- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.961
Onları ben de anlayabilmis degilim canımAma neden testlerimde çizgi çıkıyor,bir değil,iki değil,10 tane yaptım belki ama hepsinde de silik çizgi çıkıyor. Neden 15 senedir adet olmama rağmen 1 kere gecikme yaşamamış ben şimdi gecikme yaşıyorum. Off yaaaa nedennnnnn
Bende de pco var canım, bal tarçın çörek otu kürü yapiyorum bi de inofolic kullaniyorum, ben bu ay pozitifi taa 25. günümde gördüm.teşekkürler aybirgencim :) bende sabah ilk idrardan sonra 3,5 saat sonra 2.idrarda bu sabah testi yaptım bugun sanki daha kalın ve net geldi ama biz çalışmalara devam ediyoruz :)) benim 30 adet ovu testi fazladan aldım meraktan birde adetim düzensiz olunca pco lu olunca o yuzden nezamn yumurtluycağım belli değil cnm kaçırmak istemedim
her sey allahtandır dedım ve olacagı zamanı o iyi bilir dedım. hem sıkılmıstım zaten her ay aynı muhabbetten.. olacaksa olur zaten stresın luzumu yokZOR BI DURUM CANIM. BENIMDE GECIKMEYEN ADETIM 5 GUN 10 GUN GEC GELMEYE BAŞLADI TAA Kİ BU AYA KADAR. BU AY DUZENE GIRDI 30 GUNDE OLDUM. CANINI SIKMA RABBIM ZAMANINI BILIR. ISTEYINCE HEMEN OLSUN ISTIYORUZ. SABRETMEMIZ GEREK. BENIM BU AY 6 AYIM. 10. GUNUMDEYIM ÇALIŞMALARA BAŞLADIK. SENIN NE KADAR OLDU
UNUTMAYI NASIL BAŞIRDIN
Canım ben de pco var, esimde de sperm azlığı ama ben elimden geleni yapiyorum kendim icin ve esim icin, esime keçiboynuzu kürü uyguluyoruz, sperm hareket sorununa çok iyi gelir sana da tavsiye ederim, dedigim gibi biz elimizden geleni yapalim gerisi Yüce Rabbimin takdirine kalmış, olursa cok mutlu oluruz ama her şeyden önce hayırlısını isteyelim, hayirlisinin ne olduğunu biz bilemeyiz.Benim umudum yok canımkocam da sperm hareketsizliği var,zaten umutlanmam yanlıştı. belki bir mucize olur diye seviniyordum ama olmadı işte. Ağlamamak için kendimi eve atmayı bekliyorum.
0,0 ile 5 arası negatif oluyor canım! kimyasal yaşaman için önce değerinin pozitif olması lazım yani.kızlar adetim şubat ayında 5 gun gecıkmişti 3. gün hastaneye gittiğimde 2.1 çıkmıştı hcg. gebe olabılırsınde olmaya bılırsınde demişti. 2 gun sonra tekrar gel dedı doktora gıtmeden adetım gelmişti. ve o ay ılk defa edetım bu kadar gecıkmişti. Sorum şu bu ve diğer topıklerdede gordum adet gecıkmesınde gıdıyorlar hcg 0.100 veya 0. 500 felan çıkıyor. benımkı neden bukar yuksek acaba. ondan sonrakı ayda 11 . gun adet oldum fakat o sırada hiç gıdıpte test yaptırmadım keşke gıtseymişim dıyorum şimdi. kımyasal gebelık felan yaşamış olabılırmıyım ki
Canım ben de pco var, esimde de sperm azlığı ama ben elimden geleni yapiyorum kendim icin ve esim icin, esime keçiboynuzu kürü uyguluyoruz, sperm hareket sorununa çok iyi gelir sana da tavsiye ederim, dedigim gibi biz elimizden geleni yapalim gerisi Yüce Rabbimin takdirine kalmış, olursa cok mutlu oluruz ama her şeyden önce hayırlısını isteyelim, hayirlisinin ne olduğunu biz bilemeyiz.
Vallahi canım hiçç stres yapmamıştım hamile olacağımı düşünmediğim için hatta bütün ay boyunca da birlikteliğimiz bile fazla olmamıştı yani gayet rahat ve gayet stressizdim. Bu kadar relaks konuştuğuna göre sen hamilesin.her sey allahtandır dedım ve olacagı zamanı o iyi bilir dedım. hem sıkılmıstım zaten her ay aynı muhabbetten.. olacaksa olur zaten stresın luzumu yok
evet hamıleyım. ama hamıle oldugum ıcın rahat degılım, olmadan önce de rahattaım zaten. hatta daha doktora bıle gıtmedımVallahi canım hiçç stres yapmamıştım hamile olacağımı düşünmediğim için hatta bütün ay boyunca da birlikteliğimiz bile fazla olmamıştı yani gayet rahat ve gayet stressizdim. Bu kadar relaks konuştuğuna göre sen hamilesin.
kızlar adetim şubat ayında 5 gun gecıkmişti 3. gün hastaneye gittiğimde 2.1 çıkmıştı hcg. gebe olabılırsınde olmaya bılırsınde demişti. 2 gun sonra tekrar gel dedı doktora gıtmeden adetım gelmişti. ve o ay ılk defa edetım bu kadar gecıkmişti. Sorum şu bu ve diğer topıklerdede gordum adet gecıkmesınde gıdıyorlar hcg 0.100 veya 0. 500 felan çıkıyor. benımkı neden bukar yuksek acaba. ondan sonrakı ayda 11 . gun adet oldum fakat o sırada hiç gıdıpte test yaptırmadım keşke gıtseymişim dıyorum şimdi. kımyasal gebelık felan yaşamış olabılırmıyım ki
evet hamıleyım. ama hamıle oldugum ıcın rahat degılım, olmadan önce de rahattaım zaten. hatta daha doktora bıle gıtmedım5 haftalık hamıleyım
amin inşallah.. hep hayırlısını ve dogru zamanda nasıp etmesini diledim.. inşallah rabbım dogru zamanda ve hayırlı olanı nasip eder sizlere. bu arada 5 haftalık cok yenı 3 ay olmadan asla emin olmamak lazımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bizlere de dua et anne adaylarının duası kabul olurmuş :)
amin inşallah.. hep hayırlısını ve dogru zamanda nasıp etmesini diledim.. inşallah rabbım dogru zamanda ve hayırlı olanı nasip eder sizlere. bu arada 5 haftalık cok yenı 3 ay olmadan asla emin olmamak lazım
tutunamayabılır de.. her sey nasip işi.
meraktan o kadar arastırmıstım kı ilk baştaTutunur hayrlısıyla. Belirtilerin neydi ne zamandır istiyodunuz biz biraz sabırsızız sanırsam kafamızdan atamamamızın sebebide ondan :)
meraktan o kadar arastırmıstım kı ilk başta
belırtılerıne ınanmıstım hatta :=) 3.. ayda oldu
adet belırtılerınden farklı olarak 2 şey soyleyebılırım; feci kasık agrısı ve kuyruk sokumu agrısı
akıntı olarakta hafıf yeşilimsi akıntı :=)
evet cok sabırsızız
2 denemede çok sabırsızdım takvım uygulaması ındırmıstım hatta ama sıkıldım
ve 3. de hiçbir şeyin notunu tutmadım.
adete 6 gün kalana dek kafanıza göre deneyın :=)aslında hamile kalabilmek için herhangi bir sorun yoksa iki taraftada yapılabilcek en büyük katkı bebek düşüncesini kafadan atmaya çalışmak. Ben o yüzden artık ovulasyon testi yapmıyorum. günlerim aşağı yukarı belli. o çift çizgiyi görünce insan ister istemez aman yumurtam oluşmuş şimdi hemen değerlendirmem lazım diye odaklanıyor. Hele bi de eşine de söylediysen onu da stresine ortak ediyosun. Bunları yapmıyorum artık ama hamile olcammı bu ay düşüncesi çıkmıo aklımdan ve gün sayıyorum :)
adete 6 gün kalana dek kafanıza göre deneyın :=)
klasık yontemlerle; kalca altına yastık, bacakları havaya dikmek
ilişkiden sonra banyo yapmamak ve 1 saat yatmak. bacakları havaya dikip sallanmak : p
sen dinlen birazAy canım valla aynen katılıyorum bacakları aç kapa kesinlikle işe yarıyo spermler çıkmıyo çok o zaman. bende bi saat falan yatıyorum kesinlikle. ama kalktığım yine geliyo hepsi çıkıyomu onuda bilemiyo insan acaba hepsini çıkarttımmı diyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?