- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.941
Canım yumurtlama oldugu zaman testin daha koyu cikar ama mutlaka 4 sa idrarini tut, en az 2 saatte sivi almamaya çalış, 8. 9. gun henuz cok erken gibi, ben 10. gun basliyodum test yapmaya, sen de simdiden günde 2 tane yapip testlerini tuketme derim :) Ilerde lazim olacak :)merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım bizde yaklaşık 4 yıldır bebek özlemi çekiyoruz ve birçok tedavi geçirdik bu süreçte ,ilk bebek kendiliğinden oldu fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlndı ,daha sonra 2 tüp bebek denemesi (düşükle sonuçlandı) ve en son düşüğüm ocak 2015 de olmuştı bu arada pco luyum... ogünden bugune bizde eşimle kendi çapımızda çalışmalar yaptık fakat sonuç alamadık bende uzun süredir bu siteyi zaten takip ettiğim için bu topik dikkatimi çekti ve bende bu ay ovulasyon testine başladım... adetim biter bitmez eşimle temasta bulunduk sonra internetten sipariş verdiğim ovulasyon testlerini adetin 8.günü yani dün kullanmaya başladım 2.çizgiler silik çıktı bugun 9.günüm sabah 11 gibi yaptım 2.çizgi sanki daha belirgin anlayamadım ?? bugunde sabahtan beri kasıklarımda ağrı var sizce nedendir ?
bakalım heyecanla bekliyorum bende arkadaşlar ama testi yorumlamayı bilmiyorum bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan bana yardım etmelerini bekliyorum yorumlama konusunda ,şimdiden teşekkürler arkadaşlar umarım herşey istediğimiz gibi olur
Bu mesaji sabah gördüm, sabahtan beri yazmaya calidiyorum, telefonum hata veriyoArkadaşlar Günaydınnnnnn. Hayırlı cumalar herkese! İnşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur. Akşam geç kaldım,lab.kapanmıştı sabah gittim kan verdim. Saat 4 gibi çıkar dediler. Öleceğim heyecandan ve korkudan. Dün canım hiçbir şey yemek istemedi,yüzüm ateş gibi yandı bütün akşam. Sabahı zor ettim.
Bu mesaji sabah gördüm, sabahtan beri yazmaya calidiyorum, telefonum hata veriyoYeni yazabildim, inan senden güzel bi haber duymayi ben de cok istiyorum, kendimde de zaman gectikce ve hic bi belirti goremedikce umudum azaliyo, hayırlısı olsun.
Canım benim bir kaç kere ciddi mide bulantım oldu,2-3 gündür iştahsızlık,acayip halsizlik var ve yüzümü ateşler basıyor,buna rağmen üşütme geliyor,bir de bir kaç gündür kasık ağrım oluyor,hafif hafif de batma. Onun haricinde ne göğüs ağrısı,ne de göğüs koyulaşması olmadı. Umarım vardır bebiş,son b,r saat test sonucumu öğrenmek için. Ne olur dua edinBen de heyecanla bekliyorum canım, inşallah güzel haberlerle donersin, hamilelige dair hic bi belirtin oldu mu canim senin, benim bugun yumurtlamadan itibaren 8. günüm hiç belirti yok
Canım benim bir kaç kere ciddi mide bulantım oldu,2-3 gündür iştahsızlık,acayip halsizlik var ve yüzümü ateşler basıyor,buna rağmen üşütme geliyor,bir de bir kaç gündür kasık ağrım oluyor,hafif hafif de batma. Onun haricinde ne göğüs ağrısı,ne de göğüs koyulaşması olmadı. Umarım vardır bebiş,son b,r saat test sonucumu öğrenmek için. Ne olur dua edin
Aslında evet uzmanlar gecikme olmadan belirti olmaz diyo da, hani hamile kalan bicok kişide göğüs hassasiyeti oluyo ya, bende hic olmayinca acaba diyorum, burda forumlarda adet olmadan önceki bicok belirtiyi yaziyolar ya o zaman umutsuzluga kapiliyorum ben ama bu ay yine iyiyim :) Cok dusunmemeye çalışıyorum, nasipse olur, nasip degilse de vardir bi hayir diyorum :)arkadaşım daha sana belirti için çok erken değilmi ? adet gecikmesi olmadan bi belirti olmaz diyor uzmanlar. Olanlarında muhtemelen bizim her ay kendimizi hamile sanmamızdan kaynaklanan belirtilerdir.
Dualarimizdasin canım merak etme, inşallah güzel haberi alirsin da anneler günü hediyen yavrun olur sana :)Canım benim bir kaç kere ciddi mide bulantım oldu,2-3 gündür iştahsızlık,acayip halsizlik var ve yüzümü ateşler basıyor,buna rağmen üşütme geliyor,bir de bir kaç gündür kasık ağrım oluyor,hafif hafif de batma. Onun haricinde ne göğüs ağrısı,ne de göğüs koyulaşması olmadı. Umarım vardır bebiş,son b,r saat test sonucumu öğrenmek için. Ne olur dua edin
Arkadaşlar 0,100 çıkmış hcg m,dr gebelik yok dedi...
Ama neden testlerimde çizgi çıkıyor,bir değil,iki değil,10 tane yaptım belki ama hepsinde de silik çizgi çıkıyor. Neden 15 senedir adet olmama rağmen 1 kere gecikme yaşamamış ben şimdi gecikme yaşıyorum. Off yaaaa nedennnnnn((( Canım üzüldüm ama olsun ne yapalım, vardır bunda da bi hayır demekten baska caremiz yok. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.
Canım yumurtlama oldugu zaman testin daha koyu cikar ama mutlaka 4 sa idrarini tut, en az 2 saatte sivi almamaya çalış, 8. 9. gun henuz cok erken gibi, ben 10. gun basliyodum test yapmaya, sen de simdiden günde 2 tane yapip testlerini tuketme derim :) Ilerde lazim olacak :)
Arkadaşlar 0,100 çıkmış hcg m,dr gebelik yok dedi...
Ama neden testlerimde çizgi çıkıyor,bir değil,iki değil,10 tane yaptım belki ama hepsinde de silik çizgi çıkıyor. Neden 15 senedir adet olmama rağmen 1 kere gecikme yaşamamış ben şimdi gecikme yaşıyorum. Off yaaaa nedennnnnn[/QUOT
24 nisanda gitmiştim,16 mm yumurtam vardı ovülasyon testiyle de yumurta takibi yaptım.27 sinde yumurtladım ve yumurtamın çatladığını da hissettim akıntımdan. Adet olup olmamam da umurumda değil artık. sadece ağlamak istiyorum.Keklik ben sana bir cevap onerebilirim. 2 ay once kistim vardi normal over kisti olmus yumurta catlayamadigi icin ve 6 cm di. Kasik agrisi, adet gecikmesi ve testlerde cift cizgi gordum. Muhtemelen kistin vardir. Doktora git alttan muayene etsin.
Allah sabir versin gercekten. Cok uzuluyorum ben de 0.100 gordukce. Cok zor bir sey... Umarim 100 leri gormek nasip olur.24 nisanda gitmiştim,16 mm yumurtam vardı ovülasyon testiyle de yumurta takibi yaptım.27 sinde yumurtladım ve yumurtamın çatladığını da hissettim akıntımdan. Adet olup olmamam da umurumda değil artık. sadece ağlamak istiyorum.
Benim umudum yok canımsıkma canını arkadaşım bu da bi sınav bizim içinbanada aynısı oldu geçen ay biliyosun. İnşallah bidahaki aya hamiş olcaz Allah ın izniyle.
Benim umudum yok canımkocam da sperm hareketsizliği var,zaten umutlanmam yanlıştı. belki bir mucize olur diye seviniyordum ama olmadı işte. Ağlamamak için kendimi eve atmayı bekliyorum.
ZOR BI DURUM CANIM. BENIMDE GECIKMEYEN ADETIM 5 GUN 10 GUN GEC GELMEYE BAŞLADI TAA Kİ BU AYA KADAR. BU AY DUZENE GIRDI 30 GUNDE OLDUM. CANINI SIKMA RABBIM ZAMANINI BILIR. ISTEYINCE HEMEN OLSUN ISTIYORUZ. SABRETMEMIZ GEREK. BENIM BU AY 6 AYIM. 10. GUNUMDEYIM ÇALIŞMALARA BAŞLADIK. SENIN NE KADAR OLDUArkadaşlar 0,100 çıkmış hcg m,dr gebelik yok dedi...
UNUTMAYI NASIL BAŞIRDINkızlar, allah inşallah gönlünüze göre verir..
unuttugunuz an gebe kalırsınız aklınızda olsunstres çok kötü bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?