Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Insnmiyorummmmmm inanmiyorummmm doktorlarr olmaz demistiiiii
Canım çok sevindim hamilesin ama bol gülücük sevinçli smile kullanman gerekmiyo muydu :)
Belirtilerin nelerdi canım, benim adetime 4 gün kaldı hiç belirti yok Bu ay da olmadi galiba.

Benimde 11.gun hala silik çizgiler cikiyo bugünde beyaz akntim oldu arada da kasik agrim oluyor bakalim beklemek çok zor yumurtlayip yumurtlamadigimida bilmiyorum ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum sanki koyu çizgileri goremicekmisim gibi geliyor

Ozaman hamilesin cnm büyük ihtimal silikde ciksa gebelik testlerinde hamile cikiyo cnm kan da da baktir bence ?

Coook tesekkür ederim canimmmm rabbim isteyen herkese nasip etsinn daha henüz anlamadik amaaa :) ultrasonda görülmedii henüz yeni diye ama HCG 159 cikti canimmm :)

Valla insnki her sy bi belirti bekledim bu ay istemedim bile cocuk yapmayi umudim yoktuu allh bilio esiminfe sperm degeri 6 milyon olunca ml de hic klmadi doktorum tüp bebek önermksti daha gecen haftaa ... Meger hamileymisim doktorla konusurkennn :) 5 haftasonra randevum var doktorumun yüzünü coook merak ediyorummm havadan tüp bebek demeyinbiliolarr ilac bile aldim ödemesini yapicaktim pazartesi ORTHOMOL FERTIL PLUS die gerek kalmadi hamdolsunnn :)

Canim
Canım çok sevindim hamilesin ama bol gülücük sevinçli smile kullanman gerekmiyo muydu :)
Belirtilerin nelerdi canım, benim adetime 4 gün kaldı hiç belirti yok Bu ay da olmadi galiba.
canimmmmm coook teseklür ederimmm Rabbim sizlerede nasip etsinnn ... Doktor olmaz diyince korktumm teest yanlis diee ondann yinede doktorun dediklerine takildomm
Amaaa coook sükür azönce geldim testten HCG 159 cikmis amaa görülmedi cok kücük oldugundannn simdi kadin doktorumdan randevu almam lazimmisss :)

Bu ayyy yakin arkadasima kac kere dedim bilmiorumm gliba istemiorum vazgectim cocuktan diee kafama takmaidmm 2 sene bekletti Rabbim bizi dua istediii hepp özel günde olsun isterdimm buqün hem anneler günü hemde babamin dogumgünüää büyük süpriz olduuu onlara :)

Canim hayirli olsun hamilesinnn :) doktorlar neden olmaz demisti acaba merak ettim.Hem Allah ol derse olur unutma bunu.yarin bi kan ver bence :))

Esimde sperm azligi ve morfoloji bozuklugu vardiii ... 6 milyondu spermi ve 1 milyonunda bas anomalisi vardi hic ihtimal vermedim amaa rabbim nasip ettiii cooook tesekkür ederimmm rabbim isteyen herkse nasip etsinnnnnnnnnn

Esimde sperm azligi ve morfoloji bozuklugu vardiii ... 6 milyondu spermi ve 1 milyonunda bas anomalisi vardi hic ihtimal vermedim amaa rabbim nasip ettiii cooook tesekkür ederimmm rabbim isteyen herkse nasip etsinnnnnnnnnn
Canim cok tebrik ederim. Cok imrendim sana, biz de guzel haberi alabilecek miyiz acaba .. Allah kucagina almayi da nasip etsin ins.

Bu arada belirtilerin nelerdi bize de soyle bakalim, neden erken gebelik testi aldin :)

Insnmiyorummmmmm inanmiyorummmm doktorlarr olmaz demistiiiii

Arkadaşım inan çok çok çook sevindimmm. bu kadar olumsuzluğa rağmen bak olmuş. demekki neymiş Allah tan umut kesilmezmiş. güzel haberlerinin devamını duyucaz bundan sonrada inşallah. bizi unutma :). bizlerede çook dua et.

Demekki neymis Rabbim zamanini bekletmis.buda bize en guzel ders olsun.o kadar sabirsizlaniyoruz ki ben daha 5 6 ay oldu psikolojimi bozmaya basladim bile :) topigimiz icin cok guzel bi orneksin

Canim cok tebrik ederim. Cok imrendim sana, biz de guzel haberi alabilecek miyiz acaba .. Allah kucagina almayi da nasip etsin ins.
Coook tesekkür ederimm canimmm Rabbim kimseye imrendirmesinn kimsenon kucagini bos birakmasinnn insallahhhhh dualarimdasiniz ... Ama hala korkuyorumm henüz cok erken 159 cikti HCG degerim henüz bisi görünmedii :)

Belirtilerim sunlardi ;
- Asiri uyku
- bel agrisi özellikle yürürken bi anda agri giriyodu keskin
- sol gögsümde hafif kararma vardi ama ben yine psikolojik sandim :)
- gaz
- kasik agrisi
- birde dün yemekte esime bu yemek koyun kokuyo demistim :) :) amaa istemsizzz diyorum yaa hic beklemiyordummm gercekten süpriz olduuuu

Demekki neymis Rabbim zamanini bekletmis.buda bize en guzel ders olsun.o kadar sabirsizlaniyoruz ki ben daha 5 6 ay oldu psikolojimi bozmaya basladim bile :) topigimiz icin cok guzel bi orneksin

Canımm nerelerdesin :) özledim senii. Bizde yazıcakmıyız buralara bi gün hamileyim diyee çok merak ediyoom

Hocc beli

Canimmm

Canimm cook coook coook tesekkür ederimmmm ranbimmm her isteyene versinnnn insallahhh aratmasin imrendirmesinnn ... Unuturmuyummmm hep dualarimdasinizzzz birdeee Ya VARIS YA ALLAHH cekinnn bol bolll ben buna inaniyorummmm cnküüp coook cektimmm :*

selammm arkadaşlarr nasılsınız ovulasyon testi yapmaya devam ediyormusunuz ne durumdasınız inşallah bu ayda hamiş haberlerini alırız hepimiz için hayırlısı olsun durmak yok çalışmaya dewam :) ben öğlen yapıcam bugunkü testimi bakalım inşallah koyulaşır çizgilerim bu sefer ?? ama biz yinede boş geçmioruz her ihtimale karşı temasta bulunuyoruz sizce doğru mu yapıyoruz yoksa yumurtlamayımı bekliyelim ??

Canım gerçekten çoook sevindim, ne kadar sukretsen az. Rabbim mutlulugunu daim etsin, kucagina alabilmeyi nasip etsin hayırlısıyla. Bizim de ilk spermiogramda ml de 5.5 milyon sperm vardi, direk tup bebek dediler, 1 ay sonra tekrar yaptirinca ml de 18 milyon cikti, bu arada keçiboynuzu kürü uygulamistik, bende de pko var, Allahım en hayırlı zamanda bize de nasıp etsin, bize de dua et

kızlar ya bugun de ovulasyon testi yaptım sanki silikleşmeye başlıyor artık hiçbir fikrim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sizce yumurtladım da benimmi haberim yok yada hiç mi yumurtlayamıyorum

Eklentiler

• IMG_20150511_152100.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 115
kızlar ya bugun de ovulasyon testi yaptım sanki silikleşmeye başlıyor artık hiçbir fikrim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sizce yumurtladım da benimmi haberim yok yada hiç mi yumurtlayamıyorum
Testlere gore yumurtlamamissin ama cnm adet olana kadar teste devam et cuncu ben adete bir hafta kala ikincidefa yumurtlamisim belki gec yumurtlarsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…