- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.401
Daha cok minnak canim bebisini de gorursun bi daha ki randevunda Allahin izniyle insallah bende de kasik agrisi oluyor arada valla aynen hep uykum geliyo benim de :) bugun gidicem doktora insallah guzel gecer Allahin izniyle canim :)Evett canimm bi firsat bulamadim yazmaya bende tam yazmak icin girmistim :) cok sükür iyiydiii henüz 5+3 oldugumdan kese 1 cm olmus ve yolk kesesi yeni olusmaya baslamiss ama bebek yok dahadoktor hersey yolunda dedi ama iste sonraki randevum 9 unda gelde beklee :) seninki yarin dimi randevun ?
Biraz sancim var kasiklarim sankii cok siss agirlik yapio , hep yatmak istiyorumm oturamiomm hic buldugum yere devriliomm bikac gündürsen nasilsinnn ?
Hayirlisi olsun insallah canim :)Yok cnm hala olmadim evde aksam yaptigim gebelik testide negatif cikti pazartesi kan tahlili yapicam artik
evet canım belli olmuyo kişiden kişiye degiştiği gibi bir kadının bile her ay degişebiliyo bide psikolojik olarak çok etkileniyoruz
Amin cnm benim tam bir hafta oldu boyle gecikmesi normalmidir acaba ben başka birşey olmasindan korkuyorum hamile olduğumu hissetmiyorum offfHayirlisi olsun insallah canim :)
Daha cok minnak canim bebisini de gorursun bi daha ki randevunda Allahin izniyle insallah bende de kasik agrisi oluyor arada valla aynen hep uykum geliyo benim de :) bugun gidicem doktora insallah guzel gecer Allahin izniyle canim :)
Ben bugün adetten itibaren 9. gunumdeyim, bu ay soğan kürü yspiyorum onda da 3. günüm, ilk asamalardayim yani henuztatlim sende durumlar nedir eski mesajar cok fazla bazen karistiriorum kim kimdi diye
Ben bugün adetten itibaren 9. gunumdeyim, bu ay soğan kürü yspiyorum onda da 3. günüm, ilk asamalardayim yani henuzBu ay inşallah tuttururuz
Evet, hele de benimki hiç belli olmuyo, sana da bol sanslar canımozman sana boll sans diliyorum tatlim testleri aksatma ne zman yumurtluycamiz belli olmuyo bazen
Gerçekten öle ben 25 inci günümde kırmızıyı gördüm :)) bugün silikleşti bakalım tutturdukmu çok yoruldum artık. Allah hepimize sabır versin kucaklarımızı boş bırakmasın ...Evet, hele de benimki hiç belli olmuyo, sana da bol sanslar canım
bi an önce kan ver canım inşallah gebeliktir ama değilse de doktora görümelisin neden geciktiğiyle ilgiliAmin cnm benim tam bir hafta oldu boyle gecikmesi normalmidir acaba ben başka birşey olmasindan korkuyorum hamile olduğumu hissetmiyorum offf
gittim canım doktora çok şükür gördük kesemizi maaşallah :) Allahın izniyle haftaya yine gidicez kalp atışları için :) inşallah duyarız canım Allah sağlık versin hem bize hem bebişlereInslalah canimmm haberini bekliyorumm snein :) olsunn bunada sükür mide bulantimiz yokyaa buda iyii :) kuzenim 6. haftada yatio yatak dösek mide bulantisindann ... Rabbim hayirli haberler dönmeni nasip etsinnn kacta randevun buqün ?
gittim canım doktora çok şükür gördük kesemizi maaşallah :) Allahın izniyle haftaya yine gidicez kalp atışları için :) inşallah duyarız canım Allah sağlık versin hem bize hem bebişlere
Geçen ay ben de 25. gün gördüm canım, önceki ay 21, önceki 17, önceki 15, kafasına göre takiliyo benim yumurtalarGerçekten öle ben 25 inci günümde kırmızıyı gördüm :)) bugün silikleşti bakalım tutturdukmu çok yoruldum artık. Allah hepimize sabır versin kucaklarımızı boş bırakmasın ...
inşallah seninde gitmene gerek kalmaz ben gittim ama malisef hastane yüzünden bir sonuca varamadıkGeçen ay ben de 25. gün gördüm canım, önceki ay 21, önceki 17, önceki 15, kafasına göre takiliyo benim yumurtalarNeyse buna da şükür, inofolic kullanmadan önce hic catlayamiyodu Inşallah tutmuştur canım seninki, ben de bu ay yine kendim farklı şeyler deneyerek devam ediyorum, olmazsa önümüzdeki ay doktora gidicem yeniden.
5 haftalik dedi canim doktorum sat a gore bugun 4+6 ydik tam ciktik cok sukur ultrasonda da Allahim saglik versin canim :)Cok sükürr cok sevindimmm canimmmm
Kac haftalikmiss ? Hesabin doru cikti miiii ? :)
Ayyy insallahhh bizimde randevumuz 9 hazirandaa :) sana erken vermisler randevuyuuu ne güzellllll
Benim 8. ayım canım, Allahım inşallah hepimize nasip eder bebislerimiziinşallah seninde gitmene gerek kalmaz ben gittim ama malisef hastane yüzünden bir sonuca varamadıksenin kaçıncı ayın canım
5 haftalik dedi canim doktorum sat a gore bugun 4+6 ydik tam ciktik cok sukur ultrasonda da Allahim saglik versin canim :)
Senin doktor baya gec randevu vermis
Eki Görüntüle 1536831 Kızlar fikirlerinize ihtiyacim var bat 29 nisan 13 nisan yumurtlama gunu bata 4 gun kala ovulasyon testi dun ikinci cizgi hic yoktu bugün ikinci cizgi bu sekilde? ??degerlendirirseniz sevinirim.
Tesekkur ederim canim inşallah bakalim elimde 1 test kaldi onuda ptesi yapicam kismetse.Allahim kucagina almayi nasip etsin bebisini canim.Canimmm ümitlendirmek istemem ama benimde bata 4 gün kala böle cikmisti , sonra 2 gün kala da yapmistim dahada koyulmistu , 27. gün battan 1 gün gebelik testini pozitif gördümm simdi 6 haftalik hamileyimm inslalah vsrdir sendede bisi :) bak binlar testlerim
En koyu olan bata 2 gün kala yanindakide 4 gün kalaydi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?