- 15 Ocak 2015
- 168
- 46
- 18
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.141
inşallah tatlımm ya bakalım güzel haberler duyalım birbirimizden de umut olalım inşallahhhhhhh :)iyi yapıyprsun canım inşallah denk gelir de sağlıklı gebelik yaşarsınız hepimiz yaşarız
Var tabiki canım olmaz mı :) Sıvı alımına dikkat et, yarin daha da koyulasir inşallah :)
cnm bat yakınken böyle koyu çıkması bence iyi birşey cnm sanki hamilelik gibi böyle giderse ağrında varsa benimde oluyo agrım sürekli karın ağrısı arada kasıklarıma vvuruyoo bakalımm iyi haberlerini bekliyoruzinşalllah nasip olur canım
buda benim geçen iki günkü testlerim bu gün yapmadım zaten bat yarın görücez ne olacak agrımda var bi geliyo bi gidiyo
bat a yakın böyle çıkması gerçekten hamilelk olasılığını arttırıyor hadi inşallah :)inşalllah nasip olur canım
buda benim geçen iki günkü testlerim bu gün yapmadım zaten bat yarın görücez ne olacak agrımda var bi geliyo bi gidiyo
Gebelik olabilir canım :) Gebelik testi de yapsaydın keşke.inşalllah nasip olur canım
ahh keske ama sanki adet gibi ilk seferinde emindim test yaparken sonucun pozitif olduğundan bu kaybımdan sonraki ilk denemem nedense yok gibi geliyor. ama böyle ovu sonucu oluncada insan umutlanıyorcnm bat yakınken böyle koyu çıkması bence iyi birşey cnm sanki hamilelik gibi böyle giderse ağrında varsa benimde oluyo agrım sürekli karın ağrısı arada kasıklarıma vvuruyoo bakalımm iyi haberlerini bekliyoruz
inşallah olsa keşke test yapmaya korkuyorum içimden bi ses yarın adet olucaksın diyorGebelik olabilir canım :) Gebelik testi de yapsaydın keşke.
olmasada moralimizi yüksek tutalım bu çok öenmli kızlarr stres yok relax bol ilişki az stres = bebişahh keske ama sanki adet gibi ilk seferinde emindim test yaparken sonucun pozitif olduğundan bu kaybımdan sonraki ilk denemem nedense yok gibi geliyor. ama böyle ovu sonucu oluncada insan umutlanıyor
ahh keşke inşallah canımbat a yakın böyle çıkması gerçekten hamilelk olasılığını arttırıyor hadi inşallah :)
evett stres = üzüntü o yüzden no stresolmasada moralimizi yüksek tutalım bu çok öenmli kızlarr stres yok relax bol ilişki az stres = bebiş
benimde bat yarin :) sende bana umut oldunahh keşke inşallah canımhepimiz kavuşalım
ayy inşallah birbirimize güzel haberler verelimm :)benimde bat yarin :) sende bana umut oldun
bu testi de şimdi yaptım biraz daha koyulaşmış sizce test alıp yapayım mıGebelik olabilir canım :) Gebelik testi de yapsaydın keşke.
ayy inşallah birbirimize güzel haberler verelimm :)[/QUO
bence yapmalısın testte böyle çıkıp hamile olan arkadaşlarımız çok burda heyecanla bekliyoruz :)bu testi de şimdi yaptım biraz daha koyulaşmış sizce test alıp yapayım mı
ben de heyecan yaptım şimdi inşallah hevesim kursağımda kalmaz ama olmasa da üzülmek yok :)bence yapmalısın testte böyle çıkıp hamile olan arkadaşlarımız çok burda heyecanla bekliyoruz :)
tabiki üzülmek yok hayırlısı ne ise o olsun canım güzel haberlelrle gelben de heyecan yaptım şimdi inşallah hevesim kursağımda kalmaz ama olmasa da üzülmek yok :)
canım bat a yakın daha koyu çıkması gerek diye biliyorum ben ama diğer arkadaşlarımızda değerlendirirse sana yardımcı olabilirler canımKizler buda benimdunku testim bugun yapmayi dusunmuyorum 3gundur ayni sonuc 2 gun kaldi bat. umut varmi sizce
Tsk cnm aslinda hic umudum yokta yinede insan dayanamiyo merak ediyo belki benimki gibi olup hamile kalan vardir diyecanım bat a yakın daha koyu çıkması gerek diye biliyorum ben ama diğer arkadaşlarımızda değerlendirirse sana yardımcı olabilirler canım
umudumuzu kaybetmek yok Allah hepimizin gönlüne göre versin bende korktuğum için ovu testi yapmıyorum :)Tsk cnm aslinda hic umudum yokta yinede insan dayanamiyo merak ediyo belki benimki gibi olup hamile kalan vardir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?