- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.421
dikkate et canım kendine hızlı hareket etmemeye çalış merdiven inmeye fln dikkat etIyi bariii cok sükür aminn canimm inslalahhh :)
Normalde aslinda 6 haftada bir mis randevular , ama bizim durumumuz farkli oldugundann 9 una 2. haftaya verdi :) 2 yildir olmadigini falan anlattik o yüzden bekletmek istemedi cok :) olsun ama biraz sabirsiz olcaz ama ennazindan heerseyi görmüs olurumm Allah nasip edersee ... Hormonlarim cok degisti , asiri agresifim herseye sinirlerniyorum , sinirlenincede cok hizli hareket ediyorum , ama engel olamiyorum kendimebebegime zarar verir die cok korkuyorum stres
bugün baya koyulaşmış bugünü değerlendirin yarın da yapın mutlaka silikleşiyorsa yarın yumurtlama gününüz demek yarını da değerlendirirsiniz :)Kızlar predictor ovulasyon testi yaptım dünkü ve bugünkü sizce yumurtlama günüm mü ?
dikkate et canım kendine hızlı hareket etmemeye çalış merdiven inmeye fln dikkat etkalp atışı duyana kadar sık oluyor randevular sonra azalıyor gittiğinde büyümüş olur minik :)
Allahın izniyle pıtpıtlarını duyalım canım inşallahhormonlar fena değişiyo ben de biraz sinirliyim normalde de çabuk sinirlenirim zaten ben de aşırı yorgunluk var sadece kolumu kaldırcak halim olmuyo bazen
Tesekkur ederim canim inşallah bakalim elimde 1 test kaldi onuda ptesi yapicam kismetse.Allahim kucagina almayi nasip etsin bebisini canim.
Aynıyız seninle benimde 8.ayım :) hadi bu ay ikimizde güzel haberi yazalım inşallah bu ay doğum günü hediyesi olsun banadaBenim 8. ayım canım, Allahım inşallah hepimize nasip eder bebislerimizi
Inşallah canım inşallah, bu ay olmasını çok istiyorumAynıyız seninle benimde 8.ayım :) hadi bu ay ikimizde güzel haberi yazalım inşallah bu ay doğum günü hediyesi olsun banada
Kaç günün var bataInşallah canım inşallah, bu ay olmasını çok istiyorum
Eki Görüntüle 1537511 Eki Görüntüle 1537512
arkadaslar yorumyapabilrmisiniz 13 we 14 de silinir gbiyd 15detekrar koyulasti sanki benmi yanlis goruyorum
soru neydi canımBenm sorum hakkında blgisi olan varsa yardmcı olablr mi lütfen
Dostenix kullanmam ovulasyon testini engeller mi ve hamile kalmamı engeller misoru neydi canım
soru neydi canım
Allahın izniyle pıtpıtları duyalım iyi olduklarını bilelim inşallah başka da bi şey istemem, çok şükür canım çoook şükür şu randevu zamanları gelsinnInslalahhhh cnaimmmm :) ayni gidiyorum sendee bende buqün 5+5 oldum sükür :)
Bakalim neler yasicaz gidince randevuyaa :)
Evett yaa bu hormonlar mafediyo bizii bende öleyim , bak yine uyumusumm simdi uyandimmm hele bide aksamlarii sanki dünyayi yemis gibi oluyorum kasiklarimda baski hissediyorumm :) Almanyadayim ben bidee buranin havasi zaten yoruyodu beni simdi dahada yoruluyorum :) heheh olsunn biliyoruzki bebislerimiz büyüyooo Rabbimm buqünümüze sükürler olsunn :)
canım ne ilacı olduğunu bilmiyorum o yüzden yorum yapamadımDostenix kullanmam ovulasyon testini engeller mi ve hamile kalmamı engeller mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?