Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Çift çizgiyi gördüğünde yumurtan oluşmuş/oluşmak üzere demek. Silikleştiği ilk gün ise hazır ama şöyle bişey var yumurtanın ömrü kısa olduğu için çift çizgiden ne kdr zaman sonra çatlamış onu tahmin edemiyoruz belki bi ikisaat sonra belki 18 saat sonra oluşuyor. O yüzden tam çift çizgi olduğunda ve ertesi gün değerlendirmek mantıklı. Bi yandan da sperm kalitesi hergün ilişki olduğunda düşüyor o da var karışık bi denklem oldu

teşekkür ederim canım haklısın valla. o kadar karışık ki. aslında ben şöyle çözmeye çalıştım denklemi. adetimin bittiği günden itibaren 6-8-10 gibi çift günlerde gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle. sperm zaten canlı kalıyo, yine aynı düzende gidicem sanırım

Bence çift çizgiyi gördüğün gün başlayıp 3 günü peşpeşe değerlendirmek mantıklı, ben bu ay öyle yaptım ama hayırlısı bakalım.

Canım zaten gün aşırı birlikte oldunmu kaçırma ihtimalin yok Allah ın izniyle takibe bile gerek yok :)

kızlar banada birşeyler söyleyin lütfen sadece çift çizgiyi gördüğüm akşamı değerlendirdik sizce ihtimal varmıdır

kızlar banada birşeyler söyleyin lütfen sadece çift çizgiyi gördüğüm akşamı değerlendirdik sizce ihtimal varmıdır

Spermlerin ortalama 36-72 saat arası canlı kaldığını düşünürsek ve ilişkiden bir gün sonra da çatlama olduysa Allahü Tealanın izniyle olmuştur inşaallah canım, stres yapmamaya çalış ...

O şekilde hamile kalan çok kişi var canım, testini de görmüştüm çok belirgindi, bence ihtimal yüksek, hakkında hayırlısı olsun :)

Arkadaşım vardır tabiki spermler içinde 2 gün canlı kalabiliyo hatta 3 gün bile kalıyo diyenler de var. Hayırlısıyla olur inşallah.

oglak_kadini canm var mı bi haber günün geldi mi geçti mi? durum bildir :)) benim kanama bitti soğan kürü gün 7 deyim 15e tamamlayacağım. cumaya da doktora randevu aldım işten izin aldım kesin gidiyorum yine bir aksilik çıkmazsa

benım gunum gecmedı daha kuzum 5 gun var daha test yaptırdım ıkı gun once 1 cıktı ama çatlatma ıgnesınden dıye tahmın edıyorum normalde benım 0 çıkar hep bakalım cnm yaa merakla beklıorum ben de

kanamanın bıtmesıne sevındım cnm beta ne durumda bılıo musun mazeret ıznı alabılıyor musun cnm trabzona mı gıtceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…