- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.381
catlamama problemı var mı ?
bence değerlendir. bundan sonraki iki günü de değerlendir :) inşallah olurKızlar şimdi ben bugünü değerlendiricem dimi ful kırmızı iki çizgide :)
Ben daha 8. gunumdeyim canım, bu ay sogan kuru yapıyorum, esime de keçiboynuzu, inofolic kullaniyorum, preseed de aldim, günde 2-3 tane kuru incir yiyorum, arada da bal tarcin corekotu karisimi yiyorum, daha ne yapiyimamin canımm. sen napıyosun ne durumdasın şuan
Ben daha 8. gunumdeyim canım, bu ay sogan kuru yapıyorum, esime de keçiboynuzu, inofolic kullaniyorum, preseed de aldim, günde 2-3 tane kuru incir yiyorum, arada da bal tarcin corekotu karisimi yiyorum, daha ne yapiyimBundan sonra da Allahtan hayirlisini diliyorum ama bu ay olmasini çok isterim, inşallah nasip olur.
Ben o kadar emek veriyorum, uğraşıyorum, icmese üzülürdümbu ay tutar inşallah .benim kocaya içiremezsin keçiboynuzu falan mümkün değil.
Teşekkürler canım inşallah hepimizin emekleri boşa gitmez :)))bence değerlendir. bundan sonraki iki günü de değerlendir :) inşallah olur
canım bugün doktor randevun vardı değil mi nasıl geçti merak ettim seni ?Cook saoll canimmm allah razi olsunnn
canım ne yaptın adet oldun mu test yaptın mı nasılsın ?Benimde silik ciktihamile değilim ozaman ya belirtiler olsa belki umutlanicam ama yokki 5 gün geciktim. Çok mutsuzum yinemi olmadi diye yoruldumda umutlabip hüsrana uğramaktan biktim bu ayda olmazsa artik birakicam
evet canım belli olmuyo kişiden kişiye degiştiği gibi bir kadının bile her ay degişebiliyo bide psikolojik olarak çok etkileniyoruz.... bikac ay once dr gittim 10. gunumdu yumurtam sagdaki 20 mm solda ikisi 16 mm o ay 28. gun adet oldum ( normalde 31 gundur ve bazen 35 oldugumda oluyo ) dr gittim ya o ay ilk defa 28 inde geldi kismet iste .... bu ay ovu testi yaptim 11. gun cift cizgiyi yakaladim simdi kafamda deli sorular sonumu allah hayir etsin isteyen herkese bi bebis nasip etsin ... bazen ne zman yumurtluycamiz belli olmuyoo demekki
canım bugün doktor randevun vardı değil mi nasıl geçti merak ettim seni ?
Yok cnm hala olmadim evde aksam yaptigim gebelik testide negatif cikti pazartesi kan tahlili yapicam artikcanım ne yaptın adet oldun mu test yaptın mı nasılsın ?
Günaydınnngunaydin kizlarrr nasiliz bugun
Günaydınnniyiyiz elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?