- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.861
Günaydınnn anne adayları :)
Cesaret edemiyorum inanArkadaşım benimde geçen ay aynısı oldu. burda da yazmıştım görüntüsünü de eklemiştim iki farklı testte yaptım silik çizgi çıktı ama kan testimde negatif çıktı ve adet oldum. İnşallah senin öyle olmaz. adetin geçtiyse kanda mutlaka çıkar bi baktır istersen.
Cesaret edemiyorum inanKasıklarımda aşrı var ama hafif,geçen gün et doğrarken kokudan mahvoldum bıraktım,kapalı çarşıda yemeni dükkanının önünden geçerken kusuyordum da zor tuttum,öğürmekten gözlerim yaşardı. Umutlanmak istemiyorum ama kendimi bildim bileli günüm hiiç şaşmazdı ilk kez bu kadar gecikmem oluyor.
Bnmde adetim geçti ama bende cesaret edemiyorum . Yumurtalk testim hamile olduğumu gosteriyo ama inanamıyo insanCesaret edemiyorum inanKasıklarımda aşrı var ama hafif,geçen gün et doğrarken kokudan mahvoldum bıraktım,kapalı çarşıda yemeni dükkanının önünden geçerken kusuyordum da zor tuttum,öğürmekten gözlerim yaşardı. Umutlanmak istemiyorum ama kendimi bildim bileli günüm hiiç şaşmazdı ilk kez bu kadar gecikmem oluyor.
Ya canım tekrar yaptım ama bir şey çıkmadıGebelik testi yap bakalım bi daha çıkıcakmı o zaman. adet olmadıysan hamilesin inşallah niye korkuyosunki :) ben adet olduğum halde gittim kan verdim tutki sen adet olmamışsın geçmiş bile. hemen git güzel haberi al geciktirme daha fazla :)
Sen ovülasyon testinde pozitif mi gördün canım ???Beni
Bnmde adetim geçti ama bende cesaret edemiyorum . Yumurtalk testim hamile olduğumu gosteriyo ama inanamıyo insan
Beni
Bnmde adetim geçti ama bende cesaret edemiyorum . Yumurtalk testim hamile olduğumu gosteriyo ama inanamıyo insan
Ya canım tekrar yaptım ama bir şey çıkmadıAdetimin gelmemesi kafamı karıştırıyor ama. Yarın sabah gidip kan testi yaptırayım en iyisi,ama inan ki umutlanıp boşa düşmekten çook korkuyorum. hele de kocam da bu kadar sorun çıkmışken
Akşam iş çıkışı yaptırayım canım o zaman. En azından aklımdaki soru işareti gider. Durup durup yaptığım testlere acaba çıktı mı bir şey diye bakmaktan kötü olamaz herhalde!Seni çok iyi anlıyorum. Ben korkumdan gebelik testi bile yapamıyorum adetimin geçmesi gerekiyo oda zarzor kendimi zorlayarak yapıyorum moralim bozulcak diye. önce psikolojini sonuç negatif diye hazırla ondan sonra kan tahliline git böyle daha iyi oluyo emin ol. ya yoksa diye değilde yoktur kesin yinede baktirim diye zorla kendini.
Evet pozitif gördüm bugünde dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatf çıktı çokmı erken yaptım acaba .zaten kasık ağrım var hamilemiyşm die duşunurken husrana uğramak istemiyorum hiç adet sancımda gelmşyo 3gun oldu bugün geçeliSen ovülasyon testinde pozitif mi gördün canım ???
Akşam iş çıkışı yaptırayım canım o zaman. En azından aklımdaki soru işareti gider. Durup durup yaptığım testlere acaba çıktı mı bir şey diye bakmaktan kötü olamaz herhalde!
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin :)Akşam iş çıkışı yaptırayım canım o zaman. En azından aklımdaki soru işareti gider. Durup durup yaptığım testlere acaba çıktı mı bir şey diye bakmaktan kötü olamaz herhalde!
Bnm şöyle oldu .adetim bittikten 3gun sonra ovu testi yapmaya başladım aynı senin koyuluğu gibi koyuluk yakaladm ama öyle 2kez test çıktı baktım hep aynı gidiyo bikez ilişkiye girdim daha sonra ayın 23unde kopkoyu çizgiyi yakaldım ve onun gecesi ayrıyeten sabahı ilişki oldu ve ardından 1hafta sonra kahverengi leke geldi dun adet gunumdu ama adet olmadım bnde ovu testi yaptım baktım hala koyu buda hamilelik belirtisi oluyo inş hamişimdir . İlk kez ovu testi kullandım ve tutturdum inş sende tutturursun ama bu koyuluğu yakaladıysan yumurtlaman yakındır değerlendir
kızlar merhaba nasılsınız? adetlerim düzenlidir 28günde bir olur 14.günde yumurtlarım genelde,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonrasında 25.gün regli oldum .
1 mayısta reglim bitti
3 mayıs (7.gün) ve 5 mayıs (9.gün) ilişki oldu
ekte 5 mayıs (9.gün) ve 6mayıs (10.gün) ait ovulasyon testleri var (testler aslında 1tık daha koyu ısıktan oyle cıkmıslar)
4 mayıs (8.gün) su gibi, 5 mayıs (9.gün) yogun kıvamlı uzayan akıntılarım oldu
bu bilgilere göre sizce ben yumurtladım mı nezaman catlar, ilişkiye nezaman olmalı tekrar., diger aylar gibi 14.günü beklemeyecek sanırım yumurtlama
ovulasyon testiyle hamile kalan anneler, ve deneyenler sizde nasıl oldu süreç? cok tesekkurler sevgiler
Eki Görüntüle 1518566 Eki Görüntüle 1518567
İnşinsallah hayırlısıyla hamilesindir ve kavusursun cnm kuzuna
Bende öyle hesapladım 14ekleyince bugun adet görmem gerekir bakalm .ama hep ayın 5inde adet olurdum ama bilmşyom pek umudumda kalmadıCanım şimdi yazdığın yazıyı gördüm. 23ünde koyu çizgiyi yakaladıysan muhtemelen 24ünde yumurtan çatlamış. üzerine 14 gün 24ünden başlayarak tam o gün adet olman lazım yani yarın oldun oldun olmadın iyice şüphelerin artsın o zaman :)
Bende öyle hesapladım 14ekleyince bugun adet görmem gerekir bakalm .ama hep ayın 5inde adet olurdum ama bilmşyom pek umudumda kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?