- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.821
22 gun mu kız ben 6 aylık dogum yaptım 18 gunde kesıldı kısıden kısıye degısıyor demekkı cnm ınsallah bıdaha boyle bısey olmayacak cnmcanım yer bulamadım doktordan 12ye kadar bakıyorlarmış cumartesi hep doluydu. sonra dün kesildi kanamam çok şükür. bir de burda düşük yapanları okudum 40 güne kadar kanaması devam eden olmuş. normalmiş yani.benm 22. gündü sanırım işte kesildi.
bnm de geçen kimyasalda böyle olmamıştı ama bu defa neden bu kadar uzadı bilmiyorum cnm bu cuma gideceğim inş. ama bhcg düştü baya parça falan kaldığını zannetmiyorum da sadece bir daha gbelik olduğunda iğneye başlamak istiyorum onu konuşup telerini yaptırmak istiyorm.22 gun mu kız ben 6 aylık dogum yaptım 18 gunde kesıldı kısıden kısıye degısıyor demekkı cnm ınsallah bıdaha boyle bısey olmayacak cnm
hiç sanmıyorum cnm bu ay cok degısık oldu benımbnm de geçen kimyasalda böyle olmamıştı ama bu defa neden bu kadar uzadı bilmiyorum cnm bu cuma gideceğim inş. ama bhcg düştü baya parça falan kaldığını zannetmiyorum da sadece bir daha gbelik olduğunda iğneye başlamak istiyorum onu konuşup telerini yaptırmak istiyorm.
canım ya inşallah gelir güzel haber bu ay. son 5 gün o zaman inşallah alırz güzel haberi
özelde mı yaptıracaksınkızlar belki burası yeri değil ama bilen varmı ya bu yapılan kanda hani hormonlara bakıyolar ya tsh fsh t4 testi falan sgk karşılıyomu ? acil öğrenmem lazım
hiç sanmıyorum cnm bu ay cok degısık oldu benım
ılk basta bı tane 18 lık ölçuldu 20 oldu sonra çatladı bır de 16. gunumde ıkı tane daha olustu iğne oldu çatladılar sanırım bı tane de sol taraftan catladı aylarca yumurtlamayan ben gıt sen 3 tane yumurtla hadı ılkı kalıtelı degıldı dıyelım dıgerlerı ıllakı kalıtelı olmalı ıns tuplerde bı sorunum yoktur da gelmiştır bebek yaaa
canım clexane yı mı başlıycan sen iğne tedavısı olsana yum takıbı yaptır bak iğneyle yumların kalıtesı artıyor
canım adete 5 gun var kan testı 0 çıktı ne üçüzü bi tane bıle yokyok inşallah ben tüplerde bir sıkıntın olduğunu hç sanmıyorum gelecek bu ay gzel haber inşlah. ayyy canım yumurtaların üçü birden döllenirse üçüz müüüüüü olcak
evet hamilelik olursa clexane falan kan sulandırıcı bişey kullanmak istiyorum bu üçüncü kayııp oldu artık yeteer elmizden ne geliyosa yapalım istiyorum. bu ay büyük ihtimalle dinlen dicek doktor bna ama önümzdeki ay belki yum takibi fal ypar. yine de sanmıyorum ama canım çünkü kendi kendime hamile kalıyorum sorun düşmesinde bana hamile kaldığında gel diyebilir diye tahmin ediyorum.
özel hastanenin devlette anlaşmasına bağlı ama normal devlete bağlı hastanelrde bakılıyove ücretsiz bkılıyorkızlar belki burası yeri değil ama bilen varmı ya bu yapılan kanda hani hormonlara bakıyolar ya tsh fsh t4 testi falan sgk karşılıyomu ? acil öğrenmem lazım
yaa... noldu üç yumurtadan biri de mi tutmadı? Allah Allah? cnım peki dha erken olabilir mi benim geçen ay baya geç çıkmıştı bhcg ya belki öyledir.canım adete 5 gun var kan testı 0 çıktı ne üçüzü bi tane bıle yok
bılmıyorum kı adetım pazartesı ya da salı beklıyorum belkı de erkendır bılmıyorumyaa... noldu üç yumurtadan biri de mi tutmadı? Allah Allah? cnım peki dha erken olabilir mi benim geçen ay baya geç çıkmıştı bhcg ya belki öyledir.
erkendir canım bence 5 gün az mı? yükselir inşallah sağlıkla..bılmıyorum kı adetım pazartesı ya da salı beklıyorum belkı de erkendır bılmıyorum
hayır bı deger çıksa yukselır derım ama 0.1 yanı nesı yukselecek ama ıste okudum ettım bıraz döllenmeden on gun sonra dıyo hormon salgılar on gun olmadı daha bı ona umut bağlıyorumerkendir canım bence 5 gün az mı? yükselir inşallah sağlıkla..
özel hastanenin devlette anlaşmasına bağlı ama normal devlete bağlı hastanelrde bakılıyove ücretsiz bkılıyor
gelsin artık yavrularımız sağlıkla yaaa... gerçekten 2-3 gün bile beklemek sabrmızı zorluyor sanki. ama çok ümitlendim cnm senden 3 yumurtayı duyunca bikaç gün daha sabrt öyle baktır inş yüksek çıkacak bhcg. hm yumurtladın kaç ay snra tek başınabu bile çk güzel.hayır bı deger çıksa yukselır derım ama 0.1 yanı nesı yukselecek ama ıste okudum ettım bıraz döllenmeden on gun sonra dıyo hormon salgılar on gun olmadı daha bı ona umut bağlıyorum
devlete sen adetin 3. günü git sıkıntını anlat hormonlarıma baktrmak için adetin3. günü geldim de bakarlar zaten yazdklarna. özelde doktor bunlrı istedi sizde uygun görürsniz falan diye özellikle o testleri de göster istersenCanım özel hastanede bazılarını karşılıyo bi tanesi çok pahalı onun da karşılanmış hali 125 tl falan tutuyo. Peki ben özelden doktor istese devletten yaptırsam devlet o doktorun isteğini kabul ediyomu acaba yaptırabilirmiyim? Devlette nasıl gidiyo işler hiç bilmiyorum. nereye sormam gerek onuda bilmiyorum.
eweet sukur buna da ama işte nolurdu gelseydı belkı cıkar cogu sımdı cıkmaz erken yaptın dıyor hele bı tutunsun dıyorgelsin artık yavrularımız sağlıkla yaaa... gerçekten 2-3 gün bile beklemek sabrmızı zorluyor sanki. ama çok ümitlendim cnm senden 3 yumurtayı duyunca bikaç gün daha sabrt öyle baktır inş yüksek çıkacak bhcg. hm yumurtladın kaç ay snra tek başınabu bile çk güzel.
devlete sen adetin 3. günü git sıkıntını anlat hormonlarıma baktrmak için adetin3. günü geldim de bakarlar zaten yazdklarna. özelde doktor bunlrı istedi sizde uygun görürsniz falan diye özellikle o testleri de göster istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?