- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.201
Süper cnm Rabbin ol demesi yeterli herşey bos aslında bakalim umarim bendede ise yararTamam koyulmaya baslamis canimmm ... Basladigi andaa sende calismalara baslaa ... Esinde sorun yoksa gün asiri yapinn ozaman sansin daha yüksek olurr ... Birde bu testleri cok anlamiyorum ben benim
Kullandigim AIDE canim istersen bi sonraki ayda onu dene .. Sonuclarindan memnunum
Benn hem pratikk ... Jel aldiysannn inslalah haberlerini slirizzz benim arkadasimda aldi bu ay o jelden ve bu testlerden kullanacak onun da adet düzensizöigi var bakalim
Sonuc ne olscak amaa kullananlar hep memnun rabbim de nasip edersee neden olmsin gönlünü
Ferah tutt morel bozmaas ... Ben 2 yil
Bekledim 4 yillim evliyim ilk 2 yil vajinismus sonraki 2 yil bebek ... Amaa sonuc Rabbimim lütfu istee :)
Biz sansa birakmiyoruz cnm gün asidi ilişki durmak yok belki kciririz diye testleri anlayamiyorum çünkü tam koyu çizgiyi yakalayamadim ben daha 15.gundeyimya kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama bende ilk kez bu ay yapacağım bu testlerden çizgi en net koyulaştığında ve rengi silikleşmeye başladğında mı ilişki olmalı. nasıl ayarlıyorsunuz tonuna göre ilişki sıklığını
Canım geç yapınca çıkmıyo değil, senin yumurtlama zamanın yeinşallahh aybirgen cim yine aynı saatte yapcam geç yapınca çıkmıyo sanırım hadi inşallah olacak olacak olacakk
Canımm belki yanlış anlayan olur diye duzeltiyorum gun aşırı zaten 2 günde 1 anlamina geliyor. Allahım tamamina erdirsin, bebisine saglicakla kavus inşallah, darisi basimiza.Tamam koyulmaya baslamis canimmm ... Basladigi andaa sende calismalara baslaa ... Esinde sorun yoksa gün asiri yapinn ozaman sansin daha yüksek olurr ... Birde bu testleri cok anlamiyorum ben benim
Kullandigim AIDE canim istersen bi sonraki ayda onu dene .. Sonuclarindan memnunum
Benn hem pratikk ... Jel aldiysannn inslalah haberlerini slirizzz benim arkadasimda aldi bu ay o jelden ve bu testlerden kullanacak onun da adet düzensizöigi var bakalim
Sonuc ne olscak amaa kullananlar hep memnun rabbim de nasip edersee neden olmsin gönlünü
Ferah tutt morel bozmaas ... Ben 2 yil
Bekledim 4 yillim evliyim ilk 2 yil vajinismus sonraki 2 yil bebek ... Amaa sonuc Rabbimim lütfu istee :)
Canım geç yapınca çıkmıyo değil, senin yumurtlama zamanın ye
cnm benim düzensiz ya zaten anlamak için ovulasyon testi yapıyorum pco olduğu için yumurtlama günlerim belli değil zaten sorunum bu benim sat 30 nisan
kızlaarrr test sonucum çıktı 380.11yarım saat geçti naptı acaba
canım aldım sonucu 380.11bizde merakla bekliyoruz ama testin çok bariz belliydi muhtemelen değerinde yüksek çıkıcak Allah ın izniyle :) sen bizle belirtilerini paylaşmaya başla bence. en erken belirtilerin farklılıklar neler olmuştu
canım daha yumutlamamış gibisin kaç günde bir adet oluyorsunKozlar bugün 15.günüm sizce siliklesmeye mi başlamış yoksa daha yumurtlamamisim degilmi banami öyle geliyor yorumlayamiyorum yardimci olur musunuz ??
Eki Görüntüle 1527236 Eki Görüntüle 1527239 Eki Görüntüle 1527236
kızlaarrr test sonucum çıktı 380.11
canım daha yumutlamamış gibisin kaç günde bir adet oluyorsun
teşekkür ederim canım inşallaah Allahın izniyle değerimiz artsın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklaaayyyyyyyyyyyyyy çok sevindim cnm hayırlı olsunnn darısı başımıza sağlıcakla gelişsin inşallah minik fasulyen :)
anladım canım o zaman yapmaya devam et testlerini inşallah koyulaşır kısa zamandacnm benim düzensiz ya zaten anlamak için ovulasyon testi yapıyorum pco olduğu için yumurtlama günlerim belli değil zaten sorunum bu benim sat 30 nisan ...ondan öncede 28 şubat tı martta olmadım
canım aldım sonucu 380.11
aslında ilkinde daha çok belirtim oldu yumurtlamadan bi kaç gün sonra gögüslerim acayip şişmişti ama bu sefer göğsüm şişmedi pek ağrısı da yoktu sadece 3 4 gündür kasığımda iğne batması gibi bir ağrım oluyodu adet sancısından biraz faklı adet sancısı geliyo ve devam ediyo bu agrı bi geliyo bi gidiyo ve daha çok batma hissi bi de bi kaç gündr akşam yemeği yemek istemedim bana çok ağır geldi her yemek belirtilerim bu kadardı
amiinnnnnnnnnnnnnnnnteşekkür ederim canım inşallaah Allahın izniyle değerimiz artsın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
tebrk ederm cnmm gözün aydıın rabbim sağlıkla kucağınaa alamyı nasit etsin inşalhhhhhhhanladım canım o zaman yapmaya devam et testlerini inşallah koyulaşır kısa zamanda
canım bence 4 gün kısa ymurtlamadan 13 gün sonra gördüm testte pozitifi zaten daha 3 4 gndür batma oluyor en belirgin belirti kasıkta gelip giden ağrı ve batma hissi bence ve daha zamanın var bunu hissetmeye yani bekle bi 10. gün olsun yumurtlamanın üstünden geçen gün.Tam tahmin ettiğim gibi :))) Rabbim önce sağlıkla kucağına almayı sonra da sana hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah:) Benimde tahmini yumurtlama tarihimden 4 gün geçti ama bi belirti yok ara sıra batma oluyo ama bi sol tarafımda tek taraflı bi sağ tarafımda tek taraflı oluyoondan dolayı da bişey yok diyorum. Bi da sağ göğsümün ucu arada kaşınıyo farklı olarak. bi kaç gündür de kalp çarpıntım oluyo. farklılıklar bunlar ama bunlarda belirti olmayabilir normal zamanda da olabilcek şeyler. ay ne zormuş beklemek çıldırcam valla 20 mayıs max. 25 mayısa adet olmam lazım.
canım ya çok teşekkür ederim amin insallah Rabbim sana da nasip etsin sağlıklatebrk ederm cnmm gözün aydıın rabbim sağlıkla kucağınaa alamyı nasit etsin inşalhhhhhhh
canım hayırlı olsun senin hikayeni de okudum Rabbim sağ salim sağlıkla kavuştursunCook tesekkür ederimm canimmm rabbim sizlerede nasip etsinn insallahhhh rabbim ne derse o olurr canimm hicc sikma canini ... Biz ill defa bu ay kullandik ovulasyon ama amacim yumurtlayip yumurtlamadigimi bilmekti ... Hani öle sugün bugün ayarlama olmadi ... Denk getirmeye calistik gelmedigi zamanda smann dedim nasilsa olmuyoo takmadim
Kafama ... Yumurtlama dönemimdeydi randevumuz aslinda bizim ama dedim ölede kullaniom
Bu testi böylede bari bu ayi denim öle gidim dedim .. Yarida kalmasin :) bir hafta sonra aldim randevuyu meger hamileymisim :) ama doktorumuz bizee ml de 6 milyon var bunlarin 1 milyonu da bas anomalisi var dedi .. Tüp bebek dedi ... Ama yinede deneyin dedi 5 hafta sonraya randevu verdi önümüzdekki aya :) ama ben hamileymisimm ozaman Rabbim ol derse olurr ... 1 sperm senin ocin yeterli ... Zaten yumurta etrafinda toplanan sperm sayisi milyon degil binmis :) sadece sperm sayisi az olanlar icin gün asiri degilde 2 günde 1 die okudum ben .. Sperm kalitesi icinn ... Merak etme alirizz inslalah seninde haberleriniiii
canım bence 4 gün kısa ymurtlamadan 13 gün sonra gördüm testte pozitifi zaten daha 3 4 gndür batma oluyor en belirgin belirti kasıkta gelip giden ağrı ve batma hissi bence ve daha zamanın var bunu hissetmeye yani bekle bi 10. gün olsun yumurtlamanın üstünden geçen gün.
bu arada güzel dileklerin için çok teşekkürler aminn Rabbim kavuştursun bizi sağlıkla inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere
amin cnm inşallah bizlerde size katılırız yakında hayırlısıyla başka konularda konuşmaya başlarız busefercanım ya çok teşekkür ederim amin insallah Rabbim sana da nasip etsin sağlıkla
bu arada söylemeden geçemicem çok canayakınsın buradaki herkes gibi iyi dileklerde bulundun hep çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?