Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amin canımm. sen napıyosun ne durumdasın şuan
Ben daha 8. gunumdeyim canım, bu ay sogan kuru yapıyorum, esime de keçiboynuzu, inofolic kullaniyorum, preseed de aldim, günde 2-3 tane kuru incir yiyorum, arada da bal tarcin corekotu karisimi yiyorum, daha ne yapiyim Bundan sonra da Allahtan hayirlisini diliyorum ama bu ay olmasini çok isterim, inşallah nasip olur.

bu ay tutar inşallah .benim kocaya içiremezsin keçiboynuzu falan mümkün değil.

bu ay tutar inşallah .benim kocaya içiremezsin keçiboynuzu falan mümkün değil.
Ben o kadar emek veriyorum, uğraşıyorum, icmese üzülürdüm, bizim sperm sayisi da düşük zaten, mecbur iciyo Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay dr a gitmeyi düşünüyorum, ben yumurta takibi yaptiririm, belki ilac kullanirim, esim de bi kez daha test falan yaptirir. Su an kucuk bi ilcede oturdugum icin yumurta takibi yaptiramiyodum, önümüzdeki ay tasiniyorum sehire.

kızlar ovulasyondan iki üç gün önce gögüs hassasiyeti başladı 5 gün geçti ovulasyonu hala bi hassaslık var uçlarda böle bşi yaşayan varmı ovulasyona kadar havuç incir kürü yapmştım omu sebep oldu acaba

canim bende pko var zaten duzensiz adet goruyorum ama simdi geldim eve bugunku testi yaptim sanki silinmeye baslamis gbi geldi bana
[QUOTEahazalozer, post: 41057029, member: 651224"]catlamama problemı var mı ?
öle olunca sureklı pozıtıf cıkmıstı bırkac arkadasında ordan bılıyorum sen devam et yıne yapmaya[/QUOTE]

kızlar ben adet olcam gibi.aynı adet sancısı çekiyorum çok ağrım var.ama adetime daha 9 gün filan var

Benimde silik cikti hamile değilim ozaman ya belirtiler olsa belki umutlanicam ama yokki 5 gün geciktim. Çok mutsuzum yinemi olmadi diye yoruldumda umutlabip hüsrana uğramaktan biktim bu ayda olmazsa artik birakicam
canım ne yaptın adet oldun mu test yaptın mı nasılsın ?

.... bikac ay once dr gittim 10. gunumdu yumurtam sagdaki 20 mm solda ikisi 16 mm o ay 28. gun adet oldum ( normalde 31 gundur ve bazen 35 oldugumda oluyo ) dr gittim ya o ay ilk defa 28 inde geldi kismet iste .... bu ay ovu testi yaptim 11. gun cift cizgiyi yakaladim simdi kafamda deli sorular sonumu allah hayir etsin isteyen herkese bi bebis nasip etsin ... bazen ne zman yumurtluycamiz belli olmuyoo demekki

merhaba arkadaşlar , sağ tarafta kistim vardı 15 gün soğan kürü yaptım, ancak kistim 1 cm daha büyümüş ve 3 cm olmuş, doktorum cyclo progynova ilacını verdi , benimle aynı durumda olup , kistinden kurtulan var mıdır? bu ay oülasyon yapmış ve çift çizgileri görmüştüm sonra renk açılmıştı, anlayamıyorum hem kist olup hem de yumurta oluşup çatlar mı?

evet canım belli olmuyo kişiden kişiye degiştiği gibi bir kadının bile her ay degişebiliyo bide psikolojik olarak çok etkileniyoruz

canım bugün doktor randevun vardı değil mi nasıl geçti merak ettim seni ?

Evett canimm bi firsat bulamadim yazmaya bende tam yazmak icin girmistim :) cok sükür iyiydiii henüz 5+3 oldugumdan kese 1 cm olmus ve yolk kesesi yeni olusmaya baslamiss ama bebek yok daha doktor hersey yolunda dedi ama iste sonraki randevum 9 unda gelde beklee :) seninki yarin dimi randevun ?
Biraz sancim var kasiklarim sankii cok siss agirlik yapio , hep yatmak istiyorumm oturamiomm hic buldugum yere devriliomm bikac gündür sen nasilsinnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…