- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.741
foruma üye olduğun gibi karşına benim rüyam mı geldirüyayı neye yorarsan o çıkar, biraz acımasız bir msj olmuş yazdığın ama önemli değil ben rüyamı çooookkktan hayra yordum benm msjlarıma cvp yazıp zahmet etmene gerek yok.
Canim icini ferah tut.Sende guzel bi izlenim birakmis belli ki ruyan onem olan bu :) Kimyasalin arkasi gebelik derler.bak superisi de oyle olduayy kızlar dün gece öyle değişik bir rüya gördüm ki! yengemle biraz aramız bozuktu bu aralar, rüyamda yengemin kucağında bir bebek var (onlarda ikinciyi düşünüyolar bikaç aydır) bebeğin başı göğsü açık arabadayız hava da soğuk yengemde camı açmış bebek öksürüyo camı kapat üşüdü diyorum su istiyo suyu versene sen diye bağırıyo bana ne diosun sen diye ona bağırıyorum falan arabadan inip bir odaya geçiyorum orda da bir bebek var benimmiş o da. sonra annemle bebek mağazasına giriyoruz yeni doğmuş bebeğim hiç üstü başı yokmuş acele zıbın falan bakıyorum birden aklıma geliyo anneme soruyorum ayy anne ben hiç cinsiyetini sormadım sen biliyo musun neymiş diyorum annem de kız diyo. pembe zıbınlardan alıyorum elime bi tane geri kalanları eşimle alırız yavaş yavaş bu yeter diyorum heyecanla orda uyandım.
geçen ay gebelikten önce kimyasal olduğunu ve kafamı dağıtmam için bi tatile çıksam iyi olacağını söyleyen bi kadın vardı rüyamda yazmıştım yine. o çıktı inşallah bu da çıkar yaaa ... minnacık çokkk datlı bi bebekti. inş malum olmuştur bişey olmuştur ya
Canim icini ferah tut.Sende guzel bi izlenim birakmis belli ki ruyan onem olan bu :) Kimyasalin arkasi gebelik derler.bak superisi de oyle olduBen kaldim bitek.kimyasaldan sonraki 3.ayim olacak u ay umutluyum ama Herseyden once pozitif dusunmek gerek cunku.Hep oyle dusun emi
sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktımCanim ne durumdasin? Doktora gittin mi? Beta hcg yi tekrarladin mi?
Ben hala test yapmadim, adet gunum bugun ama bir kac gun daha bekleyecegim. Seni merak ettim, eger ikimizin de hamileligi sorunsuz olursa ayni gunlerde dogacaklar:)
Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin, buradaki herkes icin dua ediyorum.
Canim bence de arkadaşın yorumu çok acımasızca, rüyayı nasıl yorumlardan öyle çıkar. Sen güzelce yorumlamışsın zaten, gerisini boşver, sıkma canını.
Bir daha da yazma bence rüyanı, bu arkadaş gibi patavatsız kişiler konuşup insanin canını sıkabilir.
Sen kalbini ferah tut, kafana da takma
canım rüya yorumu tamamen kişiyle alakalıdır. Sen uyandığında huzur duyduysan bu rüyada iyidir kötü bi izlenim bıraktıysa kötüdür. Benim ablam mesela ne zaman dışkı görse güzel bi haber alır ona bakarsanBende mesela sarı renk gördümmü sevinçli bi haber alırım hiç şaşmaz. Tabirine bakarsan hastalık denilir sarı için.
Canim insallah insallah ne cok isterim biliyomusun :)) Su guzel haberleri bizde verelim artik :) canim herhangi bi sosyal ag kullaniyomusun.birbirimizi takip edelim ozelden yazarmisincanımmm inşallah beraber hamile kalcaz senle :)
yaa kuzum inşallah öyle değildir ya!! bu kimyasalın yok mu dermanı offf.... ben doktorla telde konuştum kimyasal için bişey yapamayız diyor iğne yapılsam bile bebeğin kalp atışından sonra başlayacağız zaten diyor. neden oluyor bu kimyasal nedeni bir bilsem keşke..sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
Bugün ve de yarın kanda baktırabilirim yükseliyor mu düşüyor mu diye Korkuyorum gitmeye
Canim insallah insallah ne cok isterim biliyomusun :)) Su guzel haberleri bizde verelim artik :) canim herhangi bi sosyal ag kullaniyomusun.birbirimizi takip edelim ozelden yazarmisin
sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
Bugün ve de yarın kanda baktırabilirim yükseliyor mu düşüyor mu diye Korkuyorum gitmeye
sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
xpreiaZ dlrsordn D Dimple85
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden Desteğiniz için çok sağolun
doktorumla görüştüm kanaman var mı dedi yok dedim o zaman hemen umudunu kesme dedi
bunu birçok kadın yaşıyor ama farkında olmuyor sen hassas davrandığın için biliyorsun dedi
kimyasalda genellikle test yapmazlar araştırmazlar dedi ben de içim rahat etsin dedim kan pıhtılaşmasını sordum test yaparız ama o daha çok bebek görüldükten sonra olur dedi ama sıkıştırırsam herhalde yapacak Birkaç test beraber yapılıyormuş onun için herhalde, biraz pahalı gibi ama bebiş için olur herşey ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi
12 mayıs a üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldım bakalım genetik testi yaptırabilecek miyim bilmiyorum birkaç kere düşük yaptım falan diyeceğim En az üç kere düşük istiyorlarmış herhalde Ben de öyle diyeceğim
Kanamam olsa da kafamdan silinse artık Sağlıklı olabilmesi zor bence
Bunu söylemek istemiyorum ama , Rabbime isyan etmiyorum kesinlikle ama ,çok üzülüyorum
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden Desteğiniz için çok sağolun
doktorumla görüştüm kanaman var mı dedi yok dedim o zaman hemen umudunu kesme dedi
bunu birçok kadın yaşıyor ama farkında olmuyor sen hassas davrandığın için biliyorsun dedi
kimyasalda genellikle test yapmazlar araştırmazlar dedi ben de içim rahat etsin dedim kan pıhtılaşmasını sordum test yaparız ama o daha çok bebek görüldükten sonra olur dedi ama sıkıştırırsam herhalde yapacak Birkaç test beraber yapılıyormuş onun için herhalde, biraz pahalı gibi ama bebiş için olur herşey ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi
12 mayıs a üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldım bakalım genetik testi yaptırabilecek miyim bilmiyorum birkaç kere düşük yaptım falan diyeceğim En az üç kere düşük istiyorlarmış herhalde Ben de öyle diyeceğim
Bunu söylemek istemiyorum ama , Rabbime isyan etmiyorum kesinlikle ama ,çok üzülüyorum
foruma üye olduğun gibi karşına benim rüyam mı geldirüyayı neye yorarsan o çıkar, biraz acımasız bir msj olmuş yazdığın ama önemli değil ben rüyamı çooookkktan hayra yordum benm msjlarıma cvp yazıp zahmet etmene gerek yok.
25. günde pozitifi yakaladım sanki değil mi? Eki Görüntüle 1513123 Eki Görüntüle 1513126
Evet canım 25. Gün pozitifti yakslamışsın25. günde pozitifi yakaladım sanki değil mi? Eki Görüntüle 1513123 Eki Görüntüle 1513126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?