Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hadi yaa senindemi 11 gun ayni boyleydi ayyy bak simdi umutlandim yaaa sende nasil belirtiler vardi
evet aynen :) belirti hiç yok gbi bişeydi sdc kasığımda nadiren batma gibi bi ağrı oluyoduo kadar hiç aklıma geldmedi çünkü kaybımdan sonraki ilk denemeydi yani umutlan bence inşallah hayırlısıyla koyulaşsın testlerin belirti yok diye düşünme herkesin vücudu farklı bazısı belirti yaşamayabiliyor

Ayyy cnm yaaa okadar mutlu ettinki beni sana simsiki sarilmak isterdim vallahi canimsin yaaa agzindan ballar damliyo ilkdefa umutlanmaya badladim

Ayyy cnm yaaa okadar mutlu ettinki beni sana simsiki sarilmak isterdim vallahi canimsin yaaa agzindan ballar damliyo ilkdefa umutlanmaya badladim
canım benim gönlünden geçen sağlıkla olsun inşallahh ne olursa olsun moral bozma stres olma yeter Allahım hayırlısıyla nasip etsin mucizeni inşallah :)

canım benim gönlünden geçen sağlıkla olsun inşallahh ne olursa olsun moral bozma stres olma yeter Allahım hayırlısıyla nasip etsin mucizeni inşallah :)
Cnm ben sana bitsey sormak istiyorum senin bu 11.gunlerinde akintin nasildi peki bende az var akinti da hani hamilelerde akinti oluyomus yaa bende yok denecek kadar azda

Cnm ben sana bitsey sormak istiyorum senin bu 11.gunlerinde akintin nasildi peki bende az var akinti da hani hamilelerde akinti oluyomus yaa bende yok denecek kadar azda
canım belirtilere fazla takılma biraz akıntım oluyo benim de ama öyle fazla katı değil ayrıca çok da değil arada

Arkadaşlar bugün ovu testi yaptim silik cikti ama su alimina dikkat etmedim 5.gunumdeyim adet olmadim kasiklarimda batma var ovu.testi kesin hamileliği gösterirmiş yoksa yanilma payi varmidir

Arkadaşlar bugün ovu testi yaptim silik cikti ama su alimina dikkat etmedim 5.gunumdeyim adet olmadim kasiklarimda batma var ovu.testi kesin hamileliği gösterirmiş yoksa yanilma payi varmidir
Canim bildigim kadariyla normalde zaten hep silik cikiyo ovu. Testleri yumurtlama yaklasinca koyulasiyo daha once bi arkadas basina gelmis ovulasyon testi kullanirken surekli pozitif cikiyo sonra gebelik testi yapiyo yumurtlama zamaninda hsmile oldugunu ogreniyo ins. Sende hamilesndir 5gecmis kanda baktirsan cikar aslinda

Benimde silik cikti hamile değilim ozaman ya belirtiler olsa belki umutlanicam ama yokki 5 gün geciktim. Çok mutsuzum yinemi olmadi diye yoruldumda umutlabip hüsrana uğramaktan biktim bu ayda olmazsa artik birakicam

kızlar ovulasyon testi uyguladım bu ay 19. ve 20. günler pozitifti 21.gün silikleşmeye başladı 19. 20. 21. ve 23. günleri boş geçmedik. sizce olma ihtimali ne yani testte pozitifi gördüğüme göre kesin yumurtlamışımdır dimi ?

[QUTE="neyleyim_28, post: 41040864, member: 680651"]kızlar ovulasyon testi uyguladım bu ay 19. ve 20. günler pozitifti 21.gün silikleşmeye başladı 19. 20. 21. ve 23. günleri boş geçmedik. sizce olma ihtimali ne yani testte pozitifi gördüğüme göre kesin yumurtlamışımdır dimi ?[/QUOTE]
@@
canim pozitifi gordukten sonra siliklesiyorsa catliyomus iyi degerlendirmissin hakkinda hayirlisi artik bebis haberini aliriz insallah burdan ;-);-)

çok teşekkür ederim inşallahhhh :) hemen haber veririm o kadar hevesle bekliyorum ki. burda yazan arkadaşlardan çok şeyler okudum çoğu da içimi rahatlattı. hepimizin hakkında hayırlısı

kızlar baya yer okudum ama şu sorunun cevabını kesin bulamadım. ovulasyondan sonra yani silikleşme oldujtan sonra testteki o siliklik kaç gün sürüyor.veya artık tek çizgiye mi düşmesi gerekiyor.benim dpo 5 bugün. ovu testi pozitif olmasa da ikinci çizgi belirgin şekilde var.

Arkadaşım bildiğim kadarıyla cevapliyim. siliklik kişiye göre değişiyor. Ben kendimdekini söyliyim sana. LH pik yaptıktan sonra silikleşiyor ve adet olana kadar bende hep çıkıyor. Adet olduğum gün bile çıkıyor. Bazı arkadaşlarda da gittikçe daha çok silikleşiyor bazılarında yok dencek kadar az çıkıyor. Önemli olan pik yaptığı günün ertesisi silikleşmişse ovulasyonun olmuş demektir.

Tsk canim cevabin icin
benim ovu den sonra baya silik ooldu.sonra gitgide koyulasti acaba hamilelik gerceklesti mi diye umutlaniyorum da

Sen ne alemdesin canım, bata kac günün kaldı? Inşallah güzel haberler verirsin bize. Ben de bugün soğan kürüne başladım

[QUOT="neyleyim_28, post: 41041369, member: 680651"]çok teşekkür ederim inşallahhhh :) hemen haber veririm o kadar hevesle bekliyorum ki. burda yazan arkadaşlardan çok şeyler okudum çoğu da içimi rahatlattı. hepimizin hakkında hayırlısı[/QUOTE]
amin canim insallah bende ov. testi yapiyorum daha daha catlamadi yumurtam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…