Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende de göğüs hassasiyeti var.arada uyku hali bacak ağrısı o kadar başka belirtim yok.testte silik çizgi var ama umutlanmıycam bu sefer kan testi yaptırmadan

Bende de evet bacağım ağrıyo arada ama sadece üstü ağrıyo yani dizkapağımdan yukarsı ağrıyo. bide kasık sancım böyle derinlerden geliyo hani dişin ağrır ya öyle bişe. Bide afedersin çok gazım var yaa

Kızlar SAT 16 mart.şimdi test yaptım ikinci çizgi var ama çok silik.sizce var mı bebiş?
Ayy var var tebrikler canım Kan testini yaptırınca sonucu söyle bize Benim de sat 19 mart.
Şükür canım azalmasına sevindim. Belki sıcak duş içerdeki kanı atmıştır dışarı. Eskilerin lafı var hani yiyecek ekmeği varsa olur diye. İnş. yiyecek ekmeği vardır bebişinin

ya kızlar ben şimdi bu pıhtılaşma testlerini yaptırmıştım size de bir sorayım bilgisi olan var mı?
benim sadece mthfr c677t heterozigot çıkmıştı. 2 doktor da bunun düşüğe neden olmayacağını gebe kalırsam da kan sulandırıcı kullanmaya gerek olmadığını söylemişti. ama bi kimyasal bir de kürtaj olunca benm içim rahat etmedi ben coraspin 100lük kullanmaya başladım yumurtlamadan hemen sonra. şimdi kanamam da var ya malum sizce kessem mi coraspini? testleri bozuk çıkanlara bile kanama olunca coraspini kesmiş doktorlar? yarın doktora gidicem ama bugün içsem mi içmesemmmi

Kan akışını hızlandırıyor diye biliyorum coraspirin, belki senin durumunda içilmemesi gerekiyor olabilir.

Bence de benim 9 gun kipkirmizi kanamam oldu da dusmedi bebek hic belli olmaz ben ondan sana beta takip et diyordum surekli

Bence icme cnm cnm kanamaya o bile sebep olabilir bugun degerin 150 olmuştur

Bence de benim 9 gun kipkirmizi kanamam oldu da dusmedi bebek hic belli olmaz ben ondan sana beta takip et diyordum surekli
Tamam canım betayı takip etmeye devam edicem 2 günde bir. İnş olmuştur kanama azalınca ümitlendim ben de tekrar sabahtan beri de lavaboya gitmiyorum korkudan ama daha fazla tutamıcam şimdi giriyorum

Tamam canım betayı takip etmeye devam edicem 2 günde bir. İnş olmuştur kanama azalınca ümitlendim ben de tekrar sabahtan beri de lavaboya gitmiyorum korkudan ama daha fazla tutamıcam şimdi giriyorum
Ciktin mi ne durumda ayyy valla kesilsin tamamenn

Ciktin mi ne durumda ayyy valla kesilsin tamamenn
yok canım kesilmemiş yine var yani parça falan yok çamaşırıma çok az bir leke geçmiş ama peçeteye silince ceviz büyüklüğünde leke oldu. dün akşam içtim coraspini ben bugün içmeyeyim en iyisi

İnşallah hayırlısı bakalım.tabiki hemen paylaşırım burda:)

Benim kimyasalimda kanamanin 3. Gunu findik kadar bi top ve avucum kadar bir parca gelmisti o parcalar gelince agrim sizim kalmamisti bi anda rahatlamistim cnm belinde agri kasiginda sislik yoksa endise etme progestana devam et

Benim kimyasalimda kanamanin 3. Gunu findik kadar bi top ve avucum kadar bir parca gelmisti o parcalar gelince agrim sizim kalmamisti bi anda rahatlamistim cnm belinde agri kasiginda sislik yoksa endise etme progestana devam et
peki canım bişey daha soracam kimyasalda değer 100 ün üstüne çıkmıyor demi? Allah korusun bu şimdi devam etmezse bu kimyasal olmaktan çıktı düşük mü olacak?

Merhaba 9 nisan son adet tarihim ovulasyon testine ne zaman baslamaliyim,bilgisi olan arkadasLardan yardim istiyorum

peki canım bişey daha soracam kimyasalda değer 100 ün üstüne çıkmıyor demi? Allah korusun bu şimdi devam etmezse bu kimyasal olmaktan çıktı düşük mü olacak?
Ewet cnm 100 un ustunde kese olusuyor dusuk sinifina giriyor

O aspirin içerek çok hata ediyorsun yine sen bilirsin ama bence içme canım ya..
tamam cnm içmiyorum bugün artık en kısa sürede sorarım doktora işte bi kimyasal bi düşük olunca rahat edemedim amabir anlamı da yoksa boşuna içmeyeyim zarar etmiş olurum belki.

Canım hakkında hayırlısı olsun ama benim kimyasal da degerim düşüşe geçtiği halde 619 du onun oncesinde ne kadar yükseldi bilemiyorum Kese de görünmediği için kimyasal oldu ve betam 1 ayda ancak düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…