- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.441
Bende de göğüs hassasiyeti var.arada uyku hali bacak ağrısı o kadar başka belirtim yok.testte silik çizgi var ama umutlanmıycam bu sefer kan testi yaptırmadan
Ayy var var tebrikler canımKızlar SAT 16 mart.şimdi test yaptım ikinci çizgi var ama çok silik.sizce var mı bebiş?
Şükür canım azalmasına sevindim. Belki sıcak duş içerdeki kanı atmıştır dışarı. Eskilerin lafı var hani yiyecek ekmeği varsa olur diye. İnş. yiyecek ekmeği vardır bebişiningitmedim doktora tekrar canım çünkü kadın doğumcu tlfda progestana bile çok gerek yok düşecekse düşüyor her türlü demişti. yani bu kadar erken bir dönemde yapılacak birşey yok ki. yattım uyudum ben de :) sabah kalktım azalmış kanama. hala geliyor ama lekeye dönmüş nihayet. bhcg takibe devam edeyim ben
Kan akışını hızlandırıyor diye biliyorum coraspirin, belki senin durumunda içilmemesi gerekiyor olabilir.ya kızlar ben şimdi bu pıhtılaşma testlerini yaptırmıştım size de bir sorayım bilgisi olan var mı?
benim sadece mthfr c677t heterozigot çıkmıştı. 2 doktor da bunun düşüğe neden olmayacağını gebe kalırsam da kan sulandırıcı kullanmaya gerek olmadığını söylemişti. ama bi kimyasal bir de kürtaj olunca benm içim rahat etmedi ben coraspin 100lük kullanmaya başladım yumurtlamadan hemen sonra. şimdi kanamam da var ya malum sizce kessem mi coraspini? testleri bozuk çıkanlara bile kanama olunca coraspini kesmiş doktorlar? yarın doktora gidicem ama bugün içsem mi içmesemmmi
Bence de benim 9 gun kipkirmizi kanamam oldu da dusmedi bebek hic belli olmaz ben ondan sana beta takip et diyordum surekligitmedim doktora tekrar canım çünkü kadın doğumcu tlfda progestana bile çok gerek yok düşecekse düşüyor her türlü demişti. yani bu kadar erken bir dönemde yapılacak birşey yok ki. yattım uyudum ben de :) sabah kalktım azalmış kanama. hala geliyor ama lekeye dönmüş nihayet. bhcg takibe devam edeyim ben
Bence icme cnm cnm kanamaya o bile sebep olabilir bugun degerin 150 olmuşturya kızlar ben şimdi bu pıhtılaşma testlerini yaptırmıştım size de bir sorayım bilgisi olan var mı?
benim sadece mthfr c677t heterozigot çıkmıştı. 2 doktor da bunun düşüğe neden olmayacağını gebe kalırsam da kan sulandırıcı kullanmaya gerek olmadığını söylemişti. ama bi kimyasal bir de kürtaj olunca benm içim rahat etmedi ben coraspin 100lük kullanmaya başladım yumurtlamadan hemen sonra. şimdi kanamam da var ya malum sizce kessem mi coraspini? testleri bozuk çıkanlara bile kanama olunca coraspini kesmiş doktorlar? yarın doktora gidicem ama bugün içsem mi içmesemmmi
Tamam canım betayı takip etmeye devam edicem 2 günde bir. İnş olmuştur kanama azalınca ümitlendim ben de tekrar sabahtan beri de lavaboya gitmiyorum korkudan ama daha fazla tutamıcam şimdi giriyorumBence de benim 9 gun kipkirmizi kanamam oldu da dusmedi bebek hic belli olmaz ben ondan sana beta takip et diyordum surekli
Ciktin mi ne durumda ayyy valla kesilsin tamamennTamam canım betayı takip etmeye devam edicem 2 günde bir. İnş olmuştur kanama azalınca ümitlendim ben de tekrar sabahtan beri de lavaboya gitmiyorum korkudan ama daha fazla tutamıcam şimdi giriyorum
yok canım kesilmemiş yine var yani parça falan yok çamaşırıma çok az bir leke geçmiş ama peçeteye silince ceviz büyüklüğünde leke oldu. dün akşam içtim coraspini ben bugün içmeyeyim en iyisiCiktin mi ne durumda ayyy valla kesilsin tamamenn
İnşallah hayırlısı bakalım.tabiki hemen paylaşırım burda:)Ayy var var tebrikler canımKan testini yaptırınca sonucu söyle bize Benim de sat 19 mart.
Şükür canım azalmasına sevindim. Belki sıcak duş içerdeki kanı atmıştır dışarı. Eskilerin lafı var hani yiyecek ekmeği varsa olur diye. İnş. yiyecek ekmeği vardır bebişinin
Benim kimyasalimda kanamanin 3. Gunu findik kadar bi top ve avucum kadar bir parca gelmisti o parcalar gelince agrim sizim kalmamisti bi anda rahatlamistim cnm belinde agri kasiginda sislik yoksa endise etme progestana devam etyok canım kesilmemiş yine var yani parça falan yok çamaşırıma çok az bir leke geçmiş ama peçeteye silince ceviz büyüklüğünde leke oldu. dün akşam içtim coraspini ben bugün içmeyeyim en iyisi
peki canım bişey daha soracam kimyasalda değer 100 ün üstüne çıkmıyor demi? Allah korusun bu şimdi devam etmezse bu kimyasal olmaktan çıktı düşük mü olacak?Benim kimyasalimda kanamanin 3. Gunu findik kadar bi top ve avucum kadar bir parca gelmisti o parcalar gelince agrim sizim kalmamisti bi anda rahatlamistim cnm belinde agri kasiginda sislik yoksa endise etme progestana devam et
Ewet cnm 100 un ustunde kese olusuyor dusuk sinifina giriyorpeki canım bişey daha soracam kimyasalda değer 100 ün üstüne çıkmıyor demi? Allah korusun bu şimdi devam etmezse bu kimyasal olmaktan çıktı düşük mü olacak?
Kaç günde bir adet oluyorsun canım?Merhaba 9 nisan son adet tarihim ovulasyon testine ne zaman baslamaliyim,bilgisi olan arkadasLardan yardim istiyorum
Kaç günde bir adet oluyorsun canım?
tamam cnm içmiyorum bugün artık en kısa sürede sorarım doktora işte bi kimyasal bi düşük olunca rahat edemedim amabir anlamı da yoksa boşuna içmeyeyim zarar etmiş olurum belki.O aspirin içerek çok hata ediyorsun yine sen bilirsin ama bence içme canım ya..
Canım hakkında hayırlısı olsun ama benim kimyasal da degerim düşüşe geçtiği halde 619 du onun oncesinde ne kadar yükseldi bilemiyorum Kese de görünmediği için kimyasal oldu ve betam 1 ayda ancak düştüpeki canım bişey daha soracam kimyasalda değer 100 ün üstüne çıkmıyor demi? Allah korusun bu şimdi devam etmezse bu kimyasal olmaktan çıktı düşük mü olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?