Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Daha cok minnak canim bebisini de gorursun bi daha ki randevunda Allahin izniyle insallah bende de kasik agrisi oluyor arada valla aynen hep uykum geliyo benim de :) bugun gidicem doktora insallah guzel gecer Allahin izniyle canim :)

Daha cok minnak canim bebisini de gorursun bi daha ki randevunda Allahin izniyle insallah bende de kasik agrisi oluyor arada valla aynen hep uykum geliyo benim de :) bugun gidicem doktora insallah guzel gecer Allahin izniyle canim :)

Inslalah canimmm haberini bekliyorumm snein :) olsunn bunada sükür mide bulantimiz yokyaa buda iyii :) kuzenim 6. haftada yatio yatak dösek mide bulantisindann ... Rabbim hayirli haberler dönmeni nasip etsinnn kacta randevun buqün ?

tatlim sende durumlar nedir eski mesajar cok fazla bazen karistiriorum kim kimdi diye
Ben bugün adetten itibaren 9. gunumdeyim, bu ay soğan kürü yspiyorum onda da 3. günüm, ilk asamalardayim yani henuz Bu ay inşallah tuttururuz

Inslalah canimmm haberini bekliyorumm snein :) olsunn bunada sükür mide bulantimiz yokyaa buda iyii :) kuzenim 6. haftada yatio yatak dösek mide bulantisindann ... Rabbim hayirli haberler dönmeni nasip etsinnn kacta randevun buqün ?
gittim canım doktora çok şükür gördük kesemizi maaşallah :) Allahın izniyle haftaya yine gidicez kalp atışları için :) inşallah duyarız canım Allah sağlık versin hem bize hem bebişlere

gittim canım doktora çok şükür gördük kesemizi maaşallah :) Allahın izniyle haftaya yine gidicez kalp atışları için :) inşallah duyarız canım Allah sağlık versin hem bize hem bebişlere

Cok sükürr cok sevindimmm canimmmm
Kac haftalikmiss ? Hesabin doru cikti miiii ? :)
Ayyy insallahhh bizimde randevumuz 9 hazirandaa :) sana erken vermisler randevuyuuu ne güzellllll

Gerçekten öle ben 25 inci günümde kırmızıyı gördüm :)) bugün silikleşti bakalım tutturdukmu çok yoruldum artık. Allah hepimize sabır versin kucaklarımızı boş bırakmasın ...
Geçen ay ben de 25. gün gördüm canım, önceki ay 21, önceki 17, önceki 15, kafasına göre takiliyo benim yumurtalar Neyse buna da şükür, inofolic kullanmadan önce hic catlayamiyodu Inşallah tutmuştur canım seninki, ben de bu ay yine kendim farklı şeyler deneyerek devam ediyorum, olmazsa önümüzdeki ay doktora gidicem yeniden.

inşallah seninde gitmene gerek kalmaz ben gittim ama malisef hastane yüzünden bir sonuca varamadık senin kaçıncı ayın canım

Cok sükürr cok sevindimmm canimmmm
Kac haftalikmiss ? Hesabin doru cikti miiii ? :)
Ayyy insallahhh bizimde randevumuz 9 hazirandaa :) sana erken vermisler randevuyuuu ne güzellllll
5 haftalik dedi canim doktorum sat a gore bugun 4+6 ydik tam ciktik cok sukur ultrasonda da Allahim saglik versin canim :)
Senin doktor baya gec randevu vermis

Kızlar fikirlerinize ihtiyacim var bat 29 nisan 13 nisan yumurtlama gunu bata 4 gun kala ovulasyon testi dun ikinci cizgi hic yoktu bugün ikinci cizgi bu sekilde? ??degerlendirirseniz sevinirim.

5 haftalik dedi canim doktorum sat a gore bugun 4+6 ydik tam ciktik cok sukur ultrasonda da Allahim saglik versin canim :)
Senin doktor baya gec randevu vermis

Iyi bariii cok sükür aminn canimm inslalahhh :)

Normalde aslinda 6 haftada bir mis randevular , ama bizim durumumuz farkli oldugundann 9 una 2. haftaya verdi :) 2 yildir olmadigini falan anlattik o yüzden bekletmek istemedi cok :) olsun ama biraz sabirsiz olcaz ama ennazindan heerseyi görmüs olurumm Allah nasip edersee ... Hormonlarim cok degisti , asiri agresifim herseye sinirlerniyorum , sinirlenincede cok hizli hareket ediyorum , ama engel olamiyorum kendime bebegime zarar verir die cok korkuyorum stres

Eki Görüntüle 1536831 Kızlar fikirlerinize ihtiyacim var bat 29 nisan 13 nisan yumurtlama gunu bata 4 gun kala ovulasyon testi dun ikinci cizgi hic yoktu bugün ikinci cizgi bu sekilde? ??degerlendirirseniz sevinirim.

Canimmm ümitlendirmek istemem ama benimde bata 4 gün kala böle cikmisti , sonra 2 gün kala da yapmistim dahada koyulmistu , 27. gün battan 1 gün gebelik testini pozitif gördümm simdi 6 haftalik hamileyimm inslalah vsrdir sendede bisi :) bak binlar testlerim
En koyu olan bata 2 gün kala yanindakide 4 gün kalaydi ...

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 120
Tesekkur ederim canim inşallah bakalim elimde 1 test kaldi onuda ptesi yapicam kismetse.Allahim kucagina almayi nasip etsin bebisini canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…