Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm yumuryan catladiginda soğan kurune devam ettin yani oylemi ? Peki şuan ne durumdasin cnm bat geldimi yada beklemedemisin ??
Preseed hamilelik jeli cnm internet sitesinde detayli acikliyor girip bakarsin ama özetle ,erkeğin spermini uzun sure içeride kalmasini ve yumurtaliklara daha kolay ulasmasini sagliyor ve bu şekilde birçok kişi hamile kalmis bende kullanicilarin yorumlar ini ve KK deki topikleri okuyunca kafama yatti ben ilk kez deniycem inşallah bizde faydasini görürüz bence sende incele preseed hamilelik jeli diye ??

Kizlar selam.bende nette sogan kurune adetin 7.gunu baslanmali yaziyo.ben 8.gun baslayabildim.benimde kafami su kurcaliyo normalde sogan kuru adeti sokturuyo.acaba yumurtlamadan sonra devam edilmesinde bi sakimca varmidir?

Arkadaslar bana acil tarafindan fikir verirmisiniz.ben ovulasyonum 14.gun saniyodum.14.gun yani cmts gece iliski oldu.ovu.testinde dun kopkoyu cizgi cikti.dun gece de iliski oldu.bugun saat 5 te test yaptim cizgi hala koyuydu.aksam testi tekrarladim siliklesti.yani yumurta bugun catladi.bu gece de iliskiye girelimmi? Tecrubeli arkadaslar bilgi verirmisiniz acilen..tesekkurler simdiden

[QUOT="bebekozlemicekiyorum, post: 40918001, member: 652837"]Bence girin cnm bos geçmeyin birşey kaybetmezsiniz aksine faydasi olur [/QUOTE]
Esim cok sıkıldı da:)) bugun ise ugurlarken bu gece de yapalim dedim offf diyerek gitti:)) gorev icabı resmen diye soyleniyo.cvbin icin tesekkurler canim..

Kizlar selam.bende nette sogan kurune adetin 7.gunu baslanmali yaziyo.ben 8.gun baslayabildim.benimde kafami su kurcaliyo normalde sogan kuru adeti sokturuyo.acaba yumurtlamadan sonra devam edilmesinde bi sakimca varmidir?
Benimde kafami kurcalayan konulardan biri bu cnm ?? Adete 15 gün kala baslanmali deniyor nazi yerlerde de adeti sokturdugu için eğer yumurtlamadan sonra gebe kalindiysa bebeği de sokermis kanamayla beraber disari atarmis bende korkumdan adet baslangicinda basladim adetimin 12.günü henüz yumurtlamadim testte ,sogan kurumde yarin son bakalim ??

[QUOT="bebekozlemicekiyorum, post: 40918001, member: 652837"]Bence girin cnm bos geçmeyin birşey kaybetmezsiniz aksine faydasi olur
Esim cok sıkıldı da:)) bugun ise ugurlarken bu gece de yapalim dedim offf diyerek gitti:)) gorev icabı resmen diye soyleniyo.cvbin icin tesekkurler canim..[/QUOTE]
R.ederim cnm o kadar koyu çizgileri gormussunuz bos gecirmeyin ben de bir görsem warya gece gündüz çalışmaya devam ama hep silik hep silik daha koyu olmadi

Esim cok sıkıldı da:)) bugun ise ugurlarken bu gece de yapalim dedim offf diyerek gitti:)) gorev icabı resmen diye soyleniyo.cvbin icin tesekkurler canim..
R.ederim cnm o kadar koyu çizgileri gormussunuz bos gecirmeyin ben de bir görsem warya gece gündüz çalışmaya devam ama hep silik hep silik daha koyu olmadi [/QUOTE]
Allahım yardımcın olsun.hayirlisiyla kucaklarimizi doldurmayi nasip etsin..olur insallah bende 14.gun saniyodum ama 16.gunmus ovulasyon onu ogrendim..

R.ederim cnm o kadar koyu çizgileri gormussunuz bos gecirmeyin ben de bir görsem warya gece gündüz çalışmaya devam ama hep silik hep silik daha koyu olmadi
Allahım yardımcın olsun.hayirlisiyla kucaklarimizi doldurmayi nasip etsin..olur insallah bende 14.gun saniyodum ama 16.gunmus ovulasyon onu ogrendim..[/QUOTE]

İndallal cnm aaminn

4senedir canim.2
[QUOcanim.iekozlemicekiyorum, post: 40918319, member: 652837"]İnsallah cnm aaminn [/QUOTE]

Siz nezamandir ugrasoyorsunuz cnm ilkmi olacak ?[/QUOTE]
4senedir ugrasiyoruz canim.iki tup bebek denemesi var.ikinci tuttu ama 11.haftada kurtaj oldum.gelismedi bebek.kurtajdan sonraki ilk ay bu ay.adetimi oldum basladik calismalara.canım cok yandi cok yoruldum ama pes etmek yok.sen ne zamandir ugrasiyosun.problem var mi olmamasi icin.yani sebebi bellimi

Cnm bizde sizin gibi 4 senedir ugrasiyoruz 2 tupbebek (tutmadi )1 tane kendiligimden kaldim maalesef hep 6.haftalarda hepsi kaldi ilerleyemedik ve kürtaj oldum 2 kez bende PCO var bu ay soğan kurune ve ilk kez ovulasyon takibine basladim kendim birde preseed hamilelik jeli aldik baya arastirdim ve bizim durumumuz da birçok kişi preseed sayesinde bebekleri olmuş hamile kalma sansini artirmis bende kullananlarin yorumlari ve tecrübelerini okuyunca kafamiza yatti ilk kez yarin deniycez bakalim inşallah bizede faydasi olur

Ayni seyleri yasamisiz canim.Allah sabir versin.ikinci tup bebek transferinde doktor sende vajinal kuruluk var dediydi bana.sonra bakariz ona dediydi.sonrada unuttu gitti.su pressed a bende cok heveslendim.kac gundur esimi ikna etmeye calisiyorum.o kadar faydaliysa doktor niye vermiyo diyo
bu ay sogan kuru ve yakı yaptim.bu ay olmassa bidahaki ay alcam bende pressed.yani doktor dedi sonucta kuruluk var diye.sonrasinda hamilelikti kurtajdi unutuldu gitti.seni takip edicem insallah kalirsin bu ay.ne zaman bat ın

Meraba kizlar bi sey sorucam bat a bi kac gun kala ovulasyon testi yapiyorsunuz sanirim benim bat 14 yda 15 mayis 12. Gunu pozitifi gordum 13. Gunu ikinci cizgi azalmisti 13 aksami silinmisti iki gunu de degerlendirdik az once ovu testi yaptim sonuc boyle. Bat a yakin sonuc pozitif olursa hamilelik ihtimali mi oluyor

Eklentiler

• IMG-20150512-WA0000.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 94
Cnm benimde bat seninle ayni benimde testlerim seninkine yakin cikmis ama yarin testini tekrarla cizgi koyulasacakmi yoksa azalacakmi

Bat ıma 2 gün kaldı, sıfır belirti ve dün akşam ovulasyon testi yaptım o da epey silik çıktı zaten, bu aydan da umudum kalmadı ne yazık ki

kızlar merhaba;
bende aranıza katıldım. bu ay bende yumurtlama testlernden sipariş edeceğim ama çok fazla marka var. sizin önerdiğiniz hangileri.
şimdiden teşekkürler

inşallah cnm ,benim eşimde öyle tepki vermişti sonra araştırdık hatta bir kıza doktor tavsiye etmiş oda yumurtlama takibindeymiş yine preseed kullananlar topiğinden okumuştum istersen sende bak orda kullananların yorumları var zaten prospektesunde de yazıyo tüp bebek tedavisinden önce kullanılır ,kuruluk olanlar,yeterli sıvısı olmayanlar sonuçta sıvı olmadan da kadında spermler yumurtalığa ulaşamıyolar biz bu sabah denicektik ama ovulasyon testim daha koyu kırmızı olmadı tam yumurtlama günlerinde kullanman gerekiyomuş etkili olması için inşallah kaçırmam düzenli kullanım önemli çünki inşallah faydasını görürüz cnm herşeyi deniyoruz sonuçta klinik onaylı bir ürün ve kesinlikle zararsız ararştırırsan sende görürsün cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…