm testı tekrarla beta sıfırlanmamıssa hala parca vardır ıcerde bence önemse ve yarın test yaptır tekrar
testi tekrarladım bugün verdim kanı canım öğleden sonra çıkar snuçlar çok saçma birşey oldu anlamadım ben de hala az az lekelenme tarzı kanama devam ediyor ama tam bir adet değil.damla damla geliyo ne olaki acep? kesilse yerleşme dicem tam olsa adet dicem birşey diyemedim kaldım öyle bakalım bhcg ne çıkacak

İnşallah güzel haberler çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…