Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Eger cok buyuk vi rahatsizligin yoksa 20. Gune kadar yumurtlamissindir buyuk ihtimalle canim. Sen gonlunu ferah tut. Insallah olur olmazsa da umudunu yitirme.
inşallah tatlım hepimiz için dua ediyorum walla olursaa bizim için mucize olur zaten 4 yıldır neredeyse özlem içindeyiz inşallah allah yüzümüzü güldürsün

inşallah tatlım hepimiz için dua ediyorum walla olursaa bizim için mucize olur zaten 4 yyüzünü neredeyse özlem içindeyiz inşallah allah yüzümüzü güldürsün
Allah yardimcimiz olsun. Oda vaktini bekliyor elbet tipki evlilik gibi. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize. Ve Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurur tez zamanda..

arkadaslar bugunku testımıde ekledim yıne koyu ben anlamadım hiç yumurtlamadımmı yoksa bidahamı yumurtlucam 13 deyumurtladıgımı dusunuyorum ama

Allah yardımcın olsun inşallah. Ama demek ko oluyor demek ki kendini cok daha fazla koruman lazim. Bence sen yumurtlama gunlerini takip et olur inşallahhhh
inşallah tatlım bu ay ilk kez yumurtlama takibi yapayım dedim ondada adetin 20.gününe kadar testleri yaptım çok silik değildi koyulaşmıştı ama okadar kırmızı değil birde o dönemlerde şiddetli karın kasık ağrılarım vardı adet olcak gibi dedim heralde erken yumurtluyorum ben testede pek güvenmedim açıkcası kaçırmışımdır belki bilemiorum 2o.günden sonrada rahatsızlandım ateşim 38,50 falan çıktı acaba hamilelikle alakalı olabilirmi bilmiyorum ateşimin çıktığı gece beta yapıldı acil de negatifti belki erken diye bilemiyorum kafama takıldı ozamn negatif çıkan test sonrakş günler de acaba pozitif çıkma ihtimalı olabilirmi diye ?? tek kafamı kurcalayan bu aslında cnm hayırlısı inşallah tutmuştur çünkü ateşlenmem 20.gündü bugun 27.günüm o zamanki gibi belirtileri yaşamadım kalmadı yani sadece halsizlik var uyku hali var hep sadece ..

Hangi ovulasyon testini kullandin cnm. Ovulasyon testi iyi olmazsa hatali sonuc verebilio ama o denli kasik agrin olduysa yumurtlamissindir. Cunku bnmde cok sikintili gecio yumurtlama donemlerim. Yani.kafana cok takma inan gecen ay ben kesin hamileyom heralde dedim cunku tum belirtiler vardi ama malesef sonuc negatif cikti. Arada bide rahatsizlanmissin ilac falanda kullandin buyuk ihtimal o yuzden sen takiplerini iyi yap. Hatta sogan kuru denedin mi bilmiyorjm ama sen onuda dene derim cunku sikintisi olanlar bu kürü yaptiginda hep olumlu sonuc almislar. Sende bi dene derim denemediysen. Senin durumunda olan bi arkadasim vardi oda tup bebek vs denedi tup bebek tuttu ama karnindayken kaybetti malesef ki ama simdi hamile kaldi kendiliginden. Insallah Rabbim sana da hepimize de nasip eder bu duyguyu... bide erken yumurtluyorum heralde demissin adet dongun ne zaman yumurtladigini gosterir sana ben 20. Gun yumurtladigimda 34. Gun adet olmustum ordan anlarsin aslinda erken mi oluo gecmi oluo

ayy bende dün başladım cnm. yoldaşımsın bu ay ,benmkide silik ama inş koyulaşacak :):)
Sen beni gecersin canım belki, benim ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo, gec yumurtlayabilirim belki ama bu ay soğan kürü yapiyorum, yolumuz acik olsun inşallah

CEvap için geç bir tarih ama aklına takılan herkes için açıklama olsun alie hekimleriniz de hormon tahlilleri ücretsiz bakılıyor sabah gidip doktorum bunları istedi demeniz yeterli sadece progesteron bakamıyoruz aile sağl. Elemanıyım bu arada bilgi kesindir

geçte olsa işime yaradı Allah razı olsun duyarlılığın için. daha yaptırmadım ama bi iki ay daha beklicem yaptırcam inşallah. çok teşekkürler.

Sen beni gecersin canım belki, benim ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo, gec yumurtlayabilirim belki ama bu ay soğan kürü yapiyorum, yolumuz acik olsun inşallah
ben de ilk kez yapıorm cnm ve ne zaman yumurtlarım hiç bilmiorm merak içerisndeym. doktrm bana her ay yumurtlsmıodun demişti sadece bakalm görcez. rabbim yardmcımız olsun. koyulaşırsa göster banada olurmu

ben de ilk kez yapıorm cnm ve ne zaman yumurtlarım hiç bilmiorm merak içerisndeym. doktrm bana her ay yumurtlsmıodun demişti sadece bakalm görcez. rabbim yardmcımız olsun. koyulaşırsa göster banada olurmu
kızlar merhaba size bir soru sorabilirmiyim. Bende bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım.5 gündür yapıyorum bugun hala aynı iki çizgi ve gayet net hep iki çizgi çıkması normalmi lütfen yardımcı olun.Allah hepimize bebiş nasip eylesin

Eki Görüntüle 1540104 arkadaslar bugunku testımıde ekledim yıne koyu ben anlamadım hiç yumurtlamadımmı yoksa bidahamı yumurtlucam 13 deyumurtladıgımı dusunuyorum ama
canım merhaba birşey sormak istiyorum bende bu ay yumurta takibi yapmaya başladım benim testlerimde böyle çıktı hep iki çizgi yumurtlamadınmı demek oluyor bu

Tamam canım ben hergün paylasirim , sana da fikir olsun

Canım hergün koyu cizgi cikiyorsa pko ya da kist olabilir, bi dr a gorunmen de fayda var. Sogan kurunu de tavsiye ederim kistler icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…