- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.221
burdan birbirimize destek oluruz canım merak etme daha belirti için erken inşallah Rabbim nasip etsin olmayacak bi şey yok. sen yeter ki çok fazla takıntı yapma zor biliyorum ben de yaptım ilk hamileliğimde ama her şey bi tecrübe en önemlisi sakin metanetli olmak her şey AllahtanAnladımm çok sağol Allah razı olsun moral oldu bana bu dediğinhemen belirti istiyorum heralde. ne bilim hani 3-4 güne döllenme oluyomuş ya hissedilir belki dedim. Bu ay zaten 25ine kadar test yapmayı düşünmüyorum asla. 26sı 27sinde yapıcam. bi hafta geçsin.
amin canımmm anne adayların topiklerinde konuşuruz inşallahhamin cnm inşallah bizlerde size katılırız yakında hayırlısıyla başka konularda konuşmaya başlarız busefer
burdan birbirimize destek oluruz canım merak etme daha belirti için erken inşallah Rabbim nasip etsin olmayacak bi şey yok. sen yeter ki çok fazla takıntı yapma zor biliyorum ben de yaptım ilk hamileliğimde ama her şey bi tecrübe en önemlisi sakin metanetli olmak her şey Allahtan
bizde ilk denememizde 3. ayda oldu ama o kadar stres yaptım ki bi şey olursa diye değerler katlanıcak mı kese var mı bebek var mı çok tedirgin oldum olumsuz düşündüm sanki hep bişey olcak gibi ve oldu da tecrübe ettim bunu lütfen üzülüp sterse girme bu kadar stres sonunda olunca da bu sefer başka şeylere stres yapıyosun o yüzden bu bi hafta baska seylerle ilgilen mutlakabunu naıl yapıcam bilemiyorum inan birileri yardım etsin valla aklımdan çıkaramıyorum bu ay niye böyle oldum bilmiyorumki. 4 aydır deniyoruz olmadı her olmayan biraz daha moralim yerle bir oluyor.
Çok sevindim adına, Allahım saglikla hayırlısıyla kucağına alabilmeni nasip etsin. Darısı biz isteyenlerin başına :)kızlaarrr test sonucum çıktı 380.11
bizde ilk denememizde 3. ayda oldu ama o kadar stres yaptım ki bi şey olursa diye değerler katlanıcak mı kese var mı bebek var mı çok tedirgin oldum olumsuz düşündüm sanki hep bişey olcak gibi ve oldu da tecrübe ettim bunu lütfen üzülüp sterse girme bu kadar stres sonunda olunca da bu sefer başka şeylere stres yapıyosun o yüzden bu bi hafta baska seylerle ilgilen mutlaka
Al benden de o kadar, yumurtlama gunune getririyoruz ama yine olmuyobunu naıl yapıcam bilemiyorum inan birileri yardım etsin valla aklımdan çıkaramıyorum bu ay niye böyle oldum bilmiyorumki. 4 aydır deniyoruz olmadı her olmayan biraz daha moralim yerle bir oluyor.
canım hayırlı olsun senin hikayeni de okudum Rabbim sağ salim sağlıkla kavuştursun
çok teşekkür ederim aminnn inşallah :)Çok sevindim adına, Allahım saglikla hayırlısıyla kucağına alabilmeni nasip etsin. Darısı biz isteyenlerin başına :)
aminn inşallah canım sağlıkla kavuşalım inşallah Rabbimin izniyle :)Coook tesekkür ederimmm csnim benimm aminnn inslalahh cümlemizinkini :) senin adinada coooook sevindimmmm yaaa inankiiii Rabbim isteyen herekse nasip etsinnnn inslalahhhh :) kac gün gün gecti senin adetin? bayada cikmiss degerinnn :) rabbim saglikla kucaglmiza almayi nasip etsinnnnn
daha çok erken canım döllenmedi bile döllenecek inşallah hayırlısıyla 6 gün içinde oluyor sanırım döllenme canım biraz kafanı dağıtmaya çalış bu kadar takmak vücudunu strese sokar ve bebiş varsa onu da etkiler stres yapmama ve iyi beslenme çok önemliBu haftayı önümüzdeki haftayı atlatıcak bişeyler bulmam lazım. çalışıyorum ama oyalancak bişeyler bulamıyorum işler durgun biraz oy oyy. İlk belirtiler bi hafta sonra falan başlar heralde dimi şimdi baktımda tam 3. günüm tahmini yumurtlamadan sonra.
daha çok erken canım döllenmedi bile döllenecek inşallah hayırlısıyla 6 gün içinde oluyor sanırım döllenme canım biraz kafanı dağıtmaya çalış bu kadar takmak vücudunu strese sokar ve bebiş varsa onu da etkiler stres yapmama ve iyi beslenme çok önemli
aminn inşallah canım sağlıkla kavuşalım inşallah Rabbimin izniyle :)
benim bugün 27. günüm adet günüm yarın daha geçmedi ovu koyu çıkınca test yapayım dedim pozitifsonra da kan işte iyi mi sence değerim
kurma kendini canım her şey güzel olur stres yapma :)haftasonları geçiyo bi şekilde de h.içi geçmiyo of off. önümüzdeki haftayıda atlatırsam sonra zaten akkoyun karakoyun çıkar ortaya.
27- 28 günde bir oluyorum canım benim de bugün teste göre 14. gün yumurtlamadan sonra 380.11 çıktı ctesi tekrar bakıcak doktor ikiye katlanmış mı diye 2 gnde bir bakılıyor sağlıklı olduğu anlaşılıyo öyle canım Rabbimin izniyle iyi olur inşallah herşeyimizHehe :) benim gibi ögrenmissin sende :) bende 27. günü ögrendim :) tabiii iyii hemen hemen 4 haftaya denk geliyo öyle yaziyo internettee degerler bende senin gibii cook süphe ettimm :) bin tane konu actim 1 gündee degerim iyimi diee :) benim ilk tecrübemm bide bilemedimm :) adetin kac gün de bir canim ? Birde yumurtlamanin kacinci günü buqün ? Bak burda yaziyo :) benimki yumurtlamadan sonra 14. gün 159 cikti pzar günp dahada baktirmadim ... Ev doktorum cok iyi dedii :)
Evet cnm yarin batim dun ve bugun test yapmadim cik curuluk var zaten birde normalde adet olmaya bir hafta kala adet belirtilerim olurdu benim bu ay hicbir belirtim yok goguslerimde cok agri olurdu dokunamazdim o bile yok gebelik ihtimali sifir gibi geliyo hayirlisi olsun nediyim cnmayluc cum naptın senin yarın dimi bat inşallah olmazsın cnm güzel haberlerini bekliyoruzz :)
Yok yarin batim cnm ama ihtimal dahi vermiyorum gebelige ne hamilelik nede adet belirtisi var zaten bu ay bir tuhaf oldu zaten en son yumurtam bat bir hafta kalaydi belki adet gecikmesi yasayabilirim diye dusunuyorum kafam karisik vallacanım senin bat bugündü değil mi nasıl durumun inşallah güzel haber alırız
27- 28 günde bir oluyorum canım benim de bugün teste göre 14. gün yumurtlamadan sonra 380.11 çıktı ctesi tekrar bakıcak doktor ikiye katlanmış mı diye 2 gnde bir bakılıyor sağlıklı olduğu anlaşılıyo öyle canım Rabbimin izniyle iyi olur inşallah herşeyimiz
sana tavsiyem canım fazla nette yazı okumamaya çalış özellikle kötü olanları ben okumuş çok etkilenmiştim ilk seferinde sonu da kayıp oldu bu sefer hayırlısıyla sadece dua edip doktoru dinlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?