- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.801
ben de silik çizgi olunca ilişki gerekıyor diye biliyordum canım. lh en yüksek oldugu gün yumurtlama, silik oldugu gün çatlama diye biliyordum bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek. cevabın için teşekkür ederim
teşekkür ederim canım haklısın valla. o kadar karışık ki. aslında ben şöyle çözmeye çalıştım denklemi. adetimin bittiği günden itibaren 6-8-10 gibi çift günlerde gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle. sperm zaten canlı kalıyo, yine aynı düzende gidicem sanırımÇift çizgiyi gördüğünde yumurtan oluşmuş/oluşmak üzere demek. Silikleştiği ilk gün ise hazır ama şöyle bişey var yumurtanın ömrü kısa olduğu için çift çizgiden ne kdr zaman sonra çatlamış onu tahmin edemiyoruz belki bi ikisaat sonra belki 18 saat sonra oluşuyor. O yüzden tam çift çizgi olduğunda ve ertesi gün değerlendirmek mantıklı. Bi yandan da sperm kalitesi hergün ilişki olduğunda düşüyor o da var karışık bi denklem oldu
Bence çift çizgiyi gördüğün gün başlayıp 3 günü peşpeşe değerlendirmek mantıklı, ben bu ay öyle yaptım ama hayırlısı bakalım.teşekkür ederim canım haklısın valla. o kadar karışık ki. aslında ben şöyle çözmeye çalıştım denklemi. adetimin bittiği günden itibaren 6-8-10 gibi çift günlerde gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle. sperm zaten canlı kalıyo, yine aynı düzende gidicem sanırım
teşekkür ederim canım haklısın valla. o kadar karışık ki. aslında ben şöyle çözmeye çalıştım denklemi. adetimin bittiği günden itibaren 6-8-10 gibi çift günlerde gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle. sperm zaten canlı kalıyo, yine aynı düzende gidicem sanırım
inşallah canım. geçen aylarda rahatsızlık geçirdim bu ay ikinci denememiz sayılabilir aslında Rabbim hayırlısını bilir bakalım kısmet artıkCanım zaten gün aşırı birlikte oldunmu kaçırma ihtimalin yok Allah ın izniyle takibe bile gerek yok :)
kızlar banada birşeyler söyleyin lütfen sadece çift çizgiyi gördüğüm akşamı değerlendirdik sizce ihtimal varmıdır
O şekilde hamile kalan çok kişi var canım, testini de görmüştüm çok belirgindi, bence ihtimal yüksek, hakkında hayırlısı olsun :)kızlar banada birşeyler söyleyin lütfen sadece çift çizgiyi gördüğüm akşamı değerlendirdik sizce ihtimal varmıdır
kızlar banada birşeyler söyleyin lütfen sadece çift çizgiyi gördüğüm akşamı değerlendirdik sizce ihtimal varmıdır
O şekilde hamile kalan çok kişi var canım, testini de görmüştüm çok belirgindi, bence ihtimal yüksek, hakkında hayırlısı olsun :)
aynen hayırlısı arkadaşım beklemeye devam ozaman ben 10 nisanda regl oldum 30 nisanda çift çizgiyi gördüm bekliyorum bakalım :))Canım senin kaç günün var adet gününe :)
aynen hayırlısı arkadaşım beklemeye devam ozaman ben 10 nisanda regl oldum 30 nisanda çift çizgiyi gördüm bekliyorum bakalım :))
inşllah adet olmamda test yaparım burda paylaşırım :))O zaman 15 mayısa kadar en geç adet olmazsan hemen test yaparsın :)
Benim bat 14 mayıs canım, senin ne zaman?Canım senin kaç günün var adet gününe :)
Benim bat 14 mayıs canım, senin ne zaman?
Hadi bakalım inşallah olur hayırlısıyla :)20 mayıs :) daha çoook var. bugünler kritik benim için. Değerlendirmeye çalışıyom
benım gunum gecmedı daha kuzum 5 gun var daha test yaptırdım ıkı gun once 1 cıktı ama çatlatma ıgnesınden dıye tahmın edıyorum normalde benım 0 çıkar hep bakalım cnm yaa merakla beklıorum ben deoglak_kadini canm var mı bi haber günün geldi mi geçti mi? durum bildir :)) benim kanama bitti soğan kürü gün 7 deyim 15e tamamlayacağım. cumaya da doktora randevu aldım işten izin aldım kesin gidiyorum yine bir aksilik çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?