Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cesaret edemiyorum inan Kasıklarımda aşrı var ama hafif,geçen gün et doğrarken kokudan mahvoldum bıraktım,kapalı çarşıda yemeni dükkanının önünden geçerken kusuyordum da zor tuttum,öğürmekten gözlerim yaşardı. Umutlanmak istemiyorum ama kendimi bildim bileli günüm hiiç şaşmazdı ilk kez bu kadar gecikmem oluyor.

Gebelik testi yap bakalım bi daha çıkıcakmı o zaman. adet olmadıysan hamilesin inşallah niye korkuyosunki :) ben adet olduğum halde gittim kan verdim tutki sen adet olmamışsın geçmiş bile. hemen git güzel haberi al geciktirme daha fazla :)

Beni Bnmde adetim geçti ama bende cesaret edemiyorum . Yumurtalk testim hamile olduğumu gosteriyo ama inanamıyo insan

Ya canım tekrar yaptım ama bir şey çıkmadı Adetimin gelmemesi kafamı karıştırıyor ama. Yarın sabah gidip kan testi yaptırayım en iyisi,ama inan ki umutlanıp boşa düşmekten çook korkuyorum. hele de kocam da bu kadar sorun çıkmışken

Beni
Bnmde adetim geçti ama bende cesaret edemiyorum . Yumurtalk testim hamile olduğumu gosteriyo ama inanamıyo insan

Canım yumurtlalık testleri yanıltıcı olabiliyor. Hamile olma ihtimalin var kesinlikle ama benim mesela adet olduğum gün bile 2. çizgim mutlaka çıkıyo. Hiç silik çıkmadı. Ama hamile olupta tamamen tek çizgi çıkanda yok. Hamile olma ihtimalini tetikliyo kesinlikle. ama gebelik testi yapsan zaten adetin geçmiş mutlaka çıkar. Bazı arkadaşlar adeti geçmeden bile görebiliyo.

Seni çok iyi anlıyorum. Ben korkumdan gebelik testi bile yapamıyorum adetimin geçmesi gerekiyo oda zarzor kendimi zorlayarak yapıyorum moralim bozulcak diye. önce psikolojini sonuç negatif diye hazırla ondan sonra kan tahliline git böyle daha iyi oluyo emin ol. ya yoksa diye değilde yoktur kesin yinede baktirim diye zorla kendini.

Akşam iş çıkışı yaptırayım canım o zaman. En azından aklımdaki soru işareti gider. Durup durup yaptığım testlere acaba çıktı mı bir şey diye bakmaktan kötü olamaz herhalde!

Akşam iş çıkışı yaptırayım canım o zaman. En azından aklımdaki soru işareti gider. Durup durup yaptığım testlere acaba çıktı mı bir şey diye bakmaktan kötü olamaz herhalde!

aynen canımm bidahaki ayı bekleriz en kötü bu olabilir ne olcak başka. Belkide rahatlıcan ki bi sorun yoksa öyle gözüküyo hem gebelik testinde silikte olsa çıkıyo hem de adet olmadın daha ne olcakki :)

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Kızlar merhaba aranizda progestan kullanan var mi
Adetime 4 gün var ve ovu. Testi çift çizgi çıkıyor progestanin etkisi var midir acaba

insallah hayırlısıyla hamilesindir ve kavusursun cnm kuzuna

arkadaslar merhaba
dün bu mesajı yazmıstım salı aksam iliski oldugu icin dün aksamı pas gectik,bugunki test sonucumda ekteki gibi.. sizce bu aksam olmalı mı yoksa buaksamı da mı pas gecelim.. gerci yarın aksam olamama ıhtımali var..tesekkurler sevgiler

Bende öyle hesapladım 14ekleyince bugun adet görmem gerekir bakalm .ama hep ayın 5inde adet olurdum ama bilmşyom pek umudumda kalmadı

Bende öyle hesapladım 14ekleyince bugun adet görmem gerekir bakalm .ama hep ayın 5inde adet olurdum ama bilmşyom pek umudumda kalmadı

doğru pardon bugün olman lazımdı :) Niye umudun kalmasınki normal hesaba göre bugün mutlaka olman gerekiyodu. sen yarın kesinlikle gebelik testi yap. mutlaka çıkar silikte olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…