Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aayyy maaşallahh canımm miniğine doktor bi dahaki randevu tarihini verdi mi bi buçk hfta sonra faln görünür diye tahmin ediyorum

aayyy maaşallahh canımm miniğine doktor bi dahaki randevu tarihini verdi mi bi buçk hfta sonra faln görünür diye tahmin ediyorum

Cok sükürrr darisi sana haberini belliyorum bi sonraki randevunum insallah sende güzel haberle gelirsinnn :) Yaa aslinda benim randevum 21 inde kadin doktorundanama ben dayanamayip sabah hastaneye gittimm orda baktirdimm kanda 1029 cikti , alttan muayenede göründü minnacik kese :) hersey normal dedi normalde cok az dedi 5 haftaliklarsa kese görünmesi saglikli dedi cook sükür :) simdi sonnrandevum da persembe günü yani 5+ 3 te yine randevum varrr acaba görebilir miyimmm yaa cok güzelll bi duyguuu rabbimm dileyen isteyen herkese tattirsinn bu mübarek gündeee

aminn canım inşallah benimki biraz daha küçük senden tahmini 6 yada 7 haftada görünüyor embriyo da haftaya kese büyür üstten görünür inşallah bebiş için biraz daha bekleyebilirsin ama maaşallah değerin de güzel Rabbim korusun meleklerimizi burdaki her anne adayına nasip etsin inşallah

Inslalahhh canimmm her aldigim haber yaziyorum zten :) 2 senedir bu kulübteyim bigün bende hamileyim diyebilcekmiyim die hep icerlenirdimm rabbim naisp ettii ... Rabbimmm
Meleklerimizi korusunnn her isteydn kadina nasip etsin anneligiii ...

Cnm olmadim ama akintim var biraz hic adet belirtiside yok gece elim ayagim ates gibi yaniyo gunduzde usuyorum dengem sasti resmen. Buarada senin test iyi gidiyo baya koyulasmaya baslamis yarin belki tam koyulasabilir

ayluc cum senden umutluyum tatlım inşallaah benden önce güzel haberleri verirsinde banada umt olur ... inşallah tatlım testlere devam bakalım imşallah silikleşmezzz bakalım adet olmadığım sürece umutluyum allah büyük bir mucize yarabbiimmmmmm

kızlar mrb bende bugün iki farklı markanın ovulasyon testiyle koyu çizgiye ulaştım çocuk istediğimizden beri adet düzensizliğim başladı bu ay havuç incir kürü yaptım ve tam 15. gün yumurtladım şimdi bekliyorum yardımcı olmak adına iki test sonucumda bu

Eklentiler

• 11253778_10206350042648088_344758212_n.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 95
  • 11102020_10206350081009047_402835761_n.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 83
Dunmu ne gec dollenmeyi arastirirken pko olan bazi kisilerde adetten bir gun once bile yumurtlayabiliyormus ama yumurtladigi surece bir problem yok yani sadece tek sikinti nezaman yumurtladigin belli olmuyormus cnm sen devam et testlere benim kendimden hic umudum yok vallahi belki binde bir ihtimal gec dollenme olabilir ikinci yumurtamdan 14 gun sonra adet olmazsam cikarmis

Canım adetlerim duzensiz ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyorum, ben taaa 25. gün yumurtladim Bugün adetim basladi tam olarak, onumuzdeki ay preseed i deniycem yumurtlama gunlerimde, bizde sperm sorunu da var belki preseed ise yarar diye dusundum internetten sipariş vericem, inşallah ise yarar hayirlisiyla

Bende koyu çıkmıyo canım, inşallah bebisinin habercisidir

aa bak en azından yumurtlama günlerini biliorsun preseed zaten sperm hareketsizli ,pco lu hastalar tüp bebek den önce ve daha çok kişiler kullanabiliyormuş ve iyi geldiğini söylüyolar inşallah bizede yarar cnm ozamn haberlerini bekliyorum yumurtlama günlerini kaçırma preseed için cnm

inşallahh tatlım bir umut bekliyoruz işte allahtan umut kesilmez ben tek sıkıntım şuan adetim bittiği gün ilk ilişkimizdi ve sonraki günler sürekli karın ağrım var arada kasıklarım ve belimde ağrıyor şuan bile inceden var sol tarafımda hep acaba kötü bişeymidir araştrdım ama birşey bulamadım pekk bugun 16.günüm

cnm ben bu ay soğan kürü yaptım bu ay hamiş kalmazsam birdahaki adetimde incir kürüne başlamak istiyorum ama adetin 1.günümü başlamam gerek acaba? sen ne zamn başlamıştın cnm?

Yumurtlama gunlerimi ovulasyon testiyle buluyorum canım Her ay degisiyo benim, bu ay sogan kuru yapicam inşallah bi de inofolic kullaniyorum sana da tavsiye ederim, hem folik asit hem de pko e iyi geliyo

Yumurtlama gunlerimi ovulasyon testiyle buluyorum canım Her ay degisiyo benim, bu ay sogan kuru yapicam inşallah bi de inofolic kullaniyorum sana da tavsiye ederim, hem folik asit hem de pko e iyi geliyo
aa bak onu bilmiyordum infoliği???? doktora danışmadan kullanmak doğru olurmu birde ne zamn kullanılmalı ,faydası oldumu sana cnm?

cnm ben bu ay soğan kürü yaptım bu ay hamiş kalmazsam birdahaki adetimde incir kürüne başlamak istiyorum ama adetin 1.günümü başlamam gerek acaba? sen ne zamn başlamıştın cnm?
Bal tarcin corekotu otu karisimi da yumurta gelisimine yardimci oluyo canim, adetin 2. günü baslayip yumurtlama zamanina kadar yapiliyo, bu ay inşallah bebis8n olur da gerek kalmaz

ben 5. gün başladım ama 14. güne kadar yaptım devam etmedim ,bugünde 15. gün ovu testi yapınca pozitif çıktı ,bence soğanıda yaptıysan dene ben soğan içemiyorum ztn yumurtlama sorunum vardı gliba sdece incir havuç yaptım o yüzden inş hamile kalırım hayırlısıyla

inşaallah cnm bkalım güzel haberlerini alırız burdan bende önümüzdeki ay adet olursam başlıcam cnm

aa bak onu bilmiyordum infoliği???? doktora danışmadan kullanmak doğru olurmu birde ne zamn kullanılmalı ,faydası oldumu sana cnm?
Sureci hizlandirmak icin kullanabilirsin bence, dr a danismasan da bence sorun olmaz, receteyle yazilmiyo zaten devlet de odemiyo 25 tl, icinde 30 poset var, bana dr gunde 2 poset demisti, ben internetten arastirdim pko olanlar gunde 4 poset kullaniyo, ben de 4 poset kullanıyorum, bana faydasi oldugunu düşünüyorum, sana da tavsiye ederim arastir istersen
Bu arada bana faydasi şöyle oldu, ben normalde ilacsiz adet olamıyorum nerdeyse hic ama inofolic kullandigimdan beri yumurtam gelisip catlayabiliyo, adet de oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…