Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah olmayız canım. Benim de ayın 5 inde olmam lazımdı. Ben 30-31 günde bir oluyorum,günümün geçtiğini pek hatırlamam,erken olduğum olmuştur ama gecikme olmaz! Benim kasığımda sancım var bir iki gündür ama henüz bir kanamam olmadı,inşallah olmam da. Ben geç yumurtladım bu ay,eğer yumurtlamadan sonra 14 gün olması gerekiyor mu? Eğer öyleyse daha günüm var benim.

O zmn O zmn aynıyız sende ayın 23unde yumurtladın .

Benim 5inde adet olmam lazımdı ama yumurtlamamı hesapladım bugünde olmam lazm ama olmadım adet sancım da yok inş olmamda
İnşallah olmayız canım. Benim de ayın 5 inde olmam lazımdı. Ben 30-31 günde bir oluyorum,günümün geçtiğini pek hatırlamam,erken olduğum olmuştur ama gecikme olmaz! Benim kasığımda sancım var bir iki gündür ama henüz bir kanamam olmadı,inşallah olmam da. Ben geç yumurtladım bu ay,eğer yumurtlamadan sonra 14 gün olması gerekiyor mu? Eğer öyleyse daha günüm var benim.

Bunu ben de merak ediyorum, ayin 25 inde ovulasyon testi pozitifi verdi bana, simdi benim ayin 9 unda adet mi olmam lazim ? Normalde ayin 14 unde gelmesi gerekiyordu .

Evet cnn eğer ovu testinde yumurtlama takibin ayın 23une denk geldiyse adetin bugün ve geçiyo şuan bnde bu ay geç yumurtladım ve sağ kasığım beni yurutmucek kadar çok ağrıyo kan falan da yok . Ama senin teste çıkmış bmde çıkmadı.yumurtlamadan sonra 14gun olması lazm die biliyorum bn

Bunu ben de merak ediyorum, ayin 25 inde ovulasyon testi pozitifi verdi bana, simdi benim ayin 9 unda adet mi olmam lazim ? Normalde ayin 14 unde gelmesi gerekiyordu .

Evet canım. Luteal faz süresi deniyor bu süreye. kadınların %99u bu şekilde adet görüyor.

Ama geçen ay 3gün erken yumurtlamama rağmen yine 31 günde adet oldum

canımcım bu bahsettiğim şey teori değil ama. İnternettende bi bak istrsen. yumurtlama gününü yanlış hesaplamışta olabilirsin. yani 14 günden daha kısa yada uzun olması luteal fazla ilgili sorunu gösteriyor.

Canım bence hamilesin ama adetine daha 3 gün falan var galiba, testte o yüzden gec cikiyor, kan testi yaptirsan kesin sonuc alirdin aslinda.
Ağzın bal yesin canımmmm! Kimisi adet olmak için dua eder biz de adet olmayalım diye :) Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin. Bu anneler gününde dilerim ki hepimiz anne olacağını öğrenerek geçiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…