Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Her ihtimale karşı ilişkiden sonra bir müddet yatmak etkili oluyor.Ben oğluma bu taktikle hamile kalmıştım bacaklar duvara dayalı bel altında yastık taktiği

Ben bu ay test kullanmadım ama yumurtladığımı kendim anlayabildim,belirtileri takip ettim yumurtladığım günün ertesinde ilişki oldu gebelik şansım nedir sizce?
Canım yumurta catladiktan sonra ortalama 24 sa ömrü var, gebelik şansın var.

Tabiki kivami yogunlugu onemli ama geri akan sey sperm degil

Tabiki kivami yogunlugu onemli ama geri akan sey sperm degil
O sıvının içinde de yok mu yani spermler, bi kısmı kaliyodur bence orda, tabi bi kismi da yumurtaya doğru yol alir, ulasabilen olursa ne mutlu :) Sadece ihtimal azalır diye düşünmüştüm ben

O sıvının içinde de yok mu yani spermler, bi kısmı kaliyodur bence orda, tabi bi kismi da yumurtaya doğru yol alir, ulasabilen olursa ne mutlu :) Sadece ihtimal azalır diye düşünmüştüm ben
Sperm hareketli ise olmaz ama spermler ileri gidemiosa vardir

ayyy bunu ben de merak ediyorummm.. öğrenirsen biliyim ben de.. benim 10 aydır olmuyor. sebebi bu mu acaba

Kızlar benim kanama hala devam yarın gidiyorum artık doktora dua edin nolur kürtaj demesin.

merhaba kızlar bu çizgiyi 30 nisanda gördüm ve sadece o akşam yakınlaşma oldu acaba hamile kalma olasılığı varmıdır

Eklentiler

• 20150430_170503.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 177
doktor ne dedi canım senin kanamana
canım yer bulamadım doktordan 12ye kadar bakıyorlarmış cumartesi hep doluydu. sonra dün kesildi kanamam çok şükür. bir de burda düşük yapanları okudum 40 güne kadar kanaması devam eden olmuş. normalmiş yani.benm 22. gündü sanırım işte kesildi.

selam kızlar fotograftaki ovülasyon testleri bu aya ait. kalpli olanlar ilişki günlerim. bugün regl oldum. regl bittikten sonra da aynı şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum bu ayı. sizce yanlış olan bişey var mı yoksa doğru günlerde mi ilişki olmuş?

Eklentiler

• 22042015837.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 136

Canım bence ilişki günleri doğru değil, çift çizgiyi görünce birlikte olmak gerekiyor diye biliyorum ben. Ama sen çift çizginin belirgin olduğu günlerde birlikte olmamışsın, diğer arkadaşlar da yorumlasınlar ama bana sanki yanlış gibi geldi.

ben de silik çizgi olunca ilişki gerekıyor diye biliyordum canım. lh en yüksek oldugu gün yumurtlama, silik oldugu gün çatlama diye biliyordum bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek. cevabın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…