Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dikkate et canım kendine hızlı hareket etmemeye çalış merdiven inmeye fln dikkat et kalp atışı duyana kadar sık oluyor randevular sonra azalıyor gittiğinde büyümüş olur minik :)
Allahın izniyle pıtpıtlarını duyalım canım inşallah hormonlar fena değişiyo ben de biraz sinirliyim normalde de çabuk sinirlenirim zaten ben de aşırı yorgunluk var sadece kolumu kaldırcak halim olmuyo bazen

Kızlar predictor ovulasyon testi yaptım dünkü ve bugünkü sizce yumurtlama günüm mü ?

Eklentiler

• IMG_20150523_150455.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar predictor ovulasyon testi yaptım dünkü ve bugünkü sizce yumurtlama günüm mü ?

Eklentiler

• IMG_20150523_150455.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 90

Inslalahhhh cnaimmmm :) ayni gidiyorum sendee bende buqün 5+5 oldum sükür :)
Bakalim neler yasicaz gidince randevuyaa :)
Evett yaa bu hormonlar mafediyo bizii bende öleyim , bak yine uyumusumm simdi uyandimmm hele bide aksamlarii sanki dünyayi yemis gibi oluyorum kasiklarimda baski hissediyorumm :) Almanyadayim ben bidee buranin havasi zaten yoruyodu beni simdi dahada yoruluyorum :) heheh olsunn biliyoruzki bebislerimiz büyüyooo Rabbimm buqünümüze sükürler olsunn :)

Tesekkur ederim canim inşallah bakalim elimde 1 test kaldi onuda ptesi yapicam kismetse.Allahim kucagina almayi nasip etsin bebisini canim.

Insallah canimm haberleerini bekliyoruzzz :)

Aminnn darisi tüm isteyenlere olsunnn Rabbim aratmasin eger testin dahada koyulasmissa erken gebelik testi yap hemen adetine 2-3 gün kala cikiyo ben öle yapmistim adetimi 2 gün gece de normal gebelik ypmistim :)

arkadaslar yorumyapabilrmisiniz 13 we 14 de silinir gbiyd 15detekrar koyulasti sanki benmi yanlis goruyorum

QUOTE="Aysunnn28, post: 41093805, member: 506139"]Ewet canim testlere bakarsan her testte yumurtlamissin gibi görünüyo enteresan ... Kac gün periyodun senin ?[/QUOTE]
acanim benim duzensiz belli olmuyoki kac aydir olmadgida oluyo gecen ay 18 marta olmustm nisanda olmadim 9mayista oldum bu ay pko var bende ama bu ay bal tarcin corek otu yapiyorum ondanmi acaba

Allahın izniyle pıtpıtları duyalım iyi olduklarını bilelim inşallah başka da bi şey istemem, çok şükür canım çoook şükür şu randevu zamanları gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…