- 9 Ocak 2015
- 628
- 168
- 53
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.281
Cnm yaa cok takmayin takincada olmuyo bende ve esimde hicbir problem yok ama yinede olmuyo birturlu bebis bendr ilk baslarda sogan kuru denedim ise yaramadi incir kuru denemeye basladigimda cik kotu sancim oldu kasiklarimin agrisi ve midr bulantim oldu sanirim yumurtlama problemi olmayanlarda boyle oluyo bende akusina biraktim birsey denemiyorum sadece yumurta takibi yaptim uc aydir olmayinca olmuyo iste nasipten otesi yok anlayacagin nasipte varsa pko falan bahaneinşallah hamile kalırsında gerek kalmaz sen ne zamandır istiyosun ne sorun vardı cnm
Cnm bazen bendede senun gibi sancilar oluyo ozellikle yumurtlama zamani adet gibi belirtilerim oluyo ben 18. Gun yumurtladim . sen en azindan neden olmadigini biliyosun tedavi uyguluyosun ama benim hicbir sorun yik hersey cok iyi yinede olmuyo ve insanin psikolojisini bozuyo bir sebebi olsa bukadar belki kotu hissetmezdiminşallahh tatlım bir umut bekliyoruz işte allahtan umut kesilmez ben tek sıkıntım şuan adetim bittiği gün ilk ilişkimizdi ve sonraki günler sürekli karın ağrım var arada kasıklarım ve belimde ağrıyor şuan bile inceden var sol tarafımda hep acaba kötü bişeymidir araştrdım ama birşey bulamadım pekkbugun 16.günüm
bende bi sorun çıkmadı ama adetlerim bozuldu tamda karar verdiğim zaman en son gittiğim doktor yumurta takibi yapmadan klomen vermek istedi bende almadım inciri denim dedm çok şükür yumurtladım en azından, çocuk olurmu olmazmı bilmem ama gerçekten insan kafasına takıyo ister istemez bide ben kürtaj olmuştum acaba kürtaj sonrası yapışıklık kaldımı die kafaya taktım biraz bu ayda olmazsa baktırıcam ben çok araştırdım o yüzden başkalarına faydam olsun burda istiyorum bakalım çocuk olursa burda yazarımCnm yaa cok takmayin takincada olmuyo bende ve esimde hicbir problem yok ama yinede olmuyo birturlu bebis bendr ilk baslarda sogan kuru denedim ise yaramadi incir kuru denemeye basladigimda cik kotu sancim oldu kasiklarimin agrisi ve midr bulantim oldu sanirim yumurtlama problemi olmayanlarda boyle oluyo bende akusina biraktim birsey denemiyorum sadece yumurta takibi yaptim uc aydir olmayinca olmuyo iste nasipten otesi yok anlayacagin nasipte varsa pko falan bahane
İns olur cnm yaa nezamandan beri istiyosun sende benim 6. Ayim artik hicbirzaman hamile kalamayacagim diye dusunmeye basladim doktora guttigimde ilac falan vermiyo hersey iyi sabret olur diyo ama olmuyo iste birde cevremdeki herkes sirup duruyo dahada deli oluyorumbende bi sorun çıkmadı ama adetlerim bozuldu tamda karar verdiğim zaman en son gittiğim doktor yumurta takibi yapmadan klomen vermek istedi bende almadım inciri denim dedm çok şükür yumurtladım en azından, çocuk olurmu olmazmı bilmem ama gerçekten insan kafasına takıyo ister istemez bide ben kürtaj olmuştum acaba kürtaj sonrası yapışıklık kaldımı die kafaya taktım biraz bu ayda olmazsa baktırıcam ben çok araştırdım o yüzden başkalarına faydam olsun burda istiyorum bakalım çocuk olursa burda yazarım
benimde 6 ay oldu bi kere hiç olmaz dediğim zamanda kaldığım için kolay kalırım sandım ama öyle olmadı dktorlar bana tam tersi sorun yok dedi ama hep ilaç vermek istedi cyclo prognova verdi doktor geçen ay onu kullandım bi tek aşka bi doktorda klomen verdi kolay hamile kalırsın bunla dedi ama çoğul gebelik ihtimali yüksekmiş almak istemedim bugünde ovu testi pozitif çıkınca çok sevimdim, hiç öyle düşünme Allah ol der ve olur hayırlısını iste sadece herşeye baktrdınmı senİns olur cnm yaa nezamandan beri istiyosun sende benim 6. Ayim artik hicbirzaman hamile kalamayacagim diye dusunmeye basladim doktora guttigimde ilac falan vermiyo hersey iyi sabret olur diyo ama olmuyo iste
Baktirdim hersey yolunda banada doktor dogal yollarla cabuk hamile kalirsin ilac kullanma ve sitresten uzak dur yeter dedi. Hersey olacagina varir rabbim isteyen herkese nasip etsinbenimde 6 ay oldu bi kere hiç olmaz dediğim zamanda kaldığım için kolay kalırım sandım ama öyle olmadı dktorlar bana tam tersi sorun yok dedi ama hep ilaç vermek istedi cyclo prognova verdi doktor geçen ay onu kullandım bi tek aşka bi doktorda klomen verdi kolay hamile kalırsın bunla dedi ama çoğul gebelik ihtimali yüksekmiş almak istemedim bugünde ovu testi pozitif çıkınca çok sevimdim, hiç öyle düşünme Allah ol der ve olur hayırlısını iste sadece herşeye baktrdınmı sen
Koyuluk azalmamissa catlamamis oluyo, siliklesmeye baslayinca catlamis oluyo :)kızlar bişi sormak istiyorum dün ovu testim pozitifti bugünde pozitif ne zaman silikleşir böyle olunca daha çatlamamış demekmi oluyo
24. gün tekrar yumurtlasiysan 38. gün senin bat olabilir bence ama inşallah olmazsin da hamissindirMrb arkadaslar fikrinize ihtiyacim var bugun2.gunum ve hala adet olmadim ben ilk yumurtlamayi degerlendiremedim ama ondan sonra keyfi olarak birkac gun arayla esimle iliski yasadik bat.7gun kala yani 24.gunu tekrar test yaptigimda ikinci kez tumurtladigimi ogrendim ve degerlendirdik suan hicbir adet ve hamilelik belirtisi yok normalde mutlaka olmasi gerekirdi gec dollenme olabilirmi ve nezaman belli olur
Evet cnm duzenlidir diger iki ay 15. Gunleri yumurtladim ve bat gunumdede adet olurdum ve bur hafta kalada heran adet olacakmis gibi sanci gogus agrisi ve siskinlik yasardim simdi hicbiri yok ve kafam karisti ama ikinci yumurtlamadan once iki kez ve o gun iliski yasadik24. gün tekrar yumurtlasiysan 38. gün senin bat olabilir bence ama inşallah olmazsin da hamissindirNormalde duzenli mi adetlerin?
Allah Allah, inşallah bu degisiklikler bebisinin habercisidirEvet cnm duzenlidir diger iki ay 15. Gunleri yumurtladim ve bat gunumdede adet olurdum ve bur hafta kalada heran adet olacakmis gibi sanci gogus agrisi ve siskinlik yasardim simdi hicbiri yok ve kafam karisti ama ikinci yumurtlamadan once iki kez ve o gun iliski yasadik
Hayirlisi olur ins cnm yaa bekkemekten baska carem yok sanirimAllah Allah, inşallah bu degisiklikler bebisinin habercisidirGeç döllenme olduysa henüz belirti yasamaman normal, erken daha
Ok cnm bi bakiyim peki ne kadar sure kullaniyorsun ?Sureci hizlandirmak icin kullanabilirsin bence, dr a danismasan da bence sorun olmaz, receteyle yazilmiyo zaten devlet de odemiyo 25 tl, icinde 30 poset var, bana dr gunde 2 poset demisti, ben internetten arastirdim pko olanlar gunde 4 poset kullaniyo, ben de 4 poset kullanıyorum, bana faydasi oldugunu düşünüyorum, sana da tavsiye ederim arastir istersen
biz yaklaşık 4 yıllık evliyiz ve evlendiğimden beri olmadı (oldu ama 4 kez düşük oldu ikisi tüp bebek 2 si normal oldu) genetik vs tüm testler yapıldı hiçbir sorun yok cnm bende pco var sadece bakalım kızmet artık Allah ol derse olur belki bir gün...inşallah hamile kalırsında gerek kalmaz sen ne zamandır istiyosun ne sorun vardı cnm
aynen cnm takmıycaksın ama takmamak elde değil istiyor insan hemde çokk napalım kendimizi avutcak uğraşcak şeyler buluyoruz da vakit geçsin diye yoksa dediğin gici herşey bahane ne yaparsan yap..Cnm yaa cok takmayin takincada olmuyo bende ve esimde hicbir problem yok ama yinede olmuyo birturlu bebis bendr ilk baslarda sogan kuru denedim ise yaramadi incir kuru denemeye basladigimda cik kotu sancim oldu kasiklarimin agrisi ve midr bulantim oldu sanirim yumurtlama problemi olmayanlarda boyle oluyo bende akusina biraktim birsey denemiyorum sadece yumurta takibi yaptim uc aydir olmayinca olmuyo iste nasipten otesi yok anlayacagin nasipte varsa pko falan bahane
hadi hayırlısı tatlımm umarım güzel haberler alırızBen de 50 adet yumurtlama testi daha siparis verdim, malum benim ne zaman yumurtlayacagim hic belli olmuyoBi de preseed jel sipariş verdim, bu ayda umutlu olmak için sebepler buldum kendime
2 kez yumurtlama olduysa belkide ikiz bebektir böyle olanlarda varmış okumuştum yine bu forumda ayyy inşallahhhhhHayirlisi olur ins cnm yaa bekkemekten baska carem yok sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?