- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.341
aynı böyleydi canım 11. gün yapmıştım 12 de daha iyiydi 13 de baya koyuydu zaten burdaki arkadaşlar söyleyince gebelik testi yaptım gördüm inşallah öyle olur seninki de :)Ovu.testi yapmismiydin sen cnm nezaman koyulasmaya baslar
Hadi yaa senindemi 11 gun ayni boyleydi ayyy bak simdi umutlandim yaaa sende nasil belirtiler vardiaynı böyleydi canım 11. gün yapmıştım 12 de daha iyiydi 13 de baya koyuydu zaten burdaki arkadaşlar söyleyince gebelik testi yaptım gördüm inşallah öyle olur seninki de :)
evet aynen :) belirti hiç yok gbi bişeydi sdc kasığımda nadiren batma gibi bi ağrı oluyoduo kadar hiç aklıma geldmedi çünkü kaybımdan sonraki ilk denemeydi yani umutlan bence inşallah hayırlısıyla koyulaşsın testlerin belirti yok diye düşünme herkesin vücudu farklı bazısı belirti yaşamayabiliyorHadi yaa senindemi 11 gun ayni boyleydi ayyy bak simdi umutlandim yaaa sende nasil belirtiler vardi
Ayyy cnm yaaa okadar mutlu ettinki beni sana simsiki sarilmak isterdim vallahi canimsin yaaa agzindan ballar damliyo ilkdefa umutlanmaya badladimevet aynen :) belirti hiç yok gbi bişeydi sdc kasığımda nadiren batma gibi bi ağrı oluyoduo kadar hiç aklıma geldmedi çünkü kaybımdan sonraki ilk denemeydi yani umutlan bence inşallah hayırlısıyla koyulaşsın testlerin belirti yok diye düşünme herkesin vücudu farklı bazısı belirti yaşamayabiliyor
canım benim gönlünden geçen sağlıkla olsun inşallahh ne olursa olsun moral bozma stres olma yeter Allahım hayırlısıyla nasip etsin mucizeni inşallah :)Ayyy cnm yaaa okadar mutlu ettinki beni sana simsiki sarilmak isterdim vallahi canimsin yaaa agzindan ballar damliyo ilkdefa umutlanmaya badladim
ins cnm benim ins.esim aradi azonce bir umut var dedim oda sevindi ins testlerdede goruruz pozitifi duamiz kabul olurcanım benim gönlünden geçen sağlıkla olsun inşallahh ne olursa olsun moral bozma stres olma yeter Allahım hayırlısıyla nasip etsin mucizeni inşallah :)
Cnm ben sana bitsey sormak istiyorum senin bu 11.gunlerinde akintin nasildi peki bende az var akinti da hani hamilelerde akinti oluyomus yaa bende yok denecek kadar azdacanım benim gönlünden geçen sağlıkla olsun inşallahh ne olursa olsun moral bozma stres olma yeter Allahım hayırlısıyla nasip etsin mucizeni inşallah :)
canım belirtilere fazla takılma biraz akıntım oluyo benim de ama öyle fazla katı değil ayrıca çok da değil aradaCnm ben sana bitsey sormak istiyorum senin bu 11.gunlerinde akintin nasildi peki bende az var akinti da hani hamilelerde akinti oluyomus yaa bende yok denecek kadar azda
amin canım inşallahh :)ins cnm benim ins.esim aradi azonce bir umut var dedim oda sevindi ins testlerdede goruruz pozitifi duamiz kabul olur
Canim bildigim kadariyla normalde zaten hep silik cikiyo ovu. Testleri yumurtlama yaklasinca koyulasiyo daha once bi arkadas basina gelmis ovulasyon testi kullanirken surekli pozitif cikiyo sonra gebelik testi yapiyo yumurtlama zamaninda hsmile oldugunu ogreniyo ins. Sende hamilesndir 5gecmis kanda baktirsan cikar aslindaArkadaşlarbugün ovu testi yaptim silik cikti ama su alimina dikkat etmedim 5.gunumdeyim adet olmadim kasiklarimda batma var ovu.testi kesin hamileliği gösterirmiş yoksa yanilma payi varmidir
Benimde silik ciktiCanim bildigim kadariyla normalde zaten hep silik cikiyo ovu. Testleri yumurtlama yaklasinca koyulasiyo daha once bi arkadas basina gelmis ovulasyon testi kullanirken surekli pozitif cikiyo sonra gebelik testi yapiyo yumurtlama zamaninda hsmile oldugunu ogreniyo ins. Sende hamilesndir 5gecmis kanda baktirsan cikar aslinda
kızlar baya yer okudum ama şu sorunun cevabını kesin bulamadım. ovulasyondan sonra yani silikleşme oldujtan sonra testteki o siliklik kaç gün sürüyor.veya artık tek çizgiye mi düşmesi gerekiyor.benim dpo 5 bugün. ovu testi pozitif olmasa da ikinci çizgi belirgin şekilde var.
Tsk canim cevabin icinArkadaşım bildiğim kadarıyla cevapliyim. siliklik kişiye göre değişiyor. Ben kendimdekini söyliyim sana. LH pik yaptıktan sonra silikleşiyor ve adet olana kadar bende hep çıkıyor. Adet olduğum gün bile çıkıyor. Bazı arkadaşlarda da gittikçe daha çok silikleşiyor bazılarında yok dencek kadar az çıkıyor. Önemli olan pik yaptığı günün ertesisi silikleşmişse ovulasyonun olmuş demektir.
Sen ne alemdesin canım, bata kac günün kaldı? Inşallah güzel haberler verirsin bize. Ben de bugün soğan kürüne başladımArkadaşım bildiğim kadarıyla cevapliyim. siliklik kişiye göre değişiyor. Ben kendimdekini söyliyim sana. LH pik yaptıktan sonra silikleşiyor ve adet olana kadar bende hep çıkıyor. Adet olduğum gün bile çıkıyor. Bazı arkadaşlarda da gittikçe daha çok silikleşiyor bazılarında yok dencek kadar az çıkıyor. Önemli olan pik yaptığı günün ertesisi silikleşmişse ovulasyonun olmuş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?