Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar merhaba,ben hala hastalanmadım,yarın sabaha randevu aldım dr a gidicem. Bana dua edin ne olur!!!

Arkadaşlar merhaba,ben hala hastalanmadım,yarın sabaha randevu aldım dr a gidicem. Bana dua edin ne olur!!!

Arkadaşım inşallah kötü bişey çıkmaz. Bikez banada oldu öyle 13 gün geckmiştim 20 gün gecikmeyle oldum su kisti diye bişey oluşmuş adetle beraber bünye atıyomuş bidahada tekrarlamadı. Kafana takma Allah ın izniyle olcak bi gün bizimde.

bat a bi kaç gün kala ovu testinde pozitif görüp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıı ?
adet gelicekmiş gibi bi hsi de var kasıklarımda gerçi boşuna ümitlemek de istemiyorum ama
Cnm benim bir arkadas ovu testiyle ogrendj hamile oldugunu gitgide koyulasti testi iki gun kala gebelik testi silik cizgi cikti ikiz bebekleri oldu hatta

İnşallah canım ama geç döllenme falan demesi umuduyla gidiyorum ...

Cnm benim diger aylar 15. Gununden koyulasti bu ayda 18. Gun ve 25. Gun koyu cikti merak etme daha var moralini bozma drvam et testlere

inşallah cnm preseed de bugun kullandık bakalım gün aşırı adete kadar dewam etcez inşallah cnm geç olsun da olsun keşke allahın izniyle inşallah hepimiz için dua ediyorum walla :)

Cnm benim bir arkadas ovu testiyle ogrendj hamile oldugunu gitgide koyulasti testi iki gun kala gebelik testi silik cizgi cikti ikiz bebekleri oldu hatta
ne güzell inşallah bize de öyle olur bugün bi test daha yaptım dünden daha koyu çıktı inşallah güzel haber alırız ya
ama kasıklarıma ağrı giriyo bazen adet gibi o yüzden fazla da umutlanamıyorum

kasık ve karın ağrısı bende adetten sonra devam etti halada ağrıyo karnım neden acaba adetin 13.günündeyim

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Kan testini kaçıncı gün yaptırmıştın yumurtlamadan sonra?
Canım kan testini ayın 8 inde yaptırmıştım ben normalde ayın 21-22 sinde yumurtlamam gerekirken 28-29 unda yumurtladım 29 Akşamı test silikleşmeye başladı. Yani ben yumurtlamamın 9. Günü falan yaptırmış oluyorum. Ama adet olmam gereken tarih 4-5 Mayıs'ta

Canım kan testini ayın 8 inde yaptırmıştım ben normalde ayın 21-22 dinde yumurtlamam gerekirken 28-29 unda yumurtladım 29 Akşamı test silikleşmeye başladı.
canım 29 nisandan sonra hamile kalmışsan 8 mayısta yaptırdığın hamilelik testi çok erken bir zaman bence

hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı da var ama adetin 13. gününde ağrıyı bilemedim belik yumurtlama zamanındır ozaman da ağrı oluyormuş bazen çünkü

Evet cnm hamilelik olduğunu bende düşünmedim de inşallah yumurtlamadandir ,ama yumurtlama olsa testlerim silik cikmazdi ,birde adet biterbitmez başladı neredeyse her gün karnim agriyo arada kasiklarima vuruyo cnm inşallah kotu birşey yoktur bu şekilde olup hamile kalan varmi acaba erken donemde agrilari baslayan bendekide bir umut iste ???

Bende az once yaptim ovu testi bak bakalim seninkine benziyomy cnm bende 14mayis bat.
ayluc aşağıda ki resimler ovülasyon testi yapıp hamile kalan bir arkadaşa ait konuyu ve sayfayı bulamadım , önceden kaydetmiştim, yumurtasının çatladığı zamanlar test koyu ama sonrası önce renk açılıyor sonra hafif koyulaşıyor, belki fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…