- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.921
Merhaba arkadaşım. Ben test yapmıyorum ama adet günlerimi tuttuğum için bu 14 gün luteal faz süresinden bikaç aydır yumurtlama günlerimi tespit ettim genelde 18-20-24. gün arasında oluyor. Ordan biliyorum. :) Adetlerini tutuyosan sende hesaplayabilirsin aşağı yukarı.dlrsordn merhaba tam yumurtlama günlerim buara demissin.. ovulasyon testi yapıyor musun cnm, sat nezaman hangi günler calısıyorsn benimde buaralar kopya cekerim senden belki beraber bekleriz. )
Hayir 28-30 gunde bir oluyorummuhtemelen 24-25 günde bi adet oluyosundur ? olabilir görebilirsin.
Amin canım, bilmiyorum ama bana hamilesin gibi geldi, hatta test yaptın ya ilk başta cikmamisti çizgi, bekle belki çıkar diyecektim, neyse dedim, inşallah dediğin gibi olur, Allahım nasip etsin hepimize anne olabilmeyi, en hayırlı zamanda.Ağzın bal yesin canımmmm! Kimisi adet olmak için dua eder biz de adet olmayalım diye :) Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin. Bu anneler gününde dilerim ki hepimiz anne olacağını öğrenerek geçiririz.
Benim 5inde adet olmam lazımdı ama yumurtlamamı hesapladım bugünde olmam lazm ama olmadım adet sancım da yok inş olmamda
Hayir 28-30 gunde bir oluyorum
tesekkurler arkadasım.. ben bırkac kez kullandım artık kullanmıyordum. ancak gecen ay kımyasal gebelık gecırdım arkasından 25.gun regli oldm (normalde 28gunde olurum) hic akıntı vs de olmadı. oyuzden bu ay kac gunde regl olacagımı bılmedıgım ıcın,yumurtlama gunumu de tahmin edemiyrum maalesef. reglim 1mayısta bitti. ekte 5.6.7 mayısta yaptıgım testler var.3 ve 5 mayısta iliski oldu. bugun 11.günüm sence testlere göre olmalı mı bu aksam iliski ya da nezaman olmalı,nezaman catlar bu yumurta acepdlrsordn
Eki Görüntüle 1519882 Eki Görüntüle 1519883 Eki Görüntüle 1519884
kızlar bende denemek istiyorum ama merak ettiğim sorular var, bu testler gerçekten güvenilir mi? adeteten sonra ne zaman kullanılmaya başlanacak ? ve fiyatları nasıl ? bilenler yardımıcı olursa sevinirim :)
Arkadaşlar Günaydınnnnnn. Hayırlı cumalar herkese! İnşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur. Akşam geç kaldım,lab.kapanmıştı sabah gittim kan verdim. Saat 4 gibi çıkar dediler. Öleceğim heyecandan ve korkudan. Dün canım hiçbir şey yemek istemedi,yüzüm ateş gibi yandı bütün akşam. Sabahı zor ettim.
İnşallah canım,güzel haberler alırım da sizlere de güzel haberler veririm.günaydın arkadaşımm :) bende seninle heyecanla bekliyorumm. bize mutlaka haber ver.
Canım günaydın. Sende durum ne? Test verdin mi???Senin adetin geçtimi keklik
Ayin 25 inde yumurtlama testinde 2 cizgiyi gordum, simdi ayin 8 i ve benim ayin 28 inden beri kasiklarim agriyor. Bugun doktora gidiyorum. 3 gun once de gittim ve doktor yumurtlaman olmus icerde yumurta yok dedi. Bugun 12. Gun yumurtlama uzerinden. Pazar gunu falan adet olmam lazim o zaman. Erken yumurtlamamin uzerinde acaba INOFOLiC etkisi var midir ? Gunde iki adet ictim. Yumurta zarini inceltirmis.
Ben de heyecanla bekliyorum canım, inşallah güzel haberlerle donersin, hamilelige dair hic bi belirtin oldu mu canim senin, benim bugun yumurtlamadan itibaren 8. günüm hiç belirti yokİnşallah canım,güzel haberler alırım da sizlere de güzel haberler veririm.
Inofolicin etkisi olmustur canim mutlaka, ben de kullaniyorum, bende pco var, yumurtanin catlamasini kolaylastiriyo.Ayin 25 inde yumurtlama testinde 2 cizgiyi gordum, simdi ayin 8 i ve benim ayin 28 inden beri kasiklarim agriyor. Bugun doktora gidiyorum. 3 gun once de gittim ve doktor yumurtlaman olmus icerde yumurta yok dedi. Bugun 12. Gun yumurtlama uzerinden. Pazar gunu falan adet olmam lazim o zaman. Erken yumurtlamamin uzerinde acaba INOFOLiC etkisi var midir ? Gunde iki adet ictim. Yumurta zarini inceltirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?