Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ayyy catloversss canimmmm naisll rahatladimm sana anlatamammmmmm allahh razi olsunnnnn yaa bukonjyu kimseye soramiorum cünkü görmemisin misali oluyo biliomusunn ama meraktanda ölüodummm coook saoll canimmmmm
ne demek tatlım istediğin her şeyi sorabilirsin o endişeyi iyi bilirim bildiğim şeylerde elimden geldiğince yardımcı olurum :) sen yeter ki sakin ol keyfini çıkar endişe stres yok :)

Doruuu haklisinnn :) senin Cuma benim Persembe randevumm hayirlisiylaa bi gidince rahatlicazzz :) valla bende kendimde bisiler ariom sanki mide bulantisi olsaa sevincemmm ama yok :) sadece istahim yok birde bi tuhaf tat var agzimda yediklerimden lezzzet alamiyorum birde mide kazintisi baskada bisi yokk ... Heee birdee uykuuuuuu :) baskada bisi yok bakalim nasil olacak simdi... Birde adet güünüm gecince glgüslerim dahada cok agrio ve gerilio henüz bisi farketmedim agrisindan baskaa yürümekte bile zorluk cekiorum :)

hayılısıyla sağlıkla su dokuz ayı geçirelim sağlıkla kavuşalım meleklerimize Allahın izniyle inşallah canım daha erken iştah da olur mide bulantısı da

Arkadaşlar ben sixleri hep takip ediyorum ama fazla yazamıyorum hamile olan atkadaşları tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah :) benim 9. Ayım doktora gittim bu ay hormon tahlillerini verdim bir problem kist falanda yok eşimden test istediler fakat iki kere gittik hep hastane kaynaklı problem çıktı en sonunda benimki sinirlendi ve yapmıyorum olursa olur dedi ovulasyon testi yapıyorum fakat kırmızıyı hiç yakalayamadım yakalıyan arkadaşlar saat kaç ta yaptılar acaba ?

Günaydınlar
Bugün itibari ile benim sezon da açılmıştırİnşaallah bu ay çok çalışkan olcasEşim bi karışım yaptırmış aktarda fayda görürsek size de tavsiye edicem burdan

Test oncesi 4 saat idrar tutup en az 2 saat de sivi almamis olursan saatin cok önemi yok canım, inşallah yakalarsin kırmızıyi

Gelen bi bebis vardır belki
Hic bebek oldugunu sanmiyom oyle olsaydi gogus agrisi olurdu damarlari cikardi akinti cogaliyomus hicbiri yok normal gunlerimdeyim tek fark 3gunden beridir kolumu kaldiracak gucum yok cok halsizim gunduz ayaklarim usuyo nerdeyse patik giyicem geceleri yaniyorum ve agzimin tadi yok istahimda yok ama bunlarida adetim cectigi gunden beri yasitorum buyuk ihtimalle olamadigim icin vucuk boyle tepki veroyodur

slm arkadaslar 5gunden beri ov. testı yapıyorum bu sekılde yorum yapabılırmısınız silikleşmeye başlayıncamı çatlıyo

canı her zaman illaki göğüs ağrısı olmuyo benim de hiç yoktu hala da yok gibi öyle damarlanma da yok ama yorgunluk da belirtidir bence test yapp

canı her zaman illaki göğüs ağrısı olmuyo benim de hiç yoktu hala da yok gibi öyle damarlanma da yok ama yorgunluk da belirtidir bence test yapp
Yaptim testi ama ilk idrarla degil negatif cikti pesine birde ovu testi yaptim boyle cikti yumurtlamamdan 11 gun gecti 14 gun gecmeden idrarda belli olmuyormus diyorlar ama nejadar dogru bilmiyom

Eklentiler

• 20150518_135629.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 80
Yaptim testi ama ilk idrarla degil negatif cikti pesine birde ovu testi yaptim boyle cikti yumurtlamamdan 11 gun gecti 14 gun gecmeden idrarda belli olmuyormus diyorlar ama nejadar dogru bilmiyom
doğru bence ben de 13ünde görmüştüm gelmezse yine yap canım sürpriz yapar belki miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…