Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de bugün eksik testlerimi verdim karyotip falan 45 güne gelecekmiş sonuçlar. Doktor %90 ihtimalle kromozomal bozukluk vardır dedi pıhtılaşma bozukluklarında bu kadar erken düşük olmaz dedi bakalım hayırlısı olsun

evet hamıleyım. ama hamıle oldugum ıcın rahat degılım, olmadan önce de rahattaım zaten. hatta daha doktora bıle gıtmedım 5 haftalık hamıleyım
Ahh ne güzel imrendim sana yaaa :) Galiba sakin olmam için birkaç ay daha geçmesi gerekecek :) Çünkü sakinlik ne mümkün

Hayırlısı olsun canım yaa! Rabbim doğru zamanda nasip eder inşallah. Vakti gelmemiş demek ki! İnşallah senin de iyi haberlerini alırız. Sonuçlar neden o kadar uzun sürüyormuş ki yaa

evet hamıleyım. ama hamıle oldugum ıcın rahat degılım, olmadan önce de rahattaım zaten. hatta daha doktora bıle gıtmedım 5 haftalık hamıleyım
Hayırlı olsun! rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Öyle 3 ay falan diye aklına getirme,dikkat et kendine. Bizlere de dua et bol bol!

Hayırlısı olsun canım yaa! Rabbim doğru zamanda nasip eder inşallah. Vakti gelmemiş demek ki! İnşallah senin de iyi haberlerini alırız. Sonuçlar neden o kadar uzun sürüyormuş ki yaa
Genetik testler ya canım ankaraya gönderiliyor gitmesi sırası falan ancak. Zaten bu ay dinleniyorum düşük yaptığım için. Bir de doktor sağlıklı olanı bulana kadar deneyeceksin dedi yada oglak_kadini nin bahsettiği genetiği seçilen tüp bebek yöntemi olur ama onun da garantisi yok dedi. o yüzden sonuçların ne zaman geldiği çok da önemli değil . eşim daha kan vermeye gidemedi bile işten dolayı. tüp bebek falan tayinimiz çıkmadan deneyemeyiz burdayken. 1,5 sene kendimiz denemeye devam edicez. olur da keseyi gördüğüm bir gebeliğim olursa iğneye başlayacağız

Benim testler hala bölee normal miii ? Az önce yaptim ve öylesine yaptim redbull bile ictim
Yani 1 saat öncesinde :) ne demek buuu yaaaa

Eklentiler

• image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 114
Aysun c
Benim testler hala bölee normal miii ? Az önce yaptim ve öylesine yaptim redbull bile ictim
Yani 1 saat öncesinde :) ne demek buuu yaaaa

Aysuncum bence sen yumurtlama döneminde sin cnm bu günleri değerlendir koyu çizgiyi yskalamissin bende yaptim hala silik gibi (

Eklentiler

• IMG_20150510_132954.webp
    8 KB · Görüntüleme: 125
Aysun c

Aysuncum bence sen yumurtlama döneminde sin cnm bu günleri değerlendir koyu çizgiyi yskalamissin bende yaptim hala silik gibi (

Canim yumuetladim ben adetim 14. ve 15. günp yarin adet olmam gerekiyo bu twst adetimin 26. gününe ait

Bak bunlar yumurtladigim günler

Ama dünkü yaptigim testte yumurtladigim günkü koyulukla aynii anlamadim gitti

Eklentiler

• image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 127
Cnm bence sen hamilesin şimdiden tebrikler ) daha öncede senin gibi olup hamile kalan arkadaşları gördüm burada adet olana kadar koyu çizgi cikmis hep :)
Ayyy insallah canimmm 2 yildir bir kez bile kalamadimm simdi Türkiyeye izine gidicez yaaa annemlere süpriz yapmaknistiyorummn
Erkn hamilelik testi aldim
Ama daha yapamadim aksama yapicamm insallahh paylasirimm burdaaa darisi hepimizeee olsunn y cok zor beklemekn

İnsallaj

İnşallah cnm dualarim seninle bizde 4 yildirr bekliyoruz bakalim benim testlerimde bu şekilde ama hala yumurtlayamadim inşallah bende kopkoyu çizgiyi görürüm

Eklentiler

• IMG_20150510_150515.webp
    15 KB · Görüntüleme: 118
İnsallaj

İnşallah cnm dualarim seninle bizde 4 yildirr bekliyoruz bakalim benim testlerimde bu şekilde ama hala yumurtlayamadim inşallah bende kopkoyu çizgiyi görürüm
Saoll canimm aminn cümlemiz inslalah ama gitgide koyulasiyo seninde yakindir insallah koyulari görmen rabbim isteyne nasip etsinnn bi yapimdee su testi cok korkuyorummmmm bendeee yapasim bile yok

Bende bugun kahverengi sildikce peceteye gelen leke geldi iliski sonrasi. Simdi kesildi ama bakalim yarina adet olur muyum. Persembe adet olmam gerekiyordu ama bugun geldi. Hayirlisi.

Mrb arkadaslar lutfen yardimci olun kafam cok karisti ben 31 gunde bir adet goruyorum uc aydir ovu.testi kullaniyorum gecen iki ay ayni gun yumurtladim adetin 15. gunu bu ay ise 17. gunu yumurtladim yani nisanin 30 da oldu normalde akintim azalir kuru gunler baslardi ama busefer akintilarm devam etti hatta cogaldida bende supelendim cuma gunu tekrar test yaptim yine pozitif cikti kopkoyuydu sasirdim bende ama hala devam ediyo akintim su gibi geliyo azonce yine test yaptim koyuya yakin cizgi cikti anlamadim bu isi neden olmus olabilir yardimci olursaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…