- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.301
Sürekli kullanmak gerekiyo canım, ben yumurtladiktan sonra dozunu azaltiyorum.Ok cnm bi bakiyim peki ne kadar sure kullaniyorsun ?
biz yaklaşık 4 yıllık evliyiz ve evlendiğimden beri olmadı (oldu ama 4 kez düşük oldu ikisi tüp bebek 2 si normal oldu) genetik vs tüm testler yapıldı hiçbir sorun yok cnm bende pco var sadece bakalım kızmet artık Allah ol derse olur belki bir gün...
30 yasindayim cnmSürekli kullanmak gerekiyo canım, ben yumurtladiktan sonra dozunu azaltiyorum.
Kac yasindasin canım merak ettim.
Yok yaa hamile oldugumu bile pek sanmiyom hem o ikiz iki yumurtada dollenirse olur ben ilkini degerlendiremedimki ikincisini degerlendirdik ama tuttumu bilmiyom iste hala hic belirti yok cok sinir bozucu hamile degilsemde bari adet olayim yaaa araftayim resmen2 kez yumurtlama olduysa belkide ikiz bebektir böyle olanlarda varmış okumuştum yine bu forumda ayyy inşallahhhhh
2. yumurtlamandan sonra kac gun gecti ki canım, madem normalde adetlerin düzenli, bence bi kan testi yaptirabilirsin, inşallah güzel haberi alirsinYok yaa hamile oldugumu bile pek sanmiyom hem o ikiz iki yumurtada dollenirse olur ben ilkini degerlendiremedimki ikincisini degerlendirdik ama tuttumu bilmiyom iste hala hic belirti yok cok sinir bozucu hamile degilsemde bari adet olayim yaaa araftayim resmen
Cnm yumurtlamadan sonra 10gun gecmis test icin erken daha normal adet tarihimin bitimine kadar bekleyecegim tabi adet olmazsam2. yumurtlamandan sonra kac gun gecti ki canım, madem normalde adetlerin düzenli, bence bi kan testi yaptirabilirsin, inşallah güzel haberi alirsin
Benim yengeminki 5.haftadan sonra gorundu degerlerin guzel ikiye katlanmis sikma canini rahat ol bebegi etkileme cnmKizlar hamile oldugumu ögrendim ama simdide icimi korku sardibilgisi olan varsa beni aydinlatir mi lütfenn ?
Ilk kan testim 10. mayis : 159
Ikinci kan testim 15. mayis : 1029
Sizce iyi mi degerim ?
Doktor 4+4 dedi cuma günü icin ...
Kese göründü cok kücük ama embriyo henüz yok dedi ... 21 inde doktorumda randevum var kendi doktorumda simdi bekleyemiorum ... Normal mi 4+4 de görülmemesi ?? Bu durumu yasayan varmi ?
Benim yengeminki 5.haftadan sonra gorundu degerlerin guzel ikiye katlanmis sikma canini rahat ol bebegi etkileme cnm
Kizlaaaar bana cevap veren yok mu ilk defa kullanıyorum çok saskinim
canım henüz yumurtlamamışsın teste göre ama 14 . gün yokEki Görüntüle 1530401 Kızlar lütfennn testlerime yorum yaparmisiniz yumurtlama oldu mu sizce ben 10. Gün yumurtlama oldu sanıyordum ateş olcuyorum ordan.ama sanki bugün biraz daha mı koyu ilk defa kullanıyorum ovulasyon testi yardimci olurmusunuz
tatlım sakin kese göründü mü değerim nasıl iyi mi diye sürekli düşünüp endişe yapma bu bebişini çok olumsuz etkiler stres yok ayrıca çoook normal daha görünmez o miniminnacık annesi sen iyi beslen kendine iyi bak fazla ağır iş yapma ve muayene gününü bekle.Kizlar hamile oldugumu ögrendim ama simdide icimi korku sardibilgisi olan varsa beni aydinlatir mi lütfenn ?
Ilk kan testim 10. mayis : 159
Ikinci kan testim 15. mayis : 1029
Sizce iyi mi degerim ?
Doktor 4+4 dedi cuma günü icin ...
Kese göründü cok kücük ama embriyo henüz yok dedi ... 21 inde doktorumda randevum var kendi doktorumda simdi bekleyemiorum ... Normal mi 4+4 de görülmemesi ?? Bu durumu yasayan varmi ?
siliklesmeye başlayınca 14. Gün yapmadım bugün ateşim düşünce tekrar yaptım bugün diğer günlere göre biraz daha koyulastı mi dersinizcanım henüz yumurtlamamışsın teste göre ama 14 . gün yok
ayrıca değerinde güzel 2 katına cıkmıs hep bak,Insallahh csnimmm su persembe günp bi gelseydii gercektenn insann önce olsun die bekleyemio , olunca görmek icin bekleyemiyo rabbim bize bagislasinnn ...
canım 14. gün yapmamışsın ya 15 biraz daha koyu geldi diğerlerine göre bana belki 14 de daha koyuydu şimdi yavaş yavaş silikleşiyordur bugün değerlendir derimsiliklesmeye başlayınca 14. Gün yapmadım bugün ateşim düşünce tekrar yaptım bugün diğer günlere göre biraz daha koyulastı mi dersiniz
tatlım sakin kese göründü mü değerim nasıl iyi mi diye sürekli düşünüp endişe yapma bu bebişini çok olumsuz etkiler stres yok ayrıca çoook normal daha görünmez o miniminnacık annesi sen iyi beslen kendine iyi bak fazla ağır iş yapma ve muayene gününü bekle.
bak benim de tarihe göre 4+1 doktor cumaya çağırdı keseye bakmak için yani henüz kese bebiş bunlar için erken hem küçük de olsa kese görünmüş merak etme Allahın izniyle göreceksin meleğini
ayrıca değerinde güzel 2 katına cıkmıs hep bak,
10 mayıs- 159
12 mayıs- 318
14 mayıs-636
16 mayıs- 1272 böyle olması gerekir senin 15 inde 1029 u bulmus degerin süperbu değeri bi kenara bırak artık artışın olması gerektiği gibi
evet canım 5 gün görünüyo ama bakalım doktor keseyi gördün tan tarih söyler bize bazen bi iki gün oynayabiliyor. şimdilik bazen kasık ağrım oluyo canım genelde sol tarafta onun dışında bulantı yok bulantı genelde 6 . haftada fln diyorlar bakalım nasıl olacak :) senin nasıl gidiyor ?5 gün var aramizda bende buqün 4+6 oldumm ... Bekleyemiyorumm yaa cok sabirsizimmm , sende bulanti falan varmi canimm ? Nasil gidiyo suanlikk ?
Inslalahhh canimm inslalhhh rabbim bebeklerimizi bize nasip etsinnnnn , 2,5 mm ydi cuma günü 0,25 yaziyodu GS :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?