Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sürekli kullanmak gerekiyo canım, ben yumurtladiktan sonra dozunu azaltiyorum.
Kac yasindasin canım merak ettim.

2 kez yumurtlama olduysa belkide ikiz bebektir böyle olanlarda varmış okumuştum yine bu forumda ayyy inşallahhhhh
Yok yaa hamile oldugumu bile pek sanmiyom hem o ikiz iki yumurtada dollenirse olur ben ilkini degerlendiremedimki ikincisini degerlendirdik ama tuttumu bilmiyom iste hala hic belirti yok cok sinir bozucu hamile degilsemde bari adet olayim yaaa araftayim resmen

2. yumurtlamandan sonra kac gun gecti ki canım, madem normalde adetlerin düzenli, bence bi kan testi yaptirabilirsin, inşallah güzel haberi alirsin

Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bugün adetimle birlikte sayarsak 12 gün ama 2. Çizgi hep çok silik çıkıyor neden olabilir ama benim yumurtlama zamanı kasığından ağrır 2 gün önceden şimdi başladı o ağrı agriyami guveneyim testemi kafayı yiyeceğim

Kizlar hamile oldugumu ögrendim ama simdide icimi korku sardi bilgisi olan varsa beni aydinlatir mi lütfenn ?

Ilk kan testim 10. mayis : 159
Ikinci kan testim 15. mayis : 1029
Sizce iyi mi degerim ?
Doktor 4+4 dedi cuma günü icin ...
Kese göründü cok kücük ama embriyo henüz yok dedi ... 21 inde doktorumda randevum var kendi doktorumda simdi bekleyemiorum ... Normal mi 4+4 de görülmemesi ?? Bu durumu yasayan varmi ?

Benim yengeminki 5.haftadan sonra gorundu degerlerin guzel ikiye katlanmis sikma canini rahat ol bebegi etkileme cnm

Benim yengeminki 5.haftadan sonra gorundu degerlerin guzel ikiye katlanmis sikma canini rahat ol bebegi etkileme cnm

Insallahh csnimmm su persembe günp bi gelseydii gercektenn insann önce olsun die bekleyemio , olunca görmek icin bekleyemiyo rabbim bize bagislasinnn ...

Kizlaaaar bana cevap veren yok mu ilk defa kullanıyorum çok saskinim

Kızlar lütfennn testlerime yorum yaparmisiniz yumurtlama oldu mu sizce ben 10. Gün yumurtlama oldu sanıyordum ateş olcuyorum ordan.ama sanki bugün biraz daha mı koyu ilk defa kullanıyorum ovulasyon testi yardimci olurmusunuz

tatlım sakin kese göründü mü değerim nasıl iyi mi diye sürekli düşünüp endişe yapma bu bebişini çok olumsuz etkiler stres yok ayrıca çoook normal daha görünmez o miniminnacık annesi sen iyi beslen kendine iyi bak fazla ağır iş yapma ve muayene gününü bekle.
bak benim de tarihe göre 4+1 doktor cumaya çağırdı keseye bakmak için yani henüz kese bebiş bunlar için erken hem küçük de olsa kese görünmüş merak etme Allahın izniyle göreceksin meleğini

Insallahh csnimmm su persembe günp bi gelseydii gercektenn insann önce olsun die bekleyemio , olunca görmek icin bekleyemiyo rabbim bize bagislasinnn ...
ayrıca değerinde güzel 2 katına cıkmıs hep bak,
10 mayıs- 159
12 mayıs- 318
14 mayıs-636
16 mayıs- 1272 böyle olması gerekir senin 15 inde 1029 u bulmus degerin süper bu değeri bi kenara bırak artık artışın olması gerektiği gibi

siliklesmeye başlayınca 14. Gün yapmadım bugün ateşim düşünce tekrar yaptım bugün diğer günlere göre biraz daha koyulastı mi dersiniz
canım 14. gün yapmamışsın ya 15 biraz daha koyu geldi diğerlerine göre bana belki 14 de daha koyuydu şimdi yavaş yavaş silikleşiyordur bugün değerlendir derim

5 gün var aramizda bende buqün 4+6 oldumm ... Bekleyemiyorumm yaa cok sabirsizimmm , sende bulanti falan varmi canimm ? Nasil gidiyo suanlikk ?
Inslalahhh canimm inslalhhh rabbim bebeklerimizi bize nasip etsinnnnn , 2,5 mm ydi cuma günü 0,25 yaziyodu GS :)

Ayyy catloversss canimmmm naisll rahatladimm sana anlatamammmmmm allahh razi olsunnnnn yaa bukonjyu kimseye soramiorum cünkü görmemisin misali oluyo biliomusunn ama meraktanda ölüodummm coook saoll canimmmmm

evet canım 5 gün görünüyo ama bakalım doktor keseyi gördün tan tarih söyler bize bazen bi iki gün oynayabiliyor. şimdilik bazen kasık ağrım oluyo canım genelde sol tarafta onun dışında bulantı yok bulantı genelde 6 . haftada fln diyorlar bakalım nasıl olacak :) senin nasıl gidiyor ?
aminn canım Allahın izniyle meleklerimize kavuşalım inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…