- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.121
resmi yükleyememişim afedersinayluc aşağıda ki resimler ovülasyon testi yapıp hamile kalan bir arkadaşa ait konuyu ve sayfayı bulamadım , önceden kaydetmiştim, yumurtasının çatladığı zamanlar test koyu ama sonrası önce renk açılıyor sonra hafif koyulaşıyor, belki fikir olur
inşallah canım sorun olmasın daEvet cnm hamilelik olduğunu bende düşünmedim de inşallah yumurtlamadandir ,ama yumurtlama olsa testlerim silik cikmazdi ,birde adet biterbitmez başladı neredeyse her gün karnim agriyo arada kasiklarima vuruyo cnm inşallah kotu birşey yokturbu şekilde olup hamile kalan varmi acaba erken donemde agrilari baslayan bendekide bir umut iste ???
Dusunmen yeterli cnm benim bak bugunku ovu testim dunle hemen hemen ayni koyulukta persembrye kadar da yapmayi dusunmuyorum ayni cikiyo beklemekten baska carem yok aslinda %99 icimdeki ses hamile degilsen diyo %1ihtimal geriye kaliyone güzell inşallah bize de öyle olur bugün bi test daha yaptım dünden daha koyu çıktı inşallah güzel haber alırız ya
ama kasıklarıma ağrı giriyo bazen adet gibi o yüzden fazla da umutlanamıyorum
İns cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin o arkadasim duzenlu calisma yapti yumurtlama gunlerinde pespese calisti meryem suresini okuyodu iliski oncesi dua ediyodu baya bir emwk harcadi rabbimde dualarini kabul etti iki can verdi simdi uc kalp bir bedende carpiyo nekadar guzel birsey rabbimin mucizesi iste yeterki kulu bikmadan isyan etmeden istesin o fazlasiyla verirne güzell inşallah bize de öyle olur bugün bi test daha yaptım dünden daha koyu çıktı inşallah güzel haber alırız ya
ama kasıklarıma ağrı giriyo bazen adet gibi o yüzden fazla da umutlanamıyorum
İns cnm preseedi bende birara arastirdim ama sonra vazgectim ise yaradigini cok soykeyen oldu sen bir dene bakalim doktoruma sordum onu diger jeller sipermi %80 olduruyormus o sadece oldurmuyormus vajinal kuruluk yasayan insanlar mecburen jel kullanmak zorunda kaldigi icin onu oneriyolar daha kolay ukassin diye ama benim yumurtlama donemimde kuruluk sikintisi cekmiyirum tam tersine fazlaca islaklik ve akintidan sikayetciyiminşallah cnm preseed de bugun kullandık bakalım gün aşırı adete kadar dewam etcez inşallah cnm geç olsun da olsun keşke allahın izniyle inşallah hepimiz için dua ediyorum walla :)
Canım kan testini ayın 8 inde yaptırmıştım ben normalde ayın 21-22 sinde yumurtlamam gerekirken 28-29 unda yumurtladım 29 Akşamı test silikleşmeye başladı. Yani ben yumurtlamamın 9. Günü falan yaptırmış oluyorum. Ama adet olmam gereken tarih 4-5 Mayıs'ta
Canım,malesef akşam hastalandımCanım 29unda yumurtladığını farzedersek bugün adet görmezsen hamile olma ihtimalin var kesinlikle. Kan testini erken yaptırmışsın baya. Bugün inşallah adet olmazsın. Güzel haberler verirsin bizlere. Benimde son 1 haftam kaldı. Zaman ne kadar da ağır geçiyo ilk defa bu ay bu kadar zorlandım. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyo.
Canım,malesef akşam hastalandım27 yaşındayım ve ilk kez Batım gecikti,ister istemez hevesleniyor insan. Ne yapalım kısmet değilmiş,zaten eşimde sperm hareket sorunu var,artık önümüzdeki aylara bakacağız. İnşallah senin güzel haberlerini alırız. Dua ediyorum hepimiz için,Rabbim doğru zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Son 1 günüm umudum yok denecek kadar az
Rabbim umut edenlerin yanındadır @aybirgen cim! Umudunu yitirme,bz sana dua ediyoruz.Son 1 günüm umudum yok denecek kadar az
Allah razı olsun canım, inşallah hepimize birbirimize güzel haberi vermek nasip olur.Rabbim umut edenlerin yanındadır @aybirgen cim! Umudunu yitirme,bz sana dua ediyoruz.
Allah razı olsun canım, inşallah hepimize birbirimize güzel haberi vermek nasip olur.[/QUOTE
Aminn cnm :)
Koyulasmaya baslamis cnm umut varKızlar selam bugünkü ovu testin bu şekilde sizce umut varmi :/
inşallah cnm yaa bugun sabah 10,30 da 2. idrarda yaptım :) önceden öğlen yapıyordumKoyulasmaya baslamis cnm umut var
iyi yapıyprsun canım inşallah denk gelir de sağlıklı gebelik yaşarsınız hepimiz yaşarızİlk gunler gunde 2 kez yapiyordum ama hep silik ancak birkac saat sonra kirmizi oluyo ama oda gecersiz sayikiyo Yarin öyle yapiyim olmadi tekrar ama kaciririm diye hergun temasta bulunuyoruz esimleisimi sansa bırakmak istemiyorum cnm
inşalllah nasip olur canımDusunmen yeterli cnm benim bak bugunku ovu testim dunle hemen hemen ayni koyulukta persembrye kadar da yapmayi dusunmuyorum ayni cikiyo beklemekten baska carem yok aslinda %99 icimdeki ses hamile degilsen diyo %1ihtimal geriye kaliyo
Var tabiki canım olmaz mı :) Sıvı alımına dikkat et, yarin daha da koyulasir inşallah :)Kızlar selam bugünkü ovu testin bu şekilde sizce umut varmi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?