- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.401
Malesef kelin ilacı olsa başına sürer durumundayım ben de kendi kanamama bir anlam veremedim ama seninki yerleşme için henüz erken sanki. Ama başka da ne olaki bu zamanda? Progesteron eksikliğinde böyle kanama oluyo diye biliyorum ama o da erken adet görmeye neden oluyo.kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?
Cikti mi sonuc canimmm cok merak ediyorumtesti tekrarladım bugün verdim kanı canım öğleden sonra çıkar snuçlar çok saçma birşey oldu anlamadım ben de hala az az lekelenme tarzı kanama devam ediyor ama tam bir adet değil.damla damla geliyo ne olaki acep? kesilse yerleşme dicem tam olsa adet dicem birşey diyemedim kaldım öyle bakalım bhcg ne çıkacak
Aminnnnnnn insAllahh saglikla kucagina al emi guzelimTeşekkürler canımmm, darısı başınıza
İnşallah canımAminnnnnnn insAllahh saglikla kucagina al emi guzelim
çıktı!!!!! şoktayım canım !!! 100 çıkmış! kanama devam ediyor ama az az hala. doktorumu aradım memleketteki, takibe devam edersin normal bir gebelik gibi yükselmiş dedi! progestan kullanayımmı dedim kullan ama eğer düşük yapıyorsan engel olmaz düşüğe dedi. düşecekse düşer yani diye. coraspin kullanmaya başlamıştım ya ondan mı kanamam oldu acaba 2 gündür de kimyasal gebelik diye içmiyorum bugün kanama azaldı sanki. coraspini s-doktora sormayı unuttum ne yapsam ki içsem mi içmesem mi bilemedimCikti mi sonuc canimmm cok merak ediyorum
Ohhhh oyle bi rahatladimki biliyodum yukselecegini hic inanmamistim zaten dusecegine yerlesme kanamasi o kuzum ayyy nasil mutlu oldum ya rabbim bize bagisla bebegimiziçıktı!!!!! şoktayım canım !!! 100 çıkmış! kanama devam ediyor ama az az hala. doktorumu aradım memleketteki, takibe devam edersin normal bir gebelik gibi yükselmiş dedi! progestan kullanayımmı dedim kullan ama eğer düşük yapıyorsan engel olmaz düşüğe dedi. düşecekse düşer yani diye. coraspin kullanmaya başlamıştım ya ondan mı kanamam oldu acaba 2 gündür de kimyasal gebelik diye içmiyorum bugün kanama azaldı sanki. coraspini s-doktora sormayı unuttum ne yapsam ki içsem mi içmesem mi bilemedim
Sen pihti testlerini yaptirdin orda bi sorun yoksa icme bisey olmazçıktı!!!!! şoktayım canım !!! 100 çıkmış! kanama devam ediyor ama az az hala. doktorumu aradım memleketteki, takibe devam edersin normal bir gebelik gibi yükselmiş dedi! progestan kullanayımmı dedim kullan ama eğer düşük yapıyorsan engel olmaz düşüğe dedi. düşecekse düşer yani diye. coraspin kullanmaya başlamıştım ya ondan mı kanamam oldu acaba 2 gündür de kimyasal gebelik diye içmiyorum bugün kanama azaldı sanki. coraspini s-doktora sormayı unuttum ne yapsam ki içsem mi içmesem mi bilemedim
Ohhhh oyle bi rahatladimki biliyodum yukselecegini hic inanmamistim zaten dusecegine yerlesme kanamasi o kuzum ayyy nasil mutlu oldum ya rabbim bize bagisla bebegimizi
Canim 3 gune degil de 5 gune catlamis o simdi daha fazla yorma bebegicanım ya tarihler neden bu kadar garip oldu ki acaba? hiçbirşey anlamadım gerçekten! 26sında doktora gittim 2-3 güne yumurtlarsın dedi. 20 gün sonra nasıl yerleşme kanaması oluyor? bi de 3 gündür devam ediyor. kimyasal diye çaylar kahveler havada uçuştu evde ne varsa annem babam kaldırmasın diye ben taşıdım, perdelerin hepsini ben taktım
ayy sevinsemmi ümitlensemmi hala şoktayım hiçbi duygu yok resmen içimde
Ben de tasinirken hamileymisim ne remizlikler yaptim indirdim kaldirdim hicbisey olmadi merak etme sencanım ya tarihler neden bu kadar garip oldu ki acaba? hiçbirşey anlamadım gerçekten! 26sında doktora gittim 2-3 güne yumurtlarsın dedi. 20 gün sonra nasıl yerleşme kanaması oluyor? bi de 3 gündür devam ediyor. kimyasal diye çaylar kahveler havada uçuştu evde ne varsa annem babam kaldırmasın diye ben taşıdım, perdelerin hepsini ben taktım
ayy sevinsemmi ümitlensemmi hala şoktayım hiçbi duygu yok resmen içimde
valla şoktayım ki ne şok! canım inşallah dediğin gibi olur yaaaa... bi de gerçekten kızmıştım sana en son bhcg baktırsana dediğinde gebelik yok işte ümit vermeyin bana diye düşündüğümdenBen de tasinirken hamileymisim ne remizlikler yaptim indirdim kaldirdim hicbisey olmadi merak etme sen
Aaaa canımmm çok sevindimm, bence ara drunu tekrar coraspirini sor bakalım ne diyecek. Bak maşallah tutunmuş bebişin sana, inşallah böyle devam ederçıktı!!!!! şoktayım canım !!! 100 çıkmış! kanama devam ediyor ama az az hala. doktorumu aradım memleketteki, takibe devam edersin normal bir gebelik gibi yükselmiş dedi! progestan kullanayımmı dedim kullan ama eğer düşük yapıyorsan engel olmaz düşüğe dedi. düşecekse düşer yani diye. coraspin kullanmaya başlamıştım ya ondan mı kanamam oldu acaba 2 gündür de kimyasal gebelik diye içmiyorum bugün kanama azaldı sanki. coraspini s-doktora sormayı unuttum ne yapsam ki içsem mi içmesem mi bilemedim
Anladim kizdigini ama hic inanmamistim nedense kimyasal olduguna hadi insallah devam eder artmya helal olsun cnm insallah bizler de aliriz bu guzel haberivalla şoktayım ki ne şok! canım inşallah dediğin gibi olur yaaaa... bi de gerçekten kızmıştım sana en son bhcg baktırsana dediğinde gebelik yok işte ümit vermeyin bana diye düşündüğümdenhakkını helal et. neyse bu kadarına tutunabildiyse inş devamı gelir ben iş çıkışı bir progestan alayım hemen. glifora da devam edeyim.
canım çok tşk ederim desteğin için. Allahım inş sağlıkla hayırla devamını getirir , senin de en kısa zamanda güzel haberini alırız.
Ben de nasıl olsa regl ağrıları başladı diye bütün evin camlarını sildim, balkonları yıkadım bu hafta başı. Olacağı varsa oluyor demek ki.Ben de tasinirken hamileymisim ne remizlikler yaptim indirdim kaldirdim hicbisey olmadi merak etme sen
Canım doktorumu aradım ovulasyon kanaması olabilir dedi Yumurta catladiktan bir kaç gün sonra görülebiliyormuş Yerleşme değilmiş yani Hayırlısı artikMalesef kelin ilacı olsa başına sürer durumundayım ben de kendi kanamama bir anlam veremedim ama seninki yerleşme için henüz erken sanki. Ama başka da ne olaki bu zamanda? Progesteron eksikliğinde böyle kanama oluyo diye biliyorum ama o da erken adet görmeye neden oluyo.
ederim cnm etmez miyim yeni yeni şoku atatıyorum inan. hadi inş hepinizden bu ay gelecek güzel haberler gebelik sayfalarına geçelim hep birlikte inşallahCanım doktorumu aradım ovulasyon kanaması olabilir dedi Yumurta catladiktan bir kaç gün sonra görülebiliyormuş Yerleşme değilmiş yani Hayırlısı artik
bu arada değerin çok güzel yükselmiş sevindim senin adına bundan sonra dikkat edersin artık
dlrsordn bebegim ben diger topige geciyorum haberin olsun gel mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?