Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

Malesef kelin ilacı olsa başına sürer durumundayım ben de kendi kanamama bir anlam veremedim ama seninki yerleşme için henüz erken sanki. Ama başka da ne olaki bu zamanda? Progesteron eksikliğinde böyle kanama oluyo diye biliyorum ama o da erken adet görmeye neden oluyo.

Cikti mi sonuc canimmm cok merak ediyorum

Cikti mi sonuc canimmm cok merak ediyorum
çıktı!!!!! şoktayım canım !!! 100 çıkmış! kanama devam ediyor ama az az hala. doktorumu aradım memleketteki, takibe devam edersin normal bir gebelik gibi yükselmiş dedi! progestan kullanayımmı dedim kullan ama eğer düşük yapıyorsan engel olmaz düşüğe dedi. düşecekse düşer yani diye. coraspin kullanmaya başlamıştım ya ondan mı kanamam oldu acaba 2 gündür de kimyasal gebelik diye içmiyorum bugün kanama azaldı sanki. coraspini s-doktora sormayı unuttum ne yapsam ki içsem mi içmesem mi bilemedim

Ohhhh oyle bi rahatladimki biliyodum yukselecegini hic inanmamistim zaten dusecegine yerlesme kanamasi o kuzum ayyy nasil mutlu oldum ya rabbim bize bagisla bebegimizi

S
Sen pihti testlerini yaptirdin orda bi sorun yoksa icme bisey olmaz

Ohhhh oyle bi rahatladimki biliyodum yukselecegini hic inanmamistim zaten dusecegine yerlesme kanamasi o kuzum ayyy nasil mutlu oldum ya rabbim bize bagisla bebegimizi

canım ya tarihler neden bu kadar garip oldu ki acaba? hiçbirşey anlamadım gerçekten! 26sında doktora gittim 2-3 güne yumurtlarsın dedi. 20 gün sonra nasıl yerleşme kanaması oluyor? bi de 3 gündür devam ediyor. kimyasal diye çaylar kahveler havada uçuştu evde ne varsa annem babam kaldırmasın diye ben taşıdım, perdelerin hepsini ben taktım
ayy sevinsemmi ümitlensemmi hala şoktayım hiçbi duygu yok resmen içimde

Canim 3 gune degil de 5 gune catlamis o simdi daha fazla yorma bebegi

Ben de tasinirken hamileymisim ne remizlikler yaptim indirdim kaldirdim hicbisey olmadi merak etme sen

Ben de tasinirken hamileymisim ne remizlikler yaptim indirdim kaldirdim hicbisey olmadi merak etme sen
valla şoktayım ki ne şok! canım inşallah dediğin gibi olur yaaaa... bi de gerçekten kızmıştım sana en son bhcg baktırsana dediğinde gebelik yok işte ümit vermeyin bana diye düşündüğümden hakkını helal et. neyse bu kadarına tutunabildiyse inş devamı gelir ben iş çıkışı bir progestan alayım hemen. glifora da devam edeyim.
canım çok tşk ederim desteğin için. Allahım inş sağlıkla hayırla devamını getirir , senin de en kısa zamanda güzel haberini alırız.

Aaaa canımmm çok sevindimm, bence ara drunu tekrar coraspirini sor bakalım ne diyecek. Bak maşallah tutunmuş bebişin sana, inşallah böyle devam eder

Anladim kizdigini ama hic inanmamistim nedense kimyasal olduguna hadi insallah devam eder artmya helal olsun cnm insallah bizler de aliriz bu guzel haberi

Canım doktorumu aradım ovulasyon kanaması olabilir dedi Yumurta catladiktan bir kaç gün sonra görülebiliyormuş Yerleşme değilmiş yani Hayırlısı artik
bu arada değerin çok güzel yükselmiş sevindim senin adına bundan sonra dikkat edersin artık

ederim cnm etmez miyim yeni yeni şoku atatıyorum inan. hadi inş hepinizden bu ay gelecek güzel haberler gebelik sayfalarına geçelim hep birlikte inşallah

dlrsordn bebegim ben diger topige geciyorum haberin olsun gel mutlaka

Canımmm napıyosun ben aynı devam adet günüm bugün ama olmadım öyle bekliyorum. belirti dersen öyle bi belirtimde yok. sadece göğüslerim çok hassas ve bacağıma kasığımdan sağ tarafımda ağrı vuruyo arada o kadar. bide bu ay farklı olarak yumurtlama günlerimden itibaren yoğun akıntım ve göğüs hassasiyetim oldu. Sana güzel haber vermek istiyorum sendende bekliyorummm yakın zamandaa :) leylinin annesi senide çok özledim canımmm bizi terketme. bebişinde iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…