Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Onları ben de anlayabilmis degilim canım Ama üzülme sen elinden geleni uapiyosun, Allah nasip ederse olur, daha vakti saati gelmemis demek ki, Allahın takdirine boynumuz kıldan ince.

Bende de pco var canım, bal tarçın çörek otu kürü yapiyorum bi de inofolic kullaniyorum, ben bu ay pozitifi taa 25. günümde gördüm.

her sey allahtandır dedım ve olacagı zamanı o iyi bilir dedım. hem sıkılmıstım zaten her ay aynı muhabbetten.. olacaksa olur zaten stresın luzumu yok

Benim umudum yok canım kocam da sperm hareketsizliği var,zaten umutlanmam yanlıştı. belki bir mucize olur diye seviniyordum ama olmadı işte. Ağlamamak için kendimi eve atmayı bekliyorum.
Canım ben de pco var, esimde de sperm azlığı ama ben elimden geleni yapiyorum kendim icin ve esim icin, esime keçiboynuzu kürü uyguluyoruz, sperm hareket sorununa çok iyi gelir sana da tavsiye ederim, dedigim gibi biz elimizden geleni yapalim gerisi Yüce Rabbimin takdirine kalmış, olursa cok mutlu oluruz ama her şeyden önce hayırlısını isteyelim, hayirlisinin ne olduğunu biz bilemeyiz.

kızlar adetim şubat ayında 5 gun gecıkmişti 3. gün hastaneye gittiğimde 2.1 çıkmıştı hcg. gebe olabılırsınde olmaya bılırsınde demişti. 2 gun sonra tekrar gel dedı doktora gıtmeden adetım gelmişti. ve o ay ılk defa edetım bu kadar gecıkmişti. Sorum şu bu ve diğer topıklerdede gordum adet gecıkmesınde gıdıyorlar hcg 0.100 veya 0. 500 felan çıkıyor. benımkı neden bukar yuksek acaba. ondan sonrakı ayda 11 . gun adet oldum fakat o sırada hiç gıdıpte test yaptırmadım keşke gıtseymişim dıyorum şimdi. kımyasal gebelık felan yaşamış olabılırmıyım ki

Surrender kaç ay sonra oluruna bıraktın :) benım bu ay 6. ayım dıger aylara gore daha rahatım. yumurtlama zamnım gelmeden ıkı gunde bır yapmıyorum.

0,0 ile 5 arası negatif oluyor canım! kimyasal yaşaman için önce değerinin pozitif olması lazım yani.

her sey allahtandır dedım ve olacagı zamanı o iyi bilir dedım. hem sıkılmıstım zaten her ay aynı muhabbetten.. olacaksa olur zaten stresın luzumu yok
Vallahi canım hiçç stres yapmamıştım hamile olacağımı düşünmediğim için hatta bütün ay boyunca da birlikteliğimiz bile fazla olmamıştı yani gayet rahat ve gayet stressizdim. Bu kadar relaks konuştuğuna göre sen hamilesin.

evet hamıleyım. ama hamıle oldugum ıcın rahat degılım, olmadan önce de rahattaım zaten. hatta daha doktora bıle gıtmedım 5 haftalık hamıleyım

kimyasal olabilir canım. kanamanda 2 -3 gün yoğun geldiyse değerin düşmüştür. 2.1 normal değerinin üstünde çıkmış çünkü.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bizlere de dua et anne adaylarının duası kabul olurmuş :)
amin inşallah.. hep hayırlısını ve dogru zamanda nasıp etmesini diledim.. inşallah rabbım dogru zamanda ve hayırlı olanı nasip eder sizlere. bu arada 5 haftalık cok yenı 3 ay olmadan asla emin olmamak lazım
tutunamayabılır de.. her sey nasip işi.

Tutunur hayrlısıyla. Belirtilerin neydi ne zamandır istiyodunuz biz biraz sabırsızız sanırsam kafamızdan atamamamızın sebebide ondan :)

Tutunur hayrlısıyla. Belirtilerin neydi ne zamandır istiyodunuz biz biraz sabırsızız sanırsam kafamızdan atamamamızın sebebide ondan :)
meraktan o kadar arastırmıstım kı ilk başta
belırtılerıne ınanmıstım hatta :=) 3.. ayda oldu
adet belırtılerınden farklı olarak 2 şey soyleyebılırım; feci kasık agrısı ve kuyruk sokumu agrısı
akıntı olarakta hafıf yeşilimsi akıntı :=)
evet cok sabırsızız
2 denemede çok sabırsızdım takvım uygulaması ındırmıstım hatta ama sıkıldım
ve 3. de hiçbir şeyin notunu tutmadım.

aslında hamile kalabilmek için herhangi bir sorun yoksa iki taraftada yapılabilcek en büyük katkı bebek düşüncesini kafadan atmaya çalışmak. Ben o yüzden artık ovulasyon testi yapmıyorum. günlerim aşağı yukarı belli. o çift çizgiyi görünce insan ister istemez aman yumurtam oluşmuş şimdi hemen değerlendirmem lazım diye odaklanıyor. Hele bi de eşine de söylediysen onu da stresine ortak ediyosun. Bunları yapmıyorum artık ama hamile olcammı bu ay düşüncesi çıkmıo aklımdan ve gün sayıyorum :)

adete 6 gün kalana dek kafanıza göre deneyın :=)
klasık yontemlerle; kalca altına yastık, bacakları havaya dikmek
ilişkiden sonra banyo yapmamak ve 1 saat yatmak. bacakları havaya dikip sallanmak : p

adete 6 gün kalana dek kafanıza göre deneyın :=)
klasık yontemlerle; kalca altına yastık, bacakları havaya dikmek
ilişkiden sonra banyo yapmamak ve 1 saat yatmak. bacakları havaya dikip sallanmak : p

Ay canım valla aynen katılıyorum bacakları aç kapa kesinlikle işe yarıyo spermler çıkmıyo çok o zaman. bende bi saat falan yatıyorum kesinlikle. ama kalktığım yine geliyo hepsi çıkıyomu onuda bilemiyo insan acaba hepsini çıkarttımmı diyorum bu sefer

sen dinlen biraz
sonrası önemlı degıl :=)

keklik_58 canım ya ben de senin için çok ümitlenmiştim hayırlısı olsun diyelim elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip işte. İnşallah birgün hayırlı sağlıklı evlatlar annesi olmak vardır kaderimizde. Ağlama isteğini anlıyorum ben de ne kadar güçlü olmaya çalışsam da her negatifte bir ağlama oluyor geçecek senin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…