- 15 Ocak 2015
- 168
- 46
- 18
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.061
Cnm yumuryan catladiginda soğan kurune devam ettin yani oylemi ? Peki şuan ne durumdasin cnm bat geldimi yada beklemedemisin ??canım ben adet başlangıcımın 8. günü soğan kürüne başladım ve 15 gün uyguladım , 11. günde yumurtam çatladı net olarak ikinci çizgiyi gördüm, inşallah soğan kürü şifa olur bize. preseed jel nedir? ne için aldın?
Bence girin cnm bos geçmeyin birşey kaybetmezsiniz aksine faydasi olurKizlar selam.bende nette sogan kurune adetin 7.gunu baslanmali yaziyo.ben 8.gun baslayabildim.benimde kafami su kurcaliyo normalde sogan kuru adeti sokturuyo.acaba yumurtlamadan sonra devam edilmesinde bi sakimca varmidir?
Benimde kafami kurcalayan konulardan biri bu cnm ?? Adete 15 gün kala baslanmali deniyor nazi yerlerde de adeti sokturdugu için eğer yumurtlamadan sonra gebe kalindiysa bebeği de sokermis kanamayla beraber disari atarmis bende korkumdan adet baslangicinda basladim adetimin 12.günü henüz yumurtlamadim testte ,sogan kurumde yarin son bakalim ??Kizlar selam.bende nette sogan kurune adetin 7.gunu baslanmali yaziyo.ben 8.gun baslayabildim.benimde kafami su kurcaliyo normalde sogan kuru adeti sokturuyo.acaba yumurtlamadan sonra devam edilmesinde bi sakimca varmidir?
Esim cok sıkıldı da:)) bugun ise ugurlarken bu gece de yapalim dedim offf diyerek gitti:)) gorev icabı resmen diye soyleniyo.cvbin icin tesekkurler canim..[/QUOTE][QUOT="bebekozlemicekiyorum, post: 40918001, member: 652837"]Bence girin cnm bos geçmeyin birşey kaybetmezsiniz aksine faydasi olur
R.ederim cnm o kadar koyu çizgileri gormussunuz bos gecirmeyin ben de bir görsem warya gece gündüz çalışmaya devam ama hep silik hep silik daha koyu olmadiEsim cok sıkıldı da:)) bugun ise ugurlarken bu gece de yapalim dedim offf diyerek gitti:)) gorev icabı resmen diye soyleniyo.cvbin icin tesekkurler canim..
Allahım yardımcın olsun.hayirlisiyla kucaklarimizi doldurmayi nasip etsin..olur insallah bende 14.gun saniyodum ama 16.gunmus ovulasyon onu ogrendim..[/QUOTE]R.ederim cnm o kadar koyu çizgileri gormussunuz bos gecirmeyin ben de bir görsem warya gece gündüz çalışmaya devam ama hep silik hep silik daha koyu olmadi
Allahım yardımcın olsun.hayirlisiyla kucaklarimizi doldurmayi nasip etsin..olur insallah bende 14.gun saniyodum ama 16.gunmus ovulasyon onu ogrendim..
Ayni seyleri yasamisiz canim.Allah sabir versin.ikinci tup bebek transferinde doktor sende vajinal kuruluk var dediydi bana.sonra bakariz ona dediydi.sonrada unuttu gitti.su pressed a bende cok heveslendim.kac gundur esimi ikna etmeye calisiyorum.o kadar faydaliysa doktor niye vermiyo diyoCnm bizde sizin gibi 4 senedir ugrasiyoruz 2 tupbebek (tutmadi )1 tane kendiligimden kaldim maalesef hep 6.haftalarda hepsi kaldi ilerleyemedik ve kürtaj oldum 2 kez bende PCO var bu ay soğan kurune ve ilk kez ovulasyon takibine basladim kendim birde preseed hamilelik jeli aldik baya arastirdim ve bizim durumumuz da birçok kişi preseed sayesinde bebekleri olmuş hamile kalma sansini artirmis bende kullananlarin yorumlari ve tecrübelerini okuyunca kafamiza yatti ilk kez yarin deniycez bakalim inşallah bizede faydasi olur
Cnm benimde bat seninle ayni benimde testlerim seninkine yakin cikmis ama yarin testini tekrarla cizgi koyulasacakmi yoksa azalacakmiMeraba kizlar bi sey sorucam bat a bi kac gun kala ovulasyon testi yapiyorsunuz sanirim benim bat 14 yda 15 mayis 12. Gunu pozitifi gordum 13. Gunu ikinci cizgi azalmisti 13 aksami silinmisti iki gunu de degerlendirdik az once ovu testi yaptim sonuc boyle. Bat a yakin sonuc pozitif olursa hamilelik ihtimali mi oluyor
Koyulasirsa gebelik olabilir siliklesirse yok demek miCnm benimde bat seninle ayni benimde testlerim seninkine yakin cikmis ama yarin testini tekrarla cizgi koyulasacakmi yoksa azalacakmi
Siliklesirse buyuk ihtimalle gebelik yok demek benim gecen aylardada silikti cizgilerim adet oldum eger yumurtlama gunu gibi kopkoyu cikarsa gebelik var demekKoyulasirsa gebelik olabilir siliklesirse yok demek mi
Ayni seyleri yasamisiz canim.Allah sabir versin.ikinci tup bebek transferinde doktor sende vajinal kuruluk var dediydi bana.sonra bakariz ona dediydi.sonrada unuttu gitti.su pressed a bende cok heveslendim.kac gundur esimi ikna etmeye calisiyorum.o kadar faydaliysa doktor niye vermiyo diyo
bu ay sogan kuru ve yakı yaptim.bu ay olmassa bidahaki ay alcam bende pressed.yani doktor dedi sonucta kuruluk var diye.sonrasinda hamilelikti kurtajdi unutuldu gitti.seni takip edicem insallah kalirsin bu ay.ne zaman bat ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?