Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

umutluyuzhepimiz çok çok teşekkürler tatlım yorumun için öncelikle..
kullandığım test laboquik ovu testi cnm ,dün akşamda yaptım silikten biraz koyuydu hep o şekilde çıkıyo arada yapıyorum yine.. adetimin ilk günü sogan kürüne başlamıştım 15 gün yaptım tabi kürü uygularken bu ağrılarım oldu 20.güne kadar cnm sonra dediğim gibi kesildi belirtiler..bugun 28.günüm son 1 haftadır belirtilerim yok.tüp bebekte benimde tuttu ama 6 haftalıkta kaldı bende ondan sonra kendiliğimden hamile kaldım oda olmadı bu şekilde 4 kez düşük yaptım cnm .. adet döngüm belirsiz tatlım sıkıntım bu aslında bu yuzden ovu testi denedim ama onuda takip edemedim anlayamadım yada ?? mesela ocak 2015 de düşük yaptım enson sonra şubat 28 adet oldum sonraki adetim nisan 30 du ?? tek umudum belirtilerim varken yani adetin 20.gününe kadar değerlendirdik sonra belirtiler kesilince bıraktık inşallah o dönemde tutmuştur dicem de okadar erken olabilirmi bilemiyorum tatlım kafam çok karışık

[cUOTE="SNOWLAND, post: 41140210, member: 309074"]canım merhaba birşey sormak istiyorum bende bu ay yumurta takibi yapmaya başladım benim testlerimde böyle çıktı hep iki çizgi yumurtlamadınmı demek oluyor bu[/QUOTE]
canim bende bilmiyorum ki pko luyum ama daha once bole cikmamsti doktorada gtmedim olmassa yarin bi goruneym

Sabah 8 den beri idrarimi tutuyodum bugün ama çok silik çıktı, yumurtlamama var galiba daha :) Ama yumurtlama günleri dışında silik çıkması iyi, sogan kuru ise yariyodur da hormonlarim duzeliyodur inşallah, normalde lh in dusuk olmasi gerekiyo, herseyde bi güzel yön arıyorum

cnm benimde hep silik ama seninkinden biraz daha koyu çıkıyo hep dün akşam yaptım yine sennkinden bir tık koyu çıktı bende anlayamıyorum neler oluyor

hayirlisi olsun canim darisi bizlere insallah"QUOTE="kukika, post: 41146165, member: 680239"]Kan testi sonucum 60.39 çıktı hamileyim cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah[/QUOTE]

O testlerin pek güvenilir olduğunu sanmiyorum tatlim. Cunku disardaki testlerle arasinda baya bir fiyat farki var. Ama onlar sogan kurununde etkisidir bence. Bu ay temizlendiyse yumurtaliklar falan bu ay olmasa da onumuzdeki ay olur insallah. Bak bende aylardir ugrasiyorum hatta senin gibi yillardir ugrasan cok insan var. Rabbim bu kadar istegi geri dondurmez insallah. Aliriz kucagimiza bebislerimizi. Umudumuzu kaybetmiyoruzzz))

inşallah cnm aminn bizimde yüzümüz güler elbet birgün beklemekten başka çaremiz yok bu arada soğan kürü bittiğinde ben doktora gitmiştim kadın doğuma muayene için hala polikistik görüntü varmış demek soğan kürü henüz etki etmemiş zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar soğan kürü mü yapsam incire mi geçsem bilmedim araştiriyorum ama bir fikrim yok şuan cnmm

Bence devam et cnm ben evlenmedwn once yasadim bu sorunu. Bende de polikistik over vardi bende.sogan kürü yaptim gecti cok sukir ama onunda basi stres bence. Ben cok ustume dustugumde hep tekrar etti sonra bir donem umursamadim baktim gecmis kaybolmus. O yuzden kafani rahat tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…