- 15 Ocak 2015
- 168
- 46
- 18
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.081
kızlar merhaba;
bende aranıza katıldım. bu ay bende yumurtlama testlernden sipariş edeceğim ama çok fazla marka var. sizin önerdiğiniz hangileri.
şimdiden teşekkürler
süpermiş uygunda, bende sipariş edeyim hemen hiçte kullanmadım çok heycanlıyım:) senden de güzel haberler bekliyorum ozaman :):)cnm ben laboquik kullanıyorum gerçekten hassas ve memnunum şuan için daha koyu kırmızı görmedim 13.gündeyim bakalım yumurtlamaya yakınmışım teste göreben gg dan sipariş ettim 30 adet + 5 adet gebelik testi 29,90 tl çokta uygun kargo ücreti de yok
satın aldığın sitenin linkin atabilir misin bana canım :)cnm ben laboquik kullanıyorum gerçekten hassas ve memnunum şuan için daha koyu kırmızı görmedim 13.gündeyim bakalım yumurtlamaya yakınmışım teste göreben gg dan sipariş ettim 30 adet + 5 adet gebelik testi 29,90 tl çokta uygun kargo ücreti de yok
Cnm benimde bat seninle ayni benimde testlerim seninkine yakin cikmis ama yarin testini tekrarla cizgi koyulasacakmi yoksa azalacakmi
satın aldığın sitenin linkin atabilir misin bana canım :)
cnm benim aldığımdan kalmamış ama ona yakın birşey var sen yine sayfayı inceleyip bütcene uygun olanı seçersin cnm linki atıyorum
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...2-adet-ovulasyon-ve-4-gebelik-testi-166902955
inşallah cnm ,benim eşimde öyle tepki vermişti sonra araştırdık hatta bir kıza doktor tavsiye etmiş oda yumurtlama takibindeymiş yine preseed kullananlar topiğinden okumuştum istersen sende bak orda kullananların yorumları var zaten prospektesunde de yazıyo tüp bebek tedavisinden önce kullanılır ,kuruluk olanlar,yeterli sıvısı olmayanlar sonuçta sıvı olmadan da kadında spermler yumurtalığa ulaşamıyolar biz bu sabah denicektik ama ovulasyon testim daha koyu kırmızı olmadı tam yumurtlama günlerinde kullanman gerekiyomuş etkili olması için inşallah kaçırmam düzenli kullanım önemli çünki inşallah faydasını görürüz cnm herşeyi deniyoruz sonuçta klinik onaylı bir ürün ve kesinlikle zararsız ararştırırsan sende görürsün cnmm
tamam cnm çok teşekkür ederim bakarım ben saol32 adet ovulasyon testi + 4 adet gebelik testi 32 tl cnm benim aldığımdan kalmamış
evet yumurtam çatladığında soğan kürünü uygulamaya başladığım 3. gündü ve 15 gün soğan kürünü uyguladım, ilk başlarda kürü içmemin ardından açık sarı akıntı oldu ama çok değildi, kist olan sağ tarafımda batmalar oluyor , şimdi tetere dişli aslan pencesi çayı günde 1 kere içip 30 gün uygulayacağım, ancak doktora gitmedim. sıkıldım doktora gitmekten ,preseed jele bakacağım çok teşekkürler , gelişmeleri bildir canım , bat ım 14 mayıs bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eylerCnm yumuryan catladiginda soğan kurune devam ettin yani oylemi ? Peki şuan ne durumdasin cnm bat geldimi yada beklemedemisin ??
Preseed hamilelik jeli cnm internet sitesinde detayli acikliyor girip bakarsin ama özetle ,erkeğin spermini uzun sure içeride kalmasini ve yumurtaliklara daha kolay ulasmasini sagliyor ve bu şekilde birçok kişi hamile kalmis bende kullanicilarin yorumlar ini ve KK deki topikleri okuyunca kafama yatti ben ilk kez deniycem inşallah bizde faydasini görürüzbence sende incele preseed hamilelik jeli diye ??
merhaba ben adetin 9. gününde başladım 15 gün soğan kürünü uyguladım ve adetime etkisi olmadı, yani adet düzenimi bozmadı, erken kanama yapmadı ,Kizlar selam.bende nette sogan kurune adetin 7.gunu baslanmali yaziyo.ben 8.gun baslayabildim.benimde kafami su kurcaliyo normalde sogan kuru adeti sokturuyo.acaba yumurtlamadan sonra devam edilmesinde bi sakimca varmidir?
canım başka konularda çift çizgi hamilelik veya kist ten dolayı olabiliyormuş diye okudum, bende yapamadım testi , batımız aynı bakalım,Meraba kizlar bi sey sorucam bat a bi kac gun kala ovulasyon testi yapiyorsunuz sanirim benim bat 14 yda 15 mayis 12. Gunu pozitifi gordum 13. Gunu ikinci cizgi azalmisti 13 aksami silinmisti iki gunu de degerlendirdik az once ovu testi yaptim sonuc boyle. Bat a yakin sonuc pozitif olursa hamilelik ihtimali mi oluyor
evet yumurtam çatladığında soğan kürünü uygulamaya başladığım 3. gündü ve 15 gün soğan kürünü uyguladım, ilk başlarda kürü içmemin ardından açık sarı akıntı oldu ama çok değildi, kist olan sağ tarafımda batmalar oluyor , şimdi tetere dişli aslan pencesi çayı günde 1 kere içip 30 gün uygulayacağım, ancak doktora gitmedim. sıkıldım doktora gitmekten ,preseed jele bakacağım çok teşekkürler , gelişmeleri bildir canım , bat ım 14 mayıs bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler
kızlar merhaba;
bende aranıza katıldım. bu ay bende yumurtlama testlernden sipariş edeceğim ama çok fazla marka var. sizin önerdiğiniz hangileri.
şimdiden teşekkürler
Cnm olk. 10 dk onemli olan ondan sonra cikan sonuc yaniltir seni dikkate almabenimkide 12,günümde yapmıştım ilk başlarda silikti yani belirgin silik ti sonra lavobada bırakmıştım birkaç saat sonra baktığımda aynı seninki gibi koyu kırmızı olmuştu sizce geçerliliği varmıdır ki o şekilde ?
Cnm olk. 10 dk onemli olan ondan sonra cikan sonuc yaniltir seni dikkate alma
Aynen benim testlerdebelledikce koyulasiyo ama ilk 10 dk dan sonraki sonuc yanlis cikiyook cnm zaten 3-4 saat geçmişti ozamn kıpkırmızı oldu ozamn geçersiz..
Aynen benim testlerdebelledikce koyulasiyo ama ilk 10 dk dan sonraki sonuc yanlis cikiyo
ben de dayanamayıp yaptım daha önce bat a az kala hiç çizgi çıkmamıştı çıkınca sormak istedim çok şükür kist vb bi sorunum yok hayırlı haber alırız inşallahcanım başka konularda çift çizgi hamilelik veya kist ten dolayı olabiliyormuş diye okudum, bende yapamadım testi , batımız aynı bakalım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?