Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım rüya yorumu tamamen kişiyle alakalıdır. Sen uyandığında huzur duyduysan bu rüyada iyidir kötü bi izlenim bıraktıysa kötüdür. Benim ablam mesela ne zaman dışkı görse güzel bi haber alır ona bakarsan Bende mesela sarı renk gördümmü sevinçli bi haber alırım hiç şaşmaz. Tabirine bakarsan hastalık denilir sarı için.

Canim icini ferah tut.Sende guzel bi izlenim birakmis belli ki ruyan onem olan bu :) Kimyasalin arkasi gebelik derler.bak superisi de oyle oldu Ben kaldim bitek.kimyasaldan sonraki 3.ayim olacak u ay umutluyum ama Herseyden once pozitif dusunmek gerek cunku.Hep oyle dusun emi

canımmm inşallah beraber hamile kalcaz senle :)

sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
Bugün ve de yarın kanda baktırabilirim yükseliyor mu düşüyor mu diye Korkuyorum gitmeye

evet kızlar aynen öyle uyandığımda çok mutlu uyandım ve çok iyi hissediyodum kendimi. burda bahsetmeyeyim bence de artık enteresan oldu yorumu. bu arada ilaç başlattı doktor telde konuştuğumda kanama azalmaya başladı bugün. kesilince betayı kontrol ettircem tekrar.

yaa kuzum inşallah öyle değildir ya!! bu kimyasalın yok mu dermanı offf.... ben doktorla telde konuştum kimyasal için bişey yapamayız diyor iğne yapılsam bile bebeğin kalp atışından sonra başlayacağız zaten diyor. neden oluyor bu kimyasal nedeni bir bilsem keşke..

inşallah çok güzel değerler yazarsın umut olursun bize dualarım hepimize..

Canım kötü düşünme öyle. idrarının yoğunluğuyla alakalıda olabilir biliyosun. Kanaman vs yoksa sıkma canını boşuna. Biliyosun moralde çok önemli. Bebişin de senle beraber ne hissediyosan hissediyo. Sağlıkla kucağına alıcaksın hiç merak etme.

Canim moralini bozma, önemli olan kan testi sonucun, idrarda olabilir böyle renk açılması. Sen cesaret et ve bence yarın kan testi baktır. Çok erken tespit ettiğin için beklemek zor geliyordur sana ama bence yarını bekle canım

kızlar merhaba ben gebelik oluşmadığı için doktora gitmiştim. daha önce klomen kullandım. bu ay duphaston diye bir ilaç verdi. duphaston kullanan var mı aranızda? bu ilaç ne işe yarıyor?

xpreiaZ dlrsordn D Dimple85
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden Desteğiniz için çok sağolun
doktorumla görüştüm kanaman var mı dedi yok dedim o zaman hemen umudunu kesme dedi
bunu birçok kadın yaşıyor ama farkında olmuyor sen hassas davrandığın için biliyorsun dedi
kimyasalda genellikle test yapmazlar araştırmazlar dedi ben de içim rahat etsin dedim kan pıhtılaşmasını sordum test yaparız ama o daha çok bebek görüldükten sonra olur dedi ama sıkıştırırsam herhalde yapacak Birkaç test beraber yapılıyormuş onun için herhalde, biraz pahalı gibi ama bebiş için olur herşey ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi
12 mayıs a üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldım bakalım genetik testi yaptırabilecek miyim bilmiyorum birkaç kere düşük yaptım falan diyeceğim En az üç kere düşük istiyorlarmış herhalde Ben de öyle diyeceğim
Kanamam olsa da kafamdan silinse artık Sağlıklı olabilmesi zor bence
Bunu söylemek istemiyorum ama , Rabbime isyan etmiyorum kesinlikle ama ,çok üzülüyorum

Canım Umudunu, ümidini yitirme.. Ben de senin gibiyim, bir kere insanin başına böyle kötü bir şey gelince hep kötü olacakmış gibi geliyor, kendini üzme, strese sokma, belki de hiç birşey olmadan devam edecek. Benim boş gebeliğimde doktor bekledi, son ana kadar umut var dedi, artık ben bir an önce düşse de kurtulsam dediğimde bile doktor kesenin tutunması için ilaç vermişti. Sonuçta olmadı, tutunamadı, dünyada yiyecek ekmeği yokmuş ama umudunu yitirme, olmaz giderse kader dersin ama daha birşey bekli değilken negatif düşünme canım... Bir kere daha tekrarlarsa test yaptırma işini iyi düşünmüşsün bence, incelesinler bakalım ama bence sen sağlıklı bir gebeliği hiç bir tedavi falan olmadan yaşayacaksın, öyle hissediyorum:)

Canım benim sakın umudunu kesme bebeğin inş seninledir sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş pozitif düşün pozitif olsun Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı...

Allah ın izniyle güzel haberler alıcaksın. Böyle düşünmenin sebebi ağzın bikere yanmış ondan inşallah. Kanaman yok ne mutlu. bi de bence kanda hcg ye baktır için rahatlasın böyle üzülerek kendine bebişine kötülük ediyosun kuzum. Sıkma canını hiç boşuna tamammı

canım çok haklısın çook özür dilerim yorumum çok yakışıksız olmuş ve çok ayıp etmişim...özellikle böyle hassas bir dönemdeyken böyle yorumum gerçekten de patavatsızlık olmuş....kusura bakma canım bir daha böyle yorum yapmam..normalde böyle patavatsız olmam ama işte hata yapılabiliyor..ben de bir yıllık evliyim , bebek düşünüyoruz ,rahim de kalınlaşma görüldü altı aylık bir tedavi sürecim oldu..çok şükür şimdi her şey normale döndü .. malesef bu süreç beni çok yıprattı...ben de öğretmenim şansım bir ilçe de olmama rağmen çok başarılı bir kadın doğum uzmanı ile karşılaşmam oldu..inşallah sen de çok iyi bir doktorla karşılaşır ve en kısa zaman da sağlıklı sıhhatli bebişleri kucağına alırsın...hakkını helal et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…