- 15 Ocak 2015
- 168
- 46
- 18
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.501
umutluyuzhepimiz çok çok teşekkürler tatlım yorumun için öncelikle..Hangi ovulasyon testini kullandin cnm. Ovulasyon testi iyi olmazsa hatali sonuc verebilio ama o denli kasik agrin olduysa yumurtlamissindir. Cunku bnmde cok sikintili gecio yumurtlama donemlerim. Yani.kafana cok takma inan gecen ay ben kesin hamileyom heralde dedim cunku tum belirtiler vardi ama malesef sonuc negatif cikti. Arada bide rahatsizlanmissin ilac falanda kullandin buyuk ihtimal o yuzden sen takiplerini iyi yap. Hatta sogan kuru denedin mi bilmiyorjm ama sen onuda dene derim cunku sikintisi olanlar bu kürü yaptiginda hep olumlu sonuc almislar. Sende bi dene derim denemediysen. Senin durumunda olan bi arkadasim vardi oda tup bebek vs denedi tup bebek tuttu ama karnindayken kaybetti malesef kiama simdi hamile kaldi kendiliginden. Insallah Rabbim sana da hepimize de nasip eder bu duyguyu... bide erken yumurtluyorum heralde demissin adet dongun ne zaman yumurtladigini gosterir sana ben 20. Gun yumurtladigimda 34. Gun adet olmustum ordan anlarsin aslinda erken mi oluo gecmi oluo
ayluc cnm naptın yaptınmı gebelik testi merak ettim ?Yok cnm hala olmadim evde aksam yaptigim gebelik testide negatif cikti pazartesi kan tahlili yapicam artik
Kızlar bende bu ay ovu.test kullandım ilk resimde gorebilirsiniz şimdide adetime 5 gun var üstteki ovu testi alttaki gebelik testi sonucu bu şekilde ikinci resimde.
hayırlı olsun cnm darısı başımıza inşallahhhh :)Kan testi sonucum 60.39 çıktı hamileyim cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Ne guzelllllll, Allahım kucagina alabilmeni nasip etsin, bize de dua edersen sevinirizKan testi sonucum 60.39 çıktı hamileyim cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
cnm benimde hep silik ama seninkinden biraz daha koyu çıkıyo hep dün akşam yaptım yine sennkinden bir tık koyu çıktı bende anlayamıyorum neler oluyorSabah 8 den beri idrarimi tutuyodum bugün ama çok silik çıktı, yumurtlamama var galiba daha :) Ama yumurtlama günleri dışında silik çıkması iyi, sogan kuru ise yariyodur da hormonlarim duzeliyodur inşallah, normalde lh in dusuk olmasi gerekiyo, herseyde bi güzel yön arıyorumEki Görüntüle 1541320
O testlerin pek güvenilir olduğunu sanmiyorum tatlim. Cunku disardaki testlerle arasinda baya bir fiyat farki var. Ama onlar sogan kurununde etkisidir bence. Bu ay temizlendiyse yumurtaliklar falan bu ay olmasa da onumuzdeki ay olur insallah. Bak bende aylardir ugrasiyorum hatta senin gibi yillardir ugrasan cok insan var. Rabbim bu kadar istegi geri dondurmez insallah. Aliriz kucagimiza bebislerimizi. Umudumuzu kaybetmiyoruzzzumutluyuzhepimiz çok çok teşekkürler tatlım yorumun için öncelikle..
kullandığım test laboquik ovu testi cnm ,dün akşamda yaptım silikten biraz koyuydu hep o şekilde çıkıyo arada yapıyorum yine.. adetimin ilk günü sogan kürüne başlamıştım 15 gün yaptım tabi kürü uygularken bu ağrılarım oldu 20.güne kadar cnm sonra dediğim gibi kesildi belirtiler..bugun 28.günüm son 1 haftadır belirtilerim yok.tüp bebekte benimde tuttu ama 6 haftalıkta kaldı bende ondan sonra kendiliğimden hamile kaldım oda olmadı bu şekilde 4 kez düşük yaptım cnm .. adet döngüm belirsiz tatlım sıkıntım bu aslında bu yuzden ovu testi denedim ama onuda takip edemedim anlayamadım yada ?? mesela ocak 2015 de düşük yaptım enson sonra şubat 28 adet oldum sonraki adetim nisan 30 du ?? tek umudum belirtilerim varken yani adetin 20.gününe kadar değerlendirdik sonra belirtiler kesilince bıraktık inşallah o dönemde tutmuştur dicem de okadar erken olabilirmi bilemiyorum tatlım kafam çok karışık
inşallah cnm aminn bizimde yüzümüz güler elbet birgün beklemekten başka çaremiz yok bu arada soğan kürü bittiğinde ben doktora gitmiştim kadın doğuma muayene için hala polikistik görüntü varmış demek soğan kürü henüz etki etmemiş zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar soğan kürü mü yapsam incire mi geçsem bilmedim araştiriyorum ama bir fikrim yok şuan cnmmO testlerin pek güvenilir olduğunu sanmiyorum tatlim. Cunku disardaki testlerle arasinda baya bir fiyat farki var. Ama onlar sogan kurununde etkisidir bence. Bu ay temizlendiyse yumurtaliklar falan bu ay olmasa da onumuzdeki ay olur insallah. Bak bende aylardir ugrasiyorum hatta senin gibi yillardir ugrasan cok insan var. Rabbim bu kadar istegi geri dondurmez insallah. Aliriz kucagimiza bebislerimizi. Umudumuzu kaybetmiyoruzzz))
tebrik ederim canım :) çok sevindimKan testi sonucum 60.39 çıktı hamileyim cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
hayırlı olsun cnm darısı başımıza inşallahhhh :)
Sagol canim hafta başı senden de guzel haberler bekliyoruz insallahtebrik ederim canım :) çok sevindim
Amin cnm tesekkur ederim dualarim isteyen herkesle insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ne guzelllllll, Allahım kucagina alabilmeni nasip etsin, bize de dua edersen seviniriz
hayırlı olsunn sağlıklı hamilelikler hepimizeKan testi sonucum 60.39 çıktı hamileyim cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Sagol cnm amin insallahhayırlı olsunn sağlıklı hamilelikler hepimize
Bence devam et cnm ben evlenmedwn once yasadim bu sorunu. Bende de polikistik over vardi bende.sogan kürü yaptim gecti cok sukir ama onunda basi stres bence. Ben cok ustume dustugumde hep tekrar etti sonra bir donem umursamadim baktim gecmis kaybolmus. O yuzden kafani rahat tut...inşallah cnm aminn bizimde yüzümüz gülekürü bet birgün beklemekten başka çaremiz yok bu arada soğan kürü bittiğinde ben doktora gitmiştim kadın doğuma muayene için hala polikistik görüntü varmış demek soğan kürü htutz etki etmemiş zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar soğan kürü mü yapsam incire mi geçsem bilmedim araştiriyorum ama bir fikrim yok şuan cnmm
Yuppiiiiiiibende aynısını düşünmüştüm simdi beklicem ki adet gunum geçsin
Eki Görüntüle 1540104 arkadaslar bugunku testımıde ekledim yıne koyu ben anlamadım hiç yumurtlamadımmı yoksa bidahamı yumurtlucam 13 deyumurtladıgımı dusunuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?