Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

resmi yükleyememişim afedersin

inşallah canım sorun olmasın da
bi de silik çıkıyorsa testlerin bi sabah bi akşam yapmayı dene kaçırıyorsundur

İlk gunler gunde 2 kez yapiyordum ama hep silik ancak birkac saat sonra kirmizi oluyo ama oda gecersiz sayikiyo Yarin öyle yapiyim olmadi tekrar ama kaciririm diye hergun temasta bulunuyoruz esimle isimi sansa bırakmak istemiyorum cnm

Dusunmen yeterli cnm benim bak bugunku ovu testim dunle hemen hemen ayni koyulukta persembrye kadar da yapmayi dusunmuyorum ayni cikiyo beklemekten baska carem yok aslinda %99 icimdeki ses hamile degilsen diyo %1ihtimal geriye kaliyo

Eklentiler

• 20150512_181750.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 94
İns cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin o arkadasim duzenlu calisma yapti yumurtlama gunlerinde pespese calisti meryem suresini okuyodu iliski oncesi dua ediyodu baya bir emwk harcadi rabbimde dualarini kabul etti iki can verdi simdi uc kalp bir bedende carpiyo nekadar guzel birsey rabbimin mucizesi iste yeterki kulu bikmadan isyan etmeden istesin o fazlasiyla verir

inşallah cnm preseed de bugun kullandık bakalım gün aşırı adete kadar dewam etcez inşallah cnm geç olsun da olsun keşke allahın izniyle inşallah hepimiz için dua ediyorum walla :)
İns cnm preseedi bende birara arastirdim ama sonra vazgectim ise yaradigini cok soykeyen oldu sen bir dene bakalim doktoruma sordum onu diger jeller sipermi %80 olduruyormus o sadece oldurmuyormus vajinal kuruluk yasayan insanlar mecburen jel kullanmak zorunda kaldigi icin onu oneriyolar daha kolay ukassin diye ama benim yumurtlama donemimde kuruluk sikintisi cekmiyirum tam tersine fazlaca islaklik ve akintidan sikayetciyim

Canım 29unda yumurtladığını farzedersek bugün adet görmezsen hamile olma ihtimalin var kesinlikle. Kan testini erken yaptırmışsın baya. Bugün inşallah adet olmazsın. Güzel haberler verirsin bizlere. Benimde son 1 haftam kaldı. Zaman ne kadar da ağır geçiyo ilk defa bu ay bu kadar zorlandım. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyo.

Canım,malesef akşam hastalandım 27 yaşındayım ve ilk kez Batım gecikti,ister istemez hevesleniyor insan. Ne yapalım kısmet değilmiş,zaten eşimde sperm hareket sorunu var,artık önümüzdeki aylara bakacağız. İnşallah senin güzel haberlerini alırız. Dua ediyorum hepimiz için,Rabbim doğru zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Demekki 28inde yumurtlamışsın tam gününde oldun. Eşindeki sorun Allah ın izniyle çözülebilcek bi sorun hiç kafana takma. Bitkisel kürler var ilaçlar var. Sadece sabırla sınanıyoruz işte. Biz daha test bile yaptırmadık. Ramazandan sonra hala olmazsa gitmeyi düşünüyoruz bizde. Sen ne yaparsan yap nasipten öteye inan geçemiyosun. Tek yapmamız gereken yürekten samimiyetle dua etmek. Rabbim diledikten sonra ne olmazlar oluyor burda da görüyoruz. Sadece Rabbim diyoki bize bakalım sabredicekmi isyanmı edicek bu vesileyle de belki rabbimize dahada yakınlaşmış oluyoruz her şerde bi hayır mutlaka var. Mükafatı kat kat olcak inşallah. Allah ın sonsuz merhametinden asla şüphe olmaz. Din hocası gibi oldum bende

İlk gunler gunde 2 kez yapiyordum ama hep silik ancak birkac saat sonra kirmizi oluyo ama oda gecersiz sayikiyo Yarin öyle yapiyim olmadi tekrar ama kaciririm diye hergun temasta bulunuyoruz esimle isimi sansa bırakmak istemiyorum cnm
iyi yapıyprsun canım inşallah denk gelir de sağlıklı gebelik yaşarsınız hepimiz yaşarız

Dusunmen yeterli cnm benim bak bugunku ovu testim dunle hemen hemen ayni koyulukta persembrye kadar da yapmayi dusunmuyorum ayni cikiyo beklemekten baska carem yok aslinda %99 icimdeki ses hamile degilsen diyo %1ihtimal geriye kaliyo
inşalllah nasip olur canım
buda benim geçen iki günkü testlerim bu gün yapmadım zaten bat yarın görücez ne olacak agrımda var bi geliyo bi gidiyo

Eklentiler

• 11165191_10153223857186668_6281898828891428698_o.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…