- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.101
kan testi yaptırmadın mı canımArkadaşlar merhaba,ben hala hastalanmadım,yarın sabaha randevu aldım dr a gidicem. Bana dua edin ne olur!!!
Arkadaşlar merhaba,ben hala hastalanmadım,yarın sabaha randevu aldım dr a gidicem. Bana dua edin ne olur!!!
Arkadaşlar merhaba,ben hala hastalanmadım,yarın sabaha randevu aldım dr a gidicem. Bana dua edin ne olur!!!
süpermiş uygunda, bende sipariş edeyim hemen hiçte kullanmadım çok heycanlıyım:) senden de güzel haberler bekliyorum ozaman :):)
5 aydır canım çok geçmedi henüz ama akıntım falan çok olmuo ve adetimde genelde geç oluo o yüzden tahmn edemiyorum yumurtlama günlerimi bir de bunu deneyeyim dedim.Sen ne zamandır deniyosun arkadaşım ?
Cnm benim diger aylar 15. Gununden koyulasti bu ayda 18. Gun ve 25. Gun koyu cikti merak etme daha var moralini bozma drvam et testlerebugun 13.günüm testim bu şekilde hala silik :/
Cnm benim bir arkadas ovu testiyle ogrendj hamile oldugunu gitgide koyulasti testi iki gun kala gebelik testi silik cizgi cikti ikiz bebekleri oldu hattabat a bi kaç gün kala ovu testinde pozitif görüp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıı ?
adet gelicekmiş gibi bi hsi de var kasıklarımda gerçi boşuna ümitlemek de istemiyorum ama
Kan testi yaptırdım cuma günü ama 0,100 çıktı. Bugün yumurtlamadan sonraki 13.günüm.kan testi yaptırmadın mı canım
İnşallah canım ama geç döllenme falan demesi umuduyla gidiyorum ...Arkadaşım inşallah kötü bişey çıkmaz. Bikez banada oldu öyle 13 gün geckmiştim 20 gün gecikmeyle oldum su kisti diye bişey oluşmuş adetle beraber bünye atıyomuş bidahada tekrarlamadı. Kafana takma Allah ın izniyle olcak bi gün bizimde.
İnşallah canım ama geç döllenme falan demesi umuduyla gidiyorum ...
Cnm benim diger aylar 15. Gununden koyulasti bu ayda 18. Gun ve 25. Gun koyu cikti merak etme daha var moralini bozma drvam et testlere
ne güzell inşallah bize de öyle olur bugün bi test daha yaptım dünden daha koyu çıktı inşallah güzel haber alırız yaCnm benim bir arkadas ovu testiyle ogrendj hamile oldugunu gitgide koyulasti testi iki gun kala gebelik testi silik cizgi cikti ikiz bebekleri oldu hatta
ne güzell inşallah bize de öyle olur bugün bi test daha yaptım dünden daha koyu çıktı inşallah güzel haber alırız ya
ama kasıklarıma ağrı giriyo bazen adet gibi o yüzden fazla da umutlanamıyorum
Canım kan testini ayın 8 inde yaptırmıştım ben normalde ayın 21-22 dinde yumurtlamam gerekirken 28-29 unda yumurtladım 29 Akşamı test silikleşmeye başladı.İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Kan testini kaçıncı gün yaptırmıştın yumurtlamadan sonra?
Canım kan testini ayın 8 inde yaptırmıştım ben normalde ayın 21-22 sinde yumurtlamam gerekirken 28-29 unda yumurtladım 29 Akşamı test silikleşmeye başladı. Yani ben yumurtlamamın 9. Günü falan yaptırmış oluyorum. Ama adet olmam gereken tarih 4-5 Mayıs'taİnşallah güzel haberlerle gelirsin. Kan testini kaçıncı gün yaptırmıştın yumurtlamadan sonra?
canım 29 nisandan sonra hamile kalmışsan 8 mayısta yaptırdığın hamilelik testi çok erken bir zaman benceCanım kan testini ayın 8 inde yaptırmıştım ben normalde ayın 21-22 dinde yumurtlamam gerekirken 28-29 unda yumurtladım 29 Akşamı test silikleşmeye başladı.
hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı da var ama adetin 13. gününde ağrıyı bilemedim belik yumurtlama zamanındır ozaman da ağrı oluyormuş bazen çünkükasık ve karın ağrısı bende adetten sonra devam etti halada ağrıyo karnım neden acaba adetin 13.günündeyim
hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı da var ama adetin 13. gününde ağrıyı bilemedim belik yumurtlama zamanındır ozaman da ağrı oluyormuş bazen çünkü
ayluc aşağıda ki resimler ovülasyon testi yapıp hamile kalan bir arkadaşa ait konuyu ve sayfayı bulamadım , önceden kaydetmiştim, yumurtasının çatladığı zamanlar test koyu ama sonrası önce renk açılıyor sonra hafif koyulaşıyor, belki fikir olurBende az once yaptim ovu testi bak bakalim seninkine benziyomy cnm bende 14mayis bat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?