Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hamile olan arkadaşlar hayırlısı ile kucaklarınıza alın bebişlerinizi :) bişey sorabilirmiyim umut olsun diye yumurtlama gününden sonra ne hissettiniz ve kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu

canım ben de dostinex kullandım..hamileliğe engel değil ama bebekte ilk üç hafta çok önemli olduğu için(beyin gelişimi) o hapı kullanırken hamile kalmamak lazım bana doktorum demişti yani mutlaka korunmak lazım

Dostinex kullanmam ovulasyon testini etkiler mi ve hamile kalmamı engellermi yada etkiler mi
Ovulasyon testinin içinde aciklama var canım, ilaclar etkilemez yaziyo, bi tek catlatma ignesi etkiliyo benim bildigim. Senin dedigin fitildi sanirim.

Kızlar bende bu ay ovu.test kullandım ilk resimde gorebilirsiniz şimdide adetime 5 gun var üstteki ovu testi alttaki gebelik testi sonucu bu şekilde ikinci resimde.

Eklentiler

• IMG_20150514_102630.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 224
  • IMG_20150525_150436.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 234
kızlar bişey sorucam bat a 4 ya da 5 gün var tahmini olarak. hiç bir belirti hissetmiyorum geçtiğimiz aylarda yumurtlama sonrası çok kasık ve bel ağrılarım olmuştu ama olmamıştı. bu ayda en dikkatli çalıştığımız aydı yani çok ümitliydim acaba evde test yapsam silik çizgi görür müyüm. ya da ovulasyon testi falan yapsam belli olur mu. bu ay kendime söz vermiştim test yapmayıp adet günümü beklicem diye ama merak ediyorum. benim gibi hiç bir belirtisi olmayıp da hamile kalan arkadaşlar var mı ki

bekle canım bence öyle çoğu kişinin bu durumu yaşadığını okudum forumda bence bebiş var :) darısı başıma. hiç belirtin var mı peki

Canim amin insallah sende bekle hemen olumsuz şeyler getirme aklına. Benim kasiklarimda bıçak saplar gibi sancı var oturup kalkarken bu ilk hamileligimdede oldu zaten o sanciyi hissedince anlıyorum ben hamileyim bide uyku düzenim bozuldu başkada hicbir belirtim yok.

Ovu.testi bi yap istersen canim cunku gebelik testi daha geç gosteriyor

bi de canım sen gebelik testini erken gebelik mi yaptın

Yok canim erken gebelik testi degil bu normal test ama zaten gördüğün gibi cok cok silik çıkmış ben 3 nisanda adet oldum sonra 2 mayısta oldum ama ovu.testiyle takip ettim tam 12.gun yumurtladim o testinde dun yaptım oyle çıktı sende bi dene bakalim umutsuzluğa kapılma hemen kac gun var adetine ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…