- 9 Ocak 2015
- 628
- 168
- 53
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.041
Ayy ozaman sen yumurtlamaya yakinsin cnm benim ben batim yakin sandim ondan dedim.hımm inşallah cnm senin olurda banada umut olur :) benim daha 12.günüm bat tahminen 30 mayıs bakalım düzensizlik olmazsa ????
:)) inşallah bende adete yakin görürüm cnm senin gibi tabi adet olmazsam bak son hali boyle olmuş ?¿Ayy ozaman sen yumurtlamaya yakinsin cnm benim ben batim yakin sandim ondan dedim.
Cnm iyi gidiyo testler tahminen 15 gibi yada sonrasi yumurtlarsin devam et testlere:)) inşallah bende adete yakin görürüm cnm senin gibi tabi adet olmazsam bak son hali boyle olmuş ?¿
Cnm iyi gidiyo testler tahminen 15 gibi yada sonrasi yumurtlarsin devam et testlere
Cnm aynen en azindan yumurtladigini ogrenmis oluyosun olmadi birdahaki ayda incir ve havuc kuru yaparsin ohh bir guzel hamile kalirsin cnmayy inşallah cnm yaa inşallah o günü görürümde sizinle de paylaşırım buradan yumurtlamadan sonrada çatlama korkusu başlıcak bende off hayırlısı ile geçsin bu günler çatlatmak içinde incir kürü mü yapsam
Cnm aynen en azindan yumurtladigini ogrenmis oluyosun olmadi birdahaki ayda incir ve havuc kuru yaparsin ohh bir guzel hamile kalirsin cnm
ikisi ayni anda olmuyo ama biter bitmezde yapilurmi bilmiyom ama vir internette arastir videolara bak saracoglu bazi videolarda anlatiyo nezaman baslanmali diye ken bilgi sahibi olursun cnminşallah ayluc'cum ya ağzından bal damlıyor gerçekten :) şimdi soğan kürüm yarın bitiyor benim 15 gün olcak acaba biter bitmez incire başlasammı belki çatlamaya yardımcı olur ama bu konuda bilgim yok bilinçsizde başlamak istemiyorum tatlımm sen ne dersin ?????????????
ikisi ayni anda olmuyo ama biter bitmezde yapilurmi bilmiyom ama vir internette arastir videolara bak saracoglu bazi videolarda anlatiyo nezaman baslanmali diye ken bilgi sahibi olursun cnm
Cnm benim adet bitiminin 7.gunu baslaniyo yumurtlayana kadar bitiyo zaten ama saracoglunun da soyledigine gore susuge sebep olmaz diyo bende senin gibi korkmustum arastirdim. Yarin son zaten senin daha yumurtlamadin oyuzden bosuna uzme kendini etkilemesin yumurtlamani rahat ol cnm yanliz aklinda bulunsun ada cayi ve tere dusuge sebep oluyo cnm kullanma onlariya birşey buldum araştırırken ,soğan kürü içenler eğer bilmeden gebeyse bebeğe zarar verebiliyormuş kür bittikten bikaçgün sonra kanama oluyormuş acaba ben yanlış mı yaptım ama hamile değilim daha yumurtlamadım bile kafam karıştı şimdi
Cnm benim adet bitiminin 7.gunu baslaniyo yumurtlayana kadar bitiyo zaten ama saracoglunun da soyledigine gore susuge sebep olmaz diyo bende senin gibi korkmustum arastirdim. Yarin son zaten senin daha yumurtlamadin oyuzden bosuna uzme kendini etkilemesin yumurtlamani rahat ol cnm yanliz aklinda bulunsun ada cayi ve tere dusuge sebep oluyo cnm kullanma onlari
Canım gerçekten çoook sevindim, ne kadar sukretsen az. Rabbim mutlulugunu daim etsin, kucagina alabilmeyi nasip etsin hayırlısıyla. Bizim de ilk spermiogramda ml de 5.5 milyon sperm vardi, direk tup bebek dediler, 1 ay sonra tekrar yaptirinca ml de 18 milyon cikti, bu arada keçiboynuzu kürü uygulamistik, bende de pko var, Allahım en hayırlı zamanda bize de nasıp etsin, bize de dua et
ikinci çizgi sende belirgin, benimki test bozuk çıktı yarın 11 de tekrar yapacağım, benimde bat 14 mayıs, yumurtam adetten itibaren 11. günde çatlamıştı, ama kist vardı bende , soğan kürü yaptım bu ay ilk defa, işe yaradı mı diye meraklanıyorum sanırım :)Bende az once yaptim ovu testi bak bakalim seninkine benziyomy cnm bende 14mayis bat.
Hic duymadim cnm ama bir arastiririm bende simdi merak ettim birsey bulursam haber veririm mutlakaçok çok teşekkürler cnmmm ,evet ada çayını duymuştum içmiyorum tere dediğin tere otu dimi cnm yok onuda yemiyorum herşeye dikkat ediyoruz bakalaım allah yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah ... bu arada cnm balık kokusu hakkında bilgin varmı ? gebelikte oluyor diye yazı bazı yerlerde ama tam araştrmadım kafamı kurcaladı inşallah kötü birşey değildir ?? birşey bulursan eğer denk gelirse paylaşırsan seviinirim tatlım
ayluc sen de kist var mıydı?Bende az once yaptim ovu testi bak bakalim seninkine benziyomy cnm bende 14mayis bat.
Yok cnm allaha sukur hersey yolunda hatta bazen ikidefa yumurtluyorum ama tutturamadik birturlu nasip kismet meselesi cnm yaaa doktorlarin imkansiz dedikleri bile hamile kaliyo sakin kist vardiye umutsuzluga kapilmayin rabbim istedikten sonra gerisi bos sadece bol bol dua edin nasipte nezaman varsa ozaman nasibiyle gelir zatenayluc sen de kist var mıydı?
AMİN çok teşekkür ederimYok cnm allaha sukur hersey yolunda hatta bazen ikidefa yumurtluyorum ama tutturamadik birturlu nasip kismet meselesi cnm yaaa doktorlarin imkansiz dedikleri bile hamile kaliyo sakin kist vardiye umutsuzluga kapilmayin rabbim istedikten sonra gerisi bos sadece bol bol dua edin nasipte nezaman varsa ozaman nasibiyle gelir zaten
ikinci çizgi sende belirgin, benimki test bozuk çıktı yarın 11 de tekrar yapacağım, benimde bat 14 mayıs, yumurtam adetten itibaren 11. günde çatlamıştı, ama kist vardı bende , soğan kürü yaptım bu ay ilk defa, işe yaradı mı diye meraklanıyorum sanırım :)
canım ben adet başlangıcımın 8. günü soğan kürüne başladım ve 15 gün uyguladım , 11. günde yumurtam çatladı net olarak ikinci çizgiyi gördüm, inşallah soğan kürü şifa olur bize. preseed jel nedir? ne için aldın?Blgsu bende bu ay soğan kuru yapiyorum yarin son günüm 15.gün olucak ,adetin 12.gunundeyim ovulasyon testlerim hala silik bakalim bende PCO var inşallah tuttururuz bizde bakalim cnm buarada preseed jel sipariş verdik bugün geldi kısmetse yarin ilk kez kullanıcaz umarim ise yarar
afedersin 9. gün soğan kürüne başlamıştımcanım ben adet başlangıcımın 8. günü soğan kürüne başladım ve 15 gün uyguladım , 11. günde yumurtam çatladı net olarak ikinci çizgiyi gördüm, inşallah soğan kürü şifa olur bize. preseed jel nedir? ne için aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?