Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adetime 4 yada 5 gün var tahmini olarak ben de ovulasyon testi kullandım bu ay 15-16 mayıs yani benim adetimin 19. ve 20. günü testim pozitifti. 21. gün silikleşti(17 mayısta) bizim 19. 20. 21. ve 23. günler çalışma oldu

17 mayısta siliklestiyse muhtemelen 17 mayistada döllenme oldu cunku siliklesince yumurta çatliyor ve 24 saat içinde döllenmeyi bekliyor 26 mayısta olduğumuza gore kanda bile 10 günde çıkıyor sen gec yumurtlamissin benim ilk gebeligimde ayni boyle olmuştu 31 aralık son adet tarihimdi 21 ocakta tek ilişkiyle hamile kaldım 8 şubatta gebelik testinde bu şekilde çıkmıştı yani senin daha beklemen lazim bence

Eklentiler

• IMG-20150209-WA0002.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 79
beklicem artık az kaldı zaten

beklicem artık az kaldı zaten
Aynen canim bekle sen cunku suan yapsan negatif çıkar ben 12.gun yumurtlamaya rağmen bende bile cok silik görüyorsun gerek yok yani kendini boşuna strese sokmaya he bide sari akintim oldu benim ama butun bunlar son 4-5 gun içinde oldu sendede belirtiler muhtemelen varsa eger hafta sonuna dogru baslar insallahta vardir cnm

inşallah canım

selam kızlar ben adetimin 20 gününe kadar çalışmalara aralıksız devam ettik temasta bulunduk eşimle fakat adetin 20.günü çok kötü rahatsızlandım acile gittik midem de gastrit olmuş sanırım stresten ilaç vermeden de kan da gebelik testi yaptılar önce tabi negatif çıktı bugun adetin 27.günü biz bu 7 gün (adetin 20.günü ve 27.günü) hiçbirşekilde ilişkide bulunamadık ... benim sorum şu : şimdi adetin 20.günü gebelik testi yapıldı kanda çıkmadı acaba adete kadar pozitif çıkma olasılığı varmıdır testlerin ??? ilişkiyi bıraktık ya oyuzden endişeliyim bugunden itibaren tekrar devam etsekmi acaba napsam bilemedim kızlar ???

Canım aklimdaydin acaba nerelerde diye, ben de senden görüp preseed aldim ya o yuzden seni hatırlıyorum, sen ovulasyon testinde pozitifi kacinci gun gormudtun canım, bence 20. gün cok erken gebelik testi icin, dollenmeden sonra en erken 6-8 günde artmaya baslar beta hcg. 20. günde pozitif cikmasi icin 14. gununde veya daha erken dollenmesi gerekirdi yumurtanin.

evet cnm bayadır giremiyordum sağlık problemlerim vardı .. tatlım ben pozitifi hiç göremedim bu bahsettiğim 7 günlük boşlukta hiçbirşey yapamadım doğrusu ovu test ve preseedi kullanamadım 20.güne kadar düzenli gidiyordum preseedi de 2 kez kullanabildim sadece zaten preseed yumurtlama günlerinde kullanınca kesin sonuç veriyo ben yumurtlamamı bilmediğim ve takip edemediğim için şuan açıkcası umutsuzum ... tek bir umudum var ,adetin 20.gününe kadar kasık ağrılarım karın ağrım vs çok oluyordu akıntıda ama şu son 1 haftadır hiç bir belirtim yok sadece arada akıntı oluyo ama fazla değil acaba yumurtladım çatladı o süreç geçtimi diyede düşünmeden kendimi alamıyorum benim için hala umut varmı adete kadar onuda bilmiyorum bat 30 mayıs tabi gününde olursa ...20.günden sonra döllenme olma ihtimali varmı acaba cnm onu merk ediyorum gerçi 1 haftadır ilişkide olmadı ama bilemiyorum kafam karıştı ..

Canım 20. günden sonra döllenme ihtimali var tabiki, bende de senin gibi pko var ve gecen ay pozitifi taa 25. günde gördüm, ben hamile kalamadim ama bu sekilde gec dollenme olup da hamile kalan cok var, normal zamanda yumurtlamaktan farki yok, sadece yumurta biraz daha geç olgunlasmis oluyor. Elinde yumurtlama testi varsa devam et bence, ola ki pozitifi görürsen preseed i kullanirsin, bence pozitifi gormeden kullanma, bosa gitmesin Zaten test pozitif ciktiktan 24-36 sa sonra catliyor yumurta. Allah yardimcin olsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:
hımm benim bugun 27.günüm belkide oldu 20.günden sonra ama ben değerlendiremedim yakalayamadım zaten aralardada yaptım hep silik çizgi çıktı oyuzdende yapmak istemedim bugun yapıyım tekrr akşam bakalım ne çıkcak ?
peki bu 7 günlük süreçte ilişki olmadı yinede geç döllenme olma oalasılığı varmıdır yoksa illa ilşkide olması lazımmıydı ??

Cnm sen muhtemelen bu ay geç yumurtlamissin belirtilerin onu gosteriyor eger 20. Gune kadar iliskin olduysa duzenli tabiki bir ihtimal var neden olmasin ama eger degerlendiremediysen adetinde gec gelir cunku gec yumurtlamissin. Cunku bende gecen ay aynilarini yasadim gec yumurtladim ve batim 5 6 gun sonra geldi gec yumurtlamadan. Yumurtlama gunlerini iyi takip etmen gerekiyor bebis icin. Tabii hersey nasip kismet Allah ol derse hersey olur. Gerisi Allaha kalmis

yani 20.güne kadar değerlendirdiğimi düşünüyorum boş geçmedik yani bir ihtimal olmuiş olabilir değilmi ? bugunden itibaren ilşki olsada etkisi olmaz yani dimi cnm ?

Canım yumurtlaman 20. güne kadar olduysa şansın var tabiki ama 20- 27 arasi yumurtladin ve iliski olmadiysa cok zor ancak spermlerin 3 güne kadar yasayabilecegini dusunursek 20. gun iliski olsa ve 23. gun yumurtan catlamis olsa yine sansin var, inşallah bu ay olur canım ama olmazsa önümüzdeki ay daha duzenli takip yaparsin

inşallah tatlım zaten bu ay şansım yok gibi bakalım artık birdahakı aya artık daha düzenli takip ederim tatlım
bu arada belirtilerime göre bence ben 20.günden önce oldum sanki çünkü 20.günden sonra belirtilerim ksildi akıntı falanda kalmadı şuan yok yani ağrılarımda kesildi inşallah öyle olmuştur :)

Eger cok buyuk vi rahatsizligin yoksa 20. Gune kadar yumurtlamissindir buyuk ihtimalle canim. Sen gonlunu ferah tut. Insallah olur olmazsa da umudunu yitirme.
yani 20.güne kadar değerlendirdiğimi düşünüyorum boş geçmedik yani bir ihtimal olmuiş olabilir değilmi ? bugunden itibaren ilşki olsada etkisi olmaz yani dimi cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…