- 24 Mayıs 2015
- 66
- 24
- 8
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.481
Eger cok buyuk vi rahatsizligin yoksa 20. Gune kadar yumurtlamissindir buyuk ihtimalle canim. Sen gonlunu ferah tut. Insallah olur olmazsa da umudunu yitirme.
Bugunden sonra iliskinin bi etkisi olmaz cnmEger cok buyuk vi rahatsizligin yoksa 20. Gune kadar yumurtlamissindir buyuk ihtimalle canim. Sen gonlunu ferah tut. Insallah olur olmazsa da umudunu yitirme.
inşallah tatlım hepimiz için dua ediyorum walla olursaa bizim için mucize olur zaten 4 yıldır neredeyse özlem içindeyiz inşallah allah yüzümüzü güldürsünEger cok buyuk vi rahatsizligin yoksa 20. Gune kadar yumurtlamissindir buyuk ihtimalle canim. Sen gonlunu ferah tut. Insallah olur olmazsa da umudunu yitirme.
ayy bende dün başladım cnm. yoldaşımsın bu ay ,benmkide silik ama inş koyulaşacak :):)Bugün itibariyle başladım testlerimeEki Görüntüle 1539910
Allah yardimcimiz olsun. Oda vaktini bekliyor elbet tipki evlilik gibi. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize. Ve Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurur tez zamanda..inşallah tatlım hepimiz için dua ediyorum walla olursaa bizim için mucize olur zaten 4 yyüzünü neredeyse özlem içindeyiz inşallah allah yüzümüzü güldürsün
inşallah tatlım amin .. bu arada yanlış yazmışım 4 yıldır dicektimAllah yardimcimiz olsun. Oda vaktini bekliyor elbet tipki evlilik gibi. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize. Ve Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurur tez zamanda..
Anladim cnm:)) 4 yildir hic korunmadan mi denedin pekiinşallah tatlım amin .. bu arada yanlış yazmışım 4 yıldır dicektim
Evet canım bugün 13. gunum yeni basladim.13.gün mü başladın tatlım sen ?
evet cnm hiç korunmadık 4 tane düşük yaptım bu arada 2 si tüp bebek ..Anladim cnm:)) 4 yildir hic korunmadan mi denedin peki
Allah yardımcın olsun inşallah. Ama demek ko oluyor demek ki kendini cok daha fazla koruman lazim. Bence sen yumurtlama gunlerini takip et olur inşallahhhhevet cnm hiç korunmadık 4 tane düşük yaptım bu arada 2 si tüp bebek ..
inşallah tatlım bu ay ilk kez yumurtlama takibi yapayım dedim ondada adetin 20.gününe kadar testleri yaptım çok silik değildi koyulaşmıştı ama okadar kırmızı değil birde o dönemlerde şiddetli karın kasık ağrılarım vardı adet olcak gibi dedim heralde erken yumurtluyorum ben testede pek güvenmedim açıkcası kaçırmışımdır belki bilemiorum 2o.günden sonrada rahatsızlandım ateşim 38,50 falan çıktı acaba hamilelikle alakalı olabilirmi bilmiyorum ateşimin çıktığı gece beta yapıldı acil de negatifti belki erken diye bilemiyorum kafama takıldı ozamn negatif çıkan test sonrakş günler de acaba pozitif çıkma ihtimalı olabilirmi diye ?? tek kafamı kurcalayan bu aslında cnm hayırlısı inşallah tutmuştur çünkü ateşlenmem 20.gündü bugun 27.günüm o zamanki gibi belirtileri yaşamadım kalmadı yani sadece halsizlik var uyku hali var hep sadece ..Allah yardımcın olsun inşallah. Ama demek ko oluyor demek ki kendini cok daha fazla koruman lazim. Bence sen yumurtlama gunlerini takip et olur inşallahhhh
Hangi ovulasyon testini kullandin cnm. Ovulasyon testi iyi olmazsa hatali sonuc verebilio ama o denli kasik agrin olduysa yumurtlamissindir. Cunku bnmde cok sikintili gecio yumurtlama donemlerim. Yani.kafana cok takma inan gecen ay ben kesin hamileyom heralde dedim cunku tum belirtiler vardi ama malesef sonuc negatif cikti. Arada bide rahatsizlanmissin ilac falanda kullandin buyuk ihtimal o yuzden sen takiplerini iyi yap. Hatta sogan kuru denedin mi bilmiyorjm ama sen onuda dene derim cunku sikintisi olanlar bu kürü yaptiginda hep olumlu sonuc almislar. Sende bi dene derim denemediysen. Senin durumunda olan bi arkadasim vardi oda tup bebek vs denedi tup bebek tuttu ama karnindayken kaybetti malesef kiinşallah tatlım bu ay ilk kez yumurtlama takibi yapayım dedim ondada adetin 20.gününe kadar testleri yaptım çok silik değidönemlerişmıştı ama okadar kırmızı değil birde o dönemlerde şiddetli karın kasık ağrılarım vardı adet olcak gibi dedim heralde erken yumurtluyorum ben testede pek güvenmedim açıkcası kaçırmışımdır belki bilemiorum 2o.günden sonrada rahatsızlandım ateşim 38,50 falan çıktı acaba hamilelikle alakalı olabilirmi bilmiyorum ateşimin çıktığı gece beta yapıldı acil de negatifti belki erken diye bilemiyorum kafama takıldı ozamn negatif çıkan test sonrakş günler de acaba pozitif çıkma ihtimalı olabilirmi diye ?? tek kafamı kurcalayan bu aslında cnm hayırlısı inşallah tutmuştur çünkü ateşlenmem 20.gündü bugun 27.günüm o zamanki gibi belirtileri yaşamadım kalmadı yani sadece halsizlik var uyku hali var hep sadece ..
Sen beni gecersin canım belki, benim ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo, gec yumurtlayabilirim belki ama bu ay soğan kürü yapiyorum, yolumuz acik olsun inşallahayy bende dün başladım cnm. yoldaşımsın bu ay ,benmkide silik ama inş koyulaşacak :):)
CEvap için geç bir tarih ama aklına takılan herkes için açıklama olsun alie hekimleriniz de hormon tahlilleri ücretsiz bakılıyor sabah gidip doktorum bunları istedi demeniz yeterli sadece progesteron bakamıyoruz aile sağl. Elemanıyım bu arada bilgi kesindirCanım özel hastanede bazılarını karşılıyo bi tanesi çok pahalı onun da karşılanmış hali 125 tl falan tutuyo. Peki ben özelden doktor istese devletten yaptırsam devlet o doktorun isteğini kabul ediyomu acaba yaptırabilirmiyim? Devlette nasıl gidiyo işler hiç bilmiyorum. nereye sormam gerek onuda bilmiyorum.
CEvap için geç bir tarih ama aklına takılan herkes için açıklama olsun alie hekimleriniz de hormon tahlilleri ücretsiz bakılıyor sabah gidip doktorum bunları istedi demeniz yeterli sadece progesteron bakamıyoruz aile sağl. Elemanıyım bu arada bilgi kesindir
ben de ilk kez yapıorm cnm ve ne zaman yumurtlarım hiç bilmiorm merak içerisndeym. doktrm bana her ay yumurtlsmıodun demişti sadece bakalm görcez. rabbim yardmcımız olsun. koyulaşırsa göster banada olurmuSen beni gecersin canım belki, benim ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo, gec yumurtlayabilirim belki ama bu ay soğan kürü yapiyorum, yolumuz acik olsun inşallah
kızlar merhaba size bir soru sorabilirmiyim. Bende bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım.5 gündür yapıyorum bugun hala aynı iki çizgi ve gayet net hep iki çizgi çıkması normalmi lütfen yardımcı olun.Allah hepimize bebiş nasip eylesinben de ilk kez yapıorm cnm ve ne zaman yumurtlarım hiç bilmiorm merak içerisndeym. doktrm bana her ay yumurtlsmıodun demişti sadece bakalm görcez. rabbim yardmcımız olsun. koyulaşırsa göster banada olurmu
canım merhaba birşey sormak istiyorum bende bu ay yumurta takibi yapmaya başladım benim testlerimde böyle çıktı hep iki çizgi yumurtlamadınmı demek oluyor buEki Görüntüle 1540104 arkadaslar bugunku testımıde ekledim yıne koyu ben anlamadım hiç yumurtlamadımmı yoksa bidahamı yumurtlucam 13 deyumurtladıgımı dusunuyorum ama
Tamam canım ben hergün paylasirim , sana da fikir olsunben de ilk kez yapıorm cnm ve ne zaman yumurtlarım hiç bilmiorm merak içerisndeym. doktrm bana her ay yumurtlsmıodun demişti sadece bakalm görcez. rabbim yardmcımız olsun. koyulaşırsa göster banada olurmu
Canım hergün koyu cizgi cikiyorsa pko ya da kist olabilir, bi dr a gorunmen de fayda var. Sogan kurunu de tavsiye ederim kistler icin.kızlar merhaba size bir soru sorabilirmiyim. Bende bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım.5 gündür yapıyorum bugun hala aynı iki çizgi ve gayet net hep iki çizgi çıkması normalmi lütfen yardımcı olun.Allah hepimize bebiş nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?