Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ya bugun de ovulasyon testi yaptım sanki silikleşmeye başlıyor artık hiçbir fikrim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sizce yumurtladım da benimmi haberim yok yada hiç mi yumurtlayamıyorum
Daha koyulasmamis testin birde 12.gun erken değilmi 28 gunde adet görüyorsan 14. gün koyulasir benim testlerime bak istersen 29 gunde 1 adet oluyorum

Testlere gore yumurtlamamissin ama cnm adet olana kadar teste devam et cuncu ben adete bir hafta kala ikincidefa yumurtlamisim belki gec yumurtlarsin sende

inşallah cnm bende pco var soğan kürüde yapıyorum birde adetlerim düzensiz o yuzden kaçırmıyım diye 8.gün başladım bugun 12.gün sanki silikleşmeye başlamış önceki günlere göre ondan endişe ettim tamamen kaybolur diye
senin durumun ne cnm hala beklemedemisin?

Daha koyulasmamis testin birde 12.gun erken değilmi 28 gunde adet görüyorsan 14. gün koyulasir benim testlerime bak istersen 29 gunde 1 adet oluyorumEki Görüntüle 1523964

yok cnm benim adetlerim düzensiz pco lu olduğum için bilemiyorum oyuzden yumurtlama takibine başladım bu ay ilk kez cnm ... senin testlerin çok belirgin sanırım yumurtladın sen cnm ne durumdasın sen de bekelemde misin cnm inşallah hamişsindir ??

Cnm persembe bat. Nisanin 39 da birde 8nisanda yumurtladim cnm dun ovu testim koyuya yakin cikti bugun 17:00 da tekrar yapicam ama gebelik testim bugun negatif cikti gebelik yok bence hicbir belirtide yok zaten normalde goguslerim cok agri yapardi ama buay tik yok. Sende pco varsa dedigin gibi yumurtlama nezaman olur bilinmez adetten bir gun once bile yumurtlayani duydum ben testine devam et ama biryandanda calismalari birakma her ihtimale karsi.

ok cnm çok teşekkürler zaten neredeyse hergün çalışıyoruz :) şuan kasıklarım çok ağrıyo arada akıntımda oluyo beyaz uzayan ama memelerde daha bişi yok sanırım en belirgin gebelik belirtisi meme hassasiyeti bende onlar yok benimde bu ay umudum yok ama çok istiyorum cnm tek kafama takılan yumurtlama olup olmayacağı birde kaçırmamamk
cnm sende bekle inşllah sende hamişsidr geç de olsa öğrenirsin inşalllllaahhhhhh

Cnm uzayan akintin varsa yumurtluyorsun demektir yumurtlamanin en onemli belirtisidir iyi yapiyosun sogan kuru bitincede incir kurunu kullan cnm yumurta arttiriyo.bende birara sogan kuru denedim ama bende akinti yapmadi genelde intihap olan insanlarda yaparmis akinti yada pko olanlarda sikma canini nasipte nezaman varsa ozaman rabbim nasip eder cnm

aminn cnm çok teşekkürler

merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım, bende yumurtam çatlamadığı için kist oluşuyor. acaba bat a yakınken ovülasyon testi ile kistin oluşup oluşmadığını anlayabilir miyim?bu konuda bilgisi olan var mıdır? teşekkürler

Cnm biryerde okumustum kisti olanlarda ovu.testi yaniltiyo yani pozitif gosteriyormus ama sen bir dene bakalim denemeden anlayamassin ki sonuca gorede doktorundan bilgi alirsin

daha en son testi az önce yaptim ya catladi ya catlayacak dolayısı ile belli değil ama bu ay progesterona da baktiricam böylelikle testin yunurtlamayi tam olarak gösterip gostermediginide anlamış olurum yoksa her ay boyle koyulasiyo testlerim doktorda ovulasyonun olduğunu söylüyor ama daha önceki doktor pko demisti hala emin olamıyorum

ne zor bu pco lu olmak cnm yaa bende 4 snedir her ay aynı umutla geçirdim durdum 2 kez tüpbebek denedik 1 kezde kendiliğimden oldu ama malesef hiçbirisi tutmadı kurtaj oldum 2 kez ama hala umudum var birada olsa belki bua y bakalım ovulasyon işe yarar bizde okadar test yaptrdık hiçbirşey çıkmadı sebebi bilinemeyen infertilite dendi hep bakalım beklemedeyizz

kızlarr birde önmli birşey sormak istiyorum bilen yada yaşayan varsa yorumlarını esirgemezse sevinirim geçende ilişki sırasında eşim balık kokusu var dedi daha önceki kendiliğinden hamile kaldığımda da bu koku olmuştu ama yalnış biliyor olabilirim gebelikle ilgisi olabilirmi bu balık kokusunun acaba ???????????????????

Cnm biryerde okumustum kisti olanlarda ovu.testi yaniltiyo yani pozitif gosteriyormus ama sen bir dene bakalim denemeden anlayamassin ki sonuca gorede doktorundan bilgi alirsin
teşekkürler canım , batım 14 mayıs az önce testi yaptım ikinci çizgi hafif silik , bende bir yerde okudum kist sebebi ile ovülasyon testinde ikinci çizgi görülebiliyormuş sanırım ama koyuluğu nasıl onu bilmiyorum ,emin değilim ,

Bende az once yaptim ovu testi bak bakalim seninkine benziyomy cnm bende 14mayis bat.

Eklentiler

• 20150511_164846.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…