Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar yardimci olur musunuz dun seffaf akinti geldi ama ovu test silikdi. Bugun de test boyle cikti. Bugun iliski olmasi gerekiyor degil mi?

Eklentiler

• 20150506_153254.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 132
kızlar merhaba nasılsınız? adetlerim düzenlidir 28günde bir olur 14.günde yumurtlarım genelde,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonrasında 25.gün regli oldum .
1 mayısta reglim bitti
3 mayıs (7.gün) ve 5 mayıs (9.gün) ilişki oldu
ekte 5 mayıs (9.gün) ve 6mayıs (10.gün) ait ovulasyon testleri var (testler aslında 1tık daha koyu ısıktan oyle cıkmıslar)
4 mayıs (8.gün) su gibi, 5 mayıs (9.gün) yogun kıvamlı uzayan akıntılarım oldu

bu bilgilere göre sizce ben yumurtladım mı nezaman catlar, ilişkiye nezaman olmalı tekrar., diger aylar gibi 14.günü beklemeyecek sanırım yumurtlama

ovulasyon testiyle hamile kalan anneler, ve deneyenler sizde nasıl oldu süreç? cok tesekkurler sevgiler

Yumurtlamak uzeresin cnm bnde yumurtlamamı yakaldım galiba şuan hamileyim adetim gecikti darısı senin başına .ama 1mayısta adet oluyosan şuan adetinin yeni bitmiş olması lazm

Bnm şöyle oldu .adetim bittikten 3gun sonra ovu testi yapmaya başladım aynı senin koyuluğu gibi koyuluk yakaladm ama öyle 2kez test çıktı baktım hep aynı gidiyo bikez ilişkiye girdim daha sonra ayın 23unde kopkoyu çizgiyi yakaldım ve onun gecesi ayrıyeten sabahı ilişki oldu ve ardından 1hafta sonra kahverengi leke geldi dun adet gunumdu ama adet olmadım bnde ovu testi yaptım baktım hala koyu buda hamilelik belirtisi oluyo inş hamişimdir . İlk kez ovu testi kullandım ve tutturdum inş sende tutturursun ama bu koyuluğu yakaladıysan yumurtlaman yakındır değerlendir

Arkadaşım benimde geçen ay aynısı oldu. burda da yazmıştım görüntüsünü de eklemiştim iki farklı testte yaptım silik çizgi çıktı ama kan testimde negatif çıktı ve adet oldum. İnşallah senin öyle olmaz. adetin geçtiyse kanda mutlaka çıkar bi baktır istersen.

Meraba kizlarr gecenlerde Ovulasyon testlerimi yüklemistim ... 14.ve 15. günleri yakaldim cok sükür degerlendirdik ... Adetime 4 gün var .. Az önce bi test daha yaptim ovulasyon testi ama susuz kalmadim yedim ictimm böyle ciktii ... Anlayamadim
Sizcee normal mii ?

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 101
Cnm bnm de adetime 1gun kala böyle çıktı ve daha adet olmadım böyle çıkınca hamilelik ilk akla gelen sey oluyo:)inş hamilesindir cnm

Kimileri daha gebelik testi yapmadan bu ovu testi ile oğreniyo hamileliğinş ve ilk hcg hormonu çok yukselmediği için idrarda bir hafta sonra falan oğreniyolar

Cnm bnm de adetime 1gun kala böyle çıktı ve daha adet olmadım böyle çıkınca hamilelik ilk akla gelen sey oluyo:)inş hamilesindir cnm

Insallah yaaa 2 senedir istiyoruz insallah sende bende hamileyizdir :) buqün artik doktora baladik insallah bi sppriz de ben alirim cok ihtiyacikm avr gerci doktor esimin sperm sonuclarina %6 dedi ml de ama olsun rabbim ol dedikten sonra olmayan ne var ki ümitliyim halaa :) bunlarda canim 2-3 gün önceki testlerim sanki koyulasmos gibi görüyorum amaa yalniz ben görmek istemiyorum :) senin nasil nezaman adet günün ? Testlerini yollarmisin sende :)

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 98
Cnm adetine yakın hiç çizgi çıkmaması lazm ovu testlerinde çıktıysa ki çıkmış inş vardr bişeyler:) bnde şimdi adetime 1gun kala yaptığım testi atayım

Ayyy ne güzelllll cift cizgiyi görmekkkk yaaaa :) rabbimmm yüzümüzüü güldürsünnnnn ben ilk ay kullandim testi , amaa degerlendirdim
Her gününü esimde sperm sorunu olduguu icin gün asiri yapmadim 2 gün arayla olduuu insallahhh olmusturrr bislerr bizdee anne olalimmm seninkide baya koyu cikmis test yapsana hamilelik testiii :) inslalah vardirr benimkide koyulacakmi merak ediorummm cuma tekrar denicemmm :)!

Yapıcam cnm ama bence henüz erken kan tahlili yapmayı düşünüyorum :)bn 8aylık evliyim inş bu ay tutturmuşuzdur ikimzide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…