Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yok yarin batim cnm ama ihtimal dahi vermiyorum gebelige ne hamilelik nede adet belirtisi var zaten bu ay bir tuhaf oldu zaten en son yumurtam bat bir hafta kalaydi belki adet gecikmesi yasayabilirim diye dusunuyorum kafam karisik valla
yumurtlamanın üstüne 14gün saymak gerekiyo canım inşallah hayırlı haber alırsın bende de pek belirti yoktu adet gibi sdc kasık batması var

normal canım zaten bhcg aralığı çok geniş kişiden kişiye değişiyo ama bi kez daha yaptırabilirsin katlanmasına bakmak adına

Kızlar benim 15.günüm bitti kacgundur inceden karin agrisi kasik agrim var bugünde ek olarak gogsumun alt kismi yani gobekle göğüs arasındaki boslugum şişti sanki gerildi gibi inanilmazda yorgunluk hissi vardi üzerimde ayni şeyleri yasayan yada bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlermi acaba

ayluc ne alemdesin tatlım varmı gelişme inşallah olmamışsındır adet ?
Bu ay senden ozendim önümüzdeki ay preseed kullanicam inşallah :) Ama benim adetim hala tam sökülmüş değil, 2 gündür kahverengi akıntı gibi böyle olunca biraz umitlendim acaba yerlesme mi diye ama pek de sanmıyorum, ovulasyon testlerim silik çıkmıştı ve sıfır belirtim var. 1-2 saatte bir lavabodayim ama hala sokulmedi, bende pko var ondan mi böyle oldu ki acaba

cnm ovulasyon testlerini sabah 2.idrarında yap ben akşam yada öğleden sonra yapıyordum sabah daha net çıkıyor benim preseedi 2.kullanışım inşallah faydasını görürümde sizede burdan söylerim. bugunkü ovu testim daha koyuydu fark ettim yani diğerlerine göre bendede pco var ne zamn yumurtlycağım belli değildi ama bu test sayesinde öğreniyoruz en azından yumurtluyomuşum onu öğrendim cnm senin bellimi adet tarihin cnm ?

bence çook yakınsın yumurtlamaya koyulaşmış :) yarın daha da koyu çıkar boş geçme canım bugünleri

inşallahh cnmm yaaaa demekki yumurtluyomuşum dimi yumurtlamasam testler hep silik olurdu yada çıkmazdı benim tek derdim yumurtlayıp yumurtlayamadığım dı inşallah bu ovu testi sayesinde öğrenicem boş geçmiyoruz gün aşırı devam ediyoruz düzenli tabi preseedle beraber inşallah bizede faydası olur da rabbim yüzümüzü güldürür :)

aminn canım inşallah tabi yumurtlamasan böyle çıkmaz çok yakın yumurtlaman akşam yine bak bence zaten yumurtlamadan bi önceki gün daha da önemli

aminn canım inşallah tabi yumurtlamasan böyle çıkmaz çok yakın yumurtlaman akşam yine bak bence zaten yumurtlamadan bi önceki gün daha da önemli
akşam bakıyım olmadı genelde akşamları baktığımda çok silik çıkııyo cnm acaba neden ? eşim vardıyalı çalıştığı için ancak yarın saba temasta bulunabiliriz geç olmaz inşallahhhh

mrb cnm pko var demişin de bende de var bi şey sorcam ben de bu ovu. testlerinden kullanıyorum da adetime yakın günlerde de 2. çizgi çıkıyo belirgin şeklde sizde de böyle mi... şu an adetimn 25. günü testimde 2. çizgi cok belirgin yanii koyuya yakın

bence hamilelik olabilir cnm genelde adete yakın testleri belirgin çıkanlar hamiş oluyor hadi hayırlısı :))

ayy canım inşallah öyledir artık yoruldum doktora gitmekten tabi hayırlısı hakkımızda.. ama geçen ay da böyle olmuştu testlerim malesef, sonra regl oldum
hımmmm bende de pco var düzensiz yumurtladığımız için sanırım test yanltıcı olabiliyor ozamn benmde öyle olcak demekki ama inşallah olmazsın cnm bu kez şaşırtır bence adt bitimini bekle bakalım olmazsa zaten hamişsındir büyük ihtimal !

normal canım zaten bhcg aralığı çok geniş kişiden kişiye değişiyo ama bi kez daha yaptırabilirsin katlanmasına bakmak adına

Meraba canimm az önce geldim hastaneden :) kan tahlili yaptilar bide muayene oldum ... Kan degerim 5 günde 1029 olmus ... Vee minnacik keseyi gördümm cok cok kücükk :) ama henüz embriyo olusmamisss :) cok erken dedi doktor nezaman olusurr acaba ? Cok tuhaf bi duyguuu yaaa gercekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…