- 13 Şubat 2015
- 16
- 7
- 8
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.761
Canımm çok sağol, hadi inşallah, Allah razı olsun, inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize :) Ben bu aydan ümidimi kesmiş gibiydim ama Allahım Ol derse olur inşallah.Hemde nası yakalamışsın bak demiştim sana :) Şimdi pozitifi yakaladığın günün ertesigününden başla tam 14 gün say. 14.gün adet olmazsan inşallah hamile olma ihtimalin yüksek :) tabi değerlendirdiyseniz
Hiç yakalayamiycami düşünüp korkmustum ama çok şükür :)Evet canım 25. Gün pozitifti yakslamışsın
çok önemli ama degerlendirdikten sonra daha önemli kendine dikkat edeceksin canım12.gun test pozitifti 13. Gun yani bugun oglen ikinci cizgi silikti aksam iyice gitmisti tek cizgiydi yani bugun yumurtlama gunum sanirim dunu ve bugunu degerlendirdik. Pozitif oldugu ve bir sonraki gun onemli dimi arkadaslar
Ne gibi canım, daha ilk baştan çok dikkat etmek gerekir mi ki acaba?çok önemli ama degerlendirdikten sonra daha önemli kendine dikkat edeceksin canım
Canım hemen kalkmaman doğru ama wc ye gidip vajinanın içine kadar yıkama yani ben önceden bol suyla hep yikardim birde hemen duşa girme sıcak su vücut ısısını artirirmis spermler de ölürmus yani burada öğrendim bunları uyguluyorumNe gibi canım, daha ilk baştan çok dikkat etmek gerekir mi ki acaba?
Teşekkür ederim canım, dedigin gibi yapmaya çalışıyorum, 1 sa sonra kalkinca dus aliyorum ama cok sicak su kullanmamaya dikkat ediyorum ama kalkinca içimden sıvı akiyo ya o zaman hic mi kalkmasaydim acaba diyorum, sizde de oluyo mu kalkınca sıvı boşalması?
Canım hemen kalkmaman doğru ama wc ye gidip vajinanın içine kadar yıkama yani ben önceden bol suyla hep yikardim birde hemen duşa girme sıcak su vücut ısısını artirirmis spermler de ölürmus yani burada öğrendim bunları uyguluyorum
Diğer kızları bilmem ama bende akıyor aynısını bende yaşıyorum bazı arkadaslarimda da oluyormuşTeşekkür ederim canım, dedigin gibi yapmaya çalışıyorum, 1 sa sonra kalkinca dus aliyorum ama cok sicak su kullanmamaya dikkat ediyorum ama kalkinca içimden sıvı akiyo ya o zaman hic mi kalkmasaydim acaba diyorum, sizde de oluyo mu kalkınca sıvı boşalması?
aaaaaaa şok oldum canimm cok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin@xpreiaZ @doloresoriordan @Dimple85
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden Desteğiniz için çok sağolun
doktorumla görüştüm kanaman var mı dedi yok dedim o zaman hemen umudunu kesme dedi
bunu birçok kadın yaşıyor ama farkında olmuyor sen hassas davrandığın için biliyorsun dedi
kimyasalda genellikle test yapmazlar araştırmazlar dedi ben de içim rahat etsin dedim kan pıhtılaşmasını sordum test yaparız ama o daha çok bebek görüldükten sonra olur dedi ama sıkıştırırsam herhalde yapacak Birkaç test beraber yapılıyormuş onun için herhalde, biraz pahalı gibi ama bebiş için olur herşey ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi
12 mayıs a üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldım bakalım genetik testi yaptırabilecek miyim bilmiyorum birkaç kere düşük yaptım falan diyeceğim En az üç kere düşük istiyorlarmış herhalde Ben de öyle diyeceğim
Kanamam olsa da kafamdan silinse artık Sağlıklı olabilmesi zor bence
Bunu söylemek istemiyorum ama , Rabbime isyan etmiyorum kesinlikle ama ,çok üzülüyorum
Bendede oluyor canım. Çok sinir oluyorum. Gece ilişki oluyor , ertesi gün bile ara ara geliyor. Bunun Çözümü yok sanırımAyıp olmazsa bişey sorucam kızlar, dün testte pozitifi gördükten sonra gece ilişki oldu ama iliskiden sonra 1 saat kalcamin altina yastik koyup yatmama ragmen kalktığımda epeyce sıvı bosaldi icimden, acaba bu hamile kalma şansımı azaltabilir mi?
Canim kiz cocuk berekettir ruyada gorenin evine bolluk bereket yagar bu kiz cocuk gormek iyi degilsir soylemi kiz cocuklardan nefret eden birak gercekte ruyada bile kiz gormek istemeyen insanlarin uydyrmasidir bence cok guzel bir ruya gormussun canim rabbim hayirlara cikarsin ben de hep bor oglum oldugunu gorurum ruyamdaayy kızlar dün gece öyle değişik bir rüya gördüm ki! yengemle biraz aramız bozuktu bu aralar, rüyamda yengemin kucağında bir bebek var (onlarda ikinciyi düşünüyolar bikaç aydır) bebeğin başı göğsü açık arabadayız hava da soğuk yengemde camı açmış bebek öksürüyo camı kapat üşüdü diyorum su istiyo suyu versene sen diye bağırıyo bana ne diosun sen diye ona bağırıyorum falan arabadan inip bir odaya geçiyorum orda da bir bebek var benimmiş o da. sonra annemle bebek mağazasına giriyoruz yeni doğmuş bebeğim hiç üstü başı yokmuş acele zıbın falan bakıyorum birden aklıma geliyo anneme soruyorum ayy anne ben hiç cinsiyetini sormadım sen biliyo musun neymiş diyorum annem de kız diyo. pembe zıbınlardan alıyorum elime bi tane geri kalanları eşimle alırız yavaş yavaş bu yeter diyorum heyecanla orda uyandım.
geçen ay gebelikten önce kimyasal olduğunu ve kafamı dağıtmam için bi tatile çıksam iyi olacağını söyleyen bi kadın vardı rüyamda yazmıştım yine. o çıktı inşallah bu da çıkar yaaa ... minnacık çokkk datlı bi bebekti. inş malum olmuştur bişey olmuştur ya
Nolcakti hanimlar dipsiz kuyu degil ki orasi illaki akip cikacaklarBendede oluyor canım. Çok sinir oluyorum. Gece ilişki oluyor , ertesi gün bile ara ara geliyor. Bunun Çözümü yok sanırım
Iyi o zaman canım. Rahatladı içimNolcakti hanimlar dipsiz kuyu degil ki orasi illaki akip cikacaklar
Ama hic merak etmeyin o asagi akan sey spermlerin icinde yizdugu sivi spermler coktaaaaan gitmis oluyir yani hic korkmayin akti diye akan sivida sperm olmuyor yastik koyup yatmadali amac spermlerein asagi gitmesine yardimci olmak haaaa olmasaniz da kalkip horn tepseniz de o spermler yumurtaya gider
Çünkü yumurtanin cekim kuvveti yer cekimini yeniyor
Canım demek istediğim şu, bazı ilişkilerde kalktigimda çok fazla akmiyo ama bazen de su gibi akıyo, normalde biraz daha kıvamlı olup içerde daha fazlası kalabiliyo, böyle kalkinca bi anda akması spermlerin kalitesiyle vs ilgili bi durum olabilir mi acaba diye dusunmustum ben, acaba böyle benim gibi kalktığında fış fış akipta sonradan hamile kalan var mı :)Nolcakti hanimlar dipsiz kuyu degil ki orasi illaki akip cikacaklar
Ama hic merak etmeyin o asagi akan sey spermlerin icinde yizdugu sivi spermler coktaaaaan gitmis oluyir yani hic korkmayin akti diye akan sivida sperm olmuyor yastik koyup yatmadali amac spermlerein asagi gitmesine yardimci olmak haaaa olmasaniz da kalkip horn tepseniz de o spermler yumurtaya gider
Çünkü yumurtanin cekim kuvveti yer cekimini yeniyor
Neye dikkat etmeliyim canim tam olarak. Subatta 8 haftalik gebeligimi sonlandirmak sorunda kaldik kalbi durdugu icin bu yuzden az cok ilk zamanlarda dikkat etmem gerekenleri biliyorum ama bu asamada da dikkat etmem gerekenler mi varçok önemli ama degerlendirdikten sonra daha önemli kendine dikkat edeceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?