Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dlrsordn merhaba tam yumurtlama günlerim buara demissin.. ovulasyon testi yapıyor musun cnm, sat nezaman hangi günler calısıyorsn benimde buaralar kopya cekerim senden belki beraber bekleriz. )
Merhaba arkadaşım. Ben test yapmıyorum ama adet günlerimi tuttuğum için bu 14 gün luteal faz süresinden bikaç aydır yumurtlama günlerimi tespit ettim genelde 18-20-24. gün arasında oluyor. Ordan biliyorum. :) Adetlerini tutuyosan sende hesaplayabilirsin aşağı yukarı.

tesekkurler arkadasım.. ben bırkac kez kullandım artık kullanmıyordum. ancak gecen ay kımyasal gebelık gecırdım arkasından 25.gun regli oldm (normalde 28gunde olurum) hic akıntı vs de olmadı. oyuzden bu ay kac gunde regl olacagımı bılmedıgım ıcın,yumurtlama gunumu de tahmin edemiyrum maalesef. reglim 1mayısta bitti. ekte 5.6.7 mayısta yaptıgım testler var.3 ve 5 mayısta iliski oldu. bugun 11.günüm sence testlere göre olmalı mı bu aksam iliski ya da nezaman olmalı,nezaman catlar bu yumurta acep dlrsordn

Ağzın bal yesin canımmmm! Kimisi adet olmak için dua eder biz de adet olmayalım diye :) Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin. Bu anneler gününde dilerim ki hepimiz anne olacağını öğrenerek geçiririz.
Amin canım, bilmiyorum ama bana hamilesin gibi geldi, hatta test yaptın ya ilk başta cikmamisti çizgi, bekle belki çıkar diyecektim, neyse dedim, inşallah dediğin gibi olur, Allahım nasip etsin hepimize anne olabilmeyi, en hayırlı zamanda.

kızlar bende denemek istiyorum ama merak ettiğim sorular var, bu testler gerçekten güvenilir mi? adeteten sonra ne zaman kullanılmaya başlanacak ? ve fiyatları nasıl ? bilenler yardımıcı olursa sevinirim :)

Kızlar merhaba aranizda progestan kullanan var mi
Adetime 4 gün var ve ovu. Testi çift çizgi çıkıyor progestanin etkisi var midir acaba

Ben etkisi olacağını sanmıyorum canım çünkü ilaçlar etkilemiyor bildigim kadariyla, bi catlatma ignesi etkiliyor, belki de hamilesindir :)

Benim 5inde adet olmam lazımdı ama yumurtlamamı hesapladım bugünde olmam lazm ama olmadım adet sancım da yok inş olmamda

Canim naisl hesapliyorsun ..? Ben 28 günde adet oluyorum... Bu ay test yaptim ovulation testi 14. ve 15 günü koyu yakaladim öncesini ve sonrasini deerlendirdim ... 13 nisanda adet oldum ... Ama ondan önce ki ayda 14 mart ta olmustum ... Eger iliskim yumurtlama gününde olursa adetim 2 gün oynuyo anlamiyorum normal mi bu ? Simdi ne haman adet olmam gerek benim ? Son adet tarihim 13 nisan .. 14. ve 15. gün yumurtladim ...

Hayir 28-30 gunde bir oluyorum

O zaman yumurtlama gününü doğru tespit ettiğinden eminsen doktorunla bi paylaşmanı öneririm. çünkü luteal faz süresi 12-16 gün arasında değilse bununla ilgili rahatsızlıktan bahsediliyor. Senin dediğin gibi 9unda yakaladıysan max. 25.gün olman gerekirdi.

canım bu testler pozitif değil ama giderek koyulaşmış yakın tarihte yumurtlaman olcak gibime geliyor. bu gün de mutlaka testi tekrarla hatta elinde fazla varsaiki farklı saatte yap birini öğlen birini akşama doğru yap ki yakalayabilesin.

kızlar bende denemek istiyorum ama merak ettiğim sorular var, bu testler gerçekten güvenilir mi? adeteten sonra ne zaman kullanılmaya başlanacak ? ve fiyatları nasıl ? bilenler yardımıcı olursa sevinirim :)

Arkadaşım testler güvenilir tabi doğru şekilde yaptığında. dünyanın heryerinde kullanılıyor ayrıca doktoruma da sormuştum öyle takip edebilirsin yumurtlamanı demişti. fiyatları eczanelerde çok çok pahalı. Ben n11den 50 tanesini 40 tl.ye almıştım ama gittigidiyorda da var sanırım uyguna. marka olarakta laboquick kullanıyo burdaki çoğu arkadaş. Bende kullandım memnun da kaldım.
kullanımına gelince adet döngüne göre ayarlıyosun. Zaten ovulasyon testinin içinde de ne zaman başlaman gerektiği yazıyor detaylı olarak. Yine burdan yardımcı oluruz sana elimizden geldiğince.

Arkadaşlar Günaydınnnnnn. Hayırlı cumalar herkese! İnşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur. Akşam geç kaldım,lab.kapanmıştı sabah gittim kan verdim. Saat 4 gibi çıkar dediler. Öleceğim heyecandan ve korkudan. Dün canım hiçbir şey yemek istemedi,yüzüm ateş gibi yandı bütün akşam. Sabahı zor ettim.

günaydın arkadaşımm :) bende seninle heyecanla bekliyorumm. bize mutlaka haber ver.

Ayin 25 inde yumurtlama testinde 2 cizgiyi gordum, simdi ayin 8 i ve benim ayin 28 inden beri kasiklarim agriyor. Bugun doktora gidiyorum. 3 gun once de gittim ve doktor yumurtlaman olmus icerde yumurta yok dedi. Bugun 12. Gun yumurtlama uzerinden. Pazar gunu falan adet olmam lazim o zaman. Erken yumurtlamamin uzerinde acaba INOFOLiC etkisi var midir ? Gunde iki adet ictim. Yumurta zarini inceltirmis.

canım iki çizgiyi gördükten sonra test silikleştiğinde yumurtlamışsın demek oluyomuş. yani muhtemelen 26sında yumurtan oluştu. hesaplarına göre yarın adet olman gerekiyor. ( inşallah olmazsın tabi) . İlaçla ilgili bi bilgim yok bişey diyemem.

merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım bizde yaklaşık 4 yıldır bebek özlemi çekiyoruz ve birçok tedavi geçirdik bu süreçte ,ilk bebek kendiliğinden oldu fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlndı ,daha sonra 2 tüp bebek denemesi (düşükle sonuçlandı) ve en son düşüğüm ocak 2015 de olmuştı bu arada pco luyum... ogünden bugune bizde eşimle kendi çapımızda çalışmalar yaptık fakat sonuç alamadık bende uzun süredir bu siteyi zaten takip ettiğim için bu topik dikkatimi çekti ve bende bu ay ovulasyon testine başladım... adetim biter bitmez eşimle temasta bulunduk sonra internetten sipariş verdiğim ovulasyon testlerini adetin 8.günü yani dün kullanmaya başladım 2.çizgiler silik çıktı bugun 9.günüm sabah 11 gibi yaptım 2.çizgi sanki daha belirgin anlayamadım ?? bugunde sabahtan beri kasıklarımda ağrı var sizce nedendir ?
bakalım heyecanla bekliyorum bende arkadaşlar ama testi yorumlamayı bilmiyorum bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan bana yardım etmelerini bekliyorum yorumlama konusunda ,şimdiden teşekkürler arkadaşlar umarım herşey istediğimiz gibi olur

Eklentiler

• IMG_20150508_131057.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 84
İnşallah canım,güzel haberler alırım da sizlere de güzel haberler veririm.
Ben de heyecanla bekliyorum canım, inşallah güzel haberlerle donersin, hamilelige dair hic bi belirtin oldu mu canim senin, benim bugun yumurtlamadan itibaren 8. günüm hiç belirti yok

Inofolicin etkisi olmustur canim mutlaka, ben de kullaniyorum, bende pco var, yumurtanin catlamasini kolaylastiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…