- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.981
Ahh ne güzel imrendim sana yaaa :) Galiba sakin olmam için birkaç ay daha geçmesi gerekecek :) Çünkü sakinlik ne mümkünevet hamıleyım. ama hamıle oldugum ıcın rahat degılım, olmadan önce de rahattaım zaten. hatta daha doktora bıle gıtmedım5 haftalık hamıleyım
Hayırlısı olsun canım yaa! Rabbim doğru zamanda nasip eder inşallah. Vakti gelmemiş demek ki! İnşallah senin de iyi haberlerini alırız. Sonuçlar neden o kadar uzun sürüyormuş ki yaakeklik_58 canım ya ben de senin için çok ümitlenmiştim hayırlısı olsun diyelim elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip işte. İnşallah birgün hayırlı sağlıklı evlatlar annesi olmak vardır kaderimizde. Ağlama isteğini anlıyorum ben de ne kadar güçlü olmaya çalışsam da her negatifte bir ağlama oluyor geçecek senin de.
Hayırlı olsun! rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Öyle 3 ay falan diye aklına getirme,dikkat et kendine. Bizlere de dua et bol bol!evet hamıleyım. ama hamıle oldugum ıcın rahat degılım, olmadan önce de rahattaım zaten. hatta daha doktora bıle gıtmedım5 haftalık hamıleyım
amin inşallah. hep edıyorum zaten; allah dogru zamanda olmayanlara da nasıp etsınHayırlı olsun! rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Öyle 3 ay falan diye aklına getirme,dikkat et kendine. Bizlere de dua et bol bol!
Genetik testler ya canım ankaraya gönderiliyor gitmesi sırası falan ancak. Zaten bu ay dinleniyorum düşük yaptığım için. Bir de doktor sağlıklı olanı bulana kadar deneyeceksin dedi yadaHayırlısı olsun canım yaa! Rabbim doğru zamanda nasip eder inşallah. Vakti gelmemiş demek ki! İnşallah senin de iyi haberlerini alırız. Sonuçlar neden o kadar uzun sürüyormuş ki yaa
Benim testler hala bölee normal miii ? Az önce yaptim ve öylesine yaptim redbull bile ictim
Yani 1 saat öncesinde :) ne demek buuu yaaaa
Aysun c
Aysuncum bence sen yumurtlama döneminde sin cnm bu günleri değerlendir koyu çizgiyi yskalamissin bende yaptim hala silik gibi(
Ayyy insallah canimmm 2 yildir bir kez bile kalamadimm simdi Türkiyeye izine gidicez yaaa annemlere süpriz yapmaknistiyorummnCnm bence sen hamilesin şimdiden tebrikler) daha öncede senin gibi olup hamile kalan arkadaşları gördüm burada adet olana kadar koyu çizgi cikmis hep :)
Ayyy insallah canimmm 2 yildir bir kez bile kalamadimm simdi Türkiyeye izine gidicez yaaa annemlere süpriz yapmaknistiyorummn
Erkn hamilelik testi aldim
Ama daha yapamadim aksama yapicamm insallahh paylasirimm burdaaa darisi hepimizeee olsunn y cok zor beklemekn
Saoll canimm aminn cümlemiz inslalah ama gitgide koyulasiyo seninde yakindir insallah koyulari görmen rabbim isteyne nasip etsinnn bi yapimdee su testi cok korkuyorummmmm bendeee yapasim bile yokİnsallaj
İnşallah cnm dualarim seninle bizde 4 yildirr bekliyoruz bakalim benim testlerimde bu şekilde ama hala yumurtlayamadim inşallah bende kopkoyu çizgiyi görürüm
canım gebelik testi mi bu anlyamadım ben pek pozitif miInsnmiyorummmmmm inanmiyorummmm doktorlarr olmaz demistiiiii
Saoll canimm aminn cümlemiz inslalah ama gitgide koyulasiyo seninde yakindir insallah koyulari görmen rabbim isteyne nasip etsinnn bi yapimdee su testi cok korkuyorummmmm bendeee yapasim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?