- 20 Mayıs 2015
- 72
- 20
- 8
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.361
amin canim insallah bende ov. testi yapiyorum daha daha catlamadi yumurtam bakalim[/QUOTE][QUOT="neyleyim_28, post: 41041369, member: 680651"]çok teşekkür ederim inşallahhhh :) hemen haber veririm o kadar hevesle bekliyorum ki. burda yazan arkadaşlardan çok şeyler okudum çoğu da içimi rahatlattı. hepimizin hakkında hayırlısı
Canim benim bugun yain bekliyorum 20-25i gibi max. Olmam lazim o yizden haftaya sali gunune test yapmayi planliyorum tabi adet olmazsamSen ne alemdesin canım, bata kac günün kaldı? Inşallah güzel haberler verirsin bize. Ben de bugün soğan kürüne başladım
Olabilir ewet arkadasim ama kesinlikle oyle diyemeyiz benim gibi i bunyen varsa adet olsugun gun bile cikabilir. Daha onceki aylarda kullandiysan o ayki gidisattan farkliysa ihtimal yukselir tabi benim her ay yaptigimda adet oldugum gun bile cikiypduTsk canim cevabin icin
benim ovu den sonra baya silik ooldu.sonra gitgide koyulasti acaba hamilelik gerceklesti mi diye umutlaniyorum da
Hadi inşallah bebisin gelmiştirCanim benim bugun yain bekliyorum 20-25i gibi max. Olmam lazim o yizden haftaya sali gunune test yapmayi planliyorum tabi adet olmazsam
canım çoğu zaman çizgi az silik olsa da devam ediyor. çok az kişide tamamen silikleşiyor. mesela bende pco var onun için benim hiç silikleşmez. yani vücudumuzda lh her zaman olduğu için tamamen tek çizgi olmaz çoğunlukla. ama adete yakın koyulaşmaya başlarsa veya adete 2-3 kala çift koyu çizgi olursa bebiş gelmiş demektir.kızlar baya yer okudum ama şu sorunun cevabını kesin bulamadım. ovulasyondan sonra yani silikleşme oldujtan sonra testteki o siliklik kaç gün sürüyor.veya artık tek çizgiye mi düşmesi gerekiyor.benim dpo 5 bugün. ovu testi pozitif olmasa da ikinci çizgi belirgin şekilde var.
Hadi inşallah
Hadi inşallah bebisin gelmiştir
o da olur cnm inşallah biraz sabır sadeceOfff offf şu çift çizgicikleri bide ben yakalasam noluuurrrr((
Ins canım ya bende pco luydum. geçen ay doktor bitmiş dedi. off belkide yeniden başladıcanım çoğu zaman çizgi az silik olsa da devam ediyor. çok az kişide tamamen silikleşiyor. mesela bende pco var onun için benim hiç silikleşmez. yani vücudumuzda lh her zaman olduğu için tamamen tek çizgi olmaz çoğunlukla. ama adete yakın koyulaşmaya başlarsa veya adete 2-3 kala çift koyu çizgi olursa bebiş gelmiş demektir.
cnm yanlış anlama litfen de sana birşey sorucam, bu pko tam olarak ne, biraz nette nbaktım ama ço kaçıklayıcı gelmedi, Türkçesi ne bu hastalığınIns canım ya bende pco luydum. geçen ay doktor bitmiş dedi. off belkide yeniden başladı
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahyok be canım ya öyle aman aman bi belirtim yok. 26sı olmadan şüphelenmem. hep kendime ediyorum böyle heveslenerek sonra toparlayamıyorum günlerce.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
canım maalesef pco geçen bişey değil. bi kere oluştuktan sonra kalıcı tedavisi yok. çünkü nedeni hala bilinmiyor. bende de geçen yıl oluştu onun öncesinde bişey yoktu. ama benim herhangi bir şikayetim yok, adet düzensizliği, kıllanma falan. sadece kolay kilo veremiyorum.Ins canım ya bende pco luydum. geçen ay doktor bitmiş dedi. off belkide yeniden başladı
biz kısaltıyoruz tatlım.bende önce anlamamıştım. polikistik over hastalığı demek.yani yumurtalıklarının birisinde veya ikisinde birden sıralı halde dizilmiş çok sayıda kist olması durumuna verilen isim. adet düzünsizliği kıllanma göbek bilgesinde yağ yumurta çatlamaması adet zamanı sancı olması gibi rahatsızlıkların sebebidir geneldecnm yanlış anlama litfen de sana birşey sorucam, bu pko tam olarak ne, biraz nette nbaktım ama ço kaçıklayıcı gelmedi, Türkçesi ne bu hastalığın
benimkisi de ileri seviye değildi.bendede tek şikayet insilün direncim yüksek çıkıyor.allahtan aşırı kilolu değilim ama tatlıya dur diyemiyorum. geçen ay düşük yaptığım için doktara göründüm pco luyum dedim.doktor ne çocuktan iz kalmış ne de kistten dedi.küçük folikuller kalmış onlarda her kadında olur dert etme dedi.anlamadım gitticanım maalesef pco geçen bişey değil. bi kere oluştuktan sonra kalıcı tedavisi yok. çünkü nedeni hala bilinmiyor. bende de geçen yıl oluştu onun öncesinde bişey yoktu. ama benim herhangi bir şikayetim yok, adet düzensizliği, kıllanma falan. sadece kolay kilo veremiyorum.
biz kısaltıyoruz tatlım.bende önce anlamamıştım. polikistik over hastalığı demek.yani yumurtalıklarının birisinde veya ikisinde birden sıralı halde dizilmiş çok sayıda kist olması durumuna verilen isim. adet düzünsizliği kıllanma göbek bilgesinde yağ yumurta çatlamaması adet zamanı sancı olması gibi rahatsızlıkların sebebidir genelde
inş tatlım.iki düşük yaptım ben çok yıprandım artık olmasını istiyorum.her ay üzülüyorum.çok yoğunuum aslında ama kafam hep bebek mevzusunda.inş hayırlı zamnda hayırlı evlat nasip eder hepimizeAnladım, çok teşekkür ederim cevabın için. Şimdi oturdu kafamda.
İnşallah gönlüne göre olur, en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun
inş tatlım.iki düşük yaptım ben çok yıprandım artık olmasını istiyorum.her ay üzülüyorum.çok yoğunuum aslında ama kafam hep bebek mevzusunda.inş hayırlı zamnda hayırlı evlat nasip eder hepimize
Yaa canım demin çift çizgiyi gördüm 3 aydır göremedim çok şükür gebelik testindede hepimize görmeyi nasip etsin Allahımo da olur cnm inşallah biraz sabır sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?