Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ya kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama bende ilk kez bu ay yapacağım bu testlerden çizgi en net koyulaştığında ve rengi silikleşmeye başladğında mı ilişki olmalı. nasıl ayarlıyorsunuz tonuna göre ilişki sıklığını

Süper cnm Rabbin ol demesi yeterli herşey bos aslında bakalim umarim bendede ise yarar

Biz sansa birakmiyoruz cnm gün asidi ilişki durmak yok belki kciririz diye testleri anlayamiyorum çünkü tam koyu çizgiyi yakalayamadim ben daha 15.gundeyim

inşallahh aybirgen cim yine aynı saatte yapcam geç yapınca çıkmıyo sanırım hadi inşallah olacak olacak olacakk
Canım geç yapınca çıkmıyo değil, senin yumurtlama zamanın ye
Canımm belki yanlış anlayan olur diye duzeltiyorum gun aşırı zaten 2 günde 1 anlamina geliyor. Allahım tamamina erdirsin, bebisine saglicakla kavus inşallah, darisi basimiza.

bizde merakla bekliyoruz ama testin çok bariz belliydi muhtemelen değerinde yüksek çıkıcak Allah ın izniyle :) sen bizle belirtilerini paylaşmaya başla bence. en erken belirtilerin farklılıklar neler olmuştu
canım aldım sonucu 380.11
aslında ilkinde daha çok belirtim oldu yumurtlamadan bi kaç gün sonra gögüslerim acayip şişmişti ama bu sefer göğsüm şişmedi pek ağrısı da yoktu sadece 3 4 gündür kasığımda iğne batması gibi bir ağrım oluyodu adet sancısından biraz faklı adet sancısı geliyo ve devam ediyo bu agrı bi geliyo bi gidiyo ve daha çok batma hissi bi de bi kaç gündr akşam yemeği yemek istemedim bana çok ağır geldi her yemek belirtilerim bu kadardı

Tam tahmin ettiğim gibi :))) Rabbim önce sağlıkla kucağına almayı sonra da sana hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah:) Benimde tahmini yumurtlama tarihimden 4 gün geçti ama bi belirti yok ara sıra batma oluyo ama bi sol tarafımda tek taraflı bi sağ tarafımda tek taraflı oluyo ondan dolayı da bişey yok diyorum. Bi da sağ göğsümün ucu arada kaşınıyo farklı olarak. bi kaç gündür de kalp çarpıntım oluyo. farklılıklar bunlar ama bunlarda belirti olmayabilir normal zamanda da olabilcek şeyler. ay ne zormuş beklemek çıldırcam valla 20 mayıs max. 25 mayısa adet olmam lazım.

canım bence 4 gün kısa ymurtlamadan 13 gün sonra gördüm testte pozitifi zaten daha 3 4 gndür batma oluyor en belirgin belirti kasıkta gelip giden ağrı ve batma hissi bence ve daha zamanın var bunu hissetmeye yani bekle bi 10. gün olsun yumurtlamanın üstünden geçen gün.
bu arada güzel dileklerin için çok teşekkürler aminn Rabbim kavuştursun bizi sağlıkla inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere

tebrk ederm cnmm gözün aydıın rabbim sağlıkla kucağınaa alamyı nasit etsin inşalhhhhhhh
canım ya çok teşekkür ederim amin insallah Rabbim sana da nasip etsin sağlıkla
bu arada söylemeden geçemicem çok canayakınsın buradaki herkes gibi iyi dileklerde bulundun hep çok sağol

canım hayırlı olsun senin hikayeni de okudum Rabbim sağ salim sağlıkla kavuştursun

Anladımm çok sağol Allah razı olsun moral oldu bana bu dediğin hemen belirti istiyorum heralde. ne bilim hani 3-4 güne döllenme oluyomuş ya hissedilir belki dedim. Bu ay zaten 25ine kadar test yapmayı düşünmüyorum asla. 26sı 27sinde yapıcam. bi hafta geçsin.

canım ya çok teşekkür ederim amin insallah Rabbim sana da nasip etsin sağlıkla
bu arada söylemeden geçemicem çok canayakınsın buradaki herkes gibi iyi dileklerde bulundun hep çok sağol
amin cnm inşallah bizlerde size katılırız yakında hayırlısıyla başka konularda konuşmaya başlarız busefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…