- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.421
Ayy canım seni görmek ne güzel uzun süredir girmiyorsun inşallah gelmez kırmızılar Test yaptın mi varsa cıkar bugünCanımmm napıyosun ben aynı devam adet günüm bugün ama olmadım öyle bekliyorum. belirti dersen öyle bi belirtimde yok. sadece göğüslerim çok hassas ve bacağıma kasığımdan sağ tarafımda ağrı vuruyo arada o kadar. bide bu ay farklı olarak yumurtlama günlerimden itibaren yoğun akıntım ve göğüs hassasiyetim oldu. Sana güzel haber vermek istiyorum sendende bekliyorummm yakın zamandaa :)leylinin annesi senide çok özledim canımmm bizi terketme. bebişinde iyidir inşallah
Aynen adet gecikmesinden sonra dikkat edeceksinBen de nasıl olsa regl ağrıları başladı diye bütün evin camlarını sildim, balkonları yıkadım bu hafta başı. Olacağı varsa oluyor demek ki.
Ayy canım seni görmek ne güzel uzun süredir girmiyorsun inşallah gelmez kırmızılar Test yaptın mi varsa cıkar bugünleylinin annesi bebişiyle uğraşıyor herhalde özledim ben de onu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza inş :))İnşallah güzel haberler çıkar canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder inş Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)çıktı!!!!! şoktayım canım !!! 100 çıkmış! kanama devam ediyor ama az az hala. doktorumu aradım memleketteki, takibe devam edersin normal bir gebelik gibi yükselmiş dedi! progestan kullanayımmı dedim kullan ama eğer düşük yapıyorsan engel olmaz düşüğe dedi. düşecekse düşer yani diye. coraspin kullanmaya başlamıştım ya ondan mı kanamam oldu acaba 2 gündür de kimyasal gebelik diye içmiyorum bugün kanama azaldı sanki. coraspini s-doktora sormayı unuttum ne yapsam ki içsem mi içmesem mi bilemedim
Testin negatif canım devam et yapmaya..Kızlarr sizede sorayım bugun ilk defa ovu testi yaptım. C net T silik biraz bugun regl 15. günü.
Amin canım inşallah sağlıkla gelir devamıHayırlı olsun canım sağlıkla devam eder inş Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)
Teşekkürler canım, darısı sizlere en yakın zamandaHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza inş :))
Demeee acile git kadin dogumcu geliyo hemenKızlar yok kanama son sürat devam ediyor hiç öyle leke gibi değil azaldı sanmıştım ama yok duşa girip çıktım iyice bıraktı kendini.
Canım ne yaptın, merak ettim seni. İnşallah iyisindir.Kızlar yok kanama son sürat devam ediyor hiç öyle leke gibi değil azaldı sanmıştım ama yok duşa girip çıktım iyice bıraktı kendini.
Kızlar SAT 16 mart.şimdi test yaptım ikinci çizgi var ama çok silik.sizce var mı bebiş?
Ayy canımm:) ikinci olacak ama yine de ilk bebiş gibi heyecanlandımm.öğleden sonra gidicem hayırlısı bakalım.sen de yap canım sende de çıkar inşallahCanım hamilesin sen sormana bile gerek yok :) Dktora git bi an önce. Hayırlı olsun. Benimde sat 16 mart bende mi yapsam accaba bilemedimmmm :)
gitmedim doktora tekrar canım çünkü kadın doğumcu tlfda progestana bile çok gerek yok düşecekse düşüyor her türlü demişti. yani bu kadar erken bir dönemde yapılacak birşey yok ki. yattım uyudum ben de :) sabah kalktım azalmış kanama. hala geliyor ama lekeye dönmüş nihayet. bhcg takibe devam edeyim ben
Canım bende hiç bi belirti yokki. Çok garibim ya. normalde adet olmadan önce öyle çok şişerdimki şuan öyle bi şişliğim yok. sadece göğüslerim çok büyüdü ağrı var ama öyle dayanılmaz bişe değil elleyince yada hızlı yürüyünce falan ağrıyolar. Öyle mide bulantı sürekli batma vs.de yok ara ara gün içersinde batma oluyo o kadar. bi de normalde çok akıntım olmaz yumurtlama günlerimden beri akıntım var hep. başkada öyle abartı şüphelenceğim bişey yok o yüzden hamile olduğumu sanmıyorum. öyle içime falanda doğmuyo ne bilim :)Ayy canımm:) ikinci olacak ama yine de ilk bebiş gibi heyecanlandımm.öğleden sonra gidicem hayırlısı bakalım.sen de yap canım sende de çıkar inşallah
Bende de göğüs hassasiyeti var.arada uyku hali bacak ağrısı o kadar başka belirtim yok.testte silik çizgi var ama umutlanmıycam bu sefer kan testi yaptırmadanCanım bende hiç bi belirti yokki. Çok garibim ya. normalde adet olmadan önce öyle çok şişerdimki şuan öyle bi şişliğim yok. sadece göğüslerim çok büyüdü ağrı var ama öyle dayanılmaz bişe değil elleyince yada hızlı yürüyünce falan ağrıyolar. Öyle mide bulantı sürekli batma vs.de yok ara ara gün içersinde batma oluyo o kadar. bi de normalde çok akıntım olmaz yumurtlama günlerimden beri akıntım var hep. başkada öyle abartı şüphelenceğim bişey yok o yüzden hamile olduğumu sanmıyorum. öyle içime falanda doğmuyo ne bilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?