- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.881
Bugün yaptım çıkmadı cnmdoğru pardon bugün olman lazımdı :) Niye umudun kalmasınki normal hesaba göre bugün mutlaka olman gerekiyodu. sen yarın kesinlikle gebelik testi yap. mutlaka çıkar silikte olsa :)
Gebelk testimiArkadaşlar testimdeki çizgi koyulaşmış ya!
Evet canım gebelik (hcg)Gebelk testimi
Arkadaşlar testimdeki çizgi koyulaşmış ya!
Bakalm ama kekliğin kırmızı çizgiye çok yakın çıkmış sanki biraz aralıklı olması lazm diilmiSenindekeklik_58 gibi olmasın :) az bekleyelim
Bakalm ama kekliğin kırmızı çizgiye çok yakın çıkmış sanki biraz aralıklı olması lazm diilmi
ya canım olması gereken çizgi yerinde çook silik çizgi var zaten sadece boyası biraz dağılmış o dağılan da 3. çizgi gibi duruyorBakalm ama kekliğin kırmızı çizgiye çok yakın çıkmış sanki biraz aralıklı olması lazm diilmi
amin inşallah hep beraber güzel haberler veririz inşallahHadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin :)
ya canım olması gereken çizgi yerinde çook silik çizgi var zaten sadece boyası biraz dağılmış o dağılan da 3. çizgi gibi duruyor
hayrlısı olsun cnm çıkmış ya sonuçta:)kaç aydr bekliyosun bebişya canım olması gereken çizgi yerinde çook silik çizgi var zaten sadece boyası biraz dağılmış o dağılan da 3. çizgi gibi duruyor
Ya biz 5 aydır bekliyoruz ama eşimde çeşitli sorunlar çıktı o yüzden olma ihtimali üzerinde durmadık hiç. Eşimde sperm hareketsizliği var dediler sonra da testesteron düşüklüğü var dediler. yani senin anlayacağın olması gerçekten çoook düşük bir ihtimalHahayrlısı olsun cnm çıkmış ya sonuçta:)kaç aydr bekliyosun bebiş
Allah büyük canım hiç öyle düşünme. Güzel haberlerini dörtgözle bekliyorum. İnşallah olcak bu ay hayırlısıyla.Ya biz 5 aydır bekliyoruz ama eşimde çeşitli sorunlar çıktı o yüzden olma ihtimali üzerinde durmadık hiç. Eşimde sperm hareketsizliği var dediler sonra da testesteron düşüklüğü var dediler. yani senin anlayacağın olması gerçekten çoook düşük bir ihtimalAma Rabbim isterse hiç bir şey zor değildir!!!
Allah yardımcın olsun inanki Allah nasip ettiyse hiç bi engel durmaz.önünde. Bnde kimyasal gebelik geçirdim şimdi bi ümit bekliyorum umudumuYa biz 5 aydır bekliyoruz ama eşimde çeşitli sorunlar çıktı o yüzden olma ihtimali üzerinde durmadık hiç. Eşimde sperm hareketsizliği var dediler sonra da testesteron düşüklüğü var dediler. yani senin anlayacağın olması gerçekten çoook düşük bir ihtimalAma Rabbim isterse hiç bir şey zor değildir!!!
Allah yardımcın olsun inanki Allah nasip ettiyse hiç bi engel durmaz.önünde. Bnde kimyasal gebelik geçirdim şimdi bi ümit bekliyorum umudumu
İnş cnm biraz daha geçerse adetim kan tahlili yaptrcm senin adetin kaç gün geçtiCanım sendede var bence inşallah. sende yarın bi test yap yine çıkar Allah ın izniyle
İnş cnm biraz daha geçerse adetim kan tahlili yaptrcm senin adetin kaç gün geçti
Amin canım. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Senin kaç günün geçiyor???Allah yardımcın olsun inanki Allah nasip ettiyse hiç bi engel durmaz.önünde. Bnde kimyasal gebelik geçirdim şimdi bi ümit bekliyorum umudumu
:)iy bakalm cnm hayrlı haberlerimiz olsunBenım tahmini bat 20 mayıs canım dahaa çook var benim şuan yumurtlama günlerim tam :) kuluçka için çalışmalarımı yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?