- 9 Ocak 2015
- 628
- 168
- 53
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.161
Amin cnm benimumudumuzu kaybetmek yok Allah hepimizin gönlüne göre versin bende korktuğum için ovu testi yapmıyorum :)
kızlaaarrr test sonucumben de heyecan yaptım şimdi inşallah hevesim kursağımda kalmaz ama olmasa da üzülmek yok :)
çok sevindim canım valla ben bile heyecanlandım hamilesin tebrik ederimkızlaaarrr test sonucum
ooof ne kadar heyecanlı bi durum bu hamileyim dimi şimdi insan bi kayıp yaşayınca endişe duyuyor ama iyi olucam bu sefer inşallah Allahımın izniyle :)[/QU
Allahım sevincini yarım bırakmaz inşallah canım benim :)) en kısa zamanda kan testi yapıp bu sonucu onaylamak gerek
iyi düşünelim iyi olsun canım ozaman çok dikkat et kendine yorma kendini :) yumurtlaman ne zaman olmuştu canım senininşallah canım ilk hamileliğimde o kadar acele ettim ki yine adetten iki gün önce öğrenmiştim hemen kan verdim her şey iyiydi ama kaybettim Allahımın takdiri çok üzüldüm ondan önce de evlendiğim günden bi sene olana kadar vajinismusla uğraşmıştım sıkıntılı günler geçirdim inşallah bu sefer kavuşuruz bebeğimle Allahın izniyle.
o yüzden acele etmek istemiyorum kan değeri artacak mı kese göründü mü stresi çok ağırdı çünkü hep olumsuz düşünüp kendimi çok yıpratmıştım yine öyle olsun istemiyorum Allahım yüzümü güldürdü tamamına erdirir inşallah
merhaba ovülasyonu çok şükür yaptım hamile olduğumu düşünmüyorumDusunmen yeterli cnm benim bak bugunku ovu testim dunle hemen hemen ayni koyulukta persembrye kadar da yapmayi dusunmuyorum ayni cikiyo beklemekten baska carem yok aslinda %99 icimdeki ses hamile degilsen diyo %1ihtimal geriye kaliyo
çift çizgiyi 29 nisanda gördüm canım 30 nisanda silikleşmişti 30 nisan akşamı tamamen silinmişti.iyi düşünelim iyi olsun canım ozaman çok dikkat et kendine yorma kendini :) yumurtlaman ne zaman olmuştu canım senin
bende adetimin 20. günü yani 30 nisanda görmüştüm çift çizgiyi şuan beklemedeyim ben sadece çift çizgiyi gördüğüm akşamı değerlendirebilmiştim o yüzden çok umutlanmak istemiyorumçift çizgiyi 29 nisanda gördüm canım 30 nisanda silikleşmişti 30 nisan akşamı tamamen silinmişti.
buna göre 30 nisan günü yumurtladım 29 30 nisanıda değerlendirmiştik.
otomatik hesaplayıcılar 2 mayıs gösteriyodu ama onu da anlamadım 28 günde bir olurum buna göre 30 nisan 1 mayıs gibi yumurtlamam zaten :)
hamilesin bence hadi hayırlısı güzelimbu testi de şimdi yaptım biraz daha koyulaşmış sizce test alıp yapayım mı
hamilesin hayırlı olsun çabuk kan testine :)kızlaaarrr test sonucum
aslında çift çzgiyi gördüğün gün daha önemli spermler yumurta çatladığında hazırda oluyorlar yani umut var :)bende adetimin 20. günü yani 30 nisanda görmüştüm çift çizgiyi şuan beklemedeyim ben sadece çift çizgiyi gördüğüm akşamı değerlendirebilmiştim o yüzden çok umutlanmak istemiyorum
şimdi doktoru aradım o da kan testi yaptır dedi yarın yapıcam galiba :)hamilesin hayırlı olsun çabuk kan testine :)
hadi inşllh arkadaşımşimdi doktoru aradım o da kan testi yaptır dedi yarın yapıcam galiba :)
canım inşallah güzel haber alırsın benimkinden daha açık test sonucun ama hiç olmaması gerek değil mi yine de umut var bence :)Kizler buda benimdunku testim bugun yapmayi dusunmuyorum 3gundur ayni sonuc 2 gun kaldi bat. umut varmi sizce
canım benim hayırlı olsuuuunnnnşimdi doktoru aradım o da kan testi yaptır dedi yarın yapıcam galiba :)
galiba öyle olcak yarın sabah gidicem insallah güzel sonuçlar alırım :)canım benim hayırlı olsuuuunnnn:) kız bekleme yarını koş hastaneye yaptır 1 saate alırsın sonucunu. kuzenimde biz dayanamamıştık aksam 9 buçukta gittik hastaneye :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?