Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Slm kızlar bana cvp verirseniz sevinirim ovulasyon takibi düzenli yapıyorum 8 gün önce pozitifi yakaladik 8 gün geçti ve bazı aylar çikolata kistide görülüyor bugün ovulasyon testi yaptım acaba kist tekrarladı mi 2. Çizgi çıkmış

Canımm çok sağol, hadi inşallah, Allah razı olsun, inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize :) Ben bu aydan ümidimi kesmiş gibiydim ama Allahım Ol derse olur inşallah.

12.gun test pozitifti 13. Gun yani bugun oglen ikinci cizgi silikti aksam iyice gitmisti tek cizgiydi yani bugun yumurtlama gunum sanirim dunu ve bugunu degerlendirdik. Pozitif oldugu ve bir sonraki gun onemli dimi arkadaslar

Ayıp olmazsa bişey sorucam kızlar, dün testte pozitifi gördükten sonra gece ilişki oldu ama iliskiden sonra 1 saat kalcamin altina yastik koyup yatmama ragmen kalktığımda epeyce sıvı bosaldi icimden, acaba bu hamile kalma şansımı azaltabilir mi?

Ne gibi canım, daha ilk baştan çok dikkat etmek gerekir mi ki acaba?
Canım hemen kalkmaman doğru ama wc ye gidip vajinanın içine kadar yıkama yani ben önceden bol suyla hep yikardim birde hemen duşa girme sıcak su vücut ısısını artirirmis spermler de ölürmus yani burada öğrendim bunları uyguluyorum

Teşekkür ederim canım, dedigin gibi yapmaya çalışıyorum, 1 sa sonra kalkinca dus aliyorum ama cok sicak su kullanmamaya dikkat ediyorum ama kalkinca içimden sıvı akiyo ya o zaman hic mi kalkmasaydim acaba diyorum, sizde de oluyo mu kalkınca sıvı boşalması?

Diğer kızları bilmem ama bende akıyor aynısını bende yaşıyorum bazı arkadaslarimda da oluyormuş

aaaaaaa şok oldum canimm cok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin

Bendede oluyor canım. Çok sinir oluyorum. Gece ilişki oluyor , ertesi gün bile ara ara geliyor. Bunun Çözümü yok sanırım

Canim kiz cocuk berekettir ruyada gorenin evine bolluk bereket yagar bu kiz cocuk gormek iyi degilsir soylemi kiz cocuklardan nefret eden birak gercekte ruyada bile kiz gormek istemeyen insanlarin uydyrmasidir bence cok guzel bir ruya gormussun canim rabbim hayirlara cikarsin ben de hep bor oglum oldugunu gorurum ruyamda

Kızlar bişey aklımı kurcalayın duruyor. Size sorayım dedim. Haziranda gap turuna çıkıcaz ve bu ay hamile kalırsam be Yaparım diye düşünüyorum. Doğmamış bebeğe don biçmek gibi oldu ama kafama takıldı

Bendede oluyor canım. Çok sinir oluyorum. Gece ilişki oluyor , ertesi gün bile ara ara geliyor. Bunun Çözümü yok sanırım
Nolcakti hanimlar dipsiz kuyu degil ki orasi illaki akip cikacaklar

Ama hic merak etmeyin o asagi akan sey spermlerin icinde yizdugu sivi spermler coktaaaaan gitmis oluyir yani hic korkmayin akti diye akan sivida sperm olmuyor yastik koyup yatmadali amac spermlerein asagi gitmesine yardimci olmak haaaa olmasaniz da kalkip horn tepseniz de o spermler yumurtaya gider

Çünkü yumurtanin cekim kuvveti yer cekimini yeniyor

Iyi o zaman canım. Rahatladı içim

Canım demek istediğim şu, bazı ilişkilerde kalktigimda çok fazla akmiyo ama bazen de su gibi akıyo, normalde biraz daha kıvamlı olup içerde daha fazlası kalabiliyo, böyle kalkinca bi anda akması spermlerin kalitesiyle vs ilgili bi durum olabilir mi acaba diye dusunmustum ben, acaba böyle benim gibi kalktığında fış fış akipta sonradan hamile kalan var mı :)

çok önemli ama degerlendirdikten sonra daha önemli kendine dikkat edeceksin canım
Neye dikkat etmeliyim canim tam olarak. Subatta 8 haftalik gebeligimi sonlandirmak sorunda kaldik kalbi durdugu icin bu yuzden az cok ilk zamanlarda dikkat etmem gerekenleri biliyorum ama bu asamada da dikkat etmem gerekenler mi var

Ben bu ay test kullanmadım ama yumurtladığımı kendim anlayabildim,belirtileri takip ettim yumurtladığım günün ertesinde ilişki oldu gebelik şansım nedir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…