- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.241
yumurtlamanın üstüne 14gün saymak gerekiyo canım inşallah hayırlı haber alırsın bende de pek belirti yoktu adet gibi sdc kasık batması varYok yarin batim cnm ama ihtimal dahi vermiyorum gebelige ne hamilelik nede adet belirtisi var zaten bu ay bir tuhaf oldu zaten en son yumurtam bat bir hafta kalaydi belki adet gecikmesi yasayabilirim diye dusunuyorum kafam karisik valla
normal canım zaten bhcg aralığı çok geniş kişiden kişiye değişiyo ama bi kez daha yaptırabilirsin katlanmasına bakmak adınaCanim ben hastanede yaptirdim pazar günü sonrada daha yaptirmadim sennce ben bir kez daha yaptirayimmi ? Persembe randevum doktorumdaa ? Bilemedim napcagimii ? Gercekten etkilenio insannnn bende cok korkuyorumm bikez daha yaptirsam rahatlarim insallahhhh ... 159 benimde adetimin 27. günü yumurtlamamin 14. günü normal mi ?
Evet oykeymis gec dollenme ihtimali olabilir tabi ama hic sanmiyorum bekleyip gorucez yarin neler olacakyumurtlamanın üstüne 14gün saymak gerekiyo canım inşallah hayırlı haber alırsın bende de pek belirti yoktu adet gibi sdc kasık batması var
Evet oykeymis gec dollenme ihtimali olabilir tabi ama hic sanmiyorum bekleyip gorucez yarin neler olacak
Bu ay senden ozendim önümüzdeki ay preseed kullanicam inşallah :) Ama benim adetim hala tam sökülmüş değil, 2 gündür kahverengi akıntı gibi böyle olunca biraz umitlendim acaba yerlesme mi diye ama pek de sanmıyorum, ovulasyon testlerim silik çıkmıştı ve sıfır belirtim var. 1-2 saatte bir lavabodayim ama hala sokulmedi, bende pko var ondan mi böyle oldu ki acabaayluc ne alemdesin tatlım varmı gelişme inşallah olmamışsındır adet ?
bence çook yakınsın yumurtlamaya koyulaşmış :) yarın daha da koyu çıkar boş geçme canım bugünleriKizlarr bugün 16.günüm testin bu şekilde sizce yumurtlama olnusmu ?
Bu ay senden ozendim önümüzdeki ay preseed kullanicam inşallah :) Ama benim adetim hala tam sökülmüş değil, 2 gündür kahverengi akıntı gibi böyle olunca biraz umitlendim acaba yerlesme mi diye ama pek de sanmıyorum, ovulasyon testlerim silik çıkmıştı ve sıfır belirtim var. 1-2 saatte bir lavabodayim ama hala sokulmedi, bende pko var ondan mi böyle oldu ki acaba
bence çook yakınsın yumurtlamaya koyulaşmış :) yarın daha da koyu çıkar boş geçme canım bugünleri
aminn canım inşallah tabi yumurtlamasan böyle çıkmaz çok yakın yumurtlaman akşam yine bak bence zaten yumurtlamadan bi önceki gün daha da önemliinşallahh cnmm yaaaa demekki yumurtluyomuşum dimi yumurtlamasam testler hep silik olurdu yada çıkmazdı benim tek derdim yumurtlayıp yumurtlayamadığım dı inşallah bu ovu testi sayesinde öğrenicem boş geçmiyoruz gün aşırı devam ediyoruz düzenli tabi preseedle beraber inşallah bizede faydası olur da rabbim yüzümüzü güldürür :)
akşam bakıyım olmadı genelde akşamları baktığımda çok silik çıkııyo cnm acaba neden ? eşim vardıyalı çalıştığı için ancak yarın saba temasta bulunabiliriz geç olmaz inşallahhhhaminn canım inşallah tabi yumurtlamasan böyle çıkmaz çok yakın yumurtlaman akşam yine bak bence zaten yumurtlamadan bi önceki gün daha da önemli
mrb cnm pko var demişin de bende de var bi şey sorcam ben de bu ovu. testlerinden kullanıyorum da adetime yakın günlerde de 2. çizgi çıkıyo belirgin şeklde sizde de böyle mi... şu an adetimn 25. günü testimde 2. çizgi cok belirgin yanii koyuya yakınBu ay senden ozendim önümüzdeki ay preseed kullanicam inşallah :) Ama benim adetim hala tam sökülmüş değil, 2 gündür kahverengi akıntı gibi böyle olunca biraz umitlendim acaba yerlesme mi diye ama pek de sanmıyorum, ovulasyon testlerim silik çıkmıştı ve sıfır belirtim var. 1-2 saatte bir lavabodayim ama hala sokulmedi, bende pko var ondan mi böyle oldu ki acaba
olmaz canım bence bu aralar verimli olacak inşallahhakşam bakıyım olmadı genelde akşamları baktığımda çok silik çıkııyo cnm acaba neden ? eşim vardıyalı çalıştığı için ancak yarın saba temasta bulunabiliriz geç olmaz inşallahhhh
bence hamilelik olabilir cnm genelde adete yakın testleri belirgin çıkanlar hamiş oluyor hadi hayırlısı :))mrb cnm pko var demişin de bende de var bi şey sorcam ben de bu ovu. testlerinden kullanıyorum da adetime yakın günlerde de 2. çizgi çıkıyo belirgin şeklde sizde de böyle mi... şu an adetimn 25. günü testimde 2. çizgi cok belirgin yanii koyuya yakın
inşallahhh tatlım olacak olacakkkkkkkkkkkkkkk olursa mucize olur zaten bizim içinolmaz canım bence bu aralar verimli olacak inşallahh
ayy canım inşallah öyledir artık yoruldum doktora gitmektenbence hamilelik olabilir cnm genelde adete yakın testleri belirgin çıkanlar hamiş oluyor hadi hayırlısı :))
hımmmm bende de pco var düzensiz yumurtladığımız için sanırım test yanltıcı olabiliyor ozamn benmde öyle olcak demekkiayy canım inşallah öyledir artık yoruldum doktora gitmektentabi hayırlısı hakkımızda.. ama geçen ay da böyle olmuştu testlerim malesef, sonra regl oldum
normal canım zaten bhcg aralığı çok geniş kişiden kişiye değişiyo ama bi kez daha yaptırabilirsin katlanmasına bakmak adına
inşallahh canım bol bol dua et bu geceinşallahhh tatlım olacak olacakkkkkkkkkkkkkkk olursa mucize olur zaten bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?