Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ayy canım seni görmek ne güzel uzun süredir girmiyorsun inşallah gelmez kırmızılar Test yaptın mi varsa cıkar bugün leylinin annesi bebişiyle uğraşıyor herhalde özledim ben de onu

Kızlarr sizede sorayım bugun ilk defa ovu testi yaptım. C net T silik biraz bugun regl 15. günü.

Eklentiler

• WP_20150416_002.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 77
Ayy canım seni görmek ne güzel uzun süredir girmiyorsun inşallah gelmez kırmızılar Test yaptın mi varsa cıkar bugün leylinin annesi bebişiyle uğraşıyor herhalde özledim ben de onu

Canım hep giriyorumda okuyorum işler yoğun bu aralar yazamıyorum pek :) test yapmadım eğerki pazar gününe kadar olmazsam o zaman yapıcam. Hani doğru ddüzgün bi belirtim yok ya olmamıştır diye düşünüyorum. Öyle kasık batmalarımdan çok rahatsız falan olmuyorum ara ara geliyo 5 dk falan sürüyo geçiyo. Akıntım var farklı olarak sadece. bide pazar gününe kdr olmazsam adetim gerçekten geçmiş olcak :)

Hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder inş Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)

Kızlar yok kanama son sürat devam ediyor hiç öyle leke gibi değil azaldı sanmıştım ama yok duşa girip çıktım iyice bıraktı kendini.

gitmedim doktora tekrar canım çünkü kadın doğumcu tlfda progestana bile çok gerek yok düşecekse düşüyor her türlü demişti. yani bu kadar erken bir dönemde yapılacak birşey yok ki. yattım uyudum ben de :) sabah kalktım azalmış kanama. hala geliyor ama lekeye dönmüş nihayet. bhcg takibe devam edeyim ben

gitmedim doktora tekrar canım çünkü kadın doğumcu tlfda progestana bile çok gerek yok düşecekse düşüyor her türlü demişti. yani bu kadar erken bir dönemde yapılacak birşey yok ki. yattım uyudum ben de :) sabah kalktım azalmış kanama. hala geliyor ama lekeye dönmüş nihayet. bhcg takibe devam edeyim ben

Canım hamilesin sen sormana bile gerek yok :) Dktora git bi an önce. Hayırlı olsun. Benimde sat 16 mart bende mi yapsam accaba bilemedimmmm :)
Ayy canımm:) ikinci olacak ama yine de ilk bebiş gibi heyecanlandımm.öğleden sonra gidicem hayırlısı bakalım.sen de yap canım sende de çıkar inşallah

Canım benim ablam iki doğum yaptı her ikisindede ilk aylarda nerdeyse tam adet görür gibi kanaması oldu ama çok şükür hiçbişeyi yoktu ikiside çok sağlıklı büyüdü doğurdu. O yüzden illa düşürüyorum diye düşünme doktorun normal demiş. Sen yinede kontrole git bence ama.

Ayy canımm:) ikinci olacak ama yine de ilk bebiş gibi heyecanlandımm.öğleden sonra gidicem hayırlısı bakalım.sen de yap canım sende de çıkar inşallah
Canım bende hiç bi belirti yokki. Çok garibim ya. normalde adet olmadan önce öyle çok şişerdimki şuan öyle bi şişliğim yok. sadece göğüslerim çok büyüdü ağrı var ama öyle dayanılmaz bişe değil elleyince yada hızlı yürüyünce falan ağrıyolar. Öyle mide bulantı sürekli batma vs.de yok ara ara gün içersinde batma oluyo o kadar. bi de normalde çok akıntım olmaz yumurtlama günlerimden beri akıntım var hep. başkada öyle abartı şüphelenceğim bişey yok o yüzden hamile olduğumu sanmıyorum. öyle içime falanda doğmuyo ne bilim :)

Bende de göğüs hassasiyeti var.arada uyku hali bacak ağrısı o kadar başka belirtim yok.testte silik çizgi var ama umutlanmıycam bu sefer kan testi yaptırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…