- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.181
Cnm cok sevindim ins yanilmamisizdir yarinda kanda cikar.senin nekadar vardi bat.canım inşallah güzel haber alırsın benimkinden daha açık test sonucun ama hiç olmaması gerek değil mi yine de umut var bence :)
amin canım insallah bat yarın yada 15i idi geçen sefer erken gebelik testiyle öğrenmiştim yine 3 gün kala bu kez iki gün kala oldu ama normal test aldım bi farkı yok galiba bunların yaCnm cok sevindim ins yanilmamisizdir yarinda kanda cikar.senin nekadar vardi bat.
canım gidiyor musun bugun kan testine güzel haberlerini bekliyoruz insaşahhamin canım insallah bat yarın yada 15i idi geçen sefer erken gebelik testiyle öğrenmiştim yine 3 gün kala bu kez iki gün kala oldu ama normal test aldım bi farkı yok galiba bunların ya
kan verdim canım sonuç bekliyorummmcanım gidiyor musun bugun kan testine güzel haberlerini bekliyoruz insaşahh
Ne zaman cikacak canim sonuc? Guzel bi deger cikacagini dusunuyorum testini gordum oldukca belirgin :) stres yapma kendinekan verdim canım sonuç bekliyorummm
Tsk cnm aslinda hic umudum yokta yinede insan dayanamiyo merak ediyo belki benimki gibi olup hamile kalan vardir diye
hadi hayırlısı cnm inşallah hamişsindir moral bozmak yok ne olursa olsun :)kan verdim canım sonuç bekliyorummm
2 saate dediler canım yarım saat kaldıNe zaman cikacak canim sonuc? Guzel bi deger cikacagini dusunuyorum testini gordum oldukca belirgin :) stres yapma kendine
inşallah canım aminnnhadi hayırlısı cnm inşallah hamişsindir moral bozmak yok ne olursa olsun :)
canım senin bat bugündü değil mi nasıl durumun inşallah güzel haber alırızCnm cok sevindim ins yanilmamisizdir yarinda kanda cikar.senin nekadar vardi bat.
Canım gerçekten çoook sevindim, ne kadar sukretsen az. Rabbim mutlulugunu daim etsin, kucagina alabilmeyi nasip etsin hayırlısıyla. Bizim de ilk spermiogramda ml de 5.5 milyon sperm vardi, direk tup bebek dediler, 1 ay sonra tekrar yaptirinca ml de 18 milyon cikti, bu arada keçiboynuzu kürü uygulamistik, bende de pko var, Allahım en hayırlı zamanda bize de nasıp etsin, bize de dua et
Cook tesekkür ederimm canimmm rabbim sizlerede nasip etsinn insallahhhh rabbim ne derse o olurr canimm hicc sikma canini ... Biz ill defa bu ay kullandik ovulasyon ama amacim yumurtlayip yumurtlamadigimi bilmekti ... Hani öle sugün bugün ayarlama olmadi ... Denk getirmeye calistik gelmedigi zamanda smann dedim nasilsa olmuyoo takmadim
Kafama ... Yumurtlama dönemimdeydi randevumuz aslinda bizim ama dedim ölede kullaniom
Bu testi böylede bari bu ayi denim öle gidim dedim .. Yarida kalmasin :) bir hafta sonra aldim randevuyu meger hamileymisim :) ama doktorumuz bizee ml de 6 milyon var bunlarin 1 milyonu da bas anomalisi var dedi .. Tüp bebek dedi ... Ama yinede deneyin dedi 5 hafta sonraya randevu verdi önümüzdekki aya :) ama ben hamileymisimm ozaman Rabbim ol derse olurr ... 1 sperm senin ocin yeterli ... Zaten yumurta etrafinda toplanan sperm sayisi milyon degil binmis :) sadece sperm sayisi az olanlar icin gün asiri degilde 2 günde 1 die okudum ben .. Sperm kalitesi icinn ... Merak etme alirizz inslalah seninde haberleriniiii
inşallah canım aminnnmerakla bekliyorum
tebrik ederim aysunnn28 ,hamile kalmadan önce birşey yapmışmıydın yada herhangi bir sorun varmıydı çok sevindim belki bizede umut olur cnm bende pco var şansım varmı bilmiyorum ..
yarım saat geçti naptı acababizde merakla bekliyoruz ama testin çok bariz belliydi muhtemelen değerinde yüksek çıkıcak Allah ın izniyle :) sen bizle belirtilerini paylaşmaya başla bence. en erken belirtilerin farklılıklar neler olmuştu
Cook tesekkür ederim canimmmm rabbim sizlerede nasip etsinnn bu klübün cok faydasi oldu banaaa sizlerede olur insaölahhh ... Canim bende bi sorun yoktuu cok sükür ama esimde vardi sperm sayisi ml de 6 milyonmus bunlarinda 1 milyonunda bas bozuklugi varmis ... Tabbiki varr neden öle diosunn kötü düsünmee sakinn ... Biz resmen bi mucizeyle karsilastikkm cnkü tedaviye baslicaktik ... Bu testleri bana bi arkadasim verdi cok degildi 15-20 test falan dene dedi .. O testler bende 1-2 ay kaldi ama yapmadim .. Ovulasyon testleri geldi sonra aklima yapim
Dedim tamda Bebek merkezi randevumuza denk geliodu yumurtlamam .. Testte azdi yarim
Kalsin istemedim.. Sonucu biliodum ha bi hafta erken ha bi hafta gec die düsündüm .. Erteledim randevuyu bir hafta sonraya... Yumurtladigimi gördüm ama insn hatirlamiyorum hangi günler yaptin die hic hesap ederim yapmadimm .. Ama 25. de yumurtlamisim nisanin 26. sinda tutmius olabilir die gösterio internette daha doktora gitmedim .. Birde esinde sorun varsa gün asiri degil yani 2 günde bir yapmalisin ... Öle bi denk getir ki o 2 gün yumurtanin sali verildigi güne denk gelsin .. Birde yastik koy altina bu ay ben yastikla denedim her iliskiden sonra koydum ama bebek isteyerek yapmakdm deidm ya olmaz dedi doktor ama yinede koydum :) randevuda dr tüp dediginde ben hamileymisimm cook sükürrr :) Rabbim
Öyle yüce ki sana bebek her türlü
Süpriz oluo ümidini yitirip artik tahammül
Kalmadiginda sabir tükendiginde sevindiriyo seni
ağzına sağlık cnm çok teşekkür ederim benim eşimde problem yok bende pco adet dzensizliği var sadece oda zaten başlı başına problem bebek isteyen için .. bende bu ay ilk kez ovu testlerine başladım yorumlama konusunda tecrübeli değilim oyuzden hergün paylaşıyorum burada :) benim istediğimde yumurtlama olup olmadığı testlerime bakarsan sanırım ben daha yumurtlamadım koyu çizgiyi tam göremedim ama koyuya yakın gördüm bekliyorum bakalım birde bu ay soğan kürü de yaptım bitti şimdi birde preseed hamilelik jel aldık onu denedik adetimi bekliyorum bakalım düzenli olursa 30 mayıs ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?