- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.441
Acaba hamilemisin ki ovu. Testi gebeligide gosterio ama inşallah öyledir:))
ayy inşallah canım ama bilmiyom yaa hiç cesaretim yok test yapmaya zaten daha erken ovulasyona devam etsemmı bıraksammı acabaAcaba hamilemisin ki ovu. Testi gebeligide gosterio ama inşallah öyledir:))
ayy inşallah canım ama bilmiyom yaa hiç cesaretim yok test yapmaya zaten daha erken ovulasyona devam etsemmı bıraksammı acaba
dimi devam edeyim inşallah ya artık olsun gelsin bebişlerimizBence birakma devam et bakalim cnm eger devam ederse pozitif olmaya zati hamişsindir inşallah:))
Ovulasyon testinin içinde aciklama var canım, ilaclar etkilemez yaziyo, bi tek catlatma ignesi etkiliyo benim bildigim. Senin dedigin fitildi sanirim.Dostinex kullanmam ovulasyon testini etkiler mi ve hamile kalmamı engellermi yada etkiler mi
gebelik testinde silik çizgi çıkmış :) müjdeli haber olabilir buKızlar bende bu ay ovu.test kullandım ilk resimde gorebilirsiniz şimdide adetime 5 gun var üstteki ovu testi alttaki gebelik testi sonucu bu şekilde ikinci resimde.
Yuppiiiiiiigebelik testinde silik çizgi çıkmış :) müjdeli haber olabilir bu
bekle canım bence öyle çoğu kişinin bu durumu yaşadığını okudum forumda bence bebiş var :) darısı başıma. hiç belirtin var mı pekiYuppiiiiiiibende aynısını düşünmüştüm simdi beklicem ki adet gunum geçsin
bekle canım bence öyle çoğu kişinin bu durumu yaşadığını okudum forumda bence bebiş var :) darısı başıma. hiç belirtin var mı peki
kızlar bişey sorucam bat a 4 ya da 5 gün var tahmini olarak. hiç bir belirti hissetmiyorumgeçtiğimiz aylarda yumurtlama sonrası çok kasık ve bel ağrılarım olmuştu ama olmamıştı. bu ayda en dikkatli çalıştığımız aydı yani çok ümitliydim acaba evde test yapsam silik çizgi görür müyüm. ya da ovulasyon testi falan yapsam belli olur mu. bu ay kendime söz vermiştim test yapmayıp adet günümü beklicem diye ama merak ediyorum. benim gibi hiç bir belirtisi olmayıp da hamile kalan arkadaşlar var mı ki
bugün ovulasyon testi yapim bi bakalımOvu.testi bi yap istersen canim cunku gebelik testi daha geç gosteriyor
bi de canım sen gebelik testini erken gebelik mi yaptınbugün ovulasyon testi yapim bi bakalım
allah tamamina erdirsin canimKızlar bende bu ay ovu.test kullandım ilk resimde gorebilirsiniz şimdide adetime 5 gun var üstteki ovu testi alttaki gebelik testi sonucu bu şekilde ikinci resimde.
bi de canım sen gebelik testini erken gebelik mi yaptın
allah tamamina erdirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?